ס ק י ר ת נ ו ש א |
מחאיי |
נשלח - 25/03/2013 : 12:58:13 זה המשחק.
הרבה מכם לקחו פוסטרים, תלו אותם בגאון. תקופת חגים ומקומות הבילוי מלאים אנשים. מי שלא יוצא, שיתלה בסדר. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
עילי |
נשלח - 31/03/2013 : 21:49:25 אתם אמיתיים? הגעתי ל90 אחוז מהמשחקים השנה, אני לא זוכר משחק אחד טוב של חי, אולי חוץ מה5:2 מול כפר יונה (נראה לי). ואם אני עיוור אז גם עופר עיוור? סתם השחקן ירד לספסל באופן קבוע? לעומת זאת שלום עקיבא עם רגל שמאל מפחידה - כל קרן היא איום וכל בעיטה חופשית.
|
יפתחמ |
נשלח - 31/03/2013 : 20:02:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
אתמול עבד בלי שלום עקיבא, שבוע הבא לא. אם יש שחקן שהוא אקס פקטור מובהק זה שלום וחבל שמאמן כמו עופר שוב לא יודע לנצל שחקן עם יכולות כל כך גבוהות שמרוויח ימבה כסף בקבוצה כל כך קטנה אתם שוכחים איך חי שיחק כל העונה - זוועה. שלום צריך לחזור להרכב אפילו אחרי נצחון בלעדיו
חי אטיאס שחקן עם פוטנציאל ענק. היתה לו תקופה גרועה אבל הוא פתח טוב את העונה ועכשיו נראה ששוב הוא בכושר טוב. גם לשלום יש פוטנציאל גדול. בנקודה הזאת הייתי סומך על עופר - שנתן צ'אנס גדול לשלום - שיידע מי מהשניים מתאים יותר. לחי יש ניידות שליד עוז היא דבר מועיל והכרחי. סטאטיות היא רעה חולה המוכרת לנו היטב משנה שעברה, וגם שי וגם עוז לא עושים המון תנועה בלי כדור.
יופי של תגובה. |
אמיר גולה |
נשלח - 31/03/2013 : 09:38:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי oferst
אתם שוכחים איך חי שיחק כל העונה - זוועה.
חי שיחק זוועה כל העונה? איך יש לו 15 בישולים???
כמו שציון שחקן רע. .. יש דברים שלא שווים תגובה |
guprxy |
נשלח - 31/03/2013 : 09:35:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי oferst
יש לו 6 בישולים.
יש לו 10 רק בסיבוב הראשון |
מחאיי |
נשלח - 31/03/2013 : 09:14:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי oferst
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610 [br בהגנה כזו מסננת אין מצב שאנחנו מנצחים את המשחקים הבאים שיש בהם את קרגולה, אלעד כן ועוד.
http://www.goler1.co.il/article/4688 ("אלעד כהן סיים את דרכו בכפר סבא")
נשמע (ומנוסח) כמו מתיחת 1 באפריל מוקדמת. בכל מקרה, היריבה שלנו כרגע היא עמישב. |
בלאש ביקו |
נשלח - 31/03/2013 : 00:55:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
אתמול עבד בלי שלום עקיבא, שבוע הבא לא. אם יש שחקן שהוא אקס פקטור מובהק זה שלום וחבל שמאמן כמו עופר שוב לא יודע לנצל שחקן עם יכולות כל כך גבוהות שמרוויח ימבה כסף בקבוצה כל כך קטנה אתם שוכחים איך חי שיחק כל העונה - זוועה. שלום צריך לחזור להרכב אפילו אחרי נצחון בלעדיו
חי אטיאס שחקן עם פוטנציאל ענק. היתה לו תקופה גרועה אבל הוא פתח טוב את העונה ועכשיו נראה ששוב הוא בכושר טוב. גם לשלום יש פוטנציאל גדול. בנקודה הזאת הייתי סומך על עופר - שנתן צ'אנס גדול לשלום - שיידע מי מהשניים מתאים יותר. לחי יש ניידות שליד עוז היא דבר מועיל והכרחי. סטאטיות היא רעה חולה המוכרת לנו היטב משנה שעברה, וגם שי וגם עוז לא עושים המון תנועה בלי כדור. |
קראנקו |
נשלח - 30/03/2013 : 22:55:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי oferst
יש לו 6 בישולים. |
guprxy |
נשלח - 30/03/2013 : 21:44:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
חי שיחק זוועה כל העונה? איך יש לו 15 בישולים??? |
guprxy |
נשלח - 30/03/2013 : 20:30:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610 [br בהגנה כזו מסננת אין מצב שאנחנו מנצחים את המשחקים הבאים שיש בהם את קרגולה, אלעד כן ועוד.
http://www.goler1.co.il/article/4688 ("אלעד כהן סיים את דרכו בכפר סבא") |
עילי |
נשלח - 30/03/2013 : 20:25:14 אתמול עבד בלי שלום עקיבא, שבוע הבא לא. אם יש שחקן שהוא אקס פקטור מובהק זה שלום וחבל שמאמן כמו עופר שוב לא יודע לנצל שחקן עם יכולות כל כך גבוהות שמרוויח ימבה כסף בקבוצה כל כך קטנה אתם שוכחים איך חי שיחק כל העונה - זוועה. שלום צריך לחזור להרכב אפילו אחרי נצחון בלעדיו |
דוד יוסה |
נשלח - 30/03/2013 : 12:06:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
נראה לי שלצפות מעמית שמש שבשל יכולת ההגנה ושיטת המשחק, משמש כשלושת רבעי בלם אחורי וצריך לצאת פעם אחר פעם מהשער כדי להימנע ממפגשי אחד על אחד רבים כ"כ ,שלא ייצא לפעמים יציאה מיותרת זה על סף הלא אנושי.
גם נכון.עמית שוער טוב ובלם טוב. |
הסלע האדום |
נשלח - 30/03/2013 : 11:55:35 נראה לי שלצפות מעמית שמש שבשל יכולת ההגנה ושיטת המשחק, משמש כשלושת רבעי בלם אחורי וצריך לצאת פעם אחר פעם מהשער כדי להימנע ממפגשי אחד על אחד רבים כ"כ ,שלא ייצא לפעמים יציאה מיותרת זה על סף הלא אנושי. |
אושר גדול |
נשלח - 30/03/2013 : 11:41:10 לקרית גת לא היה כמעט משחק התקפה ובכל זאת הבקיעה פעמיים. לעמישב וכפר סבא יש התקפה יותר טובה. סמיר היה אתמול מעין בלם שלישי, כמעט ולא עבר את החצי ובכל זאת חטפנו פעמיים.צריך להיות יותר אגרסיבים בהגנה ופחות טכניים. הסיפור של שלום עקיבא-עצוב.מקוה שהמאמן יידע לנצל אותו לטובה. והשוער שלהם? 6:2 לטובתו. |
bony |
נשלח - 30/03/2013 : 11:07:59
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
אנחנו הקבוצה החזקה ביותר בליגה והלחוצה ביותר. הלחץ הורגש במחצית הראשונה.בשנייה עד הגולים של קרית גת שיחקנו טוב מאוד וראינו על הדשא קבוצה מאומנת. הבעיה מתחילה בהגנה ,את דנן עוברים במסירה קלה,ג'וני עושה מעל ומעבר ועדיין זה לא יספיק מול עמישב וכפר-סבא,ועמית יכול היה להישאר בשער ,עזו היה מגיע אליו. סמיר שיחק סביר אך נראה כבוי משהו.ראינו אותו אחרי המשחק והבנאדם נראה עצוב,אולי זה הבנאדם אולי זה הקנס בכל מקרה להרעיף עליו טוב. חי במקום שלום הוכיח עצמו,ויחד עם זאת חי חייב לשפר את הבעיטות לשער וההרמות .יכולנו לסיים את המשחק בקלות בארבע אפס. עדיין מקווה שיימצא זמן משחק לשלום . שי הבלתי נגמר חייב לשחק קצת פחות סטנגה ויותר כדורגל.קורים דברים טובים שהכדור נח לשנייה שתיים על הרגל שלו. עוז זה עוז,ועידן פשוט חלוץ ענק. לעופר הפתרונות לגבי ההגנה.אנחנו בידיים שלו ונדמה לי שהוא לומד מטעויות. אני אופטימי.
מסכים עם נימוקך. לאור התקציר (תודה בפעם ה... לדאפי) רואים שלדנן לא היה כל סיכוי למנוע את מסירת העומק. עם כל האהבה לסמיר הוא היה חייב ללחוץ את המוסר ולא ליסוג אחורנית. ולגבי היציאה של עמית היא פשוט הייתה מיותרת! רואים בתקציר שעזו כבר הגיעה אליו וחבל מאוד שהיה חוסר תקשורת ביניהם. |
קראנקו |
נשלח - 30/03/2013 : 09:23:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
היום הוכח באופן סופי שאף אחד לא מחרים את שלום עקיבא ואין בעיה אישית, אלא שיתר השחקנים בקבוצה לא מתאימים לשחק איתו. כמעט כל המשחק של הקבוצה הולך מהמרכז או צד ימין. במרכז באופן טבעי, אבל גם צד ימין כי הרבה מהשחקנים כנראה מעדיפים לבעוט בימין ומושכים לצד הזה וככה מוצאים שם הרבה את הקשרים המרכזיים וגם את עידן שמש שלפעמים נראה יותר כמו שחקן כנף מאשר חלוץ. זה ביחד עם ציון שתורם תרומה התקפית משמעותית בעוד שלצד שמאל אף אחד כמעט לא מושך ולעקיבא נשאר לשחק רק עם דנן שחלש יותר התקפית. כנראה שבסיטואציה הנוכחית מתאים יותר לשחק עם חי, במיוחד אם ימשיך לשחק כמו היום. ליעד עובד הרשים מאוד היום ולא צריך להתבייש לעלות איתו אם פנסו פצוע או סמיר משחק חלש (והיום הוא אמנם נלחם כרגיל, אבל קשה להזכר במהלך חיובי אחד שלו). עוז היה בסדר, אתם שוכחים שהוא לא שחקן של 90 דקות רצוף אלא של כמה מהלכים בודדים שמכריעים משחקים. ההגנה מחוררת, אבל זה רק טבעי כששני המגינים שלך כל כך פעילים במשחק ההתקפה, הקישור האחורי חלש (היה ניכר שפנסו לא כשיר במאה אחוז מהדקה הראשונה וסמיר, כבר אמרתי...). אולי עכשיו שעידן חזר להבקיע, זה יכול לפצות על זה (גם במשחקים טובים מאוד שלנו, כמו ה-8-2, ההגנה עושה טעויות קריטיות). היה היום הרבה קהל. צריך שזה רק יימשך. לא בתור אטרקציה לחג, אלא כי עכשיו אלו רגעי ההכרעה
לא עקבתי אחרי שלום עקיבא בכל קבוצותיו, אבל אני זוכר בבירור - הוא בכלל לא שחקן אגף. אין לו את הכישורים לזה, הוא פליימייקר\מתחת לחלוצים, ששחקן של ראיית משחק, מסירה, בעיטה - הוא לא שחקן של דריבל ומהירות שנדרשים מקשר אגף. להציב אותו באגף מראש היה כמו לשים דג במדבר. לגבי סמיר - ליאור זדה שם עין על סמיר כבר לפני שנה וחצי, ככה שאני מכיר ועוקב אחריו לא מעט, לא רק אצלנו. סמיר לא טוב כבר כמה משחקים. קל לקנות קהל בגליצ'ים, אבל עלי זה לא עובד, סורי. הנוכחות והמיקום שלו לא אותו הדבר. וקבוצות חותכות מאד מהר את קו הקישור שלנו. נייחס את זה לתסמונת קדם יומולדת, לא חושב שזה יותר מתקופה פחות טובה, יהיה טוב. לגבי הקהל, הופתעתי לטובה, ולאור המשחק, אם לא נהרוס מול עמישב, יהיה קו עלייה מובהק וזה עושה לי טוב. עידן שמש, במילה אחת - כוכב. |