ס ק י ר ת נ ו ש א |
אליה |
נשלח - 12/12/2009 : 01:26:10 הפועל -נצרת אלית.לא תאמינו למרות המשחק המצויין היו רק כ100 איש בא לי לבכות מה כולם בגבעת רם?שי אהרון היה10 .חבל שראו זאת רק 100איש |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
חתול פלוס 2 |
נשלח - 14/12/2009 : 10:21:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה עולה חדש -לא פירושו של דבר חלש....
אלא גדול חזק ואכזרי!!! |
אליה |
נשלח - 14/12/2009 : 00:29:20 roi נשמה על איזה אישור אתה מדבר-זה סתם שיחה של פורום.אל תחשוב שאני מצטדק או משהו,אני אוהד ויודע את מקומי.עולה חדש -לא פירושו של דבר חלש....אבל בכל מקרה תודה לכם אתם אחלה וזה ממש ברצינות |
פרננדו פסואה |
נשלח - 13/12/2009 : 17:39:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי roi
אליה, עזוב באמת, אתה אוהד ובעלים של הפועל קטמון וזהו. אתה לא צריך אף אישור או הזמנה מאף אחד בפורום או בכלל.
ולגבי שגיאות כתיב, אני מבין בדיוק את מה שאתה כותב, אז כנראה שזה לא כזה נורא
|
קובקוב |
נשלח - 13/12/2009 : 15:36:03 אליה
|
roi |
נשלח - 13/12/2009 : 15:19:17 אליה, עזוב באמת, אתה אוהד ובעלים של הפועל קטמון וזהו. אתה לא צריך אף אישור או הזמנה מאף אחד בפורום או בכלל.
ולגבי שגיאות כתיב, אני מבין בדיוק את מה שאתה כותב, אז כנראה שזה לא כזה נורא |
אליה |
נשלח - 13/12/2009 : 13:36:29 אני בד"ך לא לבד אנו כל המשפחה אוהדים , כולל בני בן5.5.עולי אתה צריך להזמין את סלאמה וזה יעזור לו להתפייס עם עצמו קצת. |
yarond |
נשלח - 13/12/2009 : 13:28:59 אליה - אל תבוא לבד !!! תביא עוד 10 אנשים איתך |
אליה |
נשלח - 13/12/2009 : 13:17:17 אחי אני בקטמון כבר 3 שנים ועד היום הרגשתי בבית. עז מה אם יש קצת נוסטלגיה....חוץ מזה בשנה ראשונה ו השניה היתי כמעט בכל המשחקים השנה יוצא קצת פחות אבל היתי בכל משחקי הבית-פירושו של דבר אני מקטמון...אבל זה טיפה כואב שיש 2 הפועלים בי-ם כאשר צריכה להיות אחת.שוב אין לי ספק כלל וכלל בצידקת הדרך של קטמון תמיד אוהב ,תמיד אהוד.אגיע גם לבית צפפה ...... |
האחים מרילי |
נשלח - 13/12/2009 : 12:04:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
מר סלאמה הקשוח .לא ציפיתי למשהו אחר ממך אחרי יצאות המלוכלכות כמו שאתה בדרך כלל מספק.שגיאות כתיב?צודק.אתה עוד ישראלי "החכם" שיזכיר לי על כך(כאילו אתם הצברים כמוך יודעים עברית טוב).אני מציע לך לנסוע למדינה אחרת וללמוד שם ספה זרה בפחות זמן ממני.הודעות מוזרות וואלה כשה אני קורא הועדות שלך מלאות שינא ... אני שואל האם אדם הזה לא אזה נציג ביתרי שנכנס במקרא לפורם.בנוגע למוזרות נסית פעם לקרוא הודעות שלך?(ראה יפו בשידור ישיר )....ממש בן יהודה אתה . בכל מקרא לא אתבייש ואכנס לפורום כל פעם שארצה .תמשיך לקוות שאשכולים כאלה לא יופיעו בפורום בידוק כמו השגיאות כתיב והמוזרות שלי.אליה בעל הודעות מוזרות (ראה גם לא ברורות)ושגיאות כתיב......
מה שמוזר בהודעות שלך זה לא שגיאות כתיב, אלא העובדה שאתה דבק בסאסיונה. בוא תעשה איתנו שבת (או שישי) נגד בית צפאפא ונראה אם לא תחזור בתשובה (או בעצם בשאלה) ותחבור להפועל ירושלים היחידה (זאת של האוהדים) |
קטמון ותיק |
נשלח - 13/12/2009 : 12:03:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אני חושב שכל הודעה שנכתבת בשגיאות כתיב צריכה לעבור מייד לאוף טופיק!!
סגיעוט קטאיו זא כמור מעד |
Victor Paco |
נשלח - 13/12/2009 : 11:52:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
ועכשיו באמת.. סלאמה היקר, אני מציע לך בחום לרסן במעט את הודעותייך הניציות זה הופך את הפורום לזירת התגוששיות לא נעימה..
סמולן... |
הדוב האדום |
נשלח - 13/12/2009 : 11:49:44 אני חושב שכל הודעה שנכתבת בשגיאות כתיב צריכה לעבור מייד לאוף טופיק!!
ועכשיו באמת.. סלאמה היקר, אני מציע לך בחום לרסן במעט את הודעותייך הניציות זה הופך את הפורום לזירת התגוששיות לא נעימה..
|
אליה |
נשלח - 13/12/2009 : 10:17:20 מר סלאמה הקשוח .לא ציפיתי למשהו אחר ממך אחרי יצאות המלוכלכות כמו שאתה בדרך כלל מספק.שגיאות כתיב?צודק.אתה עוד ישראלי "החכם" שיזכיר לי על כך(כאילו אתם הצברים כמוך יודעים עברית טוב).אני מציע לך לנסוע למדינה אחרת וללמוד שם ספה זרה בפחות זמן ממני.הודעות מוזרות וואלה כשה אני קורא הועדות שלך מלאות שינא ... אני שואל האם אדם הזה לא איזה נציג ביתרי שנכנס במקרא לפורם.בנוגע למוזרות נסית פעם לקרוא הודעות שלך?(ראה יפו בשידור ישיר )....ממש בן יהודה אתה . בכל מקרא לא אתבייש ואכנס לפורום כל פעם שארצה .תמשיך לקוות שאשכולים כאלה לא יופיעו בפורום בידוק כמו השגיאות כתיב והמוזרות שלי.אליה בעל הודעות מוזרות (ראה גם לא ברורות)ושגיאות כתיב...... |
סלאמה |
נשלח - 13/12/2009 : 00:04:53 האמת, קיוויתי שהאשכול הזה לא ייפתח, ולא פלא שמי שפתח אותו הוא ה"אליה" המוזר הזה עם שגיאות הכתיב והדעות הלא ברורות. לא יעזור לנו - הפועל האחים סאסי ירושלים תמיד תגרום לנו צער וכאב לב בעצם קיומה הנוכחי. אני מאמין ובטוח שקטמון היא הדבר היחיד שנותן אופק למועדון הזה, למרות שאף אחד מאיתנו לא יודע איך בדיוק הסיפור ייגמר בסוף - לבד או איתם. לכן אנחנו כאן. לדעתי, לא צריך להשמיץ אותם ולספור כסאות ריקים ביציע שלהם, ללכלך, או להפוך אותם לבדיחה: המצב החרא שלהם, הוא באיזו שהיא צורה גם שלנו. בואו נוציא את העצבים וההומור הטרגי שלנו על... אני מציע את קביליו יפו, ואתם?
|
amos |
נשלח - 12/12/2009 : 21:00:19 הצטערתי שסאדר ניצחו. אין לי סימפטיה לקבוצות הסינתטיות האלה - בלי קהל, בלי אוהדים, בלי קהילה - סתם צעצוע של איזה קבלן כושל או ראש עיריה מתוסכל שבאו משום מקום והולכים לשום מקום. רעננה, מכבי ב"ש, סאדר, אפילו מכבי פ"ת, כל מיני יצורי כלאיים מוזרים
אני אוהב קבוצות אמיתיות, כמו הפועל באר שבע, בני יהודה, אחי נצרת, וכמובן, את הקבוצה שלי, הפועל ירושלים. ממש לא מזיז לי שהיא בליגה ג
|