פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון בת ים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
liav431 נשלח - 18/03/2013 : 22:34:23
חיכיתי חיכית וזה לא בא.
איך היה המשחק?אפשר תקציר בכתב?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
ליאור955 נשלח - 20/03/2013 : 19:47:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ליאור955

ללא ספק אחד המשחקים הטובים שלנו העונה.
פתחנו את המשחק מדהים וגם השער הגיע בצדק. אחרי השער הגיע החלק המרגיז, לא ברור למה אנחנו מתחילים לשחק בנונשלנטיות על גבול לבזבז זמן בדקה עשירית?! זה גם הוביל לשתיים שקבלנו בצדק.
במחצית השנייה מעולה.
חבל שלא נצחנו אבל לפחות אחרי הרבה משחקים נראנו טוב.
אני מציע לעופר לחזור שני עשורים אחורה ולשחק עם בלם קדמי ואחורי (סמיר ואסף).
זה גם יפתור את בעיית המהירות מאחורה וגם נוכל לשחק התקפי אש

ציטוט:
חתול פלוס 2:
האמת שהייתי מציע לעופר לשחק בשיטה של פעם-בלם אחורי וקדמי, עם סמיר כקדמי. זה גם פותר את עיית המהירות מאחורה וגם מאפשר לעלות עם קישור התקפי מאד.

יש פה הד?

כן
גלעד נשלח - 20/03/2013 : 19:45:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ליאור955

פתחנו את המשחק מדהים וגם השער הגיע בצדק. אחרי השער הגיע החלק המרגיז, לא ברור למה אנחנו מתחילים לשחק בנונשלנטיות על גבול לבזבז זמן בדקה עשירית?! זה גם הוביל לשתיים שקבלנו בצדק.
במחצית השנייה מעולה.

ציטוט:
חתול פלוס 2:
האמת שהייתי מציע לעופר לשחק בשיטה של פעם-בלם אחורי וקדמי, עם סמיר כקדמי. זה גם פותר את עיית המהירות מאחורה וגם מאפשר לעלות עם קישור התקפי מאד.

יש פה הד?
ליאור955 נשלח - 20/03/2013 : 19:38:10
במחצית השנייה מעולה.
bony נשלח - 20/03/2013 : 15:24:25
ציון זקן שחקן נשמה!
בכלל אני חושב שהעונה שני המגנים שלנו הם החלק היציב והטוב של העונה.
- ציון מגן התקפי מאוד ותורם רבות להתקפה.
- דנן מגן אגרסיבי ומהיר מאוד. חבל שפחות משתפים אותו ואת עקיבא במשחק ההתקפה.

בשורה התחתונה הם לא הבעיה של קטמון
איתן610 נשלח - 20/03/2013 : 13:17:15
ציון זקן השחקן הכי יציב מזה 5 עונות, שחקן נשמה שעושה עבודה נהדרת באגף הימני. לא סתם הוא השחקן עם הכי הרבה דקות בהפועל קטמון מאז היווסדה, אז של נעליך כשאתה מדבר על ציון.

צריך לשים את בת ים מאחור, להפיק לקחים (בעיקר עופר!!!!) ועכשיו צריך להתרכז בשעריים. משחק העונה!!!!!
קטמון ותיק נשלח - 20/03/2013 : 12:00:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

למה היו צריכים להעלות את התקציר למה? רק התעצבנתי יותר ,
והשער הראשון שחטפנו אפילו לא היה מסירה סתם הרחקה.

העתק מושלם של השער השני של כפר-יונה לפני חודש (עם יוסי בתפקיד ג'וני). גם ההחמצה האדירה של משה ביטון די נראתה ככה. יש פה בעיה שחוזרת על עצמה.

ניתן להוסיף את השער השני של כפר יונה במשחק שם - וגם אז אבולפיה היה האחראי לשער שספגנו. גם שני השערים שספגנו מערד במשחק הבית היו בסיטואציות דומות.
הבעייה שלנו היא שהקבוצות היריבות למדו את שיטת המשחק שלנו ומנצלות את החולשות המובנות בה פנימה.
במשחק נגד בת ים נוכחנו שוב לראות כי כאשר קטמון לוחצת חזק על היריבה יש תוצאות טובות. ואז באה הנסיגה לאחור - ואידך זיל גמור.
ובעניין המשחק דרך האגפים: בסיבוב הראשון היתה מעין "החרמה" של ציון באגף ימין. עכשיו, "לגיוון" ה"החרמה" עברה לאגף שמאל.
מחאיי נשלח - 20/03/2013 : 10:57:18
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

למה היו צריכים להעלות את התקציר למה? רק התעצבנתי יותר ,
והשער הראשון שחטפנו אפילו לא היה מסירה סתם הרחקה.

העתק מושלם של השער השני של כפר-יונה לפני חודש (עם יוסי בתפקיד ג'וני). גם ההחמצה האדירה של משה ביטון די נראתה ככה. יש פה בעיה שחוזרת על עצמה.
חתול פלוס 2 נשלח - 20/03/2013 : 08:50:56
אליה נשלח - 20/03/2013 : 01:52:54
לא היתי במשחק אתמול ונזון רק מסמסים ותקציר אבל הנה הנקודה :קןדם כל ציון זקן שחקן שלי במגרש-שחקן הכי יציב של קטמון השנה עם 5 בישולים(אם אני לא טועה)ו3שערים נדמה לי. תנו לו כבוד הוא לא הבעיה.ולעיקר:במשחקים שנותרו עד סוף העונה הדבילית הזו אני רוצה 5 נצחנות ואפילו אסבול תקו עם עמישב וכפר סבא אך שאר המשחקים חובה לנצח אחרת עליה תהיה בעיתית ביותר.אולי זה קצת פלצני אבל אין פה ברירה כי תקו זו תוצאה סבירה אבל לא מעלה ליגות.די הגיע זמן שננצל את מזלינו לפני שיגמר
davidkipod נשלח - 20/03/2013 : 01:07:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

דנן בלם במקום יוסי, אזרזר משמאל.

רעיון נהדר למען האמת. דנן מהיר ואגרסיבי יותר מיוסי ואזרזר ייתן תמיכה לא רעה מהאגף. קדימה מי שיכול להעביר לעופר.

בדיוק.
כשיוסי היה בספק זה היה ממש מתבקש. ונדמה לי שכבר שיחקנו כך לפחות מחצית(?) הבעיה היא שנראה לי שיוסי הוא "שחקן אמון" של עופר (לגיטימי כשלעצמו), ועופר מרגיש לא בטוח בלעדיו בהגנה. בשלב זה של העונה קשה למאמן לעשות כזה שינוי דרסטי, ועוד בחוליה שאמורה להיות הכי יציבה. וגם - יתכן שלדנן לא נוח בתפקיד הבלם, מה שיתכן שגרם לכל הסמטוחה שכולנו רוצים לשכוח ממנה...
בקיצור, לעופר (ולכל הצוות המקצועי) יש גם הרבה עבודה מנטלית. והרבה מאוד מוטל מעכשיו גם על הכתפיים של שי, לא רק מקצועית אלא חברתית, לדאוג שכולם יהיו שמחים וירגישו שייכים ומחוברים. אחרי הכל אנחנו נכנסים לזמן הכסף.
יפתחמ נשלח - 19/03/2013 : 21:25:46
המחצית ה-II היתה אחת מהמחציות הכי חד-צדדיות שראיתי (תנסו להגיד את המשפט הזה הרבה פעמים..). החמצות קשות ולחץ כבד לעתים על השער של בת ים שבאמת כמעט לא עברו את החצי. במקרה הזה באמת מדובר על חוסר מזל. המעבר לשלושה מאחור היה נכון. דנן בלם מוצא חן בעיני.
לא ברור למה באמת לא מסרו לצד שמאל (לשלום ולדנן) והתעקשו לעבור דרך כל השחקנים של בת ים (רגרסיה של עוז?).
לגבי החילוף של ש. עקיבא - זה כבר היה בסוף המשחק, אז פחות משמעותי בעיני אם נשווה לחילוף התמוה נגד יפו.
לא מבין מה יש לבחור כאן בפורום נגד צ. זקן, הוא באמת היה בסדר אתמול. מצטרף לדברי ברעם הבכיר עליו.
למרות חיבתי הבסיסית ליעקב בוזגלו (בכל זאת, אחד השחקנים הטובים של הפועל ירושלים בעבר; אפילו חילקתי לו דואר בתחילת שנות ה-90!), הוא לא הטיפוס הכי סימפטי שאני מכיר..
amos נשלח - 19/03/2013 : 21:17:42
ציון השחקן המשתפר של המאה!
ואולי מישהו יצליח להסביר למה דווקא המשחק הזה היה כל כך מתסכל ומעצבן: שחקנו סביר וכו וכו והיה הכי מעצבן שהייתי בו השנה... ובת ים הם פח זבל שהמלה שכונה גדולה עליהם,
eupheu נשלח - 19/03/2013 : 20:13:08
למה היו צריכים להעלות את התקציר למה? רק התעצבנתי יותר ,איך עוז החמיץ פעמיים ממטר את השער רק לאלוהי הקטרגל פתרונים והשער הראשון שחטפנו אפילו לא היה מסירה סתם הרחקה שהפכה לשער בחסות אבולעפיה (מספיק עם הבורקסים) יוסף. ייצרנו מספיק הזדמנויות כדי לנצח אבל קבוצה שרוצה להעלות לא יכולה לספוג יותר משער אם בכלל במשחק.

עוד תובנה ,לאיסלאם לצערי אין מה לחפש כרגע במגרש ,עדין מדיי למאבקי סוף העונה.
חיים ברעם נשלח - 19/03/2013 : 19:58:30
ציון היה מצוין אתמול ולא רק אתמול. הגיע הזמן שנעריך את המאמצים הגדולים שלו ואת מסירותו לקבוצה. מת על ציון
גלעד נשלח - 19/03/2013 : 17:31:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

רק אני לא מבין מה עושה ציון זקן בהרכב???????????
אחרון לכל כדור, חלש, לא יודע להרים או לבעוט. חושך. איזה יתרון יש לו על אזרזר? (ושאני לא אשווה בכלל לעדי שלג)
יוסי אבולעפיה לא ראוי לקבל שקל מהקבוצה. בושה וחרפה, אם לא נעלה אני זוקף את ההשארות בעיקר לו. עלה לנו בנצחונות ובגולים יקרים.

אנחנו לא נעלה לעולם אם תמשיכו להיות כאלה רכים עם השחקנים.
שחקן גרוע- לא בקטמון. הביתה. הפסד כמו שבוע שעבר - ביקורת על המאמן. רק ככה זה יעבוד. תפסיקו ללטף את כולם...שחקן מהיריבה נכנס בעידן שמש- להכנס בו חזרה.
רק ככה עולים מהליגה המסריחה הזאת

יודעים כבר שאתה לא אוהב את ציון. אחרי כל תוצאה לא טובה אתה מזכיר את זה. האמת שדווקא אתמול הוא היה לא רע בכלל. היה מעורב בגול הראשון ובלא מעט מהלכים. ציון מבחינת יציבות ויכולות עולה על אזרז לדעתי וחוצמזה שאזרז בשמאל וציון בימין ושלג בכלל בהפועל חיפה ככה שהשאלה שלך בכלל לא רלוונטית.

ובכלל המחצית השניה אתמול היתה לגעתי המחצית הטובה ביותר של הפועל השנה מבחינה התקפית (והגנתית). סתכל שוב על התקציר ותראה כמה הזדמנויות היו לנו וכמה לבת-ים.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07