פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון ראשל"צ יום ג 19:45

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
liav431 נשלח - 30/12/2012 : 16:52:13
כמה אמור לעלות כרטיס?
ואני חושב שלראשונה בהיסטוריה של הקבוצה הפועל קטמון מופיעה בטפסי הווינר
יחס 5.15
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 04/01/2013 : 21:13:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אני היחיד עם תחושת 0-0 כבדה?

התכוונתי יפו מרמורק בת ים ערד
מחאיי נשלח - 04/01/2013 : 01:00:26
הסתבכת יא באבסיבום. תן לילדים (ולילדים פחות) לחגוג קצת. איפוק זה לא יותר טוב מהתלהבות יתר.

ובאמת אילת. אני היחיד עם תחושת 0-0 כבדה? בואו נעשה שלא. אולי עידוד.
babiji נשלח - 03/01/2013 : 13:22:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

תראה בבאגי,
אם לא שמת לב בהפועל ירושלים מעודדים כמעט ללא קשר לתוצאה במגרש. זו המסורת זוהיוקרה שלנו וזה הדבר שהכי מייחד את הקהל שלנו לאורך כל השנים וזה כולל את קטמון ואת הכדורסל. כל עוד אין ביזיון על המגרש אז מעודדים, בכל בכל מצב אבל כל עוד הקבוצה משחקת זו הדרך שלנו לתמוך בה. מה לעשות זה תפקידו של קהל. יש קהלים הוכים מכות (כמו בסאדר למשל) יש שזורקים ביצים (הפועל חיפה) ועוד ועוד, אנחנו מה לעשות מעודדים וגאים בכך. זה מה שמאחד אותנו, זה מה שגורם לנו להרגיש ביחד, ככה זה פה.
ואחרי משחק שבו ניסינו ולא הצלחנו אבל באמת השחקנים נתנו את הנשמה אז מגיע להם עידוד, מעבר לכך שזה יחזק אותם גם לקראת יום שישי. אם שמת לב גם לשחקנים היה קשה לעזוב את המגרש לאור העידוד שלנו, זה פירגון הדדי, הם הודו לנו ואנו להם. זה היה רגע מרגש קסום וזה ייחודו של קהל איכותי, לא בורחים 5 דקות לפני הסוף ודווקא מעודדיםעד הסוף ואפילו לאחריו, זה הייחוד שלנו זה מהות הספורט היפה ולא המכוער.
עכשיו אתה יכול לבחור שלא לעודד וללכת הביתה, וזה בסדר. ואתה יכול לבחור לעודד.
אולי בעינך פטתי, בעיני מדהים, קסום איכותי.

תודה על ההסבר, וגם על הטיפים, עכשיו אני אדע להיזהר מהאוהדים האלימים של סאדר.

את האצבע, כבר אמרנו?

לא אמרתי לא לעודד, ולא אמרתי לא לתמוך אחרי הפסדים, כולה אמרתי שהחגיגה הזאת הייתה מוגזמת בעיניי, בכל מקרה, חבל לחפור בזה. יש אילת.
eupheu נשלח - 02/01/2013 : 22:17:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

אז מסתבר שאנחנו אפורים בטלוויזיה כמו במציאות (לפחות מרבע שעה של צפייה אינטנסיבית)...חסר משהו בקבוצה הזו נראה שישנה תקרת זכוכית שאנחנו לא מצליחים לנפץ ,יותר מדיי דומים למאמן שלנו..נקווה לטוב.

תגובה מעצבנת. מסתבר שלהיות אוהד כורסא אפור זאת לא דרך שמאפשרת לך להבין מה הלך במגרש.
המשחק היה חד צדדי לטובתנו בעיקר אחרי ההרחקה. ראשון ניצלה בזכות שוער שתפש יום מטורף. קבוצה לחמנית טיפוסית שמתבססת על מתפרצות.
הפועל נראתה טוב. עופר עושה עבודה טובה, כך נראה.
שי אהרון במקבץ בעיטות מטורף. שתי בעיטות יוצאות דופן - אחת בסיום המחצית הראשונה טיל מ 40 מטר שנהדף לקרן בציפורניים. השניה בדקה האחרונה, תוך כדי מחיאות כפיים לקהל שי מפציץ מ 25 מטר ואלוהים יודע איך זה לא חדר.

איזה ליצן אתה כל אחד שמכיר אותי יודע שאני לא איש של כורסאות ,שאזלונג זה הקטע שלי יא מוקיון!

אני שמח ששיחקנו טוב בקטעים שלא שודרו וכל ההתרשמות שלי הייתה מהרבע שעה הראשונה שלנו ואולי בכלל מהמשחקים שלנו מתחילת העונה. עופר הביא רכש מעולה לדעתי בכל מה שקשור לטקטיקה נו מילא...
איתן610 נשלח - 02/01/2013 : 21:49:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

גם כשאנחנו סוף סוף מעודדים יש לאנשים טענות.

זה באמת קצת מוזר. אבל כולנו יודעים שאנחנו קבוצה סמולנית מלאה בביקורת עצמית, אז זה בעצם די צפוי

תכלס.

היה מוגזם העידוד בסוף, מה לעשות. זה לא נראה מרגש אלא קצת פאטתי. סבבה, אפשר לעודד קצת ולהודות לשחקנים, לא צריך להפוך את זה לחגיגות. סה"כ עפנו מהגביע לקבוצה שהיא ליגה מעלינו.

תראה בבאגי,
אם לא שמת לב בהפועל ירושלים מעודדים כמעט ללא קשר לתוצאה במגרש. זו המסורת זוהיוקרה שלנו וזה הדבר שהכי מייחד את הקהל שלנו לאורך כל השנים וזה כולל את קטמון ואת הכדורסל. כל עוד אין ביזיון על המגרש אז מעודדים, בכל בכל מצב אבל כל עוד הקבוצה משחקת זו הדרך שלנו לתמוך בה. מה לעשות זה תפקידו של קהל. יש קהלים הוכים מכות (כמו בסאדר למשל) יש שזורקים ביצים (הפועל חיפה) ועוד ועוד, אנחנו מה לעשות מעודדים וגאים בכך. זה מה שמאחד אותנו, זה מה שגורם לנו להרגיש ביחד, ככה זה פה.
ואחרי משחק שבו ניסינו ולא הצלחנו אבל באמת השחקנים נתנו את הנשמה אז מגיע להם עידוד, מעבר לכך שזה יחזק אותם גם לקראת יום שישי. אם שמת לב גם לשחקנים היה קשה לעזוב את המגרש לאור העידוד שלנו, זה פירגון הדדי, הם הודו לנו ואנו להם. זה היה רגע מרגש קסום וזה ייחודו של קהל איכותי, לא בורחים 5 דקות לפני הסוף ודווקא מעודדיםעד הסוף ואפילו לאחריו, זה הייחוד שלנו זה מהות הספורט היפה ולא המכוער.
עכשיו אתה יכול לבחור שלא לעודד וללכת הביתה, וזה בסדר. ואתה יכול לבחור לעודד.
אולי בעינך פטתי, בעיני מדהים, קסום איכותי.
טוטח נשלח - 02/01/2013 : 21:42:41

אותו שוער, לפני שנתיים, גם גביע...

http://www.youtube.com/watch?v=JwyMIumyvuk
guprxy נשלח - 02/01/2013 : 21:38:24
השוער ששיחק אצלם הוא השוער השני, המצטיין ללא ספק
lazy נשלח - 02/01/2013 : 20:16:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ואוננות היא עצמית בהגדרה, או שהבנתי לא נכון?

קיימת גם אוננות הדדית. אתה מוזמן לנסות ולספר לנו איך היה...
רגל עץ נשלח - 02/01/2013 : 19:46:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

איך שני שחקנים של ראשון מסתובבים חשופים לגמרי ברחבה שלנו בגול השני. כולם מסתכלים.

שני השערים שספגנו מאוד מאכזבים מבחינה הגנתית.
בשער הראשון מישהו עולה בקלות מעל דנן ונוגח לאמצע שם החלוץ עומד לבד כשאבולפיה בוהה בו. בשער השני, כמו שמחאיי אמר, שני שחקנים חופשיים לגמרי מכדור נייח. חבל.

מחאיי נשלח - 02/01/2013 : 19:36:36
איך שני שחקנים של ראשון מסתובבים חשופים לגמרי ברחבה שלנו בגול השני. כולם מסתכלים.

ואוננות היא עצמית בהגדרה, או שהבנתי לא נכון?
הולך ברגל נשלח - 02/01/2013 : 18:19:32
עוד תקציר מסריח של ספורט 5

שמו mute על הקהל וגם לא הראו אותו לשנייה.

http://www.youtube.com/watch?v=qzA60bn8LQc
האחים מרילי נשלח - 02/01/2013 : 17:06:00
למי שמתגעגע לעידוד הרבה פחות מוגזם -
http://www.jerusalemnet.co.il/article/44416
הסלע האדום נשלח - 02/01/2013 : 16:48:22
אנחנו נעים בכל נושא בקיצוניות.אצלנו זה תמיד או אוננות עצמית או הלקאה עצמית מטורפת,אין אמצע
babiji נשלח - 02/01/2013 : 16:29:22
ציטוט:

ציטוט:

זה באמת קצת מוזר. אבל כולנו יודעים שאנחנו קבוצה סמולנית מלאה בביקורת עצמית, אז זה בעצם די צפוי

תכלס.

היה מוגזם העידוד בסוף, מה לעשות. זה לא נראה מרגש אלא קצת פאטתי. סבבה, אפשר לעודד קצת ולהודות לשחקנים, לא צריך להפוך את זה לחגיגות. סה"כ עפנו מהגביע לקבוצה שהיא ליגה מעלינו.
האחים מרילי נשלח - 02/01/2013 : 14:37:30
ציטוט:

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07