פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 יפו בשידור ישיר

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
subcomendante נשלח - 27/11/2009 : 13:58:59
כבוד לערוץ 5 שמשדר את יפו מול בני יצלאל בשידור ישיר
משחק משעשע,שידור חביב, ומעביר קצת את הפגרה בכדורגל בינוני.
היידה יפו
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מוקי נשלח - 02/12/2009 : 14:10:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

אין כמוך סלאמה. אינני יודע מי אתה אבל אני מאוד מעריך (באמת) את פועלך.

הרשו לי לצטט את אחד מסרטי המופת שלנו- חגיגה בסנוקר כשאשאל:
"רגע, אתה זה לא הוא?"

היידה יפו!!
Victor Paco נשלח - 29/11/2009 : 18:23:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

הרשו לי לצטט את אחד מסרטי המופת שלנו- חגיגה בסנוקר כשאשאל:
"רגע, אתה זה לא הוא?"
יוגי נשלח - 29/11/2009 : 16:19:24

יאללה הפועל!
לאסלו צה נשלח - 29/11/2009 : 16:07:03
לא ברור לי מה הבעיה שלך, מר סלאמי. אולי אתה מחפש לריב או שאתה סתם מריר, אבל זה ממש מיותר. אתם אחלה, יפו. בהצלחה בהמשך הדרך.
טוטח נשלח - 29/11/2009 : 08:40:33

סלאמה,שנעשה מאזן בני מיעוטים?
זה שנתנו להם ארטיקים, זה בגלל שאנחנו נותנים לשחקנים שלנו וחשבנו שגם להם מגיע על המאמץ האדיר שהשקיעו ועל כך שהפסידו בדו קרב אכזר בבעיטות הכרעה. מה מתנשא בזה?
אתה כנראה לא מכיר את מכבי יפו, את המשפחתיות שאפיינה אותה בעבר ומאפיינת אותה היום.
אבי טקלה מבני י'צאלאל, שיחק אצלנו בתחילת העונה, קיבל נשיקות לפני המשחק וגם אחריו, למרות שתקע לנו גול. מחיאות כפיים לקבוצה יריבה זה לא דבר של מה בכך. זה נובע מהתנשאות? אתה בכלל מכיר את מכבי יפו?
סלאמה נשלח - 29/11/2009 : 01:18:15
תבדקו עם בני יצ'אלאל איזה דוחים היינו אתמול כשמחאנו להם כפיים ואחד הספונסרים שלנו ליווה אותם להסעות שלהם עם ארגז ארטיקים

וואלה, נתתם ארטיקים לאתיופים. היידה.
הוא שאמרתי - אתם הקבוצה הכי מתנשאת שפגשתי, ואני לא מבין על מה ולמה. מעניין מה הייתם נותנים לקבוצה של ערבים כמוני, בייגלה?
בכל מקרה, מעכשיו אני אנסה לשתוק בכל מה שנוגע אליכם, בגלל שהקטמונים מבקשים. הזמן ידבר.
אורי כ. נשלח - 28/11/2009 : 21:51:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

ציטוט:
סלאמה לא יודע מה נסגר אבל תפסיק לבלבל את המוח.

יפו בהצלחה גם הלאה, בגביע, ובליגה.

מיכאל נשלח - 28/11/2009 : 19:37:07
ציטוט:

עוגן ק. נשלח - 28/11/2009 : 18:55:12
ממה שזכור לי מהעבר הרחוק וממשחק האימון שלנו שנה שעברה מול יפו הקהל שם דווקא על רמה. גם לקטמון יש פה ושם מתנשאים מרגיזים. זניח.
טוטח נשלח - 28/11/2009 : 16:43:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

לדעתי אתם אחת הקבוצות עם הקהל הכי בוגדני ודוחה שיש,חסרי כל עמוד שדרה, עשיתם 3 תיקו וכמעט התפרקתם. אתם חולי פרסום מעייפים, שמתנשאים מעל ליגה ב' כאילו השמש זורחת לכם מהתחת. הפורום שלכם והטוקבקים שלכם ב"דאבל פס" זה גועל נפש צרוף. אתם נגד סאסי? הלוואי ויהיה תיקו רב נפגעים.

אנחנו קהל מלחיץ, שווה ערך להפועל ב"ש. ועדיין, הקמנו קבוצה מחדש, אנחנו יודעים לעשות כסף (בולגרים...), ואנחנו דורשים מהקבוצה שלנו ומהשחקנים שלנו את מה שאנחנו נותנים להם - וזה הרבה. אני לא בטוח שהטוקבקים בדאבל פס זה רק אוהדים שלנו, אבל טוקבקים זה עדיין לא בסיס לרמת מועדון. בניגוד לרוב יריבותינו בליגה ב', אנחנו עוברים בליגה ב', הקמנו מחלקת נוער וקבוצת הנוער שלנו בדרך לעלות ליגה, וזה בלי תמיכה עירונית. אנחנו - כמוכם - קבוצת ליגת על שמתחילה את דרכה מאפס. כשניפגש בליגת העל נוכל לצחוק על הדרך וגם להעריך אותה.
תבדקו עם בני יצ'אלאל איזה דוחים היינו אתמול כשמחאנו להם כפיים ואחד הספונסרים שלנו ליווה אותם להסעות שלהם עם ארגז ארטיקים. את המיסניקים אנחנו שונאים, לא את החולמים ובעלי החזון.
subcomendante נשלח - 28/11/2009 : 15:51:24

אליה נשלח - 28/11/2009 : 15:43:12
נשבר
Victor Paco נשלח - 28/11/2009 : 15:40:28
כמה שטויות לאשכול כל כך קצר
נדמה לי שנשבר פה שיא...
אליה נשלח - 28/11/2009 : 15:23:13
[quote]נשלח במקור על ידי סלאמה

לדעתי אתם אחת הקבוצות עם הקהל הכי בוגדני ודוחה שיש,חסרי כל עמוד שדרה, עשיתם 3 תיקו וכמעט התפרקתם. אתם חולי פרסום מעייפים, שמתנשאים מעל ליגה ב' כאילו השמש זורחת לכם מהתחת. הפורום שלכם והטוקבקים שלכם ב"דאבל פס" זה גועל נפש צרוף. אתם נגד סאסי? הלוואי ויהיה תיקו רב נפגעים.
סלאמה נשלח - 28/11/2009 : 12:28:55

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07