ס ק י ר ת נ ו ש א |
davidkipod |
נשלח - 29/03/2013 : 18:07:57 חייבים לנסות את אזרזר בהגנה. חייבים. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
קטמוני מושבע |
נשלח - 07/04/2013 : 18:37:34 כשיש לך קבוצה איכותית בצורה משמעותית משאר הקבוצות, ששולטת ברוב מוחלט של המשחקים (אולי חוץ מיפו) ומחזיקה בכדור ברוב הזמן, אז בכדורגל המודרני זה הכרח שיהיה קו הגנה גבוה, כדי שיעזור להמשיך ולהחזיק בכדור ולהגיע למצבים.
אבל עקב אכילס..בשביל קו הגנה אתה צריך שני בלמים שקטים, חזקים ומהירים ורצוי מאוד שאחד מהם יהיה בעל טכניקה גבוהה יחסית לליגה שבה הוא משחק.ככה שניהם יכולים לשחרר את שני המגינים בשקט לתקוף.
לפני שנתיים היו לנו שני בלמים כאלה בליגה ב'-יבגני הנהדר וארטום שהשלים אותו ואילו השנה יש לנו בלם אחד כזה (עזו) שיודע אולי להניע כדור ולמסור יפה והוא גם שחקן הגנה מצויין ב99 אחוזים מהזמן, אבל שקט הוא לא משרה על ההגנה בגלל האחוז האחד הזה שבה הוא משתדל לעשות טעות מטופשת שהורסת משחקים.
ובואו נגיד ככה שגם הכביכול בלם השני (אבולעפיה) הוא גם לא מהיר בלשון המעטה וגם משחק לא חכם ובטוח לא משרה רוגע ושלווה על ההגנה והקבוצה. ולכן ההגנה שלנו נראתה כמו מסננת ודיי עלובה.
ואכן רוב הקבוצות חתכו אותנו באמצע או דרך האגפים שם לא היו לנו מגנים, יצאו למתפרצות קטלניות ועקצו אותנו מספיק פעמים. בהרגשתי רוב הגולים חטפנו ככה.. |
גון מדלולה |
נשלח - 07/04/2013 : 18:19:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
הפחדנות שלי היא שפעם אחר פעם ברגע שהקבוצה מובילים הוא מסתגר. גם מול 10 שחקני עמישב
הפחד שלי היא שפעם אחר פעם ברגע שהקבוצה מובילה המגינים ממשיכים לתקוף שניהם ביחד ולהשאיר את ההגנה חשופה לגמרי, חוץ מנגד עמישב שהם לא עשו זאת הודות לניהול משחק מושלם. |
גון מדלולה |
נשלח - 07/04/2013 : 18:12:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ללכלך על עופר זה גם רע וגם טיפשי. למה הוא יצא פחדן בדיוק? מה בהרכב שהוא העלה פחדני? הבעיה שלי עם עופר אם כבר היא הנועזות המוגזמת שלו בקו ההגנה הגבוה.
בדיוק.
ולא ברור איך אפשר להגיד על מאמן שהקבוצה שלו כבשה 51 גולים (!!) פחדן. |
עילי |
נשלח - 07/04/2013 : 18:10:32 הפחדנות שלי היא שפעם אחר פעם ברגע שהקבוצה מובילים הוא מסתגר. גם מול 10 שחקני עמישב |
בלאש ביקו |
נשלח - 07/04/2013 : 17:55:10 ללכלך על עופר זה גם רע וגם טיפשי. למה הוא יצא פחדן בדיוק? מה בהרכב שהוא העלה פחדני? הבעיה שלי עם עופר אם כבר היא הנועזות המוגזמת שלו בקו ההגנה הגבוה. |
לאסלו צה |
נשלח - 07/04/2013 : 12:37:14 עופר תמיד יוצא פחדן. זה האופי שלו. |
עילי |
נשלח - 07/04/2013 : 11:53:44 אני חושב שעופר יצא פחדן. בעשרה שחקנים הם שיחקו יותר טוב מאיתנו ושלטו יותר. סה"כ נצחון סבבה |
babiji |
נשלח - 07/04/2013 : 01:13:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אחלה נגיחה, לגמרי למסגרת.
לא בטוח בכלל... זה רק הופך את העסק ליותר מתוק כמובן. כוסומו, תן לעלות ליגה מגול עצמי עם היד דקה 99. |
דאפי |
נשלח - 06/04/2013 : 21:30:36 
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
גיא ודאפי- מי יכול עליכם?
|
יפתחמ |
נשלח - 06/04/2013 : 21:05:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
אני אחפור בהמשך על המשחק היום אבל הנה רעיון שאולי כדאי לאמץ, כל משחק או אולי כל חודש האוהדים יבחרו בשחקן המצטיין שלנו וזה יזכה באיזה מענק נחמד בסגנון מסך טלוויזיה שחור לבן של פוקיקום...אישית לסמיר מגיע איזה בונוס על התקופה האחרונה ובמיוחד על היום פשוט טרוף האנרגיה ומהחויבות של הבחור הזה.
יאללה הנהלה לטיפולכם.
לדעתי עוד לא חפרת על המשחק אבל הרעיון הוא אחלה רעיון. |
יפתחמ |
נשלח - 06/04/2013 : 21:04:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אחלה נגיחה, לגמרי למסגרת.
אולי אחלה נגיחה אבל השער הוא עצמי.. |
מחאיי |
נשלח - 06/04/2013 : 20:29:42 אחלה נגיחה, לגמרי למסגרת. |
רגל עץ |
נשלח - 06/04/2013 : 20:20:29 באתר ההתאחדות השער מופיע כשער עצמי ולא של עוז. מהתקציר אני עדיין מתקשה לקבוע אם הנגיחה היתה למסגרת או לא.
|
אדום עולה |
נשלח - 06/04/2013 : 15:29:22 אם נעלה ליגה השנה ,אפשר להגיד שעלינו בזכות האופי החזק של הקבוצה . לנצח במגרש כמו סירקין זה לא מובן מאליו , ואחרי רצף משחקים בהם ספגנו יותר מידי שערים , דווקא מול קרגולה לא ספגנו . שאפו גדול להגנה אתמול . מג'וני ששיתק את קרגולה ואסף עזו שניקה כל כדור ועד שי ועידן שעשו לחץ על הגנת היריבה . חי אטיאס המשיך ביכולת המצוינת ומצדיק את המקום שלו ב11 , למרות שגם ליעד עובד מציג יכולת נהדרת שיכולה להכניס אותו ל11 .. איזה כיף שעל הספסל יש לך שחקנים שבקלות יכולים להיות שחקני הרכב . רק להמשיך ככה!
|
אריאל |
נשלח - 06/04/2013 : 15:06:43 גיא ודאפי- מי יכול עליכם? |