פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שלום עקיבא הוא המלך

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
nachumco נשלח - 19/04/2013 : 17:50:28
אוהדים יקרים,בתחילת השבוע העלאתי בפורום כנושא את אי השתתפותו של שלום במשחקים האחרונים. יסלח לי עופר מאמננו היקר על כך שבמהלך כל המחצית השנייה ביקשתי ממנו להכניס את שלום ,וזאת לאחר שישבתי בסמוך אליו. שלום סיפק את הסחורה בשער מרהיב וכל אוהד שצופה בו ראה שחקן ברמת אחרת ושליטה מעולה בכדור. אני שמח שהברוגז הסתיים , ומקווה שבשבוע הבא שלום יעלה בהרכב וייתן את תרומתו. הקהל הגיע באלפיו ומגיע לנו לעלות ללאומית. מאוד תמוהה העובדה שיפו מנצחת בדקה ה 97 !!! לסיום היה ניצחון מתוק כדבש.
5   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אופיר הקשוח נשלח - 21/04/2013 : 00:51:43
שלום שחקן ענק ואת זה שהוא יודע לבעוט כולנו ידענו עוד לפני שהוא הגיע...
הבעיה היא השילוב שלו בקבוצה. במשחקים הראשונים שלו אצלנו לא ראיתי כימיה וזה מן הסתם חשוב מאוד. נגד באר שבע השילוב שלו בקבוצה כבר היה יותר טבעי. אני מקווה שהחיבור הזה ילך וישתפר גם לעונה הבאה.
nachumco נשלח - 20/04/2013 : 19:50:38
בסיום התקציר רואים את שלום בוחר לשלב זרועות עם עופר מאמננו היקר, ומיד לאחר מכן הוא יוזם חיבק ונשיקה. שאפו. רגע מרגש מאוד. זהו - הברוגז מאחורינו. צריך את שלום בשיא המוטיבציה נגד אילת. שבוע טוב לכולם.
עילי נשלח - 20/04/2013 : 19:11:40
אריאל נשלח - 19/04/2013 : 18:08:30
עזבו הכל, מישהו יכול על הריקוד של סמיר? זה גנגנאם סמיר סטייל, כפרעליו!
amos נשלח - 19/04/2013 : 17:57:15
עזבו תמוה! עקיבא מלך!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07