ס ק י ר ת נ ו ש א |
h.k.j.f.c |
נשלח - 12/10/2012 : 14:22:18 לפי "גולר", 1-0 לכפר יונה דקה 5 מגול של תומר עיוואן האיום... מישהוא יכול לאשר? איפה הטוויטר?! מה קורה פה?! |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רגל עץ |
נשלח - 15/10/2012 : 17:32:24 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6082 |
מחאיי |
נשלח - 15/10/2012 : 00:26:50 אני רוצה להמליץ על תחתונים חדשים שלי. כתוב עליהם פראדה אבל לא נראה לי שזה באמת פראדה. אדום בוהק עם רצועת גומי שחורה. לא יודע בקטע הזה של נאחס לא נאחס, אבל מחזיק את העסק טוב. מצוין למשחקים. |
davidkipod |
נשלח - 14/10/2012 : 21:04:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6067
חשבתי שהפוזה שבתמונה הקבועה של טלספפה בדבלפס היא מקרית. עכשיו מסתבר שזו הפוזה החביבה עליו...
|
גלעד |
נשלח - 14/10/2012 : 18:45:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
הרבה חדשות טובות מהמשחק הזה: 1. משחק טוב שלנו במשך 60 דקות ותוצאה מעולה. שערים חשובים ונותני ביטחון לעידן ואיסלם. 2. משחק טוב של השחקן הכי חשוב של המועדון ושער. אוהב אותך שי אהרון. טור חשוב ומצוין של חיים ברעם היום בכל העיר. 3. כל הכבוד לנערי הבריגדה ולותיקי היציע על העמידה האיתנה מול חיות כפר יונה. כמה כיף לצאת מהמגרש ולשמוע את המבוגרים אומרים:״ חשבנו שאתם קבוצה של הייטק אשכנזים״. צריך לגרום להרתעה לא רק על המגרש, גם מחוצה לו. 4. נוכחות של שני אוהדי הפועל ירושלים במחווה, לא ראשונה שלהם, של רצון טוב. הלוואי ונראה אותם יותר.
מצטרף לדברים ועוד כמה אנקדוטות. 1.בוידאו אפשר לראות את עידן שמש חוגג את כל השערים דבר שנראה כאילו טריוויאלי, אבל כבר הספקנו לראות חלוצים שמתבאסים מזה שלא הם אלה שכבשו אלא שחקן אחר. אני חושב שמגיעה מילה טובה. 2.בעניין המכות. חבל מאוד שזה קרה ובכל זאת זה היה צפוי וכנראה בלתי נמנע. לדעתי התנגנו כמעט הכי טוב ו"חכם" שאפשר, לא נגררנו לאלימות מוגזמת. מצד שני ברגע שהם חטפו כמה כאפות (ואיפון מקראנקו) וראו שאנחנו לא פרייארים הם ברחו מהר מאוד. אני מקווה מאוד שכן נגיש תלונה מסודרת בהתאחדות\משטרה או מה שזה לא יהיה. 3. סוף סוף היה ממש כיף במשחק.
|
h.k.j.f.c |
נשלח - 14/10/2012 : 13:54:49 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6067 http://www.jerusalemnet.co.il/article/43824 |
שלומי מלכה |
נשלח - 13/10/2012 : 23:25:25 הרבה חדשות טובות מהמשחק הזה: 1. משחק טוב שלנו במשך 60 דקות ותוצאה מעולה. שערים חשובים ונותני ביטחון לעידן ואיסלם. 2. משחק טוב של השחקן הכי חשוב של המועדון ושער. אוהב אותך שי אהרון. טור חשוב ומצוין של חיים ברעם היום בכל העיר. 3. כל הכבוד לנערי הבריגדה ולותיקי היציע על העמידה האיתנה מול חיות כפר יונה. כמה כיף לצאת מהמגרש ולשמוע את המבוגרים אומרים:״ חשבנו שאתם קבוצה של הייטק אשכנזים״. צריך לגרום להרתעה לא רק על המגרש, גם מחוצה לו. 4. נוכחות של שני אוהדי הפועל ירושלים במחווה, לא ראשונה שלהם, של רצון טוב. הלוואי ונראה אותם יותר.
|
babiji |
נשלח - 13/10/2012 : 18:46:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי taldo42
5.מילה טובה לשופט, בניגוד לכל הרכיכות שראינו עד עכשיו בליגה הזאת, ברגע שהוא הרגיש שכפר יונה מגזימים עם ביזבוזי הזמן הוא סגר את הסיפור בצהוב, הוא לא היה מעולה אבל זה צעד חשוב ואני מקווה ששופטי הליגה ילמדו ממנו.
שבת שלום, שבוע וטוב ויאללה הפועל!
זה נכון, חבל רק שהוא הרגיש צורך לאזן והוציא לעמית שמש צהוב מונפץ על בזבוז זמן כשהובלנו 3-1.
חוץ מזה, יופי של משחק, לא ברור אם זה רק אנחנו הפכנו אותו לקל או כפר יונה ממש חלשים, בכל מקרה, מדקה 25 נראינו מעולה, הפצצה של אביעד שחררה הרבה לחץ, היה אפשר להרגיש את זה.
לגבי הקופים הקטנים מכפר יונה, לא יודע מה היה שם בדיוק, אבל אין ספק שהפרדה ביציעים היא הכרחית, יש בליגה הזאת יותר מדי אוהדי בית"ר משועממים עם רגישות מוגזמת, וחבל להיגרר לחרא הזה כל פעם מחדש. |
קטמון ותיק |
נשלח - 13/10/2012 : 18:19:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
אני לא חושב שיש כאן הלקאה עצמית. בכל אופן, ישנם משחקים שאתה יודע מראש שיהיו מכות: כפר יונה, שעריים ולוד זה מתכון כמעט בטוח למכות. בעיקר שעריים. אז אם אפשר להיערך לזה מראש (התעקשות על הפרדת קהל למשל), זה יכול לחסוך כאבי ראש. אתמול לא היה חסר הרבה בשביל שמישהו ייפצע.
יותר מזה, זה נמאס. אני לא מאשים אותנו, כנראה שזאת המציאות: קהל גדול אורח ליד קהל ביתי, בלי הפרדה, מוביל למכות. זה כבר בלתי נסבל. אני מצפה מההנהלה שלנו שתלחץ לפני כל משחק חוץ על המשטרה והיריבה שידאגו להפרדה, אין שום סיבה להתעסק בזה כל שבוע.
אני שב על הדברים שכתבתי אתמול: לגבי התנהגות "אוהדי" כפר יונה: לדעתי אסור לעבור על כך לסדר היום, ועל הנהלת קטמון להגיש תלונה חריפה להתאחדות על: אי ההפרדה בין האוהדים, לא היה כוח סדרנות ביציע, הכאת אוהדי קטמון וזריקת האבנים עלינו. יש להראות שהפועל קטמון נאבקת (ספורטיווית) לא רק על משטח הדשא אלא גם אלימות בזיונית ביציע.
|
יפתחמ |
נשלח - 13/10/2012 : 18:04:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
אני לא חושב שיש כאן הלקאה עצמית. בכל אופן, ישנם משחקים שאתה יודע מראש שיהיו מכות: כפר יונה, שעריים ולוד זה מתכון כמעט בטוח למכות. בעיקר שעריים. אז אם אפשר להיערך לזה מראש (התעקשות על הפרדת קהל למשל), זה יכול לחסוך כאבי ראש. אתמול לא היה חסר הרבה בשביל שמישהו ייפצע.
יותר מזה, זה נמאס. אני לא מאשים אותנו, כנראה שזאת המציאות: קהל גדול אורח ליד קהל ביתי, בלי הפרדה, מוביל למכות. זה כבר בלתי נסבל. אני מצפה מההנהלה שלנו שתלחץ לפני כל משחק חוץ על המשטרה והיריבה שידאגו להפרדה, אין שום סיבה להתעסק בזה כל שבוע.
זה היה שקוף לגמרי שיהיו מכות. הרי ברור שהם לא אוהדים את כפר יונה, הם רוצים קצת אקשן. מצטרף לבקשות מעליי לדרוש הפרדה ברורה. |
בלאש ביקו |
נשלח - 13/10/2012 : 17:13:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
יותר מזה, זה נמאס. אני לא מאשים אותנו, כנראה שזאת המציאות: קהל גדול אורח ליד קהל ביתי, בלי הפרדה, מוביל למכות. זה כבר בלתי נסבל. אני מצפה מההנהלה שלנו שתלחץ לפני כל משחק חוץ על המשטרה והיריבה שידאגו להפרדה, אין שום סיבה להתעסק בזה כל שבוע. |
אריאל |
נשלח - 13/10/2012 : 16:24:58 אני לא חושב שיש כאן הלקאה עצמית. בכל אופן, ישנם משחקים שאתה יודע מראש שיהיו מכות: כפר יונה, שעריים ולוד זה מתכון כמעט בטוח למכות. בעיקר שעריים. אז אם אפשר להיערך לזה מראש (התעקשות על הפרדת קהל למשל), זה יכול לחסוך כאבי ראש. אתמול לא היה חסר הרבה בשביל שמישהו ייפצע. |
האחים מרילי |
נשלח - 13/10/2012 : 15:53:39 המכות היו בלתי נמנעות מרגע שהשבאב של כפר יונה התיישב ביציע שלנו במחצית. זה מה שהם חיפשו וזה מה שקיבלו. אבל די לחפור בנושא. בשבוע שעבר היינו קבוצת תחתית לפני פירוק והשבוע נהיינו קבוצה אלימה. אני מחכה לקרוא מה יהיה חטאנו התורן בשבוע הבא... אין ספק שאנחנו קבוצה סמולנית. ההלקאה העצמית הפכה לאידאולוגיה. |
אדום עולה |
נשלח - 13/10/2012 : 14:38:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי taldo42
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
http://www.goler1.co.il/article/3943
לטעמי בהחלט מגיעה מילה טובה לציון ועקנין. עשה עבודה טובה ושקטה.
בהחלט! אבל באמת ציון היה היום טוב מאוד, היה שותף להתעוררות של הקבוצה במחצית הראשונה ועשה עבודה טובה בהגנה. איזה ציונים מונפצים בגולר... שי היה טוב, אבל לטעמי הוא לא המצטיין, למה אבולעפיה שהטעות בגול השני הייתה שלו מקבל 7 ואסי 6, לא ברור... בכל מקרה אולי שווה לחזור למנהג ציוני השחקנים שהיה נהוג לפני כמה עונות...יכול להיות נחמד.
בכל מקרה, כמה דברים מקצועיים- 1.שי כחלוץ מוכיח את עצמו, גם כשהוא מתעקש למסור ולא לבעוט, הניסיון של שי ברחבה הוא עצום וכשהוא מקבל את הכדור שם זה הופך כמעט כל מצב למסוכן, פלוס ההגנה מתרכזת בו מאוד וזה מפנה מקום לקשרים להגיע ולהכנס לרחבה.
2. התגעגעתי לאסלאם מאוד, אני מת על השחקן הזה, ואני חושב ששיתוף הפעולה הפעולה שלו עם חי היום היה טוב מאוד, חילופי מקומות מעניינים ויצירת מצבים מסוכנים, אסלאם צריך זמן לשחק כדי להיות אפקטיבי והיום הוא הוכיח את זה.
3.כתבתי את זה גם בסיקור המשחק, אבל משהו היום השתחרר בהפועל, אחרי שהיינו בטוחים שהנה חוזר על עצמו התסריט מערד, הפועל הבינה שלהכנס דרך האמצע לא ילך והתחילה לתקוף גם דרך האגפים, וגם בבעיטות מרחוק, מה שהוביל לשיוויון המרגש של דנן (איזה גול!).
4.זה נהיה באנקר בכל משחק - סמיר ופוגלמן אדירים, חוליית ההגנה עושה עבודה טובה ושקטה, אבל עוד צריך לעבוד על התיאום.
5.מילה טובה לשופט, בניגוד לכל הרכיכות שראינו עד עכשיו בליגה הזאת, ברגע שהוא הרגיש שכפר יונה מגזימים עם ביזבוזי הזמן הוא סגר את הסיפור בצהוב, הוא לא היה מעולה אבל זה צעד חשוב ואני מקווה ששופטי הליגה ילמדו ממנו.
שבת שלום, שבוע וטוב ויאללה הפועל!
מסכים איתך. אנחנו חייבים לשחק כמה שיותר על האגפים , ההגנה של כפר יונה חלשה כל כך שאפילו דרך האמצע הצלחנו לפצח אותם . אבל נגד קבוצות עם הגנה נורמאלית זה לא יעבוד , אז צריך לעבוד כמה שיותר על האגפים . כל השאר מתפקדים מצוין רק חסר עדיין תיאום ( הגול השני דוגמה טובה מאוד לצמד הבלמים שעושים עבודה נהדרת ושקטה אבל חייבים תיאום ).
|
מחאיי |
נשלח - 13/10/2012 : 14:33:28 לקח לו קצת זמן לקלוט את העניין של בזבוז הזמן. זה היה מקומם. מיד צהוב ולגמור עם זה.
אסלאם גם שנה שעברה פתח בניצחון בכפר-יונה. במחצית השנייה הוא קצת נחלש, והגול שלו הגיע אחרי הרבה דקות לא משהו. אני חושב שככה זה בעקרון צריך להיות, אסלאם במחצית הראשונה, עוז במהלך השניה. הפוך זה בחיים לא יילך.
כמה טוב שעידן שמש כבש. אחלה שחקן. |
taldo42 |
נשלח - 13/10/2012 : 14:11:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
http://www.goler1.co.il/article/3943
לטעמי בהחלט מגיעה מילה טובה לציון ועקנין. עשה עבודה טובה ושקטה.
בהחלט! אבל באמת ציון היה היום טוב מאוד, היה שותף להתעוררות של הקבוצה במחצית הראשונה ועשה עבודה טובה בהגנה. איזה ציונים מונפצים בגולר... שי היה טוב, אבל לטעמי הוא לא המצטיין, למה אבולעפיה שהטעות בגול השני הייתה שלו מקבל 7 ואסי 6, לא ברור... בכל מקרה אולי שווה לחזור למנהג ציוני השחקנים שהיה נהוג לפני כמה עונות...יכול להיות נחמד.
בכל מקרה, כמה דברים מקצועיים- 1.שי כחלוץ מוכיח את עצמו, גם כשהוא מתעקש למסור ולא לבעוט, הניסיון של שי ברחבה הוא עצום וכשהוא מקבל את הכדור שם זה הופך כמעט כל מצב למסוכן, פלוס ההגנה מתרכזת בו מאוד וזה מפנה מקום לקשרים להגיע ולהכנס לרחבה.
2. התגעגעתי לאסלאם מאוד, אני מת על השחקן הזה, ואני חושב ששיתוף הפעולה הפעולה שלו עם חי היום היה טוב מאוד, חילופי מקומות מעניינים ויצירת מצבים מסוכנים, אסלאם צריך זמן לשחק כדי להיות אפקטיבי והיום הוא הוכיח את זה.
3.כתבתי את זה גם בסיקור המשחק, אבל משהו היום השתחרר בהפועל, אחרי שהיינו בטוחים שהנה חוזר על עצמו התסריט מערד, הפועל הבינה שלהכנס דרך האמצע לא ילך והתחילה לתקוף גם דרך האגפים, וגם בבעיטות מרחוק, מה שהוביל לשיוויון המרגש של דנן (איזה גול!).
4.זה נהיה באנקר בכל משחק - סמיר ופוגלמן אדירים, חוליית ההגנה עושה עבודה טובה ושקטה, אבל עוד צריך לעבוד על התיאום.
שבת שלום, שבוע וטוב ויאללה הפועל! |
|
|