ס ק י ר ת נ ו ש א |
שלומי דנינו |
נשלח - 12/12/2009 : 11:28:21 השמועה אומרת שעוז צבאג חתם בקטמון. מישהו יכול לאשר או להכחיש? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
ויקטוריה הסודית |
נשלח - 15/12/2009 : 17:44:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
שלומי דנינו -
מאיפה מגיעות אליך השמועות האלה???? -אגודת הסטודנטים של המכללה למנהל -פואד במפגש של צעירי מפלגת העבודה ז"ל -רון חולדאי במדרגות המפורסמות לחניית העירייה -משה אסולין ז"ל בחלום
באמת מסקרן אותי...
אגודת הסטודנטים של המכללה למנהל אירחה את צעירי העבודה במפגש עם פואד ליד המדרגות המפורסמות של העירייה (אלה ליד האנדרטה) ושם חולדאי אמר לי את זה.
ידעתי. |
חיים ברעם |
נשלח - 15/12/2009 : 01:12:05 על מה, כמובן, ולא "אל מה". |
חיים ברעם |
נשלח - 15/12/2009 : 01:11:10 אל מה אתם מדברים? ההערה הייתה לגבי עוז צבאג!! נושא האוהדים היה רק תוספת, כי מישהו רמז שיש ביציע אנשים שלא אוהבים את נוכחותם של אנשי שמאל. אני משוכנע שזה לא נכון. |
אליה |
נשלח - 15/12/2009 : 00:34:13 סלאמה אין מחלוקת על שגיאות כתיב.בנוגע למוזרות :תמשיך להשקיע מאות שעות בהבנת הנקרא זה יעזור לך להבין רגשות של אחרים על זה גם אין ויכוח אני מאמין.צר לי שבפורום שאתה בעצמך קורא לו "שלנו"בכל זאת יש אחד כמוך |
שלומי דנינו |
נשלח - 14/12/2009 : 20:17:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
שלומי דנינו -
מאיפה מגיעות אליך השמועות האלה???? -אגודת הסטודנטים של המכללה למנהל -פואד במפגש של צעירי מפלגת העבודה ז"ל -רון חולדאי במדרגות המפורסמות לחניית העירייה -משה אסולין ז"ל בחלום
באמת מסקרן אותי...
אגודת הסטודנטים של המכללה למנהל אירחה את צעירי העבודה במפגש עם פואד ליד המדרגות המפורסמות של העירייה (אלה ליד האנדרטה) ושם חולדאי אמר לי את זה. |
Victor Paco |
נשלח - 14/12/2009 : 19:51:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
מילא שחיים ברעם, מורנו ורבנו, עוקץ את הערבי היחיד בפורום. את זה אני מוכן לקבל בחיוך. אבל לא את העובדה שהוא, ועוד כמה, לוקים בהבנת הנקרא בעברית (תחום שהשקעתי בו מאות שעות). בשום מקום לא כתבתי שאליה לא יכול ולא ראוי להיות אוהד קטמון - אלא רק שיש לו פה ושם דעות מוזרות וכמה וכמה שגיאות כתיב, עובדות שאין עליהם מחלוקת. ומוזר, אף אחד לא התייחס למה שכתבתי על הפועל האחים סאסי ירושלים.
סאלם, נראה לי שמר ברעם הגדול התכוון דווקא לאשכול הפוליטי שהיה כשדיבר על ועדת המיון לאוהדים, אבל יכול יכול להיות שאני טועה ואתה צודק. בכל מקרה, אני לא חושב שיש צורך לציין אם לאחד מהמשתמשים יש שגיאות כתיב או טעויות תחביר, מכיוון שזהו אינו פורום של האקדמיה ללשון אלא של אוהדי קבוצת כדורגל. תאר לך מה היה קורה אם זה היה הפורום של סא.ד.ר או, חלילה, של ביט"ר. היית משתגע שם סאלם, וגם לך היה נמאס מלשמוע את עצמך מעיר. הערות מסוג זה אופייניות יותר לפורום המקביל של אוהדי (אין) הפועל כדורסל. ואם הבנתי נכון את סוג הטיפוס- בטח לא אליהם תרצה להידמות, נכון? באשר לדעות מוזרות- זהו בהחלט המקום להאיר, להעיר ולציין כאלה. הבעיה היא- מי קובע מה הן הדעות המוזרות ומה הן דעות המיינסטרים? אם עוד אלפי אוהדי הפועל שקוראים בפורום חושבים ומרגישים כלפי המקורית בדיוק מה שאליה מרגיש? אני חייב להודות שהעצבות שלי על העניין הנ"ל מגיע בעיקר כאשר אני נתקל בידיעות על ספינת האם בתקשורת הארצית, וחושב על זה שלמשל בצבא תמיד הייתי זה שהיו מדברים איתו על הפועל ירושלים כדורגל. לא הייתי רוצה להיות במצב הזה היום, למרות שכשאנשים שואלים אותי איזו קבוצה אני אוהד, אני עונה בלי היסוס: הפועל ירושלים. לכן אני גם מאוד מסכים עם דבריך באשכול המקביל על המשחק של הסאסים בשישי, ומחזק את דעתך שכרגע אין לנו סיבה לשמוח לאידם או להשמיץ אותם, שהרי הם זה בעצם אנחנו, ובמצב העגום שלהם גם לנו יש חלק- לטוב ולרע. |
סלאמה |
נשלח - 14/12/2009 : 19:12:29 מילא שחיים ברעם, מורנו ורבנו, עוקץ את הערבי היחיד בפורום. את זה אני מוכן לקבל בחיוך. אבל לא את העובדה שהוא, ועוד כמה, לוקים בהבנת הנקרא בעברית (תחום שהשקעתי בו מאות שעות). בשום מקום לא כתבתי שאליה לא יכול ולא ראוי להיות אוהד קטמון - אלא רק שיש לו פה ושם דעות מוזרות וכמה וכמה שגיאות כתיב, עובדות שאין עליהם מחלוקת. ומוזר, אף אחד לא התייחס למה שכתבתי על הפועל האחים סאסי ירושלים.
בוז לקביליו יפו! |
ויקטוריה הסודית |
נשלח - 14/12/2009 : 18:01:47 שלומי דנינו -
באמת מסקרן אותי...
|
חיים ברעם |
נשלח - 14/12/2009 : 15:52:23 דיון מרתק על אירוע שלא היה ולא נברא אלא משל היה. חבל שליאו מסי הבקיע שער בנגיעת יד מכוונת. אם היה טהור ונקי די הצורך עבור קטמון, הייתי מנצל את קשריי עם הנשיא לפורטה ומביא אותו מברצלונה לארבעת המשחקים האחרונים שלנו. אבל לא כל אחד יכול לשחק אצלנו, וגם הקמנו ועדת מיון כדי שאוהדים לא רצויים ייפסלו על הסף. |
קטמון ותיק |
נשלח - 13/12/2009 : 19:49:25 הייתי הערב באימון ודיברתי עם ליאור. אז - לא דובים ולא יער לא היה ולא נברא. אפשר לסגור את הדיון. |
מחאיי |
נשלח - 13/12/2009 : 19:40:48 מה יצאתם על עוז? בלי קשר לאם הוא מתאים לנו או לא, הרושם שלי היה שמדובר בשחקן סבבה ובחור די נחמד. אבל אני מודה שאולי אני לא מכיר את הנפשות הפועלות מספיק מקרוב.
בכל מקרה, לא כל מי שהיה במבשרת הוא מצורע לנצח-נצחים. יש כמה שבהחלט יהיה שווה לשקול לשלב בקבוצה בבוא היום וב"ה. |
כלב במגרש |
נשלח - 13/12/2009 : 19:31:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
"התחבר מאד לקהל". זה מצחיק.
חבל שאתה כותב בלי לדעת: אני מכיר מספר מקרים שהבחור הגיע לבקר ילדים חולים השתתף בימי הולדת של ילדים שההורים שלהם ביקשו שיגיע. תמיד הגיע לאוהדים בסוף כל משחק גם בהפסדים. ברור שהוא מאוד מזוהה עם מבשרת , וגם לא אמרתי שזה מה שקטמון צריכה כרגע. אין לי מושג אם יבוא ומה עומד מאחורי זה , אבל באופן אישי מקווה מאוד שבסוף יהיה חלק מהסגל ! |
קובקוב |
נשלח - 13/12/2009 : 15:48:45 עוז צבאג לא אוברייטד בליגה פאקינג ג', ואני ממש לא אחד מהגרופיות שלו. חוץ מזה, חשבתי אנחנו לחוצים בכסף. מיותר.
|
בלאש ביקו |
נשלח - 13/12/2009 : 14:16:38 "התחבר מאד לקהל". זה מצחיק.
|
amos |
נשלח - 12/12/2009 : 20:55:49 משעמם בפגרה, אה???????????
|