ס ק י ר ת נ ו ש א |
מחאיי |
נשלח - 21/12/2012 : 22:13:10 האנשים שהגיעו בהמוניהם בשנה הראשונה עדיין כאן, מקסימום 45 דקות מערבה. המעגלים שמכירים ומוקירים אותנו רק התרחבו. להביא. |
9 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
לאסלו צה |
נשלח - 22/12/2012 : 17:46:33 אלא אם כן הסכסוך בין ההנהלה לליגת השכונות ייפתר אני לא רואה מצב של שיתוף פעולה. אגב, ליגת השכונות התרחבה למחוזות דרום ומרכז למי שלא יודע ובמחוז מרכז היא מאומצת ע"י הפועל פתח תקווה. |
איתן610 |
נשלח - 22/12/2012 : 13:31:30 ל HAPOEL4EVER אם אתה רוצה להגיד משהו תגיד, אל תדבר בחידות......אודה לך אם תעדכן אותי מה קורה ביחסים בין ליגת השכונות למועדון. כי אני באמת לא יודע
[/quote]
זה לא חידה זו עובדה. אם לא שמת לב, אנו לא קשורים העונה לליגת השכונות כלל למעט הסמל על החולצה. זה נכס חברתי שהשנה (אני מקווה שרק לשנה זו) אבד לנו. |
הסלע האדום |
נשלח - 22/12/2012 : 12:18:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
[quote][i
מסכים אתך לחלוקה מלבד סעיף 4 ולכן המחשבה שלך "לפיתרון" נאיבית. ככה זה בכל קבוצת כדורגל,יש מעגלים וכל מעגל לא מבין שלמעגל שבא אחריו זה לא חשוב כמו לו. אני לא אומר שלא צריך להתאמץ אבל עדיין אם באופן קבוע באים כ 1000-1200 כנראה שזה המספר "האמיתי" ובדיוק כמו שיש אדם שבא רק למשחק עליה יש מי שבא 2-3 בשנה .הדברים האלה משתנים אם בכלל בתהליכים ארוכים והצלחות ארוכות טווח. גם לך אני משוכנע יש דברים שאתה עושה 2-3 בשנה ואין הרבה מה לשנות אצלך את זה.
הניתוח שלך גם אם יש בו אמת, לא מסביר את העובדה שבעונה הראשונה בכל משחקי הבית לא ירדנו מ 3000 וכך גם בתחילת העונה השנייה. כי אנשי ה 2-3 פעמים בשנה לא מכסה את זה. את הרוב איבדנו ל"אי -הצלחה" מקצועית, ולמהלך הירידה בבניה מחדש לליגה ג'. ובדיוק אלה צריכים את מה שהצעתי ועוד פעולות בכיוון. ברור ש"הפתרון" הוא לא קסם, אבל אם לא נתחיל בזה לא נשפר את הקיים.
הויכוח שלנו איננו על השורה התחתונה ,כי תמיד אני בעד על לעשות הכל בין אם יצליחח ובין אם לא יצליח. להתייחס לעונה הראשונה של קטמון זה כמו להתייחס לשנה הראשונה של המחאה החברתית:תקשורת בלתי פוסקת,הסיפור הכי חם בארץ,הרצון של כולם להיות קשורים לזה,מביא המונים.מה לעשות אח"כ יש שגרת מחאה או שגרת קבוצת כדורגל,ואז כל אחד חוזר לדפוס הרגיל. להניח שצריך רק ל"פמפם" לאנשים שזה פחות מדבר אליהם בראש ולגלות להם שיש משחק כאילו הם לא באים כי הם לא יודעים.תאמין לי כולנו עושים לכל משחק "שייר" בפייסבוק,כולנו מזמינים את כל חברינו לכל משחק ובכ"ז המספרים כמו שהם. הצלחות לאורך זמן,עליות ליגה וכו'.זה ורק זה מה שלאורך תהליך יגדיל כל מעגל בפני עצמו ועדיין היחס בין המעגלים יישמר ותישאל אותה שאלה. |
gideon |
נשלח - 22/12/2012 : 11:47:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
[quote][i
מסכים אתך לחלוקה מלבד סעיף 4 ולכן המחשבה שלך "לפיתרון" נאיבית. ככה זה בכל קבוצת כדורגל,יש מעגלים וכל מעגל לא מבין שלמעגל שבא אחריו זה לא חשוב כמו לו. אני לא אומר שלא צריך להתאמץ אבל עדיין אם באופן קבוע באים כ 1000-1200 כנראה שזה המספר "האמיתי" ובדיוק כמו שיש אדם שבא רק למשחק עליה יש מי שבא 2-3 בשנה .הדברים האלה משתנים אם בכלל בתהליכים ארוכים והצלחות ארוכות טווח. גם לך אני משוכנע יש דברים שאתה עושה 2-3 בשנה ואין הרבה מה לשנות אצלך את זה.
הניתוח שלך גם אם יש בו אמת, לא מסביר את העובדה שבעונה הראשונה בכל משחקי הבית לא ירדנו מ 3000 וכך גם בתחילת העונה השנייה. כי אנשי ה 2-3 פעמים בשנה לא מכסה את זה. את הרוב איבדנו ל"אי -הצלחה" מקצועית, ולמהלך הירידה בבניה מחדש לליגה ג'. ובדיוק אלה צריכים את מה שהצעתי ועוד פעולות בכיוון. ברור ש"הפתרון" הוא לא קסם, אבל אם לא נתחיל בזה לא נשפר את הקיים.
ל HAPOEL4EVER אם אתה רוצה להגיד משהו תגיד, אל תדבר בחידות......אודה לך אם תעדכן אותי מה קורה ביחסים בין ליגת השכונות למועדון. כי אני באמת לא יודע
|
hapoel 4 ever |
נשלח - 22/12/2012 : 10:38:08 תזכיר לי מה בדיוק אנו עושים בליגת השכונות העונה????? |
פרננדו פסואה |
נשלח - 22/12/2012 : 10:26:07 החלוקה של גדעון נכונה, גם מבחינת מספרים, רק שהמעבר מהמעגל השלישי לרביעי הרבה יותר מסובך, ונדיר שאנחנו מצליחים לצלוח אותו. אבל עכשיו הקבוצה רצה חזק, ועם מזג אוויר מוצלח אפשר יהיה לעבור את האלפיים במשחקי הבית הקרובים, אם כולנו נתגייס לעניין ב3-4 הימים האחרונים שלפני משחק בית. ובקשה אחת להנהלה: יום שישי 12:30 זה קרב כמעט אבוד עם המעגלים הרחוקים יותר. אנחנו מודעים לנסיבות ושלא תמיד יש ברירה, אבל אם אי אפשר ב13:30, ברור שעדיף מוצ"ש |
אושר גדול |
נשלח - 22/12/2012 : 09:59:54 ההצלחה והחשיפה לתקשורת יגדיל לדעתי את כמות הצופים באופן משמעותי. כמה סלבריטי שבאים אף הם מוסיפים עניין. בקיצור: ננצח-יבואו נפסיד-יהיה קשה |
הסלע האדום |
נשלח - 22/12/2012 : 09:44:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
האנשים שהגיעו בהמוניהם בשנה הראשונה עדיין כאן, מקסימום 45 דקות מערבה. המעגלים שמכירים ומוקירים אותנו רק התרחבו. להביא.
מסכים, זה מצריך בעיקר השקעה של האנשים שבאו אתמול. יש מספר מעגלי אוהדים. 1. כ 150 שרופים, מגיעים לכל משחקי הבית,החוץ, הגביע וכו' 2. 600 שראינו אתמול, כל משחקי הבית בכל מזג אויר ושעה. 3. 1200-1500 משחקי בית בשתי העונות האחרונות, במידה ןמזג האויר והשעה נוחים להם. 4. 3000 אותם תנאים של ה 1200-1500,רק שצריך להזכיר להם, לפרסם להם, לפמפם להם להציג כאטרקטיבי. 5. 5000, משחקי עליה.
בכדי להגיע ל 3000 צריכים כל אלה מסעיף 2 להרים את הכפפה. להדפיס ולתלות באופן עצמאי את הפוסטרים של המשחקים, ליצור באזז בפריפריה שלהם, פייסבוק, מיילים,פוסטרים במקומות בילויי, להרים טלפונים, וכן גם להבטיח הבטחות שלא תמיד ניתן לקיימן....
מסכים אתך לחלוקה מלבד סעיף 4 ולכן המחשבה שלך "לפיתרון" נאיבית. ככה זה בכל קבוצת כדורגל,יש מעגלים וכל מעגל לא מבין שלמעגל שבא אחריו זה לא חשוב כמו לו. אני לא אומר שלא צריך להתאמץ אבל עדיין אם באופן קבוע באים כ 1000-1200 כנראה שזה המספר "האמיתי" ובדיוק כמו שיש אדם שבא רק למשחק עליה יש מי שבא 2-3 בשנה .הדברים האלה משתנים אם בכלל בתהליכים ארוכים והצלחות ארוכות טווח. גם לך אני משוכנע יש דברים שאתה עושה 2-3 בשנה ואין הרבה מה לשנות אצלך את זה. |
gideon |
נשלח - 22/12/2012 : 08:32:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
האנשים שהגיעו בהמוניהם בשנה הראשונה עדיין כאן, מקסימום 45 דקות מערבה. המעגלים שמכירים ומוקירים אותנו רק התרחבו. להביא.
מסכים, זה מצריך בעיקר השקעה של האנשים שבאו אתמול. יש מספר מעגלי אוהדים. 1. כ 150 שרופים, מגיעים לכל משחקי הבית,החוץ, הגביע וכו' 2. 600 שראינו אתמול, כל משחקי הבית בכל מזג אויר ושעה. 3. 1200-1500 משחקי בית בשתי העונות האחרונות, במידה ןמזג האויר והשעה נוחים להם. 4. 3000 אותם תנאים של ה 1200-1500,רק שצריך להזכיר להם, לפרסם להם, לפמפם להם להציג כאטרקטיבי. 5. 5000, משחקי עליה.
בכדי להגיע ל 3000 צריכים כל אלה מסעיף 2 להרים את הכפפה. להדפיס ולתלות באופן עצמאי את הפוסטרים של המשחקים, ליצור באזז בפריפריה שלהם, פייסבוק, מיילים,פוסטרים במקומות בילויי, להרים טלפונים, וכן גם להבטיח הבטחות שלא תמיד ניתן לקיימן....
הנה דוגמא למייל ששלחתי בתפוצה (כנראה לא מספיק) רחבה לפני כ"ס. תרגישו חופשי לעשות COPY\PASTE לעדכן\לשנות ולהפיץ.
שלום לכם,
העונה בעיצומה והפועל קטמון ירושלים נאבקת בראשות ליגה א' דרום. הצמרת צפופה וכל משחק משמעותי.
אמש טיפסה הקבוצה למקום הראשון אחרי ניצחון חשוב על עמישב פ"ת. 2:0.
השנה היו שינויים רבים בקבוצה. הן בעמדת המאמן, והובאו מספר שחקני רכש משובחים. הקבוצה טובה מאוד ונמצאת במקום הראשון בצדק.
לאחר מספר תןצאות תיקו הגיעו הנצחונות. הקבוצה טרם הפסידה העונה! (טפו, טפו,טפו). כמו כן לראשונה בתולדות המועדון עברה הפועל קטמון 3 שלבים במפעל גביע המדינה, ומצפה לה משחק מול קבוצת הליגה הלאומית הפועל ראשון לציון בעוד שבועעים.
ביום שישי משחק חשוב ביותר נגד הממוקמת במקום השני – ביתר כ"ס.
קבוצת הבנות של המועדון "קורעת" את הליגה עם רצף נצחונות מרשים. האחרון שבהם הסתיים בנצחון 15:0 על מכבי יבנה.
גם קבוצת הנוער עושה חיל וממוקמת בראש הליגה שלה.
בהתחשב בעובדה שהמועדון קיים רק 5 שנים והוא בבעלות וניהול אוהדים, מדובר בהישגים חסרי תקדים!
כאמור ביום שישי הקרוב משחק בית בטדי מול כ"ס.
בשעה 12:30
למי שזקוק לתזכורת מה ולמה, בבקשה:
http://www.youtube.com/watch?v=XfnnknLeQiE
ליגת השכונות בערוץ הספורט.
http://www.youtube.com/watch?v=iYm0l4YNt7s
פרוייקט ליגת הבנות:
http://www.youtube.com/watch?v=DazW8phkOLM
אז בואו לתמוך, גם אם אתם לא סגורים על חוק הנבדל או שקיצוני ימני נשמע לכם מפחיד.....
|
|
|