ס ק י ר ת נ ו ש א |
קטמון ותיק |
נשלח - 05/04/2013 : 20:30:00 אני מקדים את השואלים בעניינם של האורתודוכסים מלוד: לגבי פירוק קבוצה יש לאבחן בין פירוק/הפסקת פעילות מרצון לבין פירוק/הפסקת פעילות בידי ועדת המשמעת. כאשר הפסקת הפעילות היא מרצון אזי: לפי הוראות סעיף 12 (יא) לתקנון האליפות של ההתאחדות לכדורגל: "תוצאות משחקים במקרים של פירוק קבוצה מרצון נתפרקה קבוצה מרצון ועד למועד פירוקה החלה לשחק משחקים במסגרת סיבוב משחקים אשר לא הושלם עד למועד הפירוק, יישארו על כנן רק תוצאות המשחקים ששיחקה הקבוצה במסגרת סיבוב/י משחקים שהושלם/מו ותוצאות יתר המשחקים ששיחקה תמחקנה כאילו לא שוחקו כלל". אם הפסקת הפעילות תהיה מסיבה משמעתית (למשל אי הופעה למשחק או שניים) וההחלטה על הפסקת הפעילות משמעה ביטול של 6 משחקים ויותר, אזי לפי הוראות סעיף י (2) לאותו תקנון יבוטלו כל התוצאות במשחקים של אותה קבוצה מתחילת העונה "כאילו לא השתתפה כלל במשחקי הליגה".
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
davidkipod |
נשלח - 07/04/2013 : 13:54:47 סליחה ותיק... בכל זאת - אולי עדיף לסגור עם תקווה: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7276 ובאמת - רק כפר סבא מעכשיו |
קטמון ותיק |
נשלח - 07/04/2013 : 10:59:52 כמי שפתח את האשכול הזה מתוך כוונה למנוע שאלות, אני גם מבקש לסגור אותו. מדהים כיצד מידע בעניין אחד התגלגל לו לדיון בנושא אחר לגמרי. אז חברים - עד פה.
מה שמעניין עכשיו זה המשחק נגד כפר סבא, שום דבר אחר. |
מנדי742 |
נשלח - 07/04/2013 : 10:16:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
לפני חמש שנים נמכר בטדי משחק שכל המדינה ידעה שהוא מכור. נגד מכבי באר שבע. לפני שנה היו דיבורים רבים על משחקים שלכם עם שמועות על בטים. יש עוד דברים שכנראה לא נדע. לא כתבנו עליהם כי זה לא עניין שלנו ולא ראינו ולא ידענו. ההינו שנה שעברה בכפר שלם ואתם לא .עמדנו במצב שאני מייחל לכם לא לעמוד בו. ואתמול שיחקנו נגד 11 ילדים בלי שוער ובלי ספסל עם מאמן בן 44 בלם, ויושב ראש שמאיים שכל שער מעל שש הקבוצה תרד מהמגרש, וזה אחרי שליאור עשה כרגיל אסיפה אימונים ותדריך וידאו. אנחנו היינו הקורבן אתמול לא האשמים. יכול להיות מאוד שעוד חודש תעמדו במצב דומה לזה, ויותר גרוע. אז חכו עם הביקורת. ובינתיים תזכרו את מה שאנחנו הפנמנו, עם כל המסורת של הפועל ירושלים ומכבי יפו, אנחנו בליגה א, ב, וג. עדיין לא בליגות המיקצועניות, קורים דברים שלא בשליטה שלנו. אתם כנראה הפנמתם חלק מזה וסביר שתברחו מחלק מהגועל בעוד חודש. לנו תנו להתמודד עוד קצת עם החרא.
מבין ומקבל את כל דבריך, טוטח. (חוץ מהניחוס הקבוע שלך)
"אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו." (פרקי אבות ב') |
davidkipod |
נשלח - 07/04/2013 : 08:43:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
למה צריך לבזבז פה שלושה עמודים על הבעיות של יפו בשבוע של המשחק הכי חשוב שלנו?
נושא אוף טופיק קלאסי, כולל הפראסה, להעיף לשם ולהתחיל לדבר על איך סוגרים את טל איילה, משתקים את יוני רביבו, צובעים את לויטה באדום ולוקחים שלוש נקודות עם השיניים.
האוהדים הבאים מודים לך:..... |
babiji |
נשלח - 07/04/2013 : 01:12:19 למה צריך לבזבז פה שלושה עמודים על הבעיות של יפו בשבוע של המשחק הכי חשוב שלנו?
נושא אוף טופיק קלאסי, כולל הפראסה, להעיף לשם ולהתחיל לדבר על איך סוגרים את טל איילה, משתקים את יוני רביבו, צובעים את לויטה באדום ולוקחים שלוש נקודות עם השיניים.
|
לאסלו צה |
נשלח - 06/04/2013 : 23:49:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אבו אדהם, האוהדים הבאים מודים לך על הודעה זו:...
|
גלעד |
נשלח - 06/04/2013 : 23:12:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
רגע, מעיקם, לא אמרת שאילן אלפסי לא קיבל סמסים מסוסו כמה הודעות קודם? אז עכשיו אתה אומר שכן הוא איים שכל שער מעל שישה הוא יירד מהמגרש? אז מי צודק - אתה או אתה?
ולגבי הסיטואציה - אתם לא הקורבן ולא בטיח. בבחירה שבין לפרק קבוצה באופן ספורטיבי ולהותיר לה את הבחירה מה לעשות - לרדת מהמגרש או לא (מה שמן הסתם היה מוביל לניצחון טכני של 3-0 בבית הדין) בחרתם ללכת על בטוח ועל פלוס שש להפרש השערים. אתם לא קורבנות, אתם פחדנים לא ספורטיביים. ולא בעיה שלכם שלוד מתפוררת ואף אחד לא שמכם לשמרטף על התינוקות של יואל סויסה. אם אני הייתי אוהד שלכם במשחק אתמול הייתי דורש את הכסף שלי בחזרה, ובצדק.
ולגבי התלונות שלך - זה הפורום שלנו. של הקבוצה שלנו, ואנחנו נכתוב פה מה שאנחנו רוצים. נכתוב פה שאנחנו שונאים את האיש הגבוה והאלים שמסתובב על הדשא במשחקים שלכם ולא ברור מהו ומיהו, נכתוב פה על נשיא הכבוד שלכם שהתפוצץ למחצה ברכב שלו, על מה שאנחנו חושבים שעשיתם במשחק מול לוד וגם על כפר שלם. אולי גם נכתוב שאנחנו לא מבדילים בין ואסילי קוסטדינוב ודינמו סופיה לבין בליל מילים אחר בבולגרית (חוץ מקציצות פראסה. כי בכל זאת יש פרות קדושות).
לסיכום - לא ברור לי, באמת שלא ברור לי, איך בעל אינטרסים מפה ועד פתח תקווה, שמייצג קבוצה יריבה שלנו, חתום על יותר הודעות בפורום הזה מאשר רוב הכותבים בו. אולי באמת הגיע הזמן שתניח לנו כבר?
|
אבו אדהם |
נשלח - 06/04/2013 : 22:51:11 רגע, מעיקם, לא אמרת שאילן אלפסי לא קיבל סמסים מסוסו כמה הודעות קודם? אז עכשיו אתה אומר שכן הוא איים שכל שער מעל שישה הוא יירד מהמגרש? אז מי צודק - אתה או אתה?
ולגבי הסיטואציה - אתם לא הקורבן ולא בטיח. בבחירה שבין לפרק קבוצה באופן ספורטיבי ולהותיר לה את הבחירה מה לעשות - לרדת מהמגרש או לא (מה שמן הסתם היה מוביל לניצחון טכני של 3-0 בבית הדין) בחרתם ללכת על בטוח ועל פלוס שש להפרש השערים. אתם לא קורבנות, אתם פחדנים לא ספורטיביים. ולא בעיה שלכם שלוד מתפוררת ואף אחד לא שמכם לשמרטף על התינוקות של יואל סויסה. אם אני הייתי אוהד שלכם במשחק אתמול הייתי דורש את הכסף שלי בחזרה, ובצדק.
ולגבי התלונות שלך - זה הפורום שלנו. של הקבוצה שלנו, ואנחנו נכתוב פה מה שאנחנו רוצים. נכתוב פה שאנחנו שונאים את האיש הגבוה והאלים שמסתובב על הדשא במשחקים שלכם ולא ברור מהו ומיהו, נכתוב פה על נשיא הכבוד שלכם שהתפוצץ למחצה ברכב שלו, על מה שאנחנו חושבים שעשיתם במשחק מול לוד וגם על כפר שלם. אולי גם נכתוב שאנחנו לא מבדילים בין ואסילי קוסטדינוב ודינמו סופיה לבין בליל מילים אחר בבולגרית (חוץ מקציצות פראסה. כי בכל זאת יש פרות קדושות).
לסיכום - לא ברור לי, באמת שלא ברור לי, איך בעל אינטרסים מפה ועד פתח תקווה, שמייצג קבוצה יריבה שלנו, חתום על יותר הודעות בפורום הזה מאשר רוב הכותבים בו. אולי באמת הגיע הזמן שתניח לנו כבר? |
גבעוני |
נשלח - 06/04/2013 : 21:44:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
לפני חמש שנים נמכר בטדי משחק שכל המדינה ידעה שהוא מכור. נגד מכבי באר שבע. לפני שנה היו דיבורים רבים על משחקים שלכם עם שמועות על בטים. יש עוד דברים שכנראה לא נדע. לא כתבנו עליהם כי זה לא עניין שלנו ולא ראינו ולא ידענו. ההינו שנה שעברה בכפר שלם ואתם לא .עמדנו במצב שאני מייחל לכם לא לעמוד בו. ואתמול שיחקנו נגד 11 ילדים בלי שוער ובלי ספסל עם מאמן בן 44 בלם, ויושב ראש שמאיים שכל שער מעל שש הקבוצה תרד מהמגרש, וזה אחרי שליאור עשה כרגיל אסיפה אימונים ותדריך וידאו. אנחנו היינו הקורבן אתמול לא האשמים. יכול להיות מאוד שעוד חודש תעמדו במצב דומה לזה, ויותר גרוע. אז חכו עם הביקורת. ובינתיים תזכרו את מה שאנחנו הפנמנו, עם כל המסורת של הפועל ירושלים ומכבי יפו, אנחנו בליגה א, ב, וג. עדיין לא בליגות המיקצועניות, קורים דברים שלא בשליטה שלנו. אתם כנראה הפנמתם חלק מזה וסביר שתברחו מחלק מהגועל בעוד חודש. לנו תנו להתמודד עוד קצת עם החרא.
ומה אתה רוצה להגיד בזה חוץ מלהציק? |
פרננדו פסואה |
נשלח - 06/04/2013 : 20:50:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
מצדי לעלות ליגה ביום שישי בארבע בבוקר במגרש החוף הצפוני באילת
לגמרי. אפילו רצוי. מנחוס רציני פתחתם פה. להזכירכם, הפסד אחד-אפס קטן בכפ"ס ביום שישי, וכולנו ניכנס לפאניקה, כפ"ס יהיו צמודים אלינו בנקודות, יפו יהיו כנראה שתי נקודות מאיתנו ועם משחקים קלים לפניהם, סיוט עולם. המשחק ביום שישי הוא הכי חשוב שהיה לנו בחמש השנים האחרונות. פחות מאלף אדומים בלויטה ועידוד 90 דקות יהיה כישלון מוחלט שלנו כקהל. |
שלומי מלכה |
נשלח - 06/04/2013 : 20:48:41 אתה יודע מה הפתרון הכי טוב ללא להתעצבן על זה שמדברים כאן על יפו.
מעבר לזה אתה כמובן צודק לגבי המשחק בבאר שבע וכו. רק שאף אחד אצלנו לא הלך וכתב על זה בפורום של מכבי יפו או של כל מועדון כדורגל אחר בישראל. אנחנו לא אוהבים להעיק על אחרים. את המעיקים שלנו אנחנו סובלים אצלנו בשקט. |
טוטח |
נשלח - 06/04/2013 : 20:41:50 לפני חמש שנים נמכר בטדי משחק שכל המדינה ידעה שהוא מכור. נגד מכבי באר שבע. לפני שנה היו דיבורים רבים על משחקים שלכם עם שמועות על בטים. יש עוד דברים שכנראה לא נדע. לא כתבנו עליהם כי זה לא עניין שלנו ולא ראינו ולא ידענו. ההינו שנה שעברה בכפר שלם ואתם לא .עמדנו במצב שאני מייחל לכם לא לעמוד בו. ואתמול שיחקנו נגד 11 ילדים בלי שוער ובלי ספסל עם מאמן בן 44 בלם, ויושב ראש שמאיים שכל שער מעל שש הקבוצה תרד מהמגרש, וזה אחרי שליאור עשה כרגיל אסיפה אימונים ותדריך וידאו. אנחנו היינו הקורבן אתמול לא האשמים. יכול להיות מאוד שעוד חודש תעמדו במצב דומה לזה, ויותר גרוע. אז חכו עם הביקורת. ובינתיים תזכרו את מה שאנחנו הפנמנו, עם כל המסורת של הפועל ירושלים ומכבי יפו, אנחנו בליגה א, ב, וג. עדיין לא בליגות המיקצועניות, קורים דברים שלא בשליטה שלנו. אתם כנראה הפנמתם חלק מזה וסביר שתברחו מחלק מהגועל בעוד חודש. לנו תנו להתמודד עוד קצת עם החרא. |
רגל עץ |
נשלח - 06/04/2013 : 19:36:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם ואגב - גם ניצחון בכפר סבא לא הופך את באר שבע למשחק עלייה, בשום מקרה (אלא אם בת ים ירחמו על לוד כמו יפו ויפסידו להם, ויפו ירחמו על כפר שלם כמו בעונה שעברה ויפסידו להם גם. קלוש)
נצחון בכפר סבא כן הופך את באר שבע למעין "משחק עליה" אם אתה מתעלם מנטיותיך כאוהד הפועל ירושלים ומניח שבכל זאת שלוש הנקודות נגד לוד מונחות מראש בכיס . הבעיה שרובנו (כולל אני) פדאנטים, בלי קשר להיותנו אוהדי הפועל ירושלים, וברור לנו שזה לא באמת משחק עליה אמיתי עד שהוא לא מבטיח את העליה מבחינה מתימטית. אבל צריך לעזוב כעת את באר שבע, ואת לוד, ובודאי את יפו, ולהתרכז אך ורק במשימה האחת והיחידה - כפר סבא בשבוע הבא.
|
orky |
נשלח - 06/04/2013 : 19:06:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אבו אדהם, האוהדים הבאים מודים לך על הודעה זו:...
|
הדוב האדום |
נשלח - 06/04/2013 : 18:33:38 אבו אדהם, האוהדים הבאים מודים לך על הודעה זו:... |
|
|