פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עדכוני מחזור 13

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
gideon נשלח - 28/12/2012 : 12:54:11
ק.גת ניצחה את אילת 3:0
יפו מובילים במחצית 1:0 על ערד.
אצלינו דקה 30 עדיין 0:0
דקה 30 כפר יונה מובילה 1:0 על מלאכי
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
avitemkin נשלח - 31/12/2012 : 15:04:30
הרכב

תובל (ז"ל) אלקובי אזולאי עותמן מרילי תא שמע, סינגל מזרחי בראשי, תורג'מן ואלי בן רימוז'

gideon נשלח - 31/12/2012 : 08:43:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

יפתח,
חוסר היציבות מתבטא בזה שישנן עליות ומורדות ואין אחידות ברמת המשחקים שלנו. משחק אחד משחקים טוב ומשחק אחר משחק פושר. גם הבית לא האיר לנו פנים בכל המשחקים, בעיקר לא בתחילת העונה. חוסר היציבות זה בהעדר המחץ לאורך כל המשחק, מחציות ששונות לגמרי האחת מהשנייה. שמת לב כמה פעמים היינו צריכים לחטוף גול בכדי להתחיל לשחק?? כמה פעמים חזרנו מפיגור? בחלק מהפעמים הצלחנו להפוך את התוצאה, באלה שלא, סיימנו בתיקו. אני לא מתרגש מזה שלא הפסדנו, הייתי מעדיף להפסיד משחק אחד או שניים אבל לנצח את כל שאר תוצאות התיקו שעשינו.
בשונה מיכם, אני לא חושב שלהשיג בקושי 4 נקודות בכל 2 משחקים זו הדרך הבטוחה לעלות. בשיטה הזו מה שנוצר זה באמת 7!!! קבוצות שעדיין נלחמות על העלייה ולכולן סיכויים כמעט שווים. לצערי אילו היינו בפור גדול יותר מהשאר אז היינו יכולים להיות רגועים יותר ולקבל תיקו כזה או אחר, אך מכיוון שהכל כל כך צמוד, וכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה, גם אותנו (ותודה גדולה לשמש!!!) אני מאד מודאג

אני לא חושב שיש מישהו רגוע, ותכל"ס גם אם היינו בפער שך 10 נקודות, אף אחד פה לא היה רגוע ובצדק.
חוסר היציבות בעיניי נובע מזה שיש לנו 3 וחצי שחקנים יציבים מתחילת העונה (שמש,שמש,דנן וסמיר) כל השאר נזילים. וזה כולל שחקני מפתח בקבוצה בעיקר בקישור וגם בהגנה.
ועם שליש הרכב יציב לא עולים ליגה.
(למען הסר ספק אני מדבר על יציבות חיובית........)
במשחקים בהם גם הפחות טובים נותנים את הנשמה על המגרש אז יש תוצאות, דוגמא מובהקת כ"ס.
אין לי פתרונות קסם. צריך לחשוב על כל דרך בה ניתן להחזיר את פוגלמן ואטיאס למה שהם יודעים ויכולים לתת.
לעבוד עם אבולפיה על הכושר, כי נסיון ויכולת יש לו, רק חסר לו אויר.
לפי מה שראיתי עד כה פנסו שווה הרכב.
לקוות שהחזרה של שי תייצב את הקבוצה.
ועם כל הכבוד לנשיא המדינה, צריך לחשוב טוב באיזה הרכב עולים בשלישי מבלי לסכן את השחקנים בפציעה שתפגום במאמץ העיקרי - לעלות ליגה.
מבחינתי שנעלה עם הנוער.
איתן610 נשלח - 30/12/2012 : 22:41:32
יפתח,
חוסר היציבות מתבטא בזה שישנן עליות ומורדות ואין אחידות ברמת המשחקים שלנו. משחק אחד משחקים טוב ומשחק אחר משחק פושר. גם הבית לא האיר לנו פנים בכל המשחקים, בעיקר לא בתחילת העונה. חוסר היציבות זה בהעדר המחץ לאורך כל המשחק, מחציות ששונות לגמרי האחת מהשנייה. שמת לב כמה פעמים היינו צריכים לחטוף גול בכדי להתחיל לשחק?? כמה פעמים חזרנו מפיגור? בחלק מהפעמים הצלחנו להפוך את התוצאה, באלה שלא, סיימנו בתיקו. אני לא מתרגש מזה שלא הפסדנו, הייתי מעדיף להפסיד משחק אחד או שניים אבל לנצח את כל שאר תוצאות התיקו שעשינו.
בשונה מיכם, אני לא חושב שלהשיג בקושי 4 נקודות בכל 2 משחקים זו הדרך הבטוחה לעלות. בשיטה הזו מה שנוצר זה באמת 7!!! קבוצות שעדיין נלחמות על העלייה ולכולן סיכויים כמעט שווים. לצערי אילו היינו בפור גדול יותר מהשאר אז היינו יכולים להיות רגועים יותר ולקבל תיקו כזה או אחר, אך מכיוון שהכל כל כך צמוד, וכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה, גם אותנו (ותודה גדולה לשמש!!!) אני מאד מודאג
איתן610 נשלח - 30/12/2012 : 22:39:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אכן צפוף מאד וימשיך להיות ככה, כבר 2 מחזורים לסוף הסיבוב, וזו מגמה ולא מקרי. לטעמי הליגה לא "שוויונית ומרתקת", היא פשוט פח אשפה. כדורגל ברמה נמוכה בכל הליגה. הייתי עכשיו במחצית השנייה של כפר-סבא נגד עמישב, זה פשוט גועל נפש מזוקק. אפילו שזה משחק צמרת. על רמה בכלל אין מה לדבר, כפר סבא הבקיעו שערר מקרי כתוצאה מבלם שלא ידע לעצור כדור פשוט בדקות יחסית סבירות של עמישב. אין בכלל זכר למוטיבציה שיש לקבוצות האלה נגדנו, עמישב נזכרה לנסות להשוות רק בתוספת הזמן.

יפתח,
בשונה מיכם, אני לא חושב שלהשיג בקושי 4 נקודות בכל 2 משחקים זו הדרך הבטוחה לעלות. בשיטה הזו מה שנוצר זה באמת 7!!! קבוצות שעדיין נלחמות על העלייה ולכולן סיכויים כמעט שווים. לצערי אילו היינו בפור גדול יותר מהשאר אז היינו יכולים להיות רגועים יותר ולקבל תיקו כזה או אחר, אך מכיוון שהכל כל כך צמוד, וכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה, גם אותנו (ותודה גדולה לשמש!!!) אני מאד מודאג.

חרא או לא חרא, זה המקום שבו אנו נמצאים. וכל עוד אנחנו לא יוצאים מהחרא הזה, כנראה שאנחנו חלק ממנו. כל עוד לא הצלחנו לפתוח פער, לרשום רצף נצחונות מעבר ל2-3, בבית ובחוץ, נגד קבוצות צמרת ותחתית רק אז כנראה שנהייה על הדרך הנכונה. בינתיים אנחנו מדשדשים בחוסר יציבות וללא מחץ ודורסנות בליגה הזו. אם הייתי הפועל עפולה כנראה שהייתי פחות מודאג...

מה חוסר יציבות?! לא הפסדנו כל העונה עד עכשיו, זו סופר יציבות! אנחנו בדרך הנכונה. ניצחונות בבית ותיקו בחוץ זה מתכון לעלייה, וצבירת הנקודות שלנו היא פחות או יותר בקצב הזה. אני שונא את ההתנשאות על הקבוצות האחרות ועל הליגה.

רגל עץ נשלח - 30/12/2012 : 09:22:58
ציטוט:

ועכשיו התקציב בזכותה של דפי היקרה
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1188

דאפי לא אוהבת שמשמיטים את ה-א'...
מנדי742 נשלח - 30/12/2012 : 08:33:32
ציטוט:

ועכשיו התקציב בזכותה של דפי היקרה

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1188

מדהים איך הצילום גורם למגרש להיראות פתאום יפה. תודה!
amos נשלח - 30/12/2012 : 08:30:42
לא רוצה לבאס, אבל לא לשכוח את תעשיית ההימורים הרוחשת לה מתחת לפני השטח בליגה הזו. לפי ידיעות
קראנקו נשלח - 30/12/2012 : 07:52:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אכן צפוף מאד וימשיך להיות ככה, כבר 2 מחזורים לסוף הסיבוב, וזו מגמה ולא מקרי. לטעמי הליגה לא "שוויונית ומרתקת", היא פשוט פח אשפה. כדורגל ברמה נמוכה בכל הליגה. הייתי עכשיו במחצית השנייה של כפר-סבא נגד עמישב, זה פשוט גועל נפש מזוקק. אפילו שזה משחק צמרת. על רמה בכלל אין מה לדבר, כפר סבא הבקיעו שערר מקרי כתוצאה מבלם שלא ידע לעצור כדור פשוט בדקות יחסית סבירות של עמישב. אין בכלל זכר למוטיבציה שיש לקבוצות האלה נגדנו, עמישב נזכרה לנסות להשוות רק בתוספת הזמן.

חרא או לא חרא, זה המקום שבו אנו נמצאים. וכל עוד אנחנו לא יוצאים מהחרא הזה, כנראה שאנחנו חלק ממנו. כל עוד לא הצלחנו לפתוח פער, לרשום רצף נצחונות מעבר ל2-3, בבית ובחוץ, נגד קבוצות צמרת ותחתית רק אז כנראה שנהייה על הדרך הנכונה. בינתיים אנחנו מדשדשים בחוסר יציבות וללא מחץ ודורסנות בליגה הזו. אם הייתי הפועל עפולה כנראה שהייתי פחות מודאג...

מה חוסר יציבות?! לא הפסדנו כל העונה עד עכשיו, זו סופר יציבות! אנחנו בדרך הנכונה. ניצחונות בבית ותיקו בחוץ זה מתכון לעלייה, וצבירת הנקודות שלנו היא פחות או יותר בקצב הזה. אני שונא את ההתנשאות על הקבוצות האחרות ועל הליגה.

למה התנשאות יפתח ? אם היית מתאמץ באמת היית שם לב שלא כתבתי משהו על זה שאנחנו יותר טובים. גם אנחנו לא מציגים רמה גבוהה. כן, איתן, גם אנחנו חלק מהחרא, לא יודע אם הייתי נרגע אם היינו כמו עפולה. הייתי יותר נהנה מהכדורגל, אבל אני כמו יפתח חושב שמה שמבדיל בינינו לשאר הוא יציבות בשימוש במתכון.
davidkipod נשלח - 30/12/2012 : 00:13:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ
ניצחונות בבית ותיקו בחוץ זה מתכון לעלייה

אפשר גם גירסה דומה - ניצחונות מול קבוצות צמרת, תיקו מול היתר...
יפתחמ נשלח - 29/12/2012 : 23:47:27
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

איתן610 נשלח - 29/12/2012 : 22:42:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

קראנקו נשלח - 29/12/2012 : 21:40:20
רגל עץ נשלח - 29/12/2012 : 21:06:55
צפוף, צפוף...

קטמון 25
כ"ס 23
מרמורק 22
בת ים 21
אזור 21
יפו 20
עמישב 19

מחזור הבא:
קטמון - אילת
כ"ס - באר שבע
בת ים - ערד
יפו - מרמורק
אזור - כפר יונה
עמישב - מלאכי
יפתחמ נשלח - 29/12/2012 : 21:03:23
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

כ"ס מוביל, דקה 77

הסתיים בניצחון כפר סבאי
יפתחמ נשלח - 29/12/2012 : 20:36:54
כ"ס מוביל, דקה 77

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07