ס ק י ר ת נ ו ש א |
רגל עץ |
נשלח - 23/01/2013 : 11:30:36 לפי ירושלים.נט החתמנו בלם - שחר רז ממרמורק. ואבולפיה פצוע ולא מתאמן כבר כמה ימים. לפי אתר ההתאחדות, רז בן 23, ופתח בהרכב מרמורק רק פעם אחת העונה. בשנה שעברה שיחק יותר, בעיקר לקראת סופה. לפני זה היה בנחלת יהודה בליגה א' ובנוער של בני יהודה. http://www.jerusalemnet.co.il/article/44573
|
13 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אליה |
נשלח - 24/01/2013 : 00:01:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
על הדרך - מישהו יודע מה שלום בלמנו ארטום טרטיאק?
מוכר נעלים באדידאס שבממילה.דברתי אתו עדיין לא ניתח את הירך,די שבוז אבל חמוד |
קראנקו |
נשלח - 23/01/2013 : 21:19:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
מישהו יודע על שחר רז? שלא ישמור בסוד (סמיילי קד קידה)
אני לא יודע רז על שחר, מה שכן, שחר ראז שיחק בשנה שעברה לא רק כבלם אלא גם כמגן ימין, הוא גם שיחק נגדנו. שחקן סולידי, מצוין כגיבוי לתפקידים דפנסיביים. עופר ממשיך להוכיח שהוא מכיר את מלאכת הרכש. |
מנדי742 |
נשלח - 23/01/2013 : 19:20:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
על הדרך - מישהו יודע מה שלום בלמנו ארטום טרטיאק?
ראיתי אותו במשחק נגד ראשון, הוא אמר שייעדר לפחות 3 חדשים. הקיצר, לא העונה כנראה. |
davidkipod |
נשלח - 23/01/2013 : 18:44:40 על הדרך - מישהו יודע מה שלום בלמנו ארטום טרטיאק?
|
מחאיי |
נשלח - 23/01/2013 : 17:47:40 מישהו יודע על שחר רז? שלא ישמור בסוד (סמיילי קד קידה) |
מחאיי |
נשלח - 23/01/2013 : 17:45:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
הייתי רוצה לראות את פוגלמן במקום אבולעפיה כבלם
|
אדום עולה |
נשלח - 23/01/2013 : 15:35:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
הייתי רוצה לראות את פוגלמן במקום אבולעפיה כבלם, ואת חי חזרה בהרכב במקומו של פוגלמן בקישור.
יכול להיות שזו תהיה טעות נוראית, אבל לדעתי שווה לתת לזה צ'אנס.
טעות נוראית . עם כל הכבוד לעבודה השחורה שעושה פוגלמן , הוא לא מתאים לעמדת הבלם . דווקא השיטה של 3 קשרים במרכז המגרש (סמיר יובל ופנסו) יכולה להיות יעילה מאוד , ובתוספת של שלום עקיבא כפליימיקר ( לפי הדיווחים האחרונים ..) מאחורי שי ועידן , זה קטלני .
פוגלמן שיחק כל החיים בלם. זה התפקיד שלו.
יש הבדל בין בלם בליגת נוער לבין בלם בליגה א' . בתכלס , פוגלמן שיחק בלם רק בנוער . בכל שנותיו בבוגרים שיחק קשר אחורי. |
שלומי מלכה |
נשלח - 23/01/2013 : 15:20:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
הייתי רוצה לראות את פוגלמן במקום אבולעפיה כבלם, ואת חי חזרה בהרכב במקומו של פוגלמן בקישור.
טעות נוראית . עם כל הכבוד לעבודה השחורה שעושה פוגלמן , הוא לא מתאים לעמדת הבלם . דווקא השיטה של 3 קשרים במרכז המגרש (סמיר יובל ופנסו) יכולה להיות יעילה מאוד , ובתוספת של שלום עקיבא כפליימיקר ( לפי הדיווחים האחרונים ..) מאחורי שי ועידן , זה קטלני .
פוגלמן שיחק כל החיים בלם. זה התפקיד שלו. |
דוד יוסה |
נשלח - 23/01/2013 : 14:54:56 שכחת את הקשר הטוב בעיר או או או או עוז צבאגציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
|
אדום עולה |
נשלח - 23/01/2013 : 14:41:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
טעות נוראית . עם כל הכבוד לעבודה השחורה שעושה פוגלמן , הוא לא מתאים לעמדת הבלם . דווקא השיטה של 3 קשרים במרכז המגרש (סמיר יובל ופנסו) יכולה להיות יעילה מאוד , ובתוספת של שלום עקיבא כפליימיקר ( לפי הדיווחים האחרונים ..) מאחורי שי ועידן , זה קטלני . |
Offside |
נשלח - 23/01/2013 : 14:33:25 הייתי רוצה לראות את פוגלמן במקום אבולעפיה כבלם, ואת חי חזרה בהרכב במקומו של פוגלמן בקישור.
יכול להיות שזו תהיה טעות נוראית, אבל לדעתי שווה לתת לזה צ'אנס. |
lazy |
נשלח - 23/01/2013 : 11:41:03 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
האם מקימים בקטמון את מושבת "פליטי מרמורק"? [עידן, יותם ועכשיו החדש?]
אני גם תמה על כך שכתוב שהוא יישחק כבר במוצ"ש. מה עם,למשל, ג'וני?
לא כתוב שהוא יעלה בהרכב, אלא שהוא יהיה בסגל במוצ"ש. הגיוני למדי. |
קטמון ותיק |
נשלח - 23/01/2013 : 11:36:17 האם מקימים בקטמון את מושבת "פליטי מרמורק"? [עידן, יותם ועכשיו החדש?]
אני גם תמה על כך שכתוב שהוא יישחק כבר במוצ"ש. מה עם,למשל, ג'וני? |