| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| nachumco |
נשלח - 27/04/2013 : 06:35:55 המשחק באילת מאחורינו ופנינו למשחק ההכרעה מול אורתודוקסים. מדוע שלום לא שובץ בהרכב מתחילת המשחק במקום יותם ? הרי היינו צריכים אותו כמחזיק כדור במרכז השדה .רק לאחר קריאות של הקהל הוחלט לשתף אותו רבע שעה לסיום וזה היה כבר מאוחר מדי. הייתי בטוח שאחרי השער מול מכבי ב"ש והסולחה הדברים יראו אחרת. שוב פעם עופר הלך על תיקו והפסדנו. אני ממש בדיכאון. |
| 3 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| עופר ליברגל |
נשלח - 27/04/2013 : 09:09:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
רונן ידידי,המטרה היא לא לשפוך רעל ולבכות. הדברים באים מהבטן ומכאב. לא נראה סביר לספסל את שלום במשחק הכי חשוב. מספיק עם הקטנוניות. לא היינו צריכים להגיע למשחק מול אורתודוקסים במצב כזה. אנחנו עכשיו תלויים ביפו שלא יבקיעו יותר שערים מאיתנו (הרי דברים מאוד מוזרים קורים במשחקים שלהם). כולי תקווה שנמחץ את אורתודוקסים ונעלה. יאללה הפועל מלחמה.
בראשית ברא אלוהים את שלום עקיבא ואת הארץ. או שאולי הדברים קצת יותר מורכבים - למשל, אולי ברוב המשחקים בהם שלום עקיבא פתח בהרכב הוא לא ממש התחבר לקבוצה והקבוצה נראתה רע עד רע מאוד. אולי הקבוצה החלה לשחק הרבה יותר טוב כשהוא ירד לספסל. אולי עם המאמן בכל זאת מכניס אותו כמחליף הרקע לירידה לספסל אינו אישי אלא בעיקר מקצועי. לא שיש לי תלונות לעקיבא -הוא שחקן מוכשר מאוד והוא משקיע כשהוא נכנס, גם אם לפעמים זה לא מתחבר ולפעמים כן. אבל התרומה שלו לאורך העונה היא לא כזאת שניתן להגדיר אותה כ"לא סביר לא לשתף אותו" - זה שלא משחק תמיד הכי טוב. לגבי קריאות הקהל - לדעתי הם רק עיכבו את החילוף כי המאמן לא רצה להיראות מושפע מן הלחץ - הקריאות הללו גם פגעו בשחקנים שכן שיחקו באותו רגע. |
| nachumco |
נשלח - 27/04/2013 : 07:26:21 רונן ידידי,המטרה היא לא לשפוך רעל ולבכות. הדברים באים מהבטן ומכאב. לא נראה סביר לספסל את שלום במשחק הכי חשוב. מספיק עם הקטנוניות. לא היינו צריכים להגיע למשחק מול אורתודוקסים במצב כזה. אנחנו עכשיו תלויים ביפו שלא יבקיעו יותר שערים מאיתנו (הרי דברים מאוד מוזרים קורים במשחקים שלהם). כולי תקווה שנמחץ את אורתודוקסים ונעלה. יאללה הפועל מלחמה. |
| רונן שוויג |
נשלח - 27/04/2013 : 07:17:22 נו באמת
זה הזמן להתעסק בלמה ההוא לא שיחק, ולמה ההוא כן שיחק, ולמה המאמן הלך ככה ולא ככה?
חלאס לבכות על מה שהיה. סיכומים ומקצה שיפורים עושים בסוף העונה.
יש לנו עוד משחק אחד עד לסיום העונה. כל מה שצריך עכשיו זה להתרכז אך ורק בו, לקוות לטוב ביותר, ואח"כ יהיו לנו כמה חודשים טובים לחפור על המאמן, על שחקנים, על מה כן ועל מה לא.
למרות האכזבה והכאב, שום דבר לא סגור, וגם לא קרוב לכך. גורלנו בידינו, אם השחקנים יעשו מה שמצופה מהם נגד לוד נשכח ונסלח על הכל.
צריך לשדר אנרגיות חיוביות, לחזק את השחקנים ואת המאמן, לצאת למלחמה האחרונה, ולנצח.
מצטער אם אני נחרץ קצת, אבל ת'רדים מהסוג שפתחת באמת מיותרים בסיטואציה הנוכחית... |
|
|