ס ק י ר ת נ ו ש א |
לב אדום |
נשלח - 20/11/2009 : 19:11:32 קצת באיחור אני מכניס כאן תגובה לאוהד ששאל לגבי שירי האוהדים באם לא חסר שיר ש"יסחף" את הקהל.יש בהחלט משהו במה שאתה אומר...אבל אל תשכח שכרגע אנחנו קהל קטן אמנם איכותי אבל לא מספיק בכדי ליצור את האווירה שהיינו רוצים וזה דבר אחד.דבר שני ה"אצטדיונים" בהם קטמון שלנו משחקת לא נשתבחו וזאת בלשון המעטה באקוסטיקה משובחת.אם זאת גם אני שותף לכך שחסר משהו שחוזר על עצמו בשירה אבל מלהיב,מטריף,סוחף,כך שיעמוד בפני עצמו ללא קשר למה שקורה במגרש. אבל ואם זה אפשרי כנס ביו-טיוב לשירי האוהדים של אריס סלוניקי.[למרות שלצערי הרב צבעי הקבוצה שם הם צהוב שחור לא עלינו..]יש להם שמה שיר שפשוט גורם לך להתגלגל איתו ואולי צריך רק לחבר את המילים המתאימות וזה יעבוד.הייתי שם במשחק ביחד עם חבר נוסף אוהד הפועל כמובן ושנינו הסכמנו שזה נותן אווירה קסומה.אם אתה ממש רוצה להתרשם מההופעה שהאוהדים נותנים שם חפש תחת הכותרת :ring of fire aris .לא משנה את מי אתה אוהד פשוט תהנה מהצפייה בקטע ותקשיב ללחן של השירים.מקווה שתרמתי משהו...[url][/urlhttp://www.youtube.com/watch?v=cbJZ8T0tsrI .חסכתי לך הנה קישור לצפייה.זה משחק ידידות לפני שנה בין אריס סלוניקי לבוקה גו'ניור מארגנטינה. |
1 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
nadavlev |
נשלח - 20/11/2009 : 23:20:15 באמת קבוצה עם שירים גדולים. יש לך הצעות ללחנים שלהם+מילים? |
|
|