פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שיווק ותקשורת בגזרה המקומית

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קלי נשלח - 07/04/2013 : 19:59:43
לקטמון יש משחקים מול כפ"ס וב"ש (אני שם בצד כרגע את אילת שלא רלוונטי ואת לוד שרחוק) שבהם יש פוטנציאל עצום להביא קהל של מעגלים שלישיים ורביעיים .מול כפ"ס זה חשוב מקצועית ומול ב"ש אני מניח שגם כלכלית.אבל הדרך לרוב להגיע למעגלים האלה זה דרך התקשורת המקומית.
יום שישי האחרון כאשר בית"ר והפועל י-ם כבר מעשית סיימו את העונה והכדורסל בשביתה (אם כי לתחושתי שביתה של 20 שנה)-לא היה ולו דקה אחת של קטמון.אז לא יודע מה ניתן לעשות ולמה זה אבל כדאי בשבועיים האלה לנצל ולהגיע למדיה.אחרת נשארים עם מעגלים קרובים בלבד
אין כוונה להפוך את זה לדיון עצמי של נרדפות ובכיינות מול התקשורת אלא רק אמירה שכדאי להגיע אליהם אם ניתן
10   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
הסלע האדום נשלח - 26/09/2013 : 07:33:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ואני אומר "אל תביטו לאחור הניחו להולכים"

בחמש המילים האלה כתבת את הבעיה של הפועל קטמון

טוב,רק למען הסר ספק .הדברים נאמרו בהומור ,דעותיי הפוכות לחלוטין.מקווה מאד שבהקדם נשב כולנו ביחד
eyal נשלח - 26/09/2013 : 00:35:37
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

בחמש המילים האלה כתבת את הבעיה של הפועל קטמון
האחים מרילי נשלח - 24/09/2013 : 20:54:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

דווקא הוא נצפה משוטט פה רק אמש.

מרגל
gideon נשלח - 24/09/2013 : 19:40:29
דווקא הוא נצפה משוטט פה רק אמש.
האחים מרילי נשלח - 24/09/2013 : 19:10:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

איזה כיף לראות כאן כזה פוסט. איפה קלי בימים אלה באמת?

תשאל את סאסי
הסלע האדום נשלח - 24/09/2013 : 19:02:00
Offside נשלח - 24/09/2013 : 17:20:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

תמיד טוב לראות את קלי

נכון!

(אבל באמת, לא בקטע של צחוק על הפוסטים האחרונים שלך. קלי תחזור!)
papirus5 נשלח - 24/09/2013 : 17:12:09
תמיד טוב לראות את קלי
מחאיי נשלח - 09/04/2013 : 13:02:25
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

לקטמון יש משחקים מול כפ"ס וב"ש (אני שם בצד כרגע את אילת שלא רלוונטי ואת לוד שרחוק) שבהם יש פוטנציאל עצום להביא קהל של מעגלים שלישיים ורביעיים .מול כפ"ס זה חשוב מקצועית ומול ב"ש אני מניח שגם כלכלית.אבל הדרך לרוב להגיע למעגלים האלה זה דרך התקשורת המקומית.
יום שישי האחרון כאשר בית"ר והפועל י-ם כבר מעשית סיימו את העונה והכדורסל בשביתה (אם כי לתחושתי שביתה של 20 שנה)-לא היה ולו דקה אחת של קטמון.אז לא יודע מה ניתן לעשות ולמה זה אבל כדאי בשבועיים האלה לנצל ולהגיע למדיה.אחרת נשארים עם מעגלים קרובים בלבד
אין כוונה להפוך את זה לדיון עצמי של נרדפות ובכיינות מול התקשורת אלא רק אמירה שכדאי להגיע אליהם אם ניתן

לא רק שאנחנו בתקשורת, אתה גם מככב שם. מי צריך דקה, כשיש לך 45 דקות ספוגות הפועל. עוד מעט באוויר.

שווקו את זה, והאירוע שלכם יהיה הרבה יותר שמח.
האחים מרילי נשלח - 07/04/2013 : 21:01:43
כדי לחזור לתקשורת צריך להבין למה נעלמנו משם. האם זה חוסר שיתוף פעולה שלנו, או איזה חרם של התקשורת המקומית שממשיך את העוינות שהיתה מנת חלקנו בשנים האחרונות. נכון שלא הזלנו דמעה כשהודרנו מהתקשורת בזמן האחרון כי השקט הזה עזר לנו לצאת מהמשבר.
אבל עכשיו זה הזמן לחשיפה גדולה. הקהל הנוסף יכול להיות בין הצלחה לכישלון.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07