ס ק י ר ת נ ו ש א |
taldo42 |
נשלח - 03/03/2013 : 13:43:56 בעקבות התלונות (המוצדקות) על מותו בטרם עת של הפורום, ובעקבות זה שאף אחד עוד לא דיבר על זה (וגם בעקבות זה שעדיין לא מצאתי עבודה, אם למישהו\י יש רעיון לעבודה מעניינית בחיפה, אל תתבייש\י!)
במשחק האחרון, אחרי הרבה מאוד זמן, חזרו למדים המכנסיים הלבנים (לבנות??) האם גם אתם הייתם שותפים לתחושה שאתם צופים במשחק צמרת בליגה האיטלקית בין מילאן ליובנטוס? מה דעתכם- האם המכנסיים הלבנים אחראים על סיום הנאחס והתקופה הלא טובה? האם ראוי להחליף סתם כך מכנסיים במדים באמצע העונה? האם יש סיכוי שהמכנסיים השחורים יהיו ממורמרים עקב ספסולם?
ובכלל שאלת השאלות מה אתם מעדיפים - מכנסיים לבנים או מכנסיים שחורים?
בברכת הפורום חוזר לעצמו, טל
|
5 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 05/03/2013 : 23:27:53 יש פה עוד אוהד ליבורנו! מרגש |
הולך ברגל |
נשלח - 05/03/2013 : 21:47:23 ציטוט: באיטליה רק ליבורנו!!!
|
הדוב האדום |
נשלח - 05/03/2013 : 15:19:38 בעונה השנייה שלנו בתקופת מבשרת שיחקנו עונה שלמה עם מכנסיים לבנות. |
אדם אדום |
נשלח - 05/03/2013 : 13:57:49 עד כמה שזכור לי, מילות השיר הן "כי אלוהים אדום שחור" ולא, "כי אלוהים אדום שחור עם מכנסיים לבנים". כך גם תקנון הקבוצה. למעשה, על פי התקנון, החלטות בעניין שינוי סמלים היסטוריים היא של חברי העמותה בלבד.
המכנסיים הלבנים במשקח האחרון היו היגיניים לגמרי, מכנסיים של שתי הקבובות צריכות להיות שונים, אם הצבעים הכלליים דומים (הרבה שחור וזה).
ואני איתך בעניין מילאן וליבורנו. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 04/03/2013 : 20:52:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי taldo42
האם גם אתם הייתם שותפים לתחושה שאתם צופים במשחק צמרת בליגה האיטלקית בין מילאן ליובנטוס?
גם אני חשבתי על יבנטוס, אבל אל תשווה אותנו למועדון המגעיל ממילאנו! שיימות בתאונת דרכים ברלוסקוני! באיטליה רק ליבורנו!!!
ובקשר למכנסיים: לבן זה טוב מאוד, זה מבליט את האדום והשחור של החולצה.
|