ס ק י ר ת נ ו ש א |
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 08/11/2012 : 13:10:07 http://doublepass.sport5.co.il/
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 16/11/2012 : 17:47:44 עפו מהגביע מול אורתודוכסים. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 14/11/2012 : 17:12:49 אני חושב שצריך לעודד לאורך כל המישחק ולפעמים זה כולל גם לשרוק בוז בהתקפה של הקבוצה היריבה או בהחלטות תמוהות של השופטים גם אם זה בדיוק באמצע שיר שלנו. |
אדום88 |
נשלח - 13/11/2012 : 19:33:23 תפסיקו לקחת את מה שאני אומר ולשנות לזה לגמרי את הכיוון.
אני דיברתי על רגעים ספציפים כאשר השופט מזיין אותנו. במשחק נגד בת ים פשואט הרגעים הספצייפים האלו היוו יותר דקות מאשר כל משחק רגיל.
מה, נראה לכם שאני בעד ללכת עם הקבוצה למשחקים בערד, ולכל מיני חורים בצפון, בשביל לקלל את השופט והקוון נון סטופ שעתיים שלמות? עד כדי כך משעמם לי בחיים?
לא - אני מדבר לא על מתכון קבוע של עידוד, אלא על "לחיות את המשחק", לעודד בהתאם למה שקורה! יכול להיות משחק שלא נצטרך בכלל להתעסק בשופט ובקוון כי הם יהיו מושלמים, ויכול להיות משחק כמו הזה האחרון בבבת ים, שהקוון והשופט פשוט ירמסו אותנו. ואז אנחנו צריכים להשמיע את קולנו ככקהל נגד אותם חלטוריסטים שההתאחדות לכדורגל מכנה "שופטי ליגה א'".
אני בעד לעודד, ואוהב לעודד, למעשה - בלי עידוד נראה לי שהייתי מגיע פחות למשחקי הספורט, זה די משעמם סתם לשבת במגרש !!! וגם אני מאלה שמקפידים להיות חלק מהגוש המעודד בכל משחק. אבל אני גם מגיע למשחקי הכדורסל ונמאס לי מזה שכל מיני שריקות הזויות של שופטים בכלל לא מעניינים את הקהל שממשיך בשירה שלו כאילו מדובר בתחרות זמר ארצית ולא במשחחק ספורט עם אמוציות. והתופעה הזו גם הגיעה לאוהדי הכדורגל!!!
|
אדום עולה |
נשלח - 13/11/2012 : 16:54:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
חאלס לגמור מכל עידוד שיש לנו.
תפסיקו לעודד, תפסיקו לתופף - ויאללה להתמקד בשופט. לא צריך לשיר כל הזמן, אפשר לשרוק גם בוז.
הודעה מביכה. תפסיקו לתופף? היית פעם במגרש כדורגל של קבוצת כדורגל אמיתית (אמיתית היא כזו שההנהלה בה היא לא גם ההורים של השחקנים, המעסה והעוזר מאמן)? התפקיד של הגוש המעודד הוא לעודד. התוף נותן את הקצב. בלי התוף אתה לא הרבה יותר מלהקה של מתנ"ס. וגם שם היינו. לא צריך לשיר כל הזמן? צודק. בשאר השבוע שלא במסגרת 90 הדקות באמת אפשר להפסיק לשיר. עכשיו תגיד לי שאתה לא שר בכלל לפעמים שירי כדורגל מחוץ למשחק ואני אגיד לך שאתה שקרן.
לא רוצה לשיר? אל תשיר. לנוחיותך כל שאר האצטדיון שלא בתוך הקומץ ששר. רק אל תבוא אחר כך גם בטענות
אל תהייה דמגוג, הכוונה הייתה להפסיק לתופף את מקצב השיר עידוד שיש ולהתמקד בשופט שעכשיו זיין אותנו בשריקה מביכה.
ככה עובד כדורגל, חיים מרגע לרגע, ממהלך למהלך ומשריקה לשריקה - והקהל - לדעתי. צריך להגיב בהתאם.
מה שקורה כעת הוא שהקהל של קטמון ושל הפועל כדורסל לא "חי" את המשחק ב-100 אחוז, אלא פשוט הופך ל"רובוטי שירה" ששרים נון סטופ בלי שום קשר למה שקורה על משטח הדשא / פרקט. וזה לטענתי מוריד מהשפעת הקהל במגרש. אנחנו לא באנו לתחרות שירים.
הציטוט שלך מוטעה ביסודו, וזו כנראה השוני בהשקפת עולמנו - "תפקיד ההגוש המעודד הוא לעודד"...לא נכון, לטענתי, תפקיד הגוש המעודד הוא לא רק לעודד אלא לחיות את המשחק ולהגיב בקריאות כאלה ואחרות בהתאם למה שקורה על הדשא! ולא לשיר נון סטופ 90 דקות כאילו מקבלים פרס בסוף המשחק על "מי שר הכי חזק והכי הרבה".
אתה חושב שלהתעסק עם שופט יהיה יותר מועיל מאשר לעודד, לשיר ולדרבן את השחקנים ? יש לנו השפעה על השופט ? אם נקלל אותו או נשרוק לו בוז זה יעזור ? לדעתי , זאת טעות . נכון שצריך לקלל שופטים , אבל צריך להתרכז יותר בעידוד השחקנים , זה הרבה יותר מועיל .. |
אדום88 |
נשלח - 13/11/2012 : 16:39:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
תפסיקו לעודד, תפסיקו לתופף - ויאללה להתמקד בשופט. לא צריך לשיר כל הזמן, אפשר לשרוק גם בוז.
הודעה מביכה. תפסיקו לתופף? היית פעם במגרש כדורגל של קבוצת כדורגל אמיתית (אמיתית היא כזו שההנהלה בה היא לא גם ההורים של השחקנים, המעסה והעוזר מאמן)? התפקיד של הגוש המעודד הוא לעודד. התוף נותן את הקצב. בלי התוף אתה לא הרבה יותר מלהקה של מתנ"ס. וגם שם היינו. לא צריך לשיר כל הזמן? צודק. בשאר השבוע שלא במסגרת 90 הדקות באמת אפשר להפסיק לשיר. עכשיו תגיד לי שאתה לא שר בכלל לפעמים שירי כדורגל מחוץ למשחק ואני אגיד לך שאתה שקרן.
לא רוצה לשיר? אל תשיר. לנוחיותך כל שאר האצטדיון שלא בתוך הקומץ ששר. רק אל תבוא אחר כך גם בטענות
אל תהייה דמגוג, הכוונה הייתה להפסיק לתופף את מקצב השיר עידוד שיש ולהתמקד בשופט שעכשיו זיין אותנו בשריקה מביכה.
ככה עובד כדורגל, חיים מרגע לרגע, ממהלך למהלך ומשריקה לשריקה - והקהל - לדעתי. צריך להגיב בהתאם.
מה שקורה כעת הוא שהקהל של קטמון ושל הפועל כדורסל לא "חי" את המשחק ב-100 אחוז, אלא פשוט הופך ל"רובוטי שירה" ששרים נון סטופ בלי שום קשר למה שקורה על משטח הדשא / פרקט. וזה לטענתי מוריד מהשפעת הקהל במגרש. אנחנו לא באנו לתחרות שירים.
הציטוט שלך מוטעה ביסודו, וזו כנראה השוני בהשקפת עולמנו - "תפקיד ההגוש המעודד הוא לעודד"...לא נכון, לטענתי, תפקיד הגוש המעודד הוא לא רק לעודד אלא לחיות את המשחק ולהגיב בקריאות כאלה ואחרות בהתאם למה שקורה על הדשא! ולא לשיר נון סטופ 90 דקות כאילו מקבלים פרס בסוף המשחק על "מי שר הכי חזק והכי הרבה". |
אליה |
נשלח - 13/11/2012 : 10:14:36 מחול חרבות של חצ'טוריאן זה כבר לא אוטנתי,משמעים את זה ליורה מחיטאריאן הקשר הקשרוני של שכטאר דונצק כל פעם שהוא מבקיע שער או מבשל...הוא נחשב לשחקן הכשרוני ביותר כהיום בארמניה(2 שערים לשער של נבחרת איטליה)וכבר מחוזר ע" כל הצמרת בארופה.אז כל פעם שהוא מבקיע ב"דונבאס-ארנה" נשמעת יצירה הגאונית הזו לכבודו.הוא גם כאמור ארמני כמו חצ'טוריאן אז הקשר לא מקרי.... |
Offside |
נשלח - 13/11/2012 : 10:03:49 חצ'טוריאן זה אחלה שם לקשר מרכזי. להביא!! |
קטמון ותיק |
נשלח - 13/11/2012 : 06:52:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל הפילהרמונית יצאה בתכנית מפתיעה עם מנוי ל- 10 קונצרטים ב- 1,600 ש"ח בלבד, במקומות מצויינים לכל הדעות. אה, ואם הטימפני מפריעים למי מכם, ניתן לכתוב לזובין מהטה שיבקש להפסיק עם זה.
אולי צריך להשמיע בזמן המשחק לשחקנים את היצירות הבאות, כדי שישחקו לפי המהירות והקצב שלהן (יהיה לפחות 3:0 לטובתנו בחצי שעה) הפתיחה לסינפוניה החמישית של בטהובןhttp://www.youtube.com/watch?v=QiT9cdyJPoA ,"דהירת הסוסים" מהפתיחה לאופרה וילהם טל של רוסיני http://www.youtube.com/watch?v=etfrOlNMJO4, "מחול החרבות" של חצ'טוריאןhttp://www.youtube.com/watch?v=TaNiG2K0ikE |
אריאל |
נשלח - 12/11/2012 : 21:50:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
הפילהרמונית יצאה בתכנית מפתיעה עם מנוי ל- 10 קונצרטים ב- 1,600 ש"ח בלבד, במקומות מצויינים לכל הדעות. אה, ואם הטימפני מפריעים למי מכם, ניתן לכתוב לזובין מהטה שיבקש להפסיק עם זה. |
מנדי742 |
נשלח - 12/11/2012 : 19:56:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
שנה שעברה, בערך באותו שלב, התחושה שלי היתה שאנחנו מצליחים הרבה יותר ממה שהכשרון והיכולות של הקבוצה יכול באמת לספק. (כדורגל הוא מן משחק משונה כזה, הכי פחות "סטטיסטי" שיש. ככה זה כשהכל בנוי על ארוע נדיר שנקרא "גול").
גם אני הרגשתי כך.
ספציפית: - במשחק ה"בית" שלנו נגד נתיבות (זצ"ל) הגיע להם לפחות תיקו. - במלאכי היינו בפיגור 1-0 ופנדל נגדנו, ורק ההבדל בין עמית (שלקח את הפנדל) לבין השוער המעפן שלהם (שאכל שתי חתיכות משי) הביא את הנצחון. - נגד אורתודוכסים בטדי סחטנו תיקו בקושי (אז עוד אימן אותם אחד טסלפפה, כמדומני) - וכולם הרי היו מלאי מחמאות לליאור על השוד היפה של משחק הפתיחה נגד יפו. |
רגל עץ |
נשלח - 12/11/2012 : 12:32:06 מילן חזרה לדווח עלינו... http://www.jerusalemnet.co.il/article/43999
גם בדאבלפס חושבים שנחפש חיזוק במהלך הפגרה: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6290
|
nadavlev |
נשלח - 11/11/2012 : 22:14:25 אם בעידוד עסקנו... למה הפסקנו לשיר בסוף המשחק את ההמנון? |
אדום עולה |
נשלח - 11/11/2012 : 21:08:43 כמה שטויות .. רוצה שקט ? לך לסיפרייה ! העידוד לאורך 90 דקות נותן הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים - זה נותן כוח לשחקנים , מוטיבציה , נותן להם סיבה להילחם למען הקהל , את התחושה שהם משחקים במועדון גדול , שיש לו גוש מעודד כמו לקבוצה בליגת העל.. הרגע שבו יהיה שקט ביציע יהיה מאוד מביך .. אנחנו תמיד חייבים להרעיש ! זה גם מרתיע את שחקני היריבה . |
שומר החומות |
נשלח - 11/11/2012 : 20:42:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
לא רוצה לשיר? אל תשיר. לנוחיותך כל שאר האצטדיון שלא בתוך הקומץ ששר. רק אל תבוא אחר כך גם בטענות |
הולך ברגל |
נשלח - 11/11/2012 : 19:07:29 ציטוט: מסכים: הכהל שלנו היה ממש מעפן חוץ מבערך 20 איש שמעודדים כל המישחק הרוב די בשקט ומדי פעם ברוב חוצפתם נובחים וצועקים "תוריד תדגל"
בחיים אל תוריד את הדגל. הוא מייצג אותי.
|
|
|