פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 גושים של נאחס מצטברים לי בנשמה...

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
h.k.j.f.c נשלח - 09/04/2013 : 13:16:51
אני קורא כתבה כזו ונהיה לי רע:
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7292
אפילו חיים "המאמן הכי טוב בישראל" סירוטקין שומר על דממת אלחוט, ואצלנו שמפניות. עוד לא עלינו, אנחנו בסך הכל מובילים ב-3 נקודות והפרש שערים כשיש עוד 12 נקודות בקופה. הפסד לכפ"ס והכל נפתח מחדש. מה יהיה?!
9   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
lazy נשלח - 11/04/2013 : 10:37:17
אפשר להתנחם בכך שגם יש גורמים שמעוניינים לפגוע בכפר סבא:

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7297

עמרי446 נשלח - 09/04/2013 : 18:56:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

אני מבקש לא להמשיך עם האשכול הזה.
מכיוון שאנחנו בהנהלה יודעים שמדובר בכתבה שקרית (לא שוחחנו על הכתוב שם ולו פעם אחת), להערכתי היא נועדה להזיק. וזה כבר בעייתי וחמור.
פשוט להתעלם. ולנצח.
הלאה.

אולי נציגנו בערוץ 5 יואילו להרים טלפון זריז לסניף הביוב שלהם "דאבל-פס" ויסבירו במילים יפות או לא שלהפצת שקרים יש מחיר. כתבה שקופה שבאה לפגוע בשחקן הכי פעיל שלנו במרכז המגרש.

כיוון שבהנהלה ביקשו וכולנו מסכימים שמדובר בערמת שקרים, בואו נסיים את הדיון
eupheu נשלח - 09/04/2013 : 18:37:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

מכיוון שאנחנו בהנהלה יודעים שמדובר בכתבה שקרית (לא שוחחנו על הכתוב שם ולו פעם אחת), להערכתי היא נועדה להזיק. וזה כבר בעייתי וחמור.
פשוט להתעלם. ולנצח.
הלאה.

אולי נציגנו בערוץ 5 יואילו להרים טלפון זריז לסניף הביוב שלהם "דאבל-פס" ויסבירו במילים יפות או לא שלהפצת שקרים יש מחיר. כתבה שקופה שבאה לפגוע בשחקן הכי פעיל שלנו במרכז המגרש.
טוטח נשלח - 09/04/2013 : 17:33:39

הם גם כתבו שמכבי יפו הרימה ידיים והתייאשה כאילו פלייאוף זה לא מפעל גביע שבסופו עולים ללאומית.
מצטרף לקריאת הנהלתכם: תתעלמו. לא לכבודן של אגודות מהוגנות להתייחס לאתרי אינטרנט שמסקרים רק סקטור מסוים.
מאחל לשתי הקבוצות שבעונה הבאה יצמידו להן כתב קבוע, משמע שהן תשחקנה בליגה מקצוענית ותסוקרנה באופן הדוק. אני מדגיש "מאחל", כדי שלא תגידו שאני מנחס. "לשתי הקבוצות", כן?
הנהלה נשלח - 09/04/2013 : 15:44:34
פשוט להתעלם. ולנצח.
הלאה.
קטמון ותיק נשלח - 09/04/2013 : 14:45:48
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אמנם מבחינת השפה והדקדוק הרמה בכתבה הזו גבוהה לאין ערוך מאשר בגולר, אבל מבחינת התוכן זו סתם ספקולציה אקראית שכל אחד מאיתנו יכול היה לכתוב.
ההוכחה לחובבנות הכתבה היא כמובן היעדר האזכור של הגדול מכולם (תרתי משמע) יאן חנוכייב. יתכן שארז נעמן פשוט מכין כתבה נפרדת על יאן ועתידו בקבוצה, בין אם בלאומית, בליגה א' או בליגת האלופות.

יאן מועמד רציני לתפקיד מאמן הקבוצה. עם הניסיון שיש לו במשחק ובאימון (כולל בבית הספר לכדורגל של הפועל קטמון, נבחרת לשכת עורכי הדין בירושלים, קבוצות בחוות הנוער הציוני וקריירה עשירה שטרם ניתן לחשוף בהרי הקווקז) וכמובן שליטתו בשתי השפות, וכמובן שלא לדבר על דרישות השכר הצנועות שלו - הוא פשוט המועמד האידיאלי לאימון הקבוצה הבוגרת.
רגל עץ נשלח - 09/04/2013 : 14:09:35
אמנם מבחינת השפה והדקדוק הרמה בכתבה הזו גבוהה לאין ערוך מאשר בגולר, אבל מבחינת התוכן זו סתם ספקולציה אקראית שכל אחד מאיתנו יכול היה לכתוב.
ההוכחה לחובבנות הכתבה היא כמובן היעדר האזכור של הגדול מכולם (תרתי משמע) יאן חנוכייב. יתכן שארז נעמן פשוט מכין כתבה נפרדת על יאן ועתידו בקבוצה, בין אם בלאומית, בליגה א' או בליגת האלופות.

עמרי446 נשלח - 09/04/2013 : 13:48:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

אפילו חיים "המאמן הכי טוב בישראל" סירוטקין שומר על דממת אלחוט, ואצלנו שמפניות. עוד לא עלינו, אנחנו בסך הכל מובילים ב-3 נקודות והפרש שערים כשיש עוד 12 נקודות בקופה. הפסד לכפ"ס והכל נפתח מחדש. מה יהיה?!

זה בהנחה שאתה מאמין שהבחישות של האתרים האלה מבוססות על משהו אמיתי

מישהו כנראה חושב שאם יפיצו עכשיו שעלייה משמעותה פיזור הסגל, אז יפחית מהמחוייבות של השחקנים לא מבין כנראה כמה דברים:
1. חלק מהשחקנים שצויינו ככאלו שיועזבו הם בין האהודים ביותר על הקהל. עזיבה שלהם מתוך בחירה לא תעבור בהכרח בקלות.
2. למישהו (גם למי שלא קשור לקבוצה) נשמע הגיוני שהקבוצה תשאיר כחמישה שחקנים (שאחד מהם מחלים מפציעה ארוכה ואין לדעת מה יהיה כושרו ומתי בדיוק יחזור) ותשחרר את כל יתר הסגל? שלא לדבר על כך שמדובר באותו סגל שהיה איכותי מספיק בשביל להעלות אותה ליגה.
אין ספק שחלק מהסגל יתחלף. זה יכול לקרות (וגם קרה) גם אם חלילה נאלץ להתמודד עוד שנה בליגה א'. פשוט כי אלו טבעם של הדברים.
3. למרות שהתייחסו באופן נרחב להגנת הקבוצה (ובשביל זה לא צריך 'הדלפות' מגורם בקבוצה. לכולם ברור שנצטרך לחזק את ההגנה בשנה הבאה. בכל מקרה) לא הזכירו כלל את ציון זקן. אף על פי שהוא בורג משמעותי וקבוע בהרכב הקבוצה.

בקיצור, אמנם דאבל פס מתעלה על רמת הכתיבה סטייל עיתון בית ספר יסודי של אתר גולר, אבל לא הייתי ממליץ על אף אחד משם לסקר עבור הספורט אילוסטרייטד.
האחים מרילי נשלח - 09/04/2013 : 13:27:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

זה בהנחה שאתה מאמין שהבחישות של האתרים האלה מבוססות על משהו אמיתי

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07