ס ק י ר ת נ ו ש א |
פרננדו פסואה |
נשלח - 16/04/2013 : 21:18:02 יש פוסטרים למשחק נגד ב"ש. והם צריכים להיות בכל פינה בעיר. אפשר לאסוף את הפוסטרים מהעבודה של שיינפלד בשעות היום (מרכז העיר) מהבית שלי בערב (בית הכרם) או מהבית של שיינפלד בערב (ארנונה). אנא כתבו כאן שם וטלפון, איפה בעיר תתלו פוסטרים ומאיפה יותר נוח לכם לאסוף.
|
5 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
roi |
נשלח - 17/04/2013 : 20:38:45 מחר בבוקר אני אתלה בגבעת רם. אפשר לאסוף את הפוסטרים בסביבות תשע בבוקר מאצלך פרננדו?
רועי - 050-6430343 |
הדוב האדום |
נשלח - 17/04/2013 : 19:52:27 ההיענות הדלה היא בזיון. אם אין פה למישה מתנדבים לפחות שאף טמבל לא יתלונן על הקהל או העידוד.נ.ב אניאתלה בנחלאות
|
מחאיי |
נשלח - 17/04/2013 : 18:06:31 הצדיקים מכם שכן תולים, אנא זכרו אם באפשרותכם לצלם ולתייג את הפועל |
פרננדו פסואה |
נשלח - 17/04/2013 : 14:54:08 אז כן, ברור שיותר מעניין לכם לדון במערכת היחסים המורכבת בין טלספפה לעקיבא, או בהשלכות המאקרו-כלכליות של העלאת מחיר הכרטיס בעשרה שקלים, או באיכות הג'קוזי באילת, או בהשלכות של איחוד דרמטי בין ביתר כפ"ס ומכבי הרצליה, או בהאם מכבי ב"ש יאכלו את הדשא כי הם מקבלים תמריצים או סתם כדי לדפוק אותנו, ובכל זאת אין כאן ולו אוהד אחד שמסוגל לפנות חצי שעה לתלות פוסטרים בשכונת המגורים שלו, וזה אחרי שאחד מחברי ההנהלה כבר טרח להכין ולהדפיס פוסטרים למשחק הכל-כך מכריע הזה? |
ועדה מסדרת |
נשלח - 16/04/2013 : 22:49:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
יש פוסטרים למשחק נגד ב"ש. והם צריכים להיות בכל פינה בעיר. אפשר לאסוף את הפוסטרים מהעבודה של שיינפלד בשעות היום (מרכז העיר) מהבית שלי בערב (בית הכרם) או מהבית של שיינפלד בערב (ארנונה). אנא כתבו כאן שם וטלפון, איפה בעיר תתלו פוסטרים ומאיפה יותר נוח לכם לאסוף.
מקפיץ. אנחנו צריכים מתנדבים לתלות פוסטרים בשכונות, מרכזי בילוי, עבודה. יאללה להירשם.
ללא ירושלמים ניתן לקבל את הפוסטר במייל ולהדפיס אם תרצו. |