ס ק י ר ת נ ו ש א |
nachumco |
נשלח - 15/04/2013 : 22:32:26 רציתי להעלות נושא שמפריע לי ולאוהדים נוספים כפי ששמעתי במשחק בכפר סבא. אנני מתיימר תהיות מליץ יושר של שלום או של המאמן.שלום הגיע לקטמון על תקן חלוץ מושיע שיסייע בעלייתנו ללאומית.במשחק מול קרית גת עופר החליט וזה זכותו להושיב את שלום על הספסל.תא אהבתי וגם אחרים בלשון המטע את התנהגותו של שלום שלא להתאמן עם שחקני הספסל. שלום כאות מחאה או כנראה עלבון בחר לשבת על הספסל.בעמישב נתנו לו להתחמם זמן רב ולא הכניסו אותו למשחק.בכפר סבא שלום בחר לשבת שוב על הספסל וניכר היה המתח בינו ובן המאמן.האם לא כדאי ורצוי לסיים את הברוגז שפוגע בקבוצה.ניסיונו וכשרונו של שלום נחוצים לנו במאבקינו.האם לא כדאי שההנהלה תתערב ותזמן את שלום והמאמן לשיחה? טובת המועדון צריכה להיות לפני כל מאבקי אגו.חג עצמאות שמח לכולם. |
9 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
papirus5 |
נשלח - 16/04/2013 : 21:38:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
חברים יקרים
ראשית אאחל יום עצמאות שמח לכולנו, והלוואי והחגיגות רק מתחילות ויתעצמו השבוע ובשבוע הבא. בימים האחרונים הפורום מלא בנושאים שוליים שיהיו לנו די והותר זמן להתעסק בהם החל מיום שישי הבא בשעה 17:00 בערך, שעה בה כולנו בשאיפה נחגוג באילת. אני מציע שעד אז נתרכז רק במה שחשוב באמת לבנתיים, כלומר: עד יום שישי להיות מרוכזים בניצחון על באר שבע בלבד, ובמהלך השבוע שאחרי להיות מרוכזים באיך כמה שיותר מאיתנו מגיעים לאילת ועוזרים לקבוצה במשחק שם. יש בנו אהבה והיא חייבת לנצח. כדי שזה יקרה בואו וניתן לשחקנים את כל התמיכה שהם זקוקים במלוא האנרגיות החיוביות, ולא נתעסק בשום דבר אחר. שו שו שולמית קטמון ללאומית!
הנושא כאן חשוב ורלוונטי למאמן זכות לעשות כל מה שנדרש להצלחת הקבוצה. במקרה הזה באופן מיוחד אפשר לומר שנקודת הזכות העיקרית שלו היא בהבאת שחקני רכש שהשתלבו מקצועית ולא פחות חשוב - חברתית בקבוצה. לאורך העונה ראינו קבוצה חזקה מנטלית ומגובשת והדבר כבר הוכח כקריטי, חוסר קליטה של שחקני רכש עלה לנו בעלייה בעונה השנייה במבשרת, וגם בעונה שעברה. שלום עקיבא, בעצבנות הרבה שהביא עמו, פגע בתלכיד הקבוצתי ולכן החליט המאמן להוציאו מההרכב. מצד שני - הקבוצה מגיעה בשן ועיין למשחקים האחרונים, מבחינת פציעות ועומס. נגד עמישב ועוד יותר נגד כפ"ס אפשר היה לראות שבמחצית השנייה, כשחי ועוז מאבדים אוויר הקבוצה מתקשה מאד להחזיק כדור וליצור מצבים. בסופו של דבר כולם רוצים לעלות וגם שלום, ולו עבור מענק העלייה שלו (אם כי אני מאמין שגם עבור שמו הטוב ועבור הקהל) יוכל להתגייס ולתת. עבודה מנטלית נכונה יכולה, לדעתי, להניב פירות חיוביים. אני לא יודע מה הלך הרוח ביניהם אבל אולי אלו המקומות בהם גולה ושי יכולים להיכנס ולעזור. אז אולי כמקרה קלינגר-נמני יעמוד טסלפפה בסוף המשחק ויאמר: שלום עקיבא הוא המלך! יאללה הפועל |
עד שנגיע |
נשלח - 16/04/2013 : 20:45:31 חברים יקרים
ראשית אאחל יום עצמאות שמח לכולנו, והלוואי והחגיגות רק מתחילות ויתעצמו השבוע ובשבוע הבא. בימים האחרונים הפורום מלא בנושאים שוליים שיהיו לנו די והותר זמן להתעסק בהם החל מיום שישי הבא בשעה 17:00 בערך, שעה בה כולנו בשאיפה נחגוג באילת. אני מציע שעד אז נתרכז רק במה שחשוב באמת לבנתיים, כלומר: עד יום שישי להיות מרוכזים בניצחון על באר שבע בלבד, ובמהלך השבוע שאחרי להיות מרוכזים באיך כמה שיותר מאיתנו מגיעים לאילת ועוזרים לקבוצה במשחק שם. יש בנו אהבה והיא חייבת לנצח. כדי שזה יקרה בואו וניתן לשחקנים את כל התמיכה שהם זקוקים במלוא האנרגיות החיוביות, ולא נתעסק בשום דבר אחר. שו שו שולמית קטמון ללאומית! |
gideon |
נשלח - 16/04/2013 : 19:05:18 עד שיש לנו 4 ימים בלי רעל מ"גולר" ו"דאבל" אז מתחילים פה. בחייאת שחררו את הנושא. בואו נחזור לזה בשלב סיכומי העונה. בבקשה. |
קטמוני מושבע |
נשלח - 16/04/2013 : 18:39:36 מבחינה מקצועית שלום לא היה הבעיה שלנו במשחקים שהוא פתח. ממש לא. הקישור תיפקד בסדר גמור ומעבר לכך. שלום גם הביא לנו לא מעט נקודות.
הבעיה הייתה ההגנה השערורייתית בראשותו של אבולעפיה. במקרה חי וג'וני נכנסו להרכב ביחד ולכן הקבוצה נראתה הרבה יותר טוב, אבל זה בגלל השיפור בהגנה ולא בגלל החילופים בקישור. אני חושב שלשלום יש בעיה ביחסי אנוש ולא סתם הוא מסתכסך עם שחקנים ומאמנים בקבוצות בהן הוא משחק למרות שהוא נותן תפוקה יפה. על הכשרון שלו אין עוררין. על האישיות כן.
בכל מקרה חי קם לתחייה לאחרונה. הוא נלחם, מתלהב ומשחק מצויין גם הגנתית וגם התקפית. מצדיק בכל דקה ושנייה את מקומו בהרכב.
אם המאמן חושב ששלום לא ראוי לחולצת ההרכב, אז הוא לא. כשאנחנו נהיה מאמנים, אז נקבע אחרת. מינו אותו נציגינו הנאמנים בהנהלה ולטוב ולרע צריך לכבד את החלטותיו. |
nachumco |
נשלח - 16/04/2013 : 15:08:34 ידעתי כי הנושא יכול להיות נפיץ. חי אטיאס בהחלט ראוי לעלות בהרכב הראשון. חדי העין יכלו להבחין כי מספר דקות לפני המשחק, שלום עקיבא ישב לבדו על הספסל ובסמוך אליו עמד המאמן.הם לא דיברו ביניהם ובהחלט לא משנה מי צודק. זה בהחלט דבר לא בריא לקבוצתנו היקרה בשלבי ההכרעה.גם אם שלום לא פתח בהרכב ניתן היה לשלבו כמחזיק כדור לאחר פציעתו של שי.אני מכבד מאוד את במאמן שלנו אך בהחלט רצוי לשלב את שלום בשלבי ההכרעה.(בהחלט היה משפיל לתת לשלום להתחמם כך כך הרבה זמן מול עמישב ולא לשלבו) על זה יאמר כי עדיף להיות חכם מאשר צודק. עליית הקבוצה לליגה לאומית היא ערך נעלה. |
בלאש ביקו |
נשלח - 16/04/2013 : 13:40:06 מה נסגר איתכם? כולנו קיווינו ששלום יצליח. שיחק שמונה משחקים ו-וואללה, לא כל-כך הצליח. מאז שחי החליף אותו אנחנו נראים יותר טוב. עכשיו אתם באים ודוחפים את "מאבקי האגו" האלה משל אין עובדות מקצועיות בעולם, ועוד דורשים שההנהלה תתערב? תפסיקו עם השטויות. |
הדוב האדום |
נשלח - 16/04/2013 : 11:30:24 הרבה שוכחים ששלום עקיבא המהולל שיחק הוא לא היה טוב וחי אטיאס שיחק טוב ממנו במקומו בהרכב ובכלל כל הקבוצה תפקדה טוב יותר. תפסיקו לבלבל את המוח ותנו למאמן לעשות את עבודתו |
נער קאזו |
נשלח - 16/04/2013 : 11:24:30 ממש כך די כבר שלום מתוסכל אנחנו רוצים לעלות ליגה!! בגלל ברוגז על תשאירו לנו שחקן עם יכולות להעלות תקבוצה ליגה על הספסל די עם זה, שישי שלום בהרכב חבל אתם פוגעים רק בנו |
talros |
נשלח - 16/04/2013 : 11:06:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
רציתי להעלות נושא שמפריע לי ולאוהדים נוספים כפי ששמעתי במשחק בכפר סבא. אנני מתיימר תהיות מליץ יושר של שלום או של המאמן.שלום הגיע לקטמון על תקן חלוץ מושיע שיסייע בעלייתנו ללאומית.במשחק מול קרית גת עופר החליט וזה זכותו להושיב את שלום על הספסל.תא אהבתי וגם אחרים בלשון המטע את התנהגותו של שלום שלא להתאמן עם שחקני הספסל. שלום כאות מחאה או כנראה עלבון בחר לשבת על הספסל.בעמישב נתנו לו להתחמם זמן רב ולא הכניסו אותו למשחק.בכפר סבא שלום בחר לשבת שוב על הספסל וניכר היה המתח בינו ובן המאמן.האם לא כדאי ורצוי לסיים את הברוגז שפוגע בקבוצה.ניסיונו וכשרונו של שלום נחוצים לנו במאבקינו.האם לא כדאי שההנהלה תתערב ותזמן את שלום והמאמן לשיחה? טובת המועדון צריכה להיות לפני כל מאבקי אגו.חג עצמאות שמח לכולם.
צודק |