ס ק י ר ת נ ו ש א |
קראנקו |
נשלח - 15/09/2012 : 23:28:18 1-1, לעיני כ 2000 איש בטדי. זה המקום, זה הזמן. תתחילו לקשקש.
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
בלאש ביקו |
נשלח - 20/09/2012 : 10:55:51 זה לא ייאמן הכתבה הזאת בדאבל פס. אבל גם מכירה באמת: הפורומים יותר אינטלגנטים ומענינים מהאתרים. מצד שני, ביזאר. |
גלעד |
נשלח - 19/09/2012 : 18:27:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
כזה דבר עוד לא ראיתי בחיים. אנשים פה מקשקשים להנאתם כמו כל חבורת אוהדים.יש מי שאומר דברי טעם ,יש מי שפחות,לא ממש חשוב כולה קשקושי אוהדים ואתר מצטט את זה כאילו השיג ציטוטים מהמטבחון של הממשלה
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5889
מעניין אם דבל פס יעשו כתבה על זה שמצטטים אותם בפורום של קטמון |
הסלע האדום |
נשלח - 19/09/2012 : 12:13:01 כזה דבר עוד לא ראיתי בחיים. אנשים פה מקשקשים להנאתם כמו כל חבורת אוהדים.יש מי שאומר דברי טעם ,יש מי שפחות,לא ממש חשוב כולה קשקושי אוהדים ואתר מצטט את זה כאילו השיג ציטוטים מהמטבחון של הממשלה
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5889 |
אושר גדול |
נשלח - 18/09/2012 : 21:28:22 המונה אמור להגיד כמה אוהדים היו בדיוק. |
סאריץ |
נשלח - 18/09/2012 : 19:51:46 במגרש היה נראה הרבה קהל. לפי התקציר נראה כמו 1200. בלבד. מעניין |
אושר גדול |
נשלח - 18/09/2012 : 19:00:42 היה קאונטר של מספר האוהדים בכניסה.אז כמה אוהדים היו בדיוק? |
eupheu |
נשלח - 18/09/2012 : 16:03:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
לא מסכים איתך יפתח: מה שאתה רושם זאת פשוט לוזריות לשמה. מעדון קמו הפועל קטמון עם כזה כהל מקומו בליגה הרישונה! אז כן אני מצפה שנסחק דורסני ונעוף כבר מהליגה הזאת. אני חושב שאנחנו צריכים להבהיר את זה לשחקנים וגם אחד מהם (שעזב) אמר את זה בראיון שאנחנו צריכים גם לדעת להיתעצבן כשזה לא קורה.
איזו אמירה הזוייה...פשוט נשחק דורסני אתה אומר וואלה כ"כ פשוט? אז אולי שכפר שלם ישחקו דורסני ויעלו במקומנו? גם כל הדיבורים האלו של לתת "כבוד מיותר" מתאימים לראיונות של שחקני כדורגל ישראלים מאשר לנתוח הגיוני של המשחק ,לא ניצחנו כי היינו מבולבלים ,חסרי שיטה ולחוצים כנראה יותר מדיי ,לשחקנים לא היה חסר מוטיבציה ונראה שהם רצים ומשקיעים המון אבל מה לעשות שנראנו כמו עדר מבולבל....נקווה שפוגלמן ואבולעפיה יכניסו קצת סדר לבלגן ,אין סיבה שלא נשלוט במרכז השדה ובקצב המשחק ומשם נתחיל גם לראות תוצאות. |
אדום עולה |
נשלח - 18/09/2012 : 13:09:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
דאבל פס העלו לאתר שלהם חצי מהתגובות פה ..
קצת מביך עבור אתר שמכבד את עצמו, לא?
מאוד |
רגל עץ |
נשלח - 18/09/2012 : 12:50:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
דאבל פס העלו לאתר שלהם חצי מהתגובות פה ..
קצת מביך עבור אתר שמכבד את עצמו, לא? |
orky |
נשלח - 18/09/2012 : 12:09:57 לשחק התקפי לא אומר לזלזל ביריבה. כל קבוצה שהגיע לטדי שנה שעברה, והראשונה שהגיע השנה הגיעו ליותר מצבים מאיתנו. אני חושב שהסיבה לכך היא שאנחנו לא לוחצים מספיק, ולכן אם חי היה מתפקד כבר במחצית הראשונה בעמדה שהוא היה בשנייה, עם קצת יותר לחץ בחלק הקדמי - היינו יכולים להבקיע עוד. במחצית השנייה כפר שלם כמעט ולא הגיעו למצבים אם אני לא טועה, למרות שחסרנו קשר אחורי אחד, ולדעתי מיקי היה ביום סביר, אבל בטח לא מושלם. |
אדום עולה |
נשלח - 18/09/2012 : 11:38:15 דאבל פס העלו לאתר שלהם חצי מהתגובות פה .. |
מחאיי |
נשלח - 18/09/2012 : 11:34:49 יפתח - יש משהו בדבריך וזה נושא מורכב. מצד אחד, אנחנו מתמודדים מול קבוצות כדורגל מאומנות וחכמות, שכבר ניצחו אותנו בעבר. אף אחד לא פראייר בליגה הזו.
מצד שני, קבוצות שאין להן אפילו אוהדים שיריבו איתנו אז אנשי ספסל ממלאים את התפקיד, מוכרחים לנצח בטדי, ועם הידיעה הברורה הזו לעלות למגרש.
בקיצור, אין מקום לזלזול, אבל בטח גם לא לכבוד מיותר. |
יפתחמ |
נשלח - 17/09/2012 : 22:06:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
לא מסכים איתך יפתח: מה שאתה רושם זאת פשוט לוזריות לשמה. מעדון קמו הפועל קטמון עם כזה כהל מקומו בליגה הרישונה! אז כן אני מצפה שנסחק דורסני ונעוף כבר מהליגה הזאת. אני חושב שאנחנו צריכים להבהיר את זה לשחקנים וגם אחד מהם (שעזב) אמר את זה בראיון שאנחנו צריכים גם לדעת להיתעצבן כשזה לא קורה.
אין לי בעיה עם נצחונות:) או משחק דורסני או מה שתקרא לזה. זה לא אומר לזלזל בקבוצות האחרות ולהתעלם שעכשיו אתה בליגה א'. זה "שהמקום" שלנו בליגת העל זה אנחנו החלטנו אבל כרגע אתה בליגה א' והיריבות שלך הן כפר שלם וכיו"ב. הדיבור הזה מזכיר לי את אוהדי בית"ר שאוהבים להגיד "אין ליגת העל בלי בית"ר".. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 17/09/2012 : 21:56:15
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
לא מסכים איתך יפתח: מה שאתה רושם זאת פשוט לוזריות לשמה. מועדון קמו הפועל קטמון עם כזה כהל מקומו בליגה הרישונה! אז כן אני מצפה שנסחק דורסני ונעוף כבר מהליגה הזאת. אני חושב שאנחנו צריכים להבהיר את זה לשחקנים וגם אחד מהם (שעזב) אמר את זה בראיון שאנחנו צריכים גם לדעת להיתעצבן כשזה לא קורה.
|
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 17/09/2012 : 21:54:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
לא מסכים איתך יפתח: מה שאתה רושם זאת פשוט לוזריות לשמה. מועדון קמו הפועל קטמון עם כזה כהל מקומו בליגה הרישונה! אז כן אני מצפה שנסחק דורסני ונעוף כבר מהליגה הזאת. אני חושב שאנחנו צריכים להבהיר את זה לשחקנים וגם אחד מהם (שעזב) אמר את זה בראיון שאנחנו צריכים גם לדעת להיתעצבן כשזה לא קורה.
|