ס ק י ר ת נ ו ש א |
אדום88 |
נשלח - 18/04/2013 : 20:47:57 המצב בצמרת - כאשר נותרו 9 נקודות בקופה:

שאר משחקי הצמרת בליגה א' דרום במחזור 28, שעה אחידה לכולם (15:00): יפו (2) מארחת את ערד (13) עמישב (6) מארחת את כפר סבא (3) בת ים (4) מארחת את כפר שלם (7) |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
שמאש |
נשלח - 22/04/2013 : 01:00:11 איפי ענק.אני חושב לנסות את זה בחיים. נניח אני מנסה לשדך בחור לא מי יודע מה לידידה . אז אגיד לה"תשמעי יש לי להכיר לך את ר.ע (ראשי תיבות מקריים ) הוא איש יהיר,מתנשא,מתערב בעניינים לא לו ,חי וניזון מלעצבן אחרים,ככל שיבקשו שיפסיק כך הוא יגביר את הקצב, ואת כל זה הוא עושה בעיקר בבתים שהוא מתארח בהם . בקיצור בן אדם בלתי נסבל ,אבל מה?........הוא כותב ללא שגיאות כתיב "
[/quote] מה אני אגיד לך, לי זה עבד...
[/quote] מה עבד לך איפי? שידכת ידידה לטוטח??
 |
יפתחמ |
נשלח - 22/04/2013 : 00:40:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
לך תחפש פרגון במקום אחר. נשבר הזין ממך כבר. בין אם נעלה או שאתם תעלו חס וחלילה אני מאוד מקווה שתיעלם מפה לתמיד.
גבר הגזמת תן לבנאדם להתבטא אנחנו מסוגלים להכיל אותו החיים יותר מעניינים ככה.
הוא לא מקלל, מפרגן וכותב ללא שגיאות כתיב.

איפי ענק.אני חושב לנסות את זה בחיים. נניח אני מנסה לשדך בחור לא מי יודע מה לידידה . אז אגיד לה"תשמעי יש לי להכיר לך את ר.ע (ראשי תיבות מקריים ) הוא איש יהיר,מתנשא,מתערב בעניינים לא לו ,חי וניזון מלעצבן אחרים,ככל שיבקשו שיפסיק כך הוא יגביר את הקצב, ואת כל זה הוא עושה בעיקר בבתים שהוא מתארח בהם . בקיצור בן אדם בלתי נסבל ,אבל מה?........הוא כותב ללא שגיאות כתיב "
מה אני אגיד לך, לי זה עבד... |
avitemkin |
נשלח - 22/04/2013 : 00:24:15 בוא נרגע כולנו מעניין לוד. קודם כל כי באילת, כך אני מקווה, הכל ייגמר בטוב. שנית, כי מרמורק עוד תוציא מיפו תיקו, או לפחות ילחמו בגלל דם רע בין שתי הקבוצות. שלישית, כי יש מספיק תמריצים לשחקני לוד להופיע בשבועיים הבאים, לחטוף גולים ובשנה הבאה להסתדר בקבוצות חדשות. צריך שבעה שחקנים כאלה ואז יש משחק. אבל גם אם זה לא יקרה, והם לא יגיעו, עניין הפירוק נתון להגדרת ההתאחדות בסופו של דבר, והדבר הנוח ביותר לעשות במקרה זה הוא לקבוע כי מדובר בפירוק מרצון (למשל אם עד יום ג' לוד לא תזמין משחק בהתאחדות) במקרה זה בעלי לוד חוסך לעצמו הרבה כסף מקנסות אפשריים, ואז כל תוצאות הסיבוב של לוד מבוטלות. עניין הניצחון 3 -0 קיים רק במקרה של פירוק כפוי (ענישה), ואני בספק אם ההתאחדות תרצה להסתבך בכך. במקרה זה יהיה לנו 6 נקודות הפרש על יפו, ו-9 גולים יותר בהפרש שערים, עם משחק עודף לנו. מי שמחליט בעניין זה הוא תובע ההתאחדות, וליפו אין כל מעמד בסיפור הזה. אחרון אחרון, נדמה לי שהשופט של המשחק של קביליו הקריב את עצמו למען העם הבולגרי, כי אני אתפלא מאד אם הוא ישוב וישפוט בליגה א' או מעליה. האיגוד פשוט יגמור את הסיפור הזה בשקט.
|
קלי |
נשלח - 21/04/2013 : 23:10:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
לך תחפש פרגון במקום אחר. נשבר הזין ממך כבר. בין אם נעלה או שאתם תעלו חס וחלילה אני מאוד מקווה שתיעלם מפה לתמיד.

איפי ענק.אני חושב לנסות את זה בחיים. נניח אני מנסה לשדך בחור לא מי יודע מה לידידה . אז אגיד לה"תשמעי יש לי להכיר לך את ר.ע (ראשי תיבות מקריים ) הוא איש יהיר,מתנשא,מתערב בעניינים לא לו ,חי וניזון מלעצבן אחרים,ככל שיבקשו שיפסיק כך הוא יגביר את הקצב, ואת כל זה הוא עושה בעיקר בבתים שהוא מתארח בהם . בקיצור בן אדם בלתי נסבל ,אבל מה?........הוא כותב ללא שגיאות כתיב "
|
הסלע האדום |
נשלח - 21/04/2013 : 16:15:20 לא שייצא מזה משהו אבל ערד התלוננה במשטרה http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=4022&DocID=141289&Lang=he
וקטע משעשע/עצוב על הליגות שלנו http://www.sport5.co.il/justvideo.aspx?FolderID=3272&docID=141291&lang=HE |
tampopo |
נשלח - 21/04/2013 : 09:02:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
 |
amos |
נשלח - 21/04/2013 : 08:45:33 טוטח סבבה. יפו סבבה. השופט סבבה, רק חבל שרק הוא ואין אחידות - כל הליגה הזאת בזבוזי זמן בלי עונש מתאים. שחקנים נפלו כמו בסרט של רמבו ושכבו 15 דקות. לא יודע מה העצבים. לפי החשבון לי צריך לנצח בכל משחק. |
מנדי742 |
נשלח - 21/04/2013 : 05:12:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
|
talros |
נשלח - 21/04/2013 : 00:22:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אפשר לחתוך את האוירה בסכין.לחתוך, עמי?
אל תחתוך לפני שתאמר לנו מה הם ההרכבים!!
אח.. הגששים, כל מילה אבן, כל אבן שושן!
איזו נוסטלגיה. |
דותן716 |
נשלח - 20/04/2013 : 23:52:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אני לא מתלונן כשאתם מנצחים כך או אחרת. יבנה ניצחה בעונה שעברה חמש פעמים אחרי הדקה ה-95 ועלתה. מישהו בא בטענות?
והנה נעלה מהאוב דיון פורום מהשלבים המכריעים בעונה שעברה:
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
יבנה תעלה ליגה. אלוהים סידר להם מסע חברים: נתיבות, קרית מלאכי, קרית גת, מרמורק.
ציטוט: נשלח במקור על ידי דותן716
האמירה הזו תמוהה במקרה הטוב, ובעלת ניחוח של גזענות במקרה הרע. אם נתיבות היו רוצים לעזור ליבנה הם לא היו מחכים לדקה ה-93. ומרמורק? בשביל מרמורק זה משחק שיכול לקבוע אם הם עולים לפלייאוף בעצמם.
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
תקרא טוקבקים. מצטער, אבל לא קונה את התוצאה היום בקרית מלאכי. היא לא נראית סבירה
|
דותן716 |
נשלח - 20/04/2013 : 23:47:14 אוי טוטח, טוטח... רציתי לכתוב רק שאני דווקא מברך על נוכחותך בפורום, שאני מאד מסמפט את יפו ומאחל לכם לעלות מהפלייאוף, וגם שאכן לא לנו להתלונן על השער בתוספת הזמן לאור נסיוננו המר עם בזבוזי הזמן של היריבות.
ואכן הדברים בעינם עומדים. אבל אז נתקלו עיניי במה שכתבת על העלייה של יבנה בשנה שעברה, ומה לעשות שלעיתים יש לאנשים זכרון ארוך. ועל כך בתגובה הבאה...
|
יפתחמ |
נשלח - 20/04/2013 : 23:12:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
לי טוטח לא מפריע. אף פעם לא הבנתי את כל הכעס הזה שמופנה כאן כלפיו. הוא לא מקלל, מפרגן וכותב ללא שגיאות כתיב. לגבי תוספת הזמן - אכן מקרה נדיר אבל לא חסר תקדים ועל פי ההסברים היתה לו אחיזה במציאות. ואף אחד מאיתנו לא היה שם כדי לומר. |
eupheu |
נשלח - 20/04/2013 : 15:31:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
בהצלחה במבחנים (:
כרגע יש לנו את כל הסיבות לדאוג. כלום לא גמור, כלום.
מה יהיה חברים?? יש רושם כאילו אנשים היו מוכנים להתחלף עם יפו בשלב הזה של העונה....
|
בלאש ביקו |
נשלח - 20/04/2013 : 14:31:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
בהצלחה במבחנים (:
כרגע יש לנו את כל הסיבות לדאוג. כלום לא גמור, כלום. |
אדום עולה |
נשלח - 20/04/2013 : 14:03:49 לא להגזים ..אנחנו לא חייבים לכעוס כל כך , הרי הסיכוי שלא נעלה ליגה השנה הוא כל כך קלוש . אני דווקא חושב ששום דבר לא מלוכלך , ממה שהבנתי מאחד האתרים שהשופט הוסיף 6 דקות לאחר מכן היו כל מיני שטויות(בזבוזי זמן , שחקנים שמביימים פציעות , המשחקים השטותיים האלה על קו החמש) שעליהם השופט הוסיף עוד 2 דקות ולאחר מכן בעיטה חופשית שלקחה עוד שתי דקות . נשמע לי לגיטימי . צריך גם לפרגן ליפו על האופי שהם מפגינים לאורך השנה וזו לא הפעם הראשונה שהם מנצחים בדקה ה-90. טוטח מראה לנו דברים שאנחנו לא רואים כאוהדי הפועל קטמון , בהתחלה זה מעצבן אבל בסופו של דבר אפשר להבין אותו. שנים שאנחנו מתעצבנים במשחקים נגד קבוצות תחתית שמבזבזות זמן ואנחנו דורשים צדק , אז עכשיו כשנעשה הצדק אנחנו באים בטענות כי זה לא לטובתנו ? בהצלחה במבחנים (: |