פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 לקראת קטמון בית צפאפא-עורו שמאלנים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קלי נשלח - 05/12/2009 : 07:35:49
בעוד שבועיים יהיה משחק מול בית צפאפא.בתקווה שמזג האוויר יאיר לנו פנים לשם שינוי,ויחד עם הניצחון המרשים אתמול שהוא מקדם מכירות אדיר,ניתן לקוות לקהל רב יותר מאשר היה עד היום.
אני פונה לשמאלנים החביבים.הנה ההזדמנות שלכם.במקום לבזבז אנרגיות בויכוחים פוליטיים אתנו יש לכם שבועיים לפעול בבית צפאפא לקדם את המשחק,לחשוב על רעיונות של טקסים כאלה ואחרים(אולי ילדים משני הצדדים שיעלו עם השחקנים כמו בליגת האלופות) וכו'.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
רגל עץ נשלח - 13/12/2009 : 16:40:50
פגשתי היום באקראי את עלי ואיחלתי לו בהצלחה, אחרי יום ששי כמובן. הבטחתי לו אוירה מצויינת במשחק ושאוהבים אותו אצלנו. לצערי הוא דיווח שמצבה של הקבוצה שלו קשה, והוא מוציא מכיסו סכומי כסף לא מבוטלים מדי חודש, כך שהוא חושש שהם קרובים לפירוק. הוא צחק שאולי הם יבקשו כסף עבור ההשאלה של סאלם סלאמה. אין לי מושג אילו גופים, אם בכלל, תומכים בקבוצה.
האחים מרילי נשלח - 10/12/2009 : 17:26:48
ציטוט:

השיר לעותמן זה לפי "שוקולי שוקולה שוקולדה דה דה דה" ?

ברור (יורם ארבל?)

ציטוט:

ורובוביץ', מה הוא גנב?

הוא לא צריך לגנוב משהו בשביל להיות גנב
קובקוב נשלח - 10/12/2009 : 17:21:49
השיר לעותמן זה לפי "שוקולי שוקולה שוקולדה דה דה דה" ?
ורובוביץ', מה הוא גנב?

שירי נאצה עם קלאסה.
עוגן ק. נשלח - 09/12/2009 : 18:45:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

בכל אופן עלי היה תקופה ארוכה שחקן הליגה המטיין בארץ לפי הציון המצטבר של מדורי הספורט, מה שלא גרם לשום מאמן נבחרת לתת לו מקום מוצדק בהרכב. תמיד הירושלמים היו מופלים בנבחרת (ראה בן רימוז')

מי בכלל דיבר אתו על מקום בהרכב? למיטב זכרוני עלי זומן פעם אחת לסגל הנבחרת לא חושב שלמשחק רשמי, נפצע והוחלף(או הורחק??) במהלך המשחק ובזה סיים את הקריירה הבינלאומית שלו עם משחק אחד.
קראנקו נשלח - 09/12/2009 : 18:21:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

שמישהו מהותיקים יאשר או יכחיש, אבל משום מה יש לי איזה זכרון עמום שהיו שרים לעלי על-פי מנגינת השיר "ברבאבא": "עלי עותמן, עלי עותמן, אין כמוך בעולם, עלי עותמן, עלי עותמן, אוהבים אותך כולם." האם זכרוני מתעתע בי או שזה אכן היה? אם כן, אז אין ראוי מן השיר הזה בשבוע הבא.

לא יודע למה אתה קורא ותיק, אבל היו שרים את זה לרוני ג'רבי לפני 20 שנה.
האחים מרילי נשלח - 09/12/2009 : 18:13:34
לי זכור במיוחד השיר האלמותי "שוקולי שוקולה עלי עותמן בן זונה". המילים והחריזה המופתיים מסגירים את מקורו הצהוב, אבל בילדותי נאלצתי לשמוע אותו לרוב (לרוב בתגובה ל "מי בראש? אלי בן רימוז'. מי בזנב? רובוביץ' הגנב").
בכל אופן עלי היה תקופה ארוכה שחקן הליגה המטיין בארץ לפי הציון המצטבר של מדורי הספורט, מה שלא גרם לשום מאמן נבחרת לתת לו מקום מוצדק בהרכב. תמיד הירושלמים היו מופלים בנבחרת (ראה בן רימוז')
tampopo נשלח - 09/12/2009 : 17:57:00
גמני זוכר אותו עם המספר 4 .
davidkipod נשלח - 09/12/2009 : 15:55:56
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

שמישהו מהותיקים יאשר או יכחיש, אבל משום מה יש לי איזה זכרון עמום שהיו שרים לעלי על-פי מנגינת השיר "ברבאבא": "עלי עותמן, עלי עותמן, אין כמוך בעולם, עלי עותמן, עלי עותמן, אוהבים אותך כולם." האם זכרוני מתעתע בי או שזה אכן היה? אם כן, אז אין ראוי מן השיר הזה בשבוע הבא.

למי שמאשר או מכחיש - האם אני זוכר נכון - המספר של עותמן היה 4 ?!
בכל אופן, אני מחפש מתנדב מהוותיקים והנאמנים, שיקח ביד אחת זר פרחים וביד שניה את הבן/הבת שלו, וביד שלישית את ההנהלה, וילכו למסור לחתן השימחה. אם אין מתנדבים, אני אאלץ לעשות זאת בעצמי...
קטמון ותיק נשלח - 09/12/2009 : 14:51:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

למיטב זכרוני, וזה אומר כל עוד הפועל שיחקה במגרש בקטמון, לא היה שיר מיוחד לעלי.
מה שזכור לי הן הנגיחות שלו מאזור ה- 16 שהיו מגיעות עד לרחבה הנגדית.
אם עלי היה משחק היום, הוא הוא חוטף צהובים על ימין ועל שמאל. היה קשה מאד לעבור אותו ו"המחיר" היה גבוה - או אם תרצו נמוך כגובה הדשא..
שחקן מוצק "הר אדם" קשוח.
אני מקווה שחיים ברעם יכתוב על עלי כאן ו/או בטור שלו בכל הכפר לקראת המשחק.
החולצה האדומה נשלח - 09/12/2009 : 14:42:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אמנם לא נכחתי אף פעם במשחק של עלי, אבל עשיתי את התחקיר הזה כשהבן שלו התאמן אצלנו בשביל שיר פוטנציאלי. קיבלתי שלילי. לעלי לא היה שיר מיוחד.

אם אני טועה תקנו אותי, אבל זה מה שאני יודע.
רגל עץ נשלח - 09/12/2009 : 14:19:21
yarond נשלח - 08/12/2009 : 08:13:32
פרחים - אני קונה
אתה נותן ! ההנהלה מביאה שי נוסף ונותנת
davidkipod נשלח - 08/12/2009 : 07:37:23
יום שישי ה 18.12, שעה 13:30 גבעת רם, קטמון נגד בני בית צפאפא. איזו התרגשות.
לפני המשחק - פרחים לעלי עותמן (מי נותן?)
במחצית - מה דעתכם - הדלקת נרות לכבוד חנוכה ?!
אני יודע, יודע, מי שמציע הצעות - שיעשה בעצמו, בסדר, בסדר, הנרות עלי, רק שנראה לי שראוי להביא חנוכיה גדולה, בקיצור - למי יש חנוכיה גדולה ?
"על הניסים ועל הנפלאות אשר חוללו הפועלים".
yarond נשלח - 07/12/2009 : 15:36:20
קצת נתונים סטטיסטים על הקבוצה:
14 שחקנים כבשו שערים לטובת הקבוצה ועוד 2 שחקנים של קבוצות אחרות שסייעו לנו עם 2 גולים עצמיים
מלך השערים הוא שקד בוהרון עם 5 כיבושים ואחריו סלאם סלאמה ודניאל אביטל עם 4 שערים כל אחד, במקום הרביעי שימי דוידיאן עם 3 שערים ובכללם השער היפה ביותר של הקבוצה שאני ראיתי.
לירן זוזוט כבש 2 שערים ולאחר מכן 9 שחקנים עם שער אחד בלבד:
אלון סגיר, יניב אברהמי - שיהיה בריא, רמי ניסים, גור גלעד - בפנדל היחידי שכבשנו השנה - שניים הוחטאו - אחד על ידי לירן זוזוט והשני על ידי כפיר מלול, יבגני צ'ברטוק, כפיר מלול, יאן חנוכייב, טל זקן, ולירן וקנין.
רק בשבת האחרונה עלו על הרשימה 5 חדשים בטבלה.

חטפנו עד היום 5 שערים - 40 אחוזים מהם בשש דקות בששי האחרון.
הנתונים - מאתר ההתאחדות לכדורגל - הפרשנות שלי.

yarond נשלח - 07/12/2009 : 12:28:23
אני חושש שאין טעם לחלק הזמנות בימים שני שלישי לאירוע שקורה ביום ששי
חברים - הפעם צריכים להיות יותר יצירתיים !!!
לפני שאני מבקש משרצקי להדפיס הזמנות !!!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07