| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| רונן שוויג |
נשלח - 19/04/2013 : 18:03:10 מצד אחד אם הם לא מופיעים גם שבוע הבא הם בעצם מתפרקים ואז כנראה שנחגוג כבר באילת.
מצד שני קטמון מפספסת משחק עליה חגיגה בטדי עם 5000 אוהדים(והמון הכנסות)
בהחלט סוגיה קשה ובעיתית.
אני אישית מקווה שהם יופיעו ותהיה חגיגה אמיתית. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| גלעד |
נשלח - 02/05/2013 : 19:15:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי רונן שוויג
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי רונן שוויג
זה בסך הכל עוד נסיון להפחיד את שחקני לוד מלא להופיע בטדי.
החדשה הכי משמחת בכתבה הזאת היא שיבוצם של שופטים בכירים למשחקים האלה.
כך שכל נסיון שוחד\מכירה\קנייה של שופט\משחק כנראה ירדו בתוהו.
עכשיו נותר רק לעלות
נותרה רק האופציה של לשלם ישירות לשחקנים... מעט יקר יותר אבל עובד.
מצד אחד נכון, מצד שני, אתה באמת חושב שמישהו ביפו יקח סיכון בשביל לשלם לאסופת שחקנים בינוניים שלא התאמנו כמה חודשים?
איך זה יעבוד "אם תפסידו מתחת ל0-3 תקבלו X ואם תפסידו בין 0-3 ל0-6 תקבלו Y?"
אני לא חושב שיש שחקן אחד בלוד שמאמין שהם לא יפסידו בטדי. אני לא חושב שיש מישהו ביפו שמאמין שלוד לא תפסיד בטדי.
כך שאני בספק אם יפו באמת קנו שחקנים או ניסו לקנות. הם צריכים פשוט לסמוך על אלילת המזל במקרה הזה...
הפוך גוטה הפוך. לשחקני כפר יונה. ואם כבר לשלם לשחקני לוד אז כדי שלא יגיעו... |
| רונן שוויג |
נשלח - 02/05/2013 : 18:44:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי רונן שוויג
עכשיו נותר רק לעלות
נותרה רק האופציה של לשלם ישירות לשחקנים... מעט יקר יותר אבל עובד.
מצד אחד נכון, מצד שני, אתה באמת חושב שמישהו ביפו יקח סיכון בשביל לשלם לאסופת שחקנים בינוניים שלא התאמנו כמה חודשים?
איך זה יעבוד "אם תפסידו מתחת ל0-3 תקבלו X ואם תפסידו בין 0-3 ל0-6 תקבלו Y?"
אני לא חושב שיש שחקן אחד בלוד שמאמין שהם לא יפסידו בטדי. אני לא חושב שיש מישהו ביפו שמאמין שלוד לא תפסיד בטדי.
כך שאני בספק אם יפו באמת קנו שחקנים או ניסו לקנות. הם צריכים פשוט לסמוך על אלילת המזל במקרה הזה... |
| גלעד |
נשלח - 02/05/2013 : 16:13:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי רונן שוויג
עכשיו נותר רק לעלות
נותרה רק האופציה של לשלם ישירות לשחקנים... מעט יקר יותר אבל עובד. |
| רונן שוויג |
נשלח - 02/05/2013 : 16:11:02 זה בסך הכל עוד נסיון להפחיד את שחקני לוד מלא להופיע בטדי.
עכשיו נותר רק לעלות |
| benz |
נשלח - 02/05/2013 : 12:04:31 ומה בדיוק הם יחקרו? כאילו נו באמת.. |
| האחים מרילי |
נשלח - 02/05/2013 : 12:02:22 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7444 |
| אדום88 |
נשלח - 01/05/2013 : 19:37:32 לפי דאבל פס, כרגע מתקיימת פגישה מכרעת בין יו"ר לוד לקפטן הקבוצה שבה יוחלט אם הקבוצה מגיעה לטדי ביום שישי: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7437 |
| אדום עולה |
נשלח - 27/04/2013 : 15:08:29 אל תשכחו שיכול להיות שהעלייה לא תוכרע בכלל ביחס שערים . כפר יונה קבוצה שנלחמת על חייה בליגה והיא לא תוותר כל כך מהר.. ראינו את כפר יונה בטדי , יש לה צמד חלוצים ברמה גבוהה שיכולים לעשות ליפו בעיות (מייקל גרינברג ואופיר חלוואני ). נניח שהיא תפסיד ליפו , אני לא מאמין שזה יהיה בתבוסה .. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 27/04/2013 : 14:33:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
ס מה שאומר שכולם צריכים להפעיל השבוע את כל האמונות התפלות, , לא להחליף את חולצת המזל שבוע וכו' וכו' וכו'...
לבשתי במשחק באילת את חולצת המזל (אגב ח"ח לאחד מחברי הבריגדה שהבחין בכך). היא "עבדה" נגד קרית גת, נגד עמישב, נגד כפר סבא, נגד באר שבע. באילת כנראה תש כוחה |
| איתן610 |
נשלח - 27/04/2013 : 14:20:22 סקירה יפה שלך אך ישנם דברים שמדאיגים אותי, בינהם גם יפו יעלו הטרוף וינסו להבקיע כמה שיותר לוד יסגרו ויצופפו בבונקר מימי המחהע"ל השנייה ולך תדע מה יהיה מעבר לכך הם לא יגיעו בכדי להיות בשר תותחים וילחמו עד טיפת דמם האחרונה ומה שהכי מדאיג זה מה שקורה מאוחרי הקלעים ומתחת לשולחן. אן ניפול על שופט מושחת, או שיהיה כזה ביפו, שירחיק שחקן או שניים שלנו או של כפר יונה והנה כל התמונה משתנה. לצערי יותר מדי דברים קרו בליגה שלכאורה נראים קשורים לשיפוט הזוי.... ולבסוף לצערי אנו קבוצה עם מנחוס בדי אן איי שתמיד קורה לה הבלתי צפוי ופתאום מעשה שטן כל מה שלא צריך לקרות קורה, עצם זה שהגענו למצב כיום מוכיח את זה. מה שאומר שכולם צריכים להפעיל השבוע את כל האמונות התפלות, נוגדני העין רעה והמנחוס, ללכת לכותל. לתלות שום, לאכול שום, לא להחליף את תחתוני וחולצת המזל שבוע וכו' וכו' וכו'... |
| שמאש |
נשלח - 27/04/2013 : 13:37:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי Amit1
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7408
עד כמה זה אוטופי שהם יופיעו בהרכב המלא והחזק שלהם בטדי??
נראה שרק כאשר שחקני לוד יעלו/לא יעלו למגרש,נדע מה ההרכב שלהם. |
| Amit1 |
נשלח - 27/04/2013 : 13:30:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7408
עד כמה זה אוטופי שהם יופיעו בהרכב המלא והחזק שלהם בטדי?? |
| שמאש |
נשלח - 27/04/2013 : 13:28:47
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7408 |
| רונן שוויג |
נשלח - 27/04/2013 : 02:32:51 טוב כמה אנקדוטות מעניינות על לוד(כי כל השבוע הזה יהיה רק לוד לוד לוד)
הקבוצה שממנה הגיע עופר טסלפפה(המאמן הנוכחי שלנו) דווקא נבנתה בתקווה לעלות ליגה. שחקנים טובים גויסו למטרה, ולוד שהייתה גם קבוצה מאוד ביתית בשנה שעברה, הייתה עם הרבה תקוות וציפיות. במחזור הראשון לוד דורגה במקום המוכר לה(האחרון) אחרי הפסד 1-3 בכפ"ס.
אבל במחזור השני הביסה 1-4 את ב"ש בבית. ובמחזור השלישי ניצחה 0-2 באילת(מי היה מאמין שהם ינצחו שם ואנחנו נפסיד שם) ודורגה במקום השני! (כשקטמון הרחק מאחוריה עם 3 תיקואים ברציפות) אח"כ הגיע עוד תיקו 3-3 מכובד בעמישב. אבל אז הגיעו שתי תבוסות 0-3 לכפר שלם וערד והחברה בלוד התחילו להבין שעלית ליגה תהיה השנה תהיה פנטזיה רחוקה. שירת הברבור הייתה הנצחון 1-2 על מרמורק שהציב את לוד במקום נחמד באמצע. תיקו בכפר יונה והפסד דחוק לקרית מלאכי עדיין לא רימזו על העומד להגיע.
כנראה שברגע ששחקני לוד הבינו שגם מלחמה על פלייאוף לא תהיה, הקבוצה פשוט התפרקה. 0-4 לאזור 0-5 ליפו 0-6 לבת ים ולוד פתאום מצאה עצמה נקודה מהקו האדום. תיקו ביתי מול שעריים עוד הפיח תקוות שלא הכל אבוד. אבל תבוסה מחפירה 1-9 בקרית גת סימנה את שהולך להגיע בסיבוב השני. את הסיבוב הראשון לוד סגרה בהפסד "מכובד" 1-3 לקטמון, הפסד שהוריד אותה לראשונה מתחת לקו האדום, מתחתיו נשארה כאמור עד היום.
את הסיבוב הראשון כאמור סיימה לוד עם 3 נצ' 3 תיקו ו9 הפסדים(12 נקודות סך הכל)
בסיבוב השני אספה לוד 2 נקודות עלובות בלבד מול אילת ומרמורק, שתי הקבוצות היחידות שלא השכילו לנצח את לוד העונה(וביחד עם ב"ש היחידות שהפסידו לה) ואולי בגלל זה אחת עומדת לרדת ליגה, ואחת שהייתה אמורה להאבק על העליה נמצאת במרכז הטבלה.
התוצאה השכיחה של הסיבוב השני היא הפסד 0-3(5 פעמים, אחד מהם טכני) תוצאה שעליה קטמון ממש לא חותמת במשחק הסיום. התוצאה השנייה השכיחה ביותר היא הפסד 1-6(לב"ש, כפר שלם ואזור) תוצאה שעליה אני מניח שקטמון יכולה לחתום(רק במידה ויפו לא תביס בעצמה באופן דומה)
מלבד שני התיקואים היו לה גם שני הפסדים מכובדים, 1-3 לעמישב ו0-2 לערד.
ומלבד השש-אחדים היו לה גם שני הפסדים יותר גרועים, 2-8 ליפו ו2-10 לבת ים.
ועכשיו לדברים קצת יותר רלוונטים ואקוטים. למשחק היום מול קרית גת לוד הגיעה עם 14 שחקנים, שני מחליפי השדה נכנסו והשוער המחליף לא שותף. מהסתכלות זריזה על הסטטיסטיקה של 13 השחקנים ששותפו ניתן לגלות שרובם היו שחקנים זוטרים במשך העונה. רובם היו מחליפים של פה ושם(בעיקר החלק ההתקפי של הקבוצה) בודדים בלבד היו שחקני הרכב של ממש. מבין ה13 יש רק שחקן אחד שכבש יותר משער אחד העונה, והוא שעאר מדחת שכבש 5 שערים(אחד מהם נגד קטמון) להוציא אותו יש עוד שני שחקנים שכבשו שער אחד בלבד, וזה הכל. אם נתחשב בכל אלה, ובעובדה שלוד לא כבשה היום, ובמשחקים האחרונים כשהיא כבשה זה בעיקר בגלל שנתנו לה. ובעובדה הפשוטה שקטמון הולכת לשכב על השער של לוד במשך 90 דקות... הסיכויים של לוד לכבוש במחזור הסיום בטדי הם ממש לא גבוהים.
עם זאת חשוב לזכור שכרגע אין לדעת מי ישחק ומי לא, ייתכן ויהיו גורמים שיבקשו מהשחקנים היותר בכירים של לוד לעשות מאמץ אחרון ולשחק בטדי(למרות שעד כמה שאני זוכר, לא ממש נותרו כאלה, רוב השחקנים הבכירים של הקבוצה שוחררו)
כך או כך, לוד לא תגיע לטדי כ"קבוצה" אלא כאסופה של שחקנים. גם אם יגיעו שחקנים "בכירים" ששיחקו בעיקר בתחילת העונה, הרי שהם לא שיחקו סיבוב שלם, ספק כמה הם התאמנו בכל הזמן הזה... כך שאיך שלא הופכים את זה, כל תוצאה פרט לנצחון גבוה של קטמון תהיה הפתעה.
צריך לעלות עם אש בעיניים וברגליים, לשכב על השער של לוד, ולא לנוח ולהרגע אחרי אף גול, בליגה הזאת אי אפשר לדעת מה יקרה(או כמה זמן יוסיף השופט) אני בטוח ששחקני קטמון רוצים את זה לא פחות מאיתנו. ואני מאוד מקווה שבמשחק נגד לוד הם יוכיחו את זה.
בהצלחה! |
| שמאש |
נשלח - 26/04/2013 : 14:50:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
החדשות הטובות - נראה שלוד התייצבו נגד קרית גת. 10 דקות ועוד לא חטפו גול - זה קצת חשוד.
טעית... חטפו בדקה 9 את הראשון.
|