ס ק י ר ת נ ו ש א |
איתן610 |
נשלח - 03/10/2012 : 14:53:44 http://www.jerusalemnet.co.il/article/43744
מחאה חשובה שיכולה להיות אבן דרך לאיחוד בעונה הבאה. שווה אפילו להצטרף אליה שכן המטרה של כולנו משותפות וכדאי להתחיל במחאה כבר כעת במקום בעונה הבאה.
דיון...??? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
יפתחמ |
נשלח - 25/10/2012 : 00:52:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
http://www.jerusalemnet.co.il/article/43744
מחאה חשובה שיכולה להיות אבן דרך לאיחוד בעונה הבאה. שווה אפילו להצטרף אליה שכן המטרה של כולנו משותפות וכדאי להתחיל במחאה כבר כעת במקום בעונה הבאה.
דיון...???
מעניין לאיפה הלכה המחאה הזאת. אני מנחש שכמה נקודות בקופה הרגיעו את הרוחות ?!
עזוב, הם פתטים.. המחאה היחידה באמת היא הקבוצה שהקמנו. להפועל אין עתיד והיא תשאר לעד סתם עוד קבוצה בלאומית אם לא יהיה איחוד. |
davidkipod |
נשלח - 24/10/2012 : 22:24:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
http://www.jerusalemnet.co.il/article/43744
דיון...???
מעניין לאיפה הלכה המחאה הזאת. אני מנחש שכמה נקודות בקופה הרגיעו את הרוחות ?! |
davidkipod |
נשלח - 04/10/2012 : 23:07:34 ובינתיים יש לנו משחק מחר. אז בואו נעזוב כרגע את ענייני המחאה והאיחוד, ונתרכז במה שבטוח: חייבים לנצח מחר.
|
chompy |
נשלח - 04/10/2012 : 20:14:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי א.ד גורדון
אני מציע לא להתערב באופן רשמי כרגע, משום שזה יכול לפגוע בכולנו. סימון של המאבק הזה כמזימה של אנשי קטמון לא תעשה לו טוב, ותקשה על האפשרות לאיחוד עתידי. אולי בינתיים כדאי לגשש בקרב האנשים שיש לי דיבור איתם ולראות אם הם צריכים עזרה (לא רשמית, כאמור) ולחכות לראות איך דברים מתפתחים.יכול מאוד להיות שזה יתאדה מעצמו, כמו שקורה עם הרבה יוזמות ומחאות, ויכול להיות שלא. בכל מקרה, כדאי להמשיך לעקוב, כי זה כן האינטרס המשותף של כולנו
צודק 1000% |
א.ד גורדון |
נשלח - 04/10/2012 : 16:38:00 אני מציע לא להתערב באופן רשמי כרגע, משום שזה יכול לפגוע בכולנו. סימון של המאבק הזה כמזימה של אנשי קטמון לא תעשה לו טוב, ותקשה על האפשרות לאיחוד עתידי. אולי בינתיים כדאי לגשש בקרב האנשים שיש לי דיבור איתם ולראות אם הם צריכים עזרה (לא רשמית, כאמור) ולחכות לראות איך דברים מתפתחים.יכול מאוד להיות שזה יתאדה מעצמו, כמו שקורה עם הרבה יוזמות ומחאות, ויכול להיות שלא. בכל מקרה, כדאי להמשיך לעקוב, כי זה כן האינטרס המשותף של כולנו |
lazy |
נשלח - 04/10/2012 : 12:49:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
צר לי, הם בישלו לעצמם את הסאסי, עכשיו שיתכבדו ויאכלו אותו...
באמת שאני לא מבין את התגובה הזאת. הרי זה אמור להיות ברור שזה גם אינטרס שלנו שסאסי יעוף משם, לא פחות ואולי אפילו יותר מזה של אלו שנשארו עם הקבוצה המקורית. |
h.k.j.f.c |
נשלח - 04/10/2012 : 12:02:18 צר לי, הם בישלו לעצמם את הסאסי, עכשיו שיתכבדו ויאכלו אותו... |
lazy |
נשלח - 04/10/2012 : 10:07:17 כמובן שאני תומך בכל מחאה נגד סאסי וחבורתו. יחד עם זאת, אני חושב שהצטרפות שלנו למחאה צריכה לבוא כהזמנה מהצד השני ולא כיוזמה שלנו. אם יזמינו אותנו להפגנות או לקחת חלק כלשהו במאבק, אני אשמח לעזור. |
שלומי מלכה |
נשלח - 04/10/2012 : 08:59:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדש
העניין הוא שהם פשוט לא רוצים אותנו, אין לנו מה להידחף. אני מאמין שכולם ישמחו אם תקום מחאה משותפת, הקוראת לאיחוד ולהתקפלות סאסי, אבל פשוט הם לא רוצים.
יכול להיות, לא יודע. בכל מקרה, אפשר לתמוך גם אם מרחוק. אין שום משמעות למילים כמו מה הם נזכרו עכשיו וכן הלאה. המטרה היא אותה מטרה, וככל שעוברות השנים אנו רק מגלים כמה חשוב שכבר נגיע למטרה הראשונית הזו. אנחנו זקוקים להם והם זקוקים לנו. |
קראנקו |
נשלח - 04/10/2012 : 08:41:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי עדש
העניין הוא שהם פשוט לא רוצים אותנו, אין לנו מה להידחף. אני מאמין שכולם ישמחו אם תקום מחאה משותפת, הקוראת לאיחוד ולהתקפלות סאסי, אבל פשוט הם לא רוצים.
|
amos |
נשלח - 04/10/2012 : 04:16:19 מחאה חשובה, אבל נדמה לי שהצטרפות שלנו תזיק לה כרגע
|
עדש |
נשלח - 04/10/2012 : 01:09:09 איתן, כולם פה מבינים שזה מטרה משותפת שלנו ושלהם, הפועל ירושלים אחת כקבוצה מאוחדת בבעלות האוהדים. [ואל תאמין לאף אחד שאומר שהרעיון של קבוצת אוהדים או 50+1 לא טוב, זה הדבר הטוב ביותר, אפילו הבבונים הבינו את זה, ואם מישהו רוצה צידוקים ממששים, ולא מספיק לו קטמון או אוסישקין, יש סטטיסטיקות של הליגה הגרמנית שפועלת ב50+1 לעומת שאר אירופה, הכותב אוריאל דסקל מפרסם מאמרים מצוינים בנושא.]
העניין הוא שהם פשוט לא רוצים אותנו, אין לנו מה להידחף. אני מאמין שכולם ישמחו אם תקום מחאה משותפת, הקוראת לאיחוד ולהתקפלות סאסי, אבל פשוט הם לא רוצים. |
davidkipod |
נשלח - 04/10/2012 : 00:07:13 איתן, כולנו רוצים איחוד, כולם מבינים שהמדובר בהתפתחות שיכולה להיות בכיוון הנכון, אף אחד לא חושב שגמרנו את העבודה, רוצים קבוצה אדומה אחת חזקה בעיר. עד כאן אסטרטגיה, חזון ושאיפה, עכשיו - טקטיקה. נראה שלהדחף להם עכשיו זה עדיין מוקדם מדי, ולא יקדם את המטרה. יפה שהבאת לנו את החדשה הזאת, אבל סבלנות ואיפוק יועילו יותר בשלב זה. תן לאחינו האדומים לברר לעצמם מה הם רוצים, אל תנסה לדחוף אותם אלינו בחיבוק דוב. חוץ מזה, מי שנכווה ברותחין נזהר מסמובר. |
איתן610 |
נשלח - 03/10/2012 : 23:13:20 אני דווקא חושב אחרת.
הרי המטרה שלשמה הקמנו את קטמון היא בכדי לנקות את הפועל ירושלים מסאסי ויונה. אחד הלך נשאר השני. אמנם עזבנו אבל המאבק לא הסתיים, ההפך הוא מתחדש וזה בדיוק הזמן לאחד כוחות. בין השורות של המכתב שהם כתבו ברור במפורש שהם בעדנו ובעד האיחוד, גם אם זה באיחור של 5 שנים. נו אז מה??? אני חושב שדווקא איחוד אוהדים, לשם מטרה אחת משותפת, גם יבהיר את הרצון האחד, גם יגרום לחשיפה גדולה יותר וגם יפעיל לחץ גדול יותר על סאסי. אני גם בטוח שזה יסלול את הדרך לדו שיח מתון יותר, לאיחוד קל חלק יותר בעתיד ובאמת יראה את העוצמה שהכוח האדום הזה יכול לייצר בעיר. אל תשכחות שהעבודה שלנו עוד לא הסתיימה היא באמצעיתה. |
פועל ותיק |
נשלח - 03/10/2012 : 18:38:42 "אנחנו רואים את הדברים האלו כזלזול נטו באוהדים, ההנהלה הזו שקיבלה קרדיט מאתנו וגב צריכה להפסיק לקבל את אותו קרדיט. נשבר לנו הקבוצה הזו היא שלנו!! סאסי וההנהלה חייבים הפעם ללכת הביתה! כדי שהפועל תשוחרר סופית. אנו דורשים את מכירת או מסירת הקבוצה לגורם אחר."
אין מה להוסיף |