ס ק י ר ת נ ו ש א |
שמאש |
נשלח - 08/02/2013 : 15:27:57 למען אלו שנבצר מהם היום - מה הולך? בדאבלפס מסופר שמרמורק החטיאו פנדל בדקה 58. החטיאו או שמש לקח? טוטח כותב משהו מפחיד על עידן שמש. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
לאסלו צה |
נשלח - 09/02/2013 : 21:44:48 כל הקהלים בליגה הזאת מעתיקים שירים מילה במילה מקבוצות ליגת על. אני מת על הקהל של מרמורק אבל קצת מקוריות לא תזיק. |
nadavlev |
נשלח - 09/02/2013 : 19:17:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אכן, משחק חלש מאוד ללא סיכון של השער המרמורקי. לדעתי די צפוי שתהיה ירידה אחרי כפר שלם וערד אבל כמו שאני אוהב להגיד כל העונה "שנה שעברה זה היה נגמר בהפסד" וזה בדיוק ההבדל.. לגבי השופט - הוא טעה, אבל בניגוד לרוב השופטים, היה לו אומץ להודות שהוא טעה ולשנות את ההחלטה שלו, אז למה רק לרדת עליו? משום מה מצפים משופטים שאף פעם לא יטעו.. מוזר. אוהדי מרמורק הרשימו מאוד, במיוחד השיר למנגינה של אינפקטד משרום, לדעתי זו הברקה שכדאי לאמץ. יאללה, נתראה עוד שעה וחצי.
השיר של הפועל באר שבע במקור. אם כבר לאמץ שיר שלהם אז הגרסה שלהם ל'הופה היי' של עוזי חיטמן. פשוט שיר גאוני להכניס ליציע. http://www.youtube.com/watch?v=cdExKDwSHiQ (החל מ6:40) |
יפתחמ |
נשלח - 09/02/2013 : 18:27:04 אכן, משחק חלש מאוד ללא סיכון של השער המרמורקי. לדעתי די צפוי שתהיה ירידה אחרי כפר שלם וערד אבל כמו שאני אוהב להגיד כל העונה "שנה שעברה זה היה נגמר בהפסד" וזה בדיוק ההבדל.. לגבי השופט - הוא טעה, אבל בניגוד לרוב השופטים, היה לו אומץ להודות שהוא טעה ולשנות את ההחלטה שלו, אז למה רק לרדת עליו? משום מה מצפים משופטים שאף פעם לא יטעו.. מוזר. אוהדי מרמורק הרשימו מאוד, במיוחד השיר למנגינה של אינפקטד משרום, לדעתי זו הברקה שכדאי לאמץ. יאללה, נתראה עוד שעה וחצי. |
גולה נעמן |
נשלח - 09/02/2013 : 12:22:01 כל הכבוד לעמית שמש ולרבעייה מאחורה, בעיקר הבלמים, שעמדו בפרץ מול התקפות אינסופיות של האויב המרמורקי. להוציא תיקו במרמורק זו תוצאה טובה. להוציא נקודה ממשחק בו חצי מההרכב פשוט לא מופיע, או מפונה לקפלן, זו תוצאה פנסטיסית. לאור העובדה שההתקפה לא הגיעה אתמול למשחק, מצפים לעשירייה בטדי מול כפר יונה. בהצלחה לאחינו התימנים האדומים בשבוע הבא בלויטה. |
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 09/02/2013 : 12:20:39 http://www.goler1.co.il/article/4462 |
החולצה האדומה |
נשלח - 09/02/2013 : 09:40:51 המשחק באמת לא היה טוב. ולחלוטין לא הגיע לנו לנצח. טוב שגם פה ידענו לא להפסיד.
השיפוט היה נורא. לא יודע אם בכוונה או בגלל שהשופט פשוט גרוע, אבל זה נראה קיצונית לא טוב. לא זוכר כזה מאז ליגה ג'. עם זאת, השיפוט רחוק מלהיות הסיבה שלא הצלחנו לעשות כלום. חבל לי שלא הצלחנו להסתגל או להשתמש במה שנותנים לנו. שיחקנו מול קבוצה בלי שוער ולא בעטנו פעם אחת לשער. אם לא מצליחים להכנס לרחבה, תאכילו את שי ושלום בכדורים 20 מטר מהשער ושיתחילו להפציץ. מה שיגיע למסגרת מתישהו יבלבל שוער שהוא לא שוער. בהמשך לעניין השיפוט, הבנו שהם לא בצד שלנו ועדיין שיחקנו על נבדל. הדבר הזה הביא לשתי שריקות לפנדל ולא מעט עבודה לעמית. כשיודעים שהשיפוט לא טוב, או קיצונית לא לטובתנו, יורדים עוד עמה מטרים אחורה ומחכים לחלוצים.
יאללה, לאסיפה. |
אליה |
נשלח - 09/02/2013 : 09:15:04 משחק היה חלש אחי זה נכון אך לא היתי ממהר עם מסקנה שאין דרך תזכור שהחלוץ הטוב ביותר שלך נפצה,ולכן לא היה לנו לחץ על ההגנה של מרמורק מסתבר שחן מנצורי חלוד וחלש (אולי זה ישתנה בעתיד).לא הרבה חלוצים יודעים ללחוץ כמי העידן.מלבד זאת חסרון של סמיר הורגש מאוד תשמע הוא לא נותן לכדור לעבור את החצי ולכן כאשר הוא משחק ליובל יש ויתר אופציות התקפיות.אז כן די קשה במצב כזה להשטלת על משחק כאשר אתה משחק נגד קבוצה חזקה וביתית כמו מרמורק וכן העפות של כדור למלא נראו די סתמיות ,רק שהמרמורק שיחקו באותה שיטה שאצלהם היא יותר הצליחה כנראה בגלל תרמית נפדל שלא הצלחנו במספר מקרים לבצע כמו שצריך.הקיצר בואו נחכה עם מסקנות גם אם היה משחק רע יצאנו עם נקודה וזה מה שחשוב. |
איתן610 |
נשלח - 08/02/2013 : 23:35:58 אחד המשחקים החלשים ביותר שלנו העונה. שום יוזמה רצינית שום בעיטה לשערף אין סדר במשחק ואין שיטה או דרך. השופט, נראה קצת מכור בהחלטות שלו, בהחלט השפיע על המשחק בפנדל ששרק ובפנדל שלא היה. מזל שהיה לו האומץ לחזור בו מההחלטה לפנדל השני.
נקודת האור היחידה היא כמובן שמש, השוער... פשוט אין מה להגיד, המיקום שלנו בטבלה זה 80% הוא!!!
ההפתעה שלי היתה הקהל של מרמורק שעודד כל הזמן, לא היו יותר מדי קללות, ובסך הכל עושה רושם של אחלה קהל, בשונה משעריים... |
קלי |
נשלח - 08/02/2013 : 21:05:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
צריך לתבוע אותם ואת טוטח
מה עשה לך טוטח?
דוד יוסה-תרים ידיים,אפילו אני הרמתי. כל בר דעת מבין כבר ממזמן שטוטח הוא איש שנהנה לעצבן וכל דבר שמעצבן אחרים זה מה שגורם לו הנאה.הוא מעצבן את כולם ביפו ,אז מי אנחנו שנתלונן?
כמה חבל שהשנה הגורל שלו מחובר לליאור זאדה,אבל זה מה יש.
קלישר, ליאוריקו מוסר לך את אהבתו. אתה טועה לגמרי לגבי, אבל באהבת ליאור ננוחם
לא טועה לגביך ולא בטיח .בעבר ככל שביקשו ממך לא להתערב בענייני הפועל י-ם /קטמון, כך הגברת את התערבותך.עכשיו ככל שמבקשים ממך לא "לנחס" ככה אתה מרבה בהנאה להודיע כל רגע שקטמון תעלה בהליכה ,ומגדיל לעשות עם שטויות כמו "אוטוטו שי יבקיע" .כשכל זה בא מאדם שמאמין בצורה קיצונית במנחוסיות זה מעיד כמה אתה חסר רגישות.אפילו ביפו ברגע נדיר של מודעות עצמית הודעת שאתה מפסיק לכתוב כי אתה מעצבן אחרים. אז בחיאת תעשה מה שבא לך, אבל לפחות תחסוך ממני את ההיתממות ושמור אותה למחבביך פה,-הם אלה שטועים לגביך.מספיק קשה לי עם זה שבגלל ליאור אני בעד הקבוצה הסתמית שלך. |
אליה |
נשלח - 08/02/2013 : 19:31:41 הקיצר -משחק חושך ,כתוב שהקהל שלנו היה שקט אולי....אני מתפלא שעכשיו כארבה שעות אחרי המשחק אני יכול לדבר.נגמרו לי המילים .טוב שאני לא צריך לעשות ילדים היום אחרת נראה לי גם היתי מסיים היום את חיי הנשואים המוצלחים שלי-בפירוש אפיסת כוחות.ומי גם נתן לשופט האחבל הזה משורקית (עדיף שהיה מפליץ במקום לשרוק).הדאגה העיקרית היא לעינו של עידן.מקווה שהכל יסתדר...............יאללה אלך לעשן כי לאכול אני כבר לא יכול..... משחק קשה ומגעיל טוב שהוא היה עכשיו ולא בעוד חודשיים |
רגל עץ |
נשלח - 08/02/2013 : 18:04:22 סקירה מדוייקת ואובייקטיבית בדאבלפס: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6876
|
chompy |
נשלח - 08/02/2013 : 17:55:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
לגבי עידן: הוא רואה כרגע מטושטש בשל דימום בעין שמאל. שוחרר מבית החולים לביתו אך ישוב לשם מחר להמשך בדיקות. יעבור בדיקות נוספות במשך השבוע כדי לשלול פגיעה חמורה יותר. (אעיר מנסיון אישי שכאשר יש דימום נרחב בעין צריך זמן כדי שהדימום ייספג ואז לערוך בדיקות נוספות).
נאחל גם ליובל שהפגיעה בשריר (כך זה נראה מרחוק) אינה חמורה.
ומשהו אחר - וידיאו שהכין אוהד של קביליו על מצבו של המגרש שבו עמישב ביקשו לארח אותם. על זה נאמר שהמגרש בערד הוא נופת צופים ליד ה"מגרש" של עמישב: http://www.youtube.com/watch?v=WCm1gJwqY8I&feature=youtu.be
זה נראה יותר כמו שידור נחיתת מעבדת הסקיילב על מאדים..... |
קטמון ותיק |
נשלח - 08/02/2013 : 17:49:49 לגבי עידן: הוא רואה כרגע מטושטש בשל דימום בעין שמאל. שוחרר מבית החולים לביתו אך ישוב לשם מחר להמשך בדיקות. יעבור בדיקות נוספות במשך השבוע כדי לשלול פגיעה חמורה יותר. (אעיר מנסיון אישי שכאשר יש דימום נרחב בעין צריך זמן כדי שהדימום ייספג ואז לערוך בדיקות נוספות).
נאחל גם ליובל שהפגיעה בשריר (כך זה נראה מרחוק) אינה חמורה.
ומשהו אחר - וידיאו שהכין אוהד של קביליו על מצבו של המגרש שבו עמישב ביקשו לארח אותם. על זה נאמר שהמגרש בערד הוא נופת צופים ליד ה"מגרש" של עמישב: http://www.youtube.com/watch?v=WCm1gJwqY8I&feature=youtu.be |
קראנקו |
נשלח - 08/02/2013 : 17:39:01 הרבה אנשים דיברו על זה שסמיר חסר ושהבלמים מפחידים אותם. ממש לא מדויק. נכון, ברור שסמיר חסר, הוא קשר מעולה. אבל היום הקבוצה לא הגיעה למגרש למעט שוער וצמד בלמים, ולאסף ויוסי הייתה עבודה בלי סוף. משחק עם צמד בלמים אחר ולא מנוסה מול חנן פדידה ועידן סרור (גם מג'ד יונס היה טוב ועידן חג'ג' הטריד), והיינו יוצאים עם צמד ברשת. מרמורק עם שוער מחליף והבעיטה היחידה למסגרת זה של שי מחצי מגרש בשריקת הפתיחה למחצית השנייה, זה יותר משחקן זה או אחר. |
רגל עץ |
נשלח - 08/02/2013 : 17:27:59 קודם כל, מאחל החלמה מהירה ומלאה לעידן. הוא חטף כדור מאוד חזק בעין מטווח אפס כבר בדקה השלישית, קיבל טיפול בצד, ואז התפנה לבי"ח עם אשר. מעבר לזה, משחק מאוד חלש שלנו, הכי חלש מזה תקופה ארוכה. שום דבר לא התחבר, לא הצלחנו למסור שלוש מסירות רצוף, והיתה רכות נוראית בהגנה ובקישור. עידן וסמיר מאוד מאוד חסרו לנו, ובשילוב עם משחק נוראי (לדעתי) של עזו זה נראה רע. במחצית הראשונה עוד איכשהו היינו סבירים, והגיע לנו לפחות פנדל אחד על הכשלה ברורה של עוז ברחבה, ואולי עוד אחד על נגיעת יד. במחצית השניה מרמורק שלטו במגרש ויצאנו במזל עם נקודה. הפנדל הראשון לזכותם היה מוצדק, הכשלה של עזו בקצה הרחבה, אבל הבעיטה (של כנאפו?) היתה כל כך חלשה למרכז השער, שלעמית היה זמן ללכת לשתות כוס קפה לפני שהוא ליקט את הכדור בשתי ידיים. שתי דקות אחרי זה הם שוב שברו את הנבדל שלנו וחלוץ הגיע מול עמית, אבל דנן הגיח מאחוריו סטייל סמיר והוציא לו את הכדור בצורה נקייה לחלוטין. השופט, שדווקא נראה היה בזוית טובה לראות את הארוע, שרק פנדל והוציא אדום הזוי לגמרי לדנן. איכשהו השחקנים שלנו הצליחו לשכנע אותו ללכת לקוון, ולאחר התייעצות קצרה הוא סימן על ביטול העבירה ונתן להם קרן מוצדקת. באופן כללי היה משחק מאוד עצבני, רווי עבירות והפסקות, עם מעט מאוד כדורגל. פוגלמן נפצע לקראת הסיום ולא יכול היה להמשיך לשחק (נשארנו בעשרה שחקנים בשתי הדקות האחרונות), וגם ספגנו כמה צהובים, ביניהם (נדמה לי) חמישי של עזו (ייעדר עוד שבועיים מול מלאכי) ורביעי של אבולפיה.
|
|
|