ס ק י ר ת נ ו ש א |
יונתן773 |
נשלח - 27/01/2013 : 09:40:36 השופט ששפט אותנו אתמול והיה זוועה הוא חבר של חיים סירוטקין ועוד מספר מאמנים ועסקנים מהיריבות שלנו ואפשר לבדוק את זה בקלות בפייסבוק אולי נגיש פעם אחת תלונה מסודרת להתאחדות ברמה הפרטית לפסול את השופט הזה וברמה העקרונית להפסיק את הקשר בין השופטים למאמנים ועסקנים בליגות האלה. אני לא מדבר על מכירת משחקים דווקא אלא על הטייה של תוצאות למען חברים... |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
שלומי מלכה |
נשלח - 24/09/2013 : 16:35:34 איפה יניב אבידן שופט העונה? וארז אטיאס? ורונן אבדילוב? |
h.k.j.f.c |
נשלח - 15/02/2013 : 22:06:54 יניב אבידן מכה שנית! http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6928 |
yarond |
נשלח - 02/02/2013 : 15:49:28 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6840
שוב הוא עושה שמח הפעם בליגה ב דרום ב |
גבעוני |
נשלח - 29/01/2013 : 11:27:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ובעניין כרטיסים, כפר-שלם שברו את שיאי החוצפה כשלקחו 30 ש"ח גם מילדים בגיל 6. זכור למישהו דבר כזה?
לצורך ההגינות בכניסה אמרו להם שאם הוא בן 6 הוא לא צריך כרטיס והוא יכול ללכת למכור/להחזיר.
נראה לי שלפי ההתאחדות כל גיל חייב בכרטיס. הבעיה היא לא כפר שלם, הבעיה היא שאין תקנות מוסדרות עם גיל מינימלי, מחוייבות לכרטיסי נוער וכו'.
הבעיה היא כפר שלם ונוכלים שעושים אלינו כסף הבעיה היא גם באתחדות די הם היפות נפש הזאת הם זבל של אנשים |
babiji |
נשלח - 29/01/2013 : 09:28:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ובעניין כרטיסים, כפר-שלם שברו את שיאי החוצפה כשלקחו 30 ש"ח גם מילדים בגיל 6. זכור למישהו דבר כזה?
לצורך ההגינות בכניסה אמרו להם שאם הוא בן 6 הוא לא צריך כרטיס והוא יכול ללכת למכור/להחזיר.
נראה לי שלפי ההתאחדות כל גיל חייב בכרטיס. הבעיה היא לא כפר שלם, הבעיה היא שאין תקנות מוסדרות עם גיל מינימלי, מחוייבות לכרטיסי נוער וכו'. |
איתן610 |
נשלח - 28/01/2013 : 21:13:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אני שילמתי לסוסו הלודאי 30 ש"ח על ילד בן 3.... שיהיה לו לתרופות הלוואי. |
צפוני |
נשלח - 28/01/2013 : 06:49:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
הפעם היחידה שאני זוכר הייתה כשגנבנו ניצחון בדמדומים אחרונים בעילוט, בעונה האחרונה לפני קטמון. |
מחאיי |
נשלח - 28/01/2013 : 00:41:23 ובעניין כרטיסים, כפר-שלם שברו את שיאי החוצפה כשלקחו 30 ש"ח גם מילדים בגיל 6. זכור למישהו דבר כזה? |
מחאיי |
נשלח - 28/01/2013 : 00:40:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
מה אומרים? השנה אתמול קרית גת בחוץ
שנה שעברה יבנה בחוץ ערד בחוץ יפו בחוץ
אם אלה המשחקים אז אין פה הטיה ברורה. ביבנה מי שהרג אותנו היה הקוון. |
shorot |
נשלח - 27/01/2013 : 23:13:37 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6797 יש שם סירטון עם זויות אחרת על השער שנפסל, ניתן לראות בבירור שעידן פשוט לא נגע באף אחד. |
גלעד |
נשלח - 27/01/2013 : 22:13:46 מה אומרים? השנה אתמול קרית גת בחוץ
שנה שעברה יבנה בחוץ ערד בחוץ יפו בחוץ |
עדש |
נשלח - 27/01/2013 : 21:17:12 הליגה הזאת ככ בזיונית שאתה לא יכול לדעת מתי השופט מוכר את המשחק/מטה תוצאות לטובת חבריו ומתי השופט הוא סתם גרוע. |
טוטח |
נשלח - 27/01/2013 : 18:04:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
השופט היה גרוע אתמול, ובאופן קונסיסטנטי לרעתנו. נגדם בקושי שרק לעבירות, לנו נתן צהובים על פחות מזה. ופסילת השער של עידן היתה מפוקפקת. אבל מכאן ועד תאוריות קונספירציה הדרך עוד ארוכה, אם כי בכל מה שקשור לכפר שלם אי אפשר לפסול שום אפשרות, כפי שיעיד בודאי היפואי.
כשיהיה לי זמן אני אעבור על התקצירים מהעונה וחצי האחרונות. אני אישית זוכר יותר ממשחק אחד איתו שיצאתי בהרגשה שהוא לא ישר במיוחד.
בעונה הזו הוא שפט כשופט ראשי במשחק נגד קרית גת
שפט אתכם אשתקד ביבנה |
טוטח |
נשלח - 27/01/2013 : 18:03:29
בקיצור נמרץ, העליה הבולגרית הייתה העליה הראשונה במלחמת השחרור. הם קיבלו הוראה להכנס לבתים ערביים נטושים והתקדמו על דרך המלך. תחילה ליפו, אחר כך יאזור, אח"כ רמלה ונגמר להם המלאי בלוד. מכבי רמלה לדוגמא היתה קבוצה חצי בולגרית. יו"ר אזור מאיר סאלם הוא בולגרי. 8,700 מבני העדה השתקעו ביאזור לעומת 32 אלף ביפו. הסכסוך שלנו פשוט. הם גבו מאיתנו 50 שקל במשחק בליגה ב' אחרי הניצחון שלנו על קרית שמונה. גם השנה הם בו 40 ודה פריס התבטא שאם לא הייתה הגבלה הוא היה גובה יותר. הם מסתכלים עלינו כעל קבוצה מסחרית שתאריך התפגוה שלה קרוב, שאין לנו כלום חוץ מקהל. פלא שאנחנו מחבבים אותם? |
אבו אדהם |
נשלח - 27/01/2013 : 17:54:05 ברצינות בלאש?
אתה במודע מזמין פה את טוטח, האיש ש"קלה על המקלדת" זו דרך עדינה לתאר את היד שלו, לגולל בפניך כאן את תולדות הסכסוך החשוב הזה?
באמת?
אתה רוצה שנגמור כמו ביטר? כי אחרי ההרצאה שצפויה (מן הסתם) להגיע כאן אני יכול רק להניח שיהיו בקהל שלנו מי שיתנגדו באופן עקרוני להחתמת שחקנים ממוצא בולגרי, לנצח, רק כדי להימנע ממקרים דומים בעתיד.
כל האמור, אגב, בטל ומבוטל אם בסוף ההרצאה יוגשו קציצות פראסה.
|