ס ק י ר ת נ ו ש א |
HM96 |
נשלח - 24/02/2013 : 21:12:53 בשם המשפוחע אני רוצה להודות לבריגדה על שנים של עשייה, ועל נכונותכם לפנות את הבמה לארגון אולטראס מיליטריסטי, אלים ומטורלל יותר.
אני רוצה להודות לאחים שמש אשר שעו לאזהרותינו שנקצוץ את קוצי ראשו של עידן שמש. הבחירה בנו למקום השני בתחרות התחפושות, גם אם נעשתה מתוך פחד, מוכיחה שגם שחקנינו מודעים לחשיבות של עקרונות ומסורת.
המשפוחע תמשיך לפעול למען הפועל טהורה מאנשים עם שיער ארוך מדי. היפים לא עושים כסף ולא מחדשים חברות, מה שפוגע בתזרים של המועדון ובעתיד המיזם. אנו דורשים לגלח לאלתר את ראשם של ג'וני וחי, ולקצר קצת את הבלורית של שי. ולא – נגזור את המועדון.
בנוסף נמשיך להיאבק למען פלסטרים על האף. זה יותר מאמצעי לשיפור הנשימה. זה סמל. כולנו גדלנו על יורו 96' הסוחף והמפתיע. שם עוצבה דמותנו ושם הגיחו הפלסטרים על האף ששינו לבלי הכר את עולם הכדורגל. זו גם הייתה הפעם האחרונה שהפועל עלתה לליגה הראשונה. היה מרגש לראות אתמול כל כך הרבה אנשים נושאים את הפלסטרים בגאווה, עוד עדות לקהילתיות, לאהבה ולאלימות שהפעלנו על החוגגים.
כמה סימבולי שהפלסטר האחרון והמקומט הונח על אפו של היחיד שבאשכרה שם פעם פלסטר במגרש. רמז: הוא היה נמר. כן, גם לאלהים מותר להתחפש פעם בשנה. וזה גם עוזר לנשימה.
שלכם, המשפוחע |
1 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
HM96 |
נשלח - 26/02/2013 : 17:42:31 ציטוט שנרצה לזכור:
עמית שמש: "אה, זה אתם עם הפלסטרים. שמתם לי כבר" המשפוחע: "כן, אבל אז לא ידענו שאתה שופט בתחרות. שים, שים שוב" |
|
|