ס ק י ר ת נ ו ש א |
עוז לניצחון |
נשלח - 19/01/2013 : 12:41:33 http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/430/120.html?hp=54&cat=869 |
7 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מנדי742 |
נשלח - 21/01/2013 : 00:54:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
נרכש לצמיתות
נצח זה די הרבה זמן בסטנדרטים של יפו. בוא נתחיל בלאחל לכם שתסגרו עונה עם אותו מאמן שפתח אותה. |
h.k.j.f.c |
נשלח - 19/01/2013 : 22:07:34 אם יש תכונה אחת שאני מקווה ששי וליאור הכניסו לד.נ.א של קטמון זו תכונת הענווה. בעולם הזה של הכדורגל הישראלי, של האופירות והסירוטקינים, כמה נדיר למצוא אנשים שעובדים קשה, באים בכל משחק לנצח, אבל שומרים על צניעות וכבוד לעצמם וליריב.
ומה הקשר היום שאחרי עכשיו? שי זה שחקן מהז'אנר של גיגס, או פאולו מאלדיני, הוא רק משתבח עם הגיל! |
טוטח |
נשלח - 19/01/2013 : 21:17:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
למרות שיש במכבי יפו קבוצה שהיא ברמה החברית קבוצה מושלמת, שחקנים ברמה אנושית נדירה, אני מקנא בכם כל יום מחדש שיש לכם אדם - עזבו שחקן, גם בזה הוא מעל לליגה - כמו שי אהרון. אישיות נדירה לא רק במגרשי הכדורגל, אלא עלי אדמות. רצה אלוהים וקיבלנו לפחות את אחיו תאומו... תשמרו עליו.
ותשמרו על התאום. הוא רק בהשאלה...
נרכש לצמיתות |
אליה |
נשלח - 19/01/2013 : 20:19:25 טוב אין מה להוסיף כל מילה רק תקלקל הנאמר. נו מה אפשר להגיד אישיות יוצאת דופן לא ראיתי דומים לו ,לא ברוסיה-ארץ לידתי ולא בישראל-בה גדלתי אחד האנשים הבודדים שאני מאריץ באמת |
davidkipod |
נשלח - 19/01/2013 : 14:38:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
למרות שיש במכבי יפו קבוצה שהיא ברמה החברית קבוצה מושלמת, שחקנים ברמה אנושית נדירה, אני מקנא בכם כל יום מחדש שיש לכם אדם - עזבו שחקן, גם בזה הוא מעל לליגה - כמו שי אהרון. אישיות נדירה לא רק במגרשי הכדורגל, אלא עלי אדמות. רצה אלוהים וקיבלנו לפחות את אחיו תאומו... תשמרו עליו.
ותשמרו על התאום. הוא רק בהשאלה... |
טוטח |
נשלח - 19/01/2013 : 13:39:55 למרות שיש במכבי יפו קבוצה שהיא ברמה החברית קבוצה מושלמת, שחקנים ברמה אנושית נדירה, אני מקנא בכם כל יום מחדש שיש לכם אדם - עזבו שחקן, גם בזה הוא מעל לליגה - כמו שי אהרון. אישיות נדירה לא רק במגרשי הכדורגל, אלא עלי אדמות. רצה אלוהים וקיבלנו לפחות את אחיו תאומו... תשמרו עליו. |
chompy |
נשלח - 19/01/2013 : 12:57:27 האיש היקר הזה מדבר על הפחד מהיום שאחרי - הוא יכול בשקט להחליף את האיש בכתבה שלבוש בצהוב הזוי
שי אהרון - אחד הירושלמים הכי אותנטיים שקיימים
מלך !!! |