פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון - שעריים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
omriki94 נשלח - 25/11/2012 : 16:06:20
מוצ"ש 19:30 . מלחמה .

http://www.youtube.com/watch?v=Pef8vGmeXOg
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 05/12/2012 : 20:33:33
הקטע הזה של להרים ידיים לפני כל שיר? לא
roi נשלח - 04/12/2012 : 07:47:33
[/quote]
זה לא מפריע. להפך.
רק מצחיק איך כולנו מביעים דיעות הפוכות בנחרצות אינסופית. מישהו פעם צריך לעשות מחקר פסיכולוגי/אנטרופולוגי על תופעת מאמני היציע (כלומר על כולנו), ואיך אותו משחק נתפש באופן כ"כ שונה אצל אוהדים שישבו באותו יציע.
[/quote]

הדעות הנחרצות והפוכות זה גם מה שקורה גם בבחירות, או בכל ויכוח פוליטי. ניתוח משחק כדורגל לא נראה לי כל כך שונה מזה (בעיקר אם מתווכחים על בחור בשם איסלאם...)

ובקשר לאיסלאם - אני לא חושב שהוא השחקן הכי טוב שיש, גם לא הכי טוב שלנו, אבל במצב בו השחקן היצירתי השני על המגרש זה עוז, אז הטכניקה של איסלאם, חשובה מאוד להשלמת המהירות של עוז. ברגע שיצא איסלאם נעלמה היכולת ליצור מצבים. הגול השני שלנו, היה פחות או יותר המצב הממשי היחיד שלנו למעט בעיטות מרחוק, וממש לא הגיע ממהלך מתוכנן (הכדור ברח לעוז לכיוון שמש, שאגב, לדעתי יש לו פוטנציאל אדיר)
האחים מרילי נשלח - 04/12/2012 : 07:02:04
ציטוט:
[i]
ועוד משהו - שכולם יחרטטו פה תשכל על כדורגל , זה טוב ! אנחנו אוהבים כדורגל אז צריך לדבר על כדורגל ! זה לא אמור להפריע למישהו .

זה לא מפריע. להפך.
רק מצחיק איך כולנו מביעים דיעות הפוכות בנחרצות אינסופית. מישהו פעם צריך לעשות מחקר פסיכולוגי/אנטרופולוגי על תופעת מאמני היציע (כלומר על כולנו), ואיך אותו משחק נתפש באופן כ"כ שונה אצל אוהדים שישבו באותו יציע.
אליה נשלח - 04/12/2012 : 02:31:20
מסכים עם lazy ב100% וגם היתי מנסה את איסלם במקום חי מתחת לחלוצים זה יכול להיות מעניין ...
babiji נשלח - 03/12/2012 : 23:26:54
מי שסחט את העבירה שהובילה לאדום זה ציון זקן, אלא אם התכוונת לצהוב הראשון.

בתור מישהו שלא מחזיק מאיסלאם, למעט הרבע שעה הראשונה הוא נתן משחק טוב בהחלט בשבת, בדקות של הלחץ בסוף המחצית הראשונה הוא היה מצויין. גם במחצית השנייה היה לא רע עד שהוחלף.

סה״כ היינו צריכים לגמור את המשחק מוקדם יותר, אבל ניצחון חשוב, וקשה, ובלי שי וסמיר, אין תלונות.

יאללה לדלג מעל המשוכה משדרות ולהגיע מוכנים לקרית גת - מגרש קשה.
אדום עולה נשלח - 03/12/2012 : 22:43:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גולה נעמן

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

החילופים נראים כאילו הם הגיעו מהבית, המאמן לא מגיב למשחק וכשהוא מגיב הוא מוציא את השחקן הלא נכון ומכניס את דור גרוסבך שמוסר רק פעם במשחק

מסכים במאה אחוז.

חלאס לפנק וללטף את מור אפרים ולתת לו דקות משחק מופרזות. מישהו צריך לבדוק את הקשרים בין משפ' אפרים לטסלפפה לאורך השנים, עוד מהרי כורדיסטאן הרחוקים. זה הדבר היחיד שיכול להסביר את החילוף הקבוע הזה "שבא מהבית" כשיש לך שוער מחליף, מדריך פנימייה קווקזי, ושי פצוע להכניס במקום.

כמו כן, שהמאמן הזה יתחיל כבר לאמן ויפסיקו להסתמך על משחק מסודר ו"שיטת משחק" שבו חוזרים מפיגור בכל משחק. אל תתנו לאפס הפסדים ומקום ראשון אחרי תשעה מחזורים לסנוור אתכם.

סתם שתדע , זה המשחק הראשון של מור אפריים העונה . לא מבין מה אתה רוצה ממנו ..
אני לא רואה פה חילופים מהבית - הבלמים של שעריים איטיים מאוד וזה יתרון גדול במיוחד בעשרה שחקנים אז מן הסתם המאמן הכניס את שני שחקנים מהירים (מולכו וגרוסבך) שיעייפו אותם עוד יותר , ולדעתי , זה מה שניצח את המשחק . החילוף של מור אפריים היה בשביל לסגור את האמצע עד לסוף המשחק ובעצם לנטרל את שעריים לחלוטין.
בכלל , במחזורים האחרונים אנחנו נראים כמו הקבוצה הכי טובה בליגה , ועוד הוכחנו שאנחנו יכולים להסתדר ללא שי וסמיר .
ועוד משהו - שכולם יחרטטו פה תשכל על כדורגל , זה טוב ! אנחנו אוהבים כדורגל אז צריך לדבר על כדורגל ! זה לא אמור להפריע למישהו .
lazy נשלח - 03/12/2012 : 22:35:19
גם לדעתי איסלם היה לגמרי לא רע. גם בישל את השער הראשון וגם סחט את העבירה שהביאה לאדום. ואני חושב שזה היה די ברור שלכל הפחות הוא היה טוב יותר מחי, ולא פלא שהוא היה כ"כ מתוסכל שהוא היה החילוף הראשון.

הסגנון של איסלם הוא פחות אגרסיבי משל שחקנים אחרים, זה מה יש, ונאלץ להסתדר עם זה. ואני לא בטוח שהיו לעוז הרבה פחות איבודי כדור ממנו. מי שלא מנסה לא טועה. ואם מישהו במקרה שכח, אנחנו עדיין בליגה א'.

ולדעתי גם פוגלמן לא היה כ"כ רע כמו שעושים ממנו. גם במשחק לא מבריק שלו הוא עשה המון עבודה שחורה וגם הספיק לבעוט 2 בעיטות לא-רעות לשער.
אמיר גולה נשלח - 03/12/2012 : 22:14:10
איסלם בישל את השער הראשון שלך במסירה גדולה. לעוזר המאמן שלי אני נותן המון קרדיט. מהמאמן אני לא מחזיק יותר מדי. ביקורת יכולה וצריכה להגיע גם כשמנצחים
kata moni נשלח - 03/12/2012 : 19:52:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גולה נעמן

ציטוט:

עדיין אתה רואה ששחקנים הרבה פעמים נמצאים עם הכדור ולא יודעים מה לעשות. אתה לא רואה שיפור במשחק. איסלם היה מעולה, אבל כרגיל לא מסיים 90 דקות. חי אטיאס ודור גרוסבך מקבלים הרבה יותר מדי קרדיט. על הספסל יש לך גם את מולכו שלא רואה מספיק דשא. אתה לא רואה תרגילים מסודרים. פשוט לא מרגיש שיש עבדה של מאמן במהלך השבוע

לא רואה שיפור במשחק? אני רואה שיפור משלושת המחזורים הראשונים. גם הטבלה.

איסלאם היה מעולה?! כנראה שלא היינו באותו משחק. אם היה קוראים אותו יהודה, גם היית אומר שהוא מעולה למרות איבודי הכדור הרבים והמשחק הכבד?

גרוסבך מקבל יותר מדי קרדיט? הוא פתח משחק העונה? כי מולכו פתח מול יפו והוחלף במחצית. וגם, מולכו נכנס כמחליף, כך שזה חילוף שאתה כן מצדיק שהביא טסל מהבית?

תרגילים מסודרים? צפה בתקציר.

בתור מי שנושא את שם עוזר המאמן בפורום, תן קצת קרדיט לצוות המקצועי על ההישגים שלהם עד כה. יש גבול לשטויות שאפשר לכתוב.

הפועל, להמישך בקצב הזה. 60 נקודות יביאו אותנו לליגה הלאומית. והלוואי ונעלה סוף סוף שלב בגביע מחר, גם זה יהיה הישג למאמנים שלנו.

כל מילה בסלע. אין גבול לחירטוטים ול"ידענות" של כל המאמנים כאן.
מחאיי נשלח - 03/12/2012 : 19:48:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי omriki94

גולה נעמן, קול השפיות.

omriki94 נשלח - 03/12/2012 : 18:04:42
גולה נעמן, קול השפיות.
אליה נשלח - 03/12/2012 : 17:04:33
כנרא שבאמת לא הינו באותו משחק נעמן סליחה נשמה שעוד לא קנינו את דני אלבס הוא בטח היה עושה פחות טעויות מאיסלם....בחור שיחק טוב מאוד במחצית ראשונה החל בערך מ15 דקות ראשונות בהתחלת המשחק בהם הוא באמת עשה כמה טעויות אבל בהתחשב לדקות משחק שהוא מקבל הוא באמת נהדר וכל האיומים זרמו מאגף שלו דרך אגב....בנוגע למאמן -נכון הוא לא מעיז מי יודע מה...לא ידוע למה אנחנ הססנים בהתחלות ואז פיתאום מהשהו משתחרר (בד"כ אחרי שער ראשון ליריב)ואז מתחילים ללחוץ....לא יודע יש פה הרבה מומחים שיסבירו לי למה אבל שיטה יש לו טובה או רעה לא ידע אבל יש שיטה כלשהי....אני אומר הגיבור של המשחק עידן שמש -בן אדם בא לעבוד ולא לעבודה רץ עד לדקה האחרונה וגם החילוף תפס אותו בהתקפה -באמת שחקן שחקן
גולה נעמן נשלח - 03/12/2012 : 16:38:44
ציטוט:

עדיין אתה רואה ששחקנים הרבה פעמים נמצאים עם הכדור ולא יודעים מה לעשות. אתה לא רואה שיפור במשחק. איסלם היה מעולה, אבל כרגיל לא מסיים 90 דקות. חי אטיאס ודור גרוסבך מקבלים הרבה יותר מדי קרדיט. על הספסל יש לך גם את מולכו שלא רואה מספיק דשא. אתה לא רואה תרגילים מסודרים. פשוט לא מרגיש שיש עבדה של מאמן במהלך השבוע

לא רואה שיפור במשחק? אני רואה שיפור משלושת המחזורים הראשונים. גם הטבלה.

איסלאם היה מעולה?! כנראה שלא היינו באותו משחק. אם היה קוראים אותו יהודה, גם היית אומר שהוא מעולה למרות איבודי הכדור הרבים והמשחק הכבד?

גרוסבך מקבל יותר מדי קרדיט? הוא פתח משחק העונה? כי מולכו פתח מול יפו והוחלף במחצית. וגם, מולכו נכנס כמחליף, כך שזה חילוף שאתה כן מצדיק שהביא טסל מהבית?

תרגילים מסודרים? צפה בתקציר.

בתור מי שנושא את שם עוזר המאמן בפורום, תן קצת קרדיט לצוות המקצועי על ההישגים שלהם עד כה. יש גבול לשטויות שאפשר לכתוב.

הפועל, להמישך בקצב הזה. 60 נקודות יביאו אותנו לליגה הלאומית. והלוואי ונעלה סוף סוף שלב בגביע מחר, גם זה יהיה הישג למאמנים שלנו.
האחים מרילי נשלח - 03/12/2012 : 15:07:10
ציטוט:

מה שיפה זה שכל אחד פה הוא מאמן יציע בסדר גודל של גוארדיולה, אבל כל אחד סותר את השני. מה זה אומר?
אני מתחיל לחשוב שלא רק אני לא מבין בכדורגל. אף אחד לא מבין בכדורגל.
h.k.j.f.c נשלח - 03/12/2012 : 14:23:42
מסכים עם נעמן גולה.
אני לא זוכר מתי פעם אחרונה שראיתי את הפועל חוזרת מפיגור שוב ושוב ושוב,ומתי הייתה לנו קבוצה חזקה מנטאלית שלא מפסידה ואפילו מעזה לנצח בבית. אז נכון שאנחנו לא אונסים את הליגה כמו שכולנו מצפים תמיד, ושכנראה תצא לנו הנשמה עד לסוף העונה, אבל עופר עושה עבודה מצוינת.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07