ס ק י ר ת נ ו ש א |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 22/12/2012 : 11:23:51 אתמול היה המישחק השני שאני שומע אנשים שרוצים לקנות ואין. מתי מוצאים חדשים? אפשר בקלות למצוא מישהוא שיעצב לנו משהוא יפה, זה יעזור לאוהדים בימי החורף הקרים וגם יכניס כמה דרכמות לקופה. אם צריך עזרה אני מוכן לעזור.
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 07/01/2013 : 19:33:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
יש פה צעירים יצירתיים עם המון רצון טוב ואנרגיה כמו רוברט נסטה מארלי.
תודה אני לא מעצב בעצמי. מה שחשבתי זה להעזר באוהד שלנו שהוא מעצב מצויין וכבר עיצב בעבר דברים לאתר הקבוצה. בקשר לצעיפים דיברתי אתמול עם אורי והוא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושבמישחק הבית הקרוב יהיו צעיפים חדשים, נכווה שהפעם הם גם יראו טוב. |
הולך ברגל |
נשלח - 06/01/2013 : 16:40:33 יש פה צעירים יצירתיים עם המון רצון טוב ואנרגיה כמו רוברט נסטה מארלי. תנו להם לעצב ולנהל את זה. זה לפחות יהיה יותר יעיל ובעיקר יותר יפה ממה שזה עכשיו ושההנהלה תתעסק בדברים חשובים אחרים.
אפשר גם שכל אחד שרוצה יעצב במחשב ונעשה פה הצבעה, נוציא כמות, הכל ימכר.
אגב הצבעות.. כנסו לאוף-טופיק לסקר הבחירות לכנסת ה19 של אוהדי קטמון: http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3070
|
lazy |
נשלח - 06/01/2013 : 11:17:19 מסכים עם אריאל. ההנהלה לא מתנערת מהמרצנדייז. ועם כל הכבוד לאחיין של מחאיי, ולחברים מחו"ל של מארלי, יש בעיני ההנהלה דברים יותר חשובים מזה. זה עניין של סדרי עדיפויות.
ואם זה חשוב לכם אתם מוזמנים להפעיל קצת לחץ על ההנהלה (אפשר למשל לשלוח מיילים) או להעלות את זה לפני הבחירות הבאות לועד המנהל.
כמו שאמרתי בהודעה קודמת, אני ניסיתי ולא הצלחתי, ויש לי דברים יותר חשובים (לדעתי) להתעסק איתם עכשיו. |
לאסלו צה |
נשלח - 06/01/2013 : 01:11:33 אמרו שיש ייצרן איטלקי ושיהיו מוצרים יפים השנה וכו'. ובכן, הם עדיין מכוערים. למה לא לתת למישהו יצירתי מהקהל לעצב מוצרים?. הבנו שזה הבייבי של שרצקי. אבל המוצרים לא משהו. תשחרר קצת. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 05/01/2013 : 22:45:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
שהבריגדה תמכור סוצרטים וצעיפים במשחקים גם של הכדורגל... אני בטוח שיש ביקוש
זה לא התפקיד של הבריגדה! והקבוצה לא יכולה להרשות לעצמה להיתנער מזה. |
מחאיי |
נשלח - 05/01/2013 : 21:58:03 גם אני הגעתי מול כ"ס עם האחיין, רצה צעיף אמרו חם-צוואר. ילד קטן אין לו צוואר. |
אריאל |
נשלח - 05/01/2013 : 19:12:11 לא צריך לצאת בהגזמה- הקבוצה לא ויתרה על מרצ'נדייז כלל וכלל. אני יכול להעיד שלא הייתה ולו פעם אחת שביקשתי מוצר שהוזמן בחנות ונעניתי בשלילה. מה שכן, בהחלט יש מקום למה שלייזי העלה- יש מקום להקצות תקציב קבוע לרכישת "מוצרי דגל" שלא יחסרו אף פעם ויימכרו באופן שוטף בחנות ובדוכן. אי אפשר לנהל חנות בלי מוצרים, זה ברור. מרכוס נכנס בקיץ שעבר לעניינים ואני מקווה שכאן דרך הפורום זה יגרום לדיון מחודש בנושא. מתנדבים לא חסר בעניין זה. |
nadavlev |
נשלח - 05/01/2013 : 15:47:39 אם הקבוצה מחליטה להתנער ממכירת מרצ'נדייז אז לפחות שהבריגדה תמכור סוצרטים וצעיפים במשחקים גם של הכדורגל... אני בטוח שיש ביקוש |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 05/01/2013 : 08:55:50 המצב גרוע משחשבתי, גם צעיפים אין לנו. אתמול לפני המישחק ניגשתי לדוכן המוצרים שלנו, להפתעתי לא ראיתי שום צעיף, שאלתי את הילד שמוכר בדוכן והוא אמר לי: לא, יש חם צוור. בתור אוהד הפועל פשוט היתביישתי: כמעת לכל מישחק שלנו מגיעים חברים מחו"ל, איזו מזכרת אדומה הם אמורים להביא איתם לארץ מוצאם? חם צוור?
|
fego7 |
נשלח - 22/12/2012 : 22:00:44 גם אני מחכה לסווצ'רט |
אדום88 |
נשלח - 22/12/2012 : 21:18:14 על מה אתה מדבר?
סווצ'רטים וצעיפים עפים כמו כלום..!
וזה תכלס 2 הדברים שאני כל כך מחכה להם כל עונה...
אם רוצים, אפשר לייצר סקיצה במחשב, להעלות אותה לפה:
מה שיקרה הוא שאנשים ייכנסו לרשימה ויתחייבו לקנות (ואפילו ישלמו מראש-לי אישית אין בעיה עם זה), וככה יוציאו כמות מדויקת של מוצרים. |
lazy |
נשלח - 22/12/2012 : 20:36:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אני מניח שזה קשור לזה שיש הרבה מרצ'נדייז שלא נמכר
זה יותר מסובך מזה.
לא חושב שיש הרבה מרצנדייז שלא נמכר. הדברים היפים והשווים נחטפים כמו לחמניות טריות. דברים יקרים, או סווטשרים מכוערים, נמכרים טוב פחות. וגם אלו שנמכרים פחות טוב, בסופו של דבר ימכרו, גם אם יגררו לעונה הבאה. לדעתי חלק גדול מהמרצנדייז שלנו לא הכי יפה בעולם. לא יקרה כלום אם יתיעצו איתנו לגבי העיצוב שלהם. יש אצלנו לא מעט אנשים שזה המקצוע שלהם ומבינים קצת בעיצוב. ויש גם את חברי הבריגדה שעושה רושם שיש אצלם כאלו שיודעים לעצב לא רע (לדוגמה הצעיף החדש).
לדעתי הסיבה למחסור במרצנדייז היא שחברי ההנהלה מעדיפים להשקיע את זמנם בדברים יותר רווחיים וחשובים (וזה לגיטימי כמובן וחשוב). אבל מצד שני לא ניראה שהם מוכנים לוותר, מסיבות אלו או אחרות, על אחריות (והכוח?) לגבי ענייני המרצנדייז. ואין לי מושג למה.
ברור שאי אפשר שכל אחד שרוצה יארגן מרצדייז "רשמי" משל עצמו. חייבים לשמור על רמה ועל אחידות מסויימת. ויש אולי גם עניינים כאלו או אחרים עם ספונסרים. אבל באמת שאני לא רואה בעיה לתת את הטיפול בנושא למישהו שיפעל בהתנדבות מטעם ההנהלה: מישהו שיקבל תקציב מסויים, וכמובן יקבל אישור על כל מוצר ועל כל הזמנה שהוא יעשה. ואם הבעיה היא כלכלית, אני די בטוח שאפשר למצוא חברי עמותה שישימו את הסכום ההתחלתי ויקבלו אותו חזרה (אם הם ירצו, או את חלקו) אחרי שהמוצרים ימכרו. גם זה יכול להיות חלק מהתפקיד של אותו אחראי מרצנדייז. וגם אני מוכן להיות אחד מאלו ששמים כמה גרושים כדי לתת את התקציב הנדרש.
אני ניסיתי קצת להתעסק עם זה. אני יודע שגם אריאל, וגם גלעד. בנתיים לא יצא מזה כלום. |
אמיר גולה |
נשלח - 22/12/2012 : 20:11:11 אני מניח שזה קשור לזה שיש הרבה מרצ'נדייז שלא נמכר |
lazy |
נשלח - 22/12/2012 : 18:18:30 המרצנדייז זה נושא בעייתי ולא ברור לי למה. בשיחות שלי עם חברי ההנהלה אף פעם לא הצלחתי להבין מה הבעיה לייצר באופן קבוע מבחר גדול של מרצנדייז איכותי, בטח עכשיו שיש לנו את החנות (שלא ממש פעילה בלי מוצרים). מצד אחד, ניראה לי שזה לא מכניס כל כך הרבה כסף, וזה די הרבה טרחה להתעסק עם זה. ויש גם את העניין שמדובר בהוצאה כספית ראשונית לא קטנה. אבל מהצד השני, לא ניראה שיש רצון לתת את זה למישהו אחר כדי להוריד את "העול" הזה מהם. ולא חסרות לנו הצעות של מתנדבים שמוכנים לקחת על עצמם את כל הטיפול בנושא (אני יודע לפחות על 2). |
אופיר הקשוח |
נשלח - 22/12/2012 : 17:55:33 אני תומך. |