פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 משק אימון בקרית גת

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
orky נשלח - 10/08/2012 : 10:26:37
2:0 לקטמון, נראה לי שמחצית.
הראשון שי.
השני עידן שמש.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
עדש נשלח - 11/08/2012 : 02:06:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

בסדר, עדש, 0-5. מודה ועוזב ירוחם

צריך להוסיף שהמתקת לנו את הדרך חזרה. אין כמו לשמוע קונטרה טובה לדברי הבל צהובים
קטמון ותיק נשלח - 10/08/2012 : 23:12:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

מישהו יודע מה השמות של השוערים המחליפים, ומה הסיפור עם השוער שרוצה לעזוב?

ערן קורנברג מבני יהוד ליגה ג'.
רותם ידגר ככל הנראה עזב (באימון ביום חמישי הוא לא היה ובאימון נטלו חלק עמית, ערן ושוער מהנוער).
אגב, זה המקום לציין לשבח את עבודת מאמן השוערים שלנו, אמיר אבוקסיס, שעושה עבודה נהדרת עם השוערים.
לעבודה של אמיר היתה לדעתי תרומה בעצירת הפנדל היום.
אמיר גולה נשלח - 10/08/2012 : 17:08:03
מישהו יודע מה השמות של השוערים המחליפים, ומה הסיפור עם השוער שרוצה לעזוב?
החולצה האדומה נשלח - 10/08/2012 : 16:55:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:

עמית שמש לא היה השוער שעצר את הפנדל, כי בזמן הפנל הוא היה עסוק בריצת שחרור מסביב למגרש, הוא הוחלף לפני. השוער השני עצר את הפנדל.
האמריקאי, סולומון בראון, היה גדול. מסתמן לא רק כגימיק, אלא שחקן חכם. בישל לשי את הרביעי. חוץ מזה שהוא כנראה היה חולה במהלך השבוע

טעות שלי - ערן קורנברג השוער השלישי (או השני ) עצר את הפנדל .
נתנאל מולכו בישל לשי את הרביעי , וסלומון בראון בישל את החמישי לרבאח .

http://youtu.be/T07EmVij9gU
הפנדל
אדום עולה נשלח - 10/08/2012 : 16:23:11
ציטוט:

עמית שמש לא היה השוער שעצר את הפנדל, כי בזמן הפנל הוא היה עסוק בריצת שחרור מסביב למגרש, הוא הוחלף לפני. השוער השני עצר את הפנדל.
האמריקאי, סולומון בראון, היה גדול. מסתמן לא רק כגימיק, אלא שחקן חכם. בישל לשי את הרביעי. חוץ מזה שהוא כנראה היה חולה במהלך השבוע

טעות שלי - ערן קורנברג השוער השלישי (או השני ) עצר את הפנדל .
נתנאל מולכו בישל לשי את הרביעי , וסלומון בראון בישל את החמישי לרבאח .
חיים ברעם נשלח - 10/08/2012 : 15:59:45
בסדר, עדש, 0-5. מודה ועוזב ירוחם
אמיר גולה נשלח - 10/08/2012 : 15:39:21
מחאיי נשלח - 10/08/2012 : 15:36:18
הידד
רגל עץ נשלח - 10/08/2012 : 15:27:29
תודה על התשובות.
ינון אליהו אמור להיות מושאל מבית״ר אני מניח. מקווה שאין לו שרוכים צהובים או משהו.
תמיר רבאח הוא מהנוער של הפועל רמת גן אם איני טועה.
אני מבין שאלעד יונה וחזי פנחס הם בין אלה שיתנו מעט עומק לסגל. אולי גם הבחור האמריקאי (בראון?).
יש איזה עדכון לגבי הסטטוס של יוני קים? האם הוא הפתרון? הוא באמת טוב יותר מעמרי נווה? ד״א, אסף עזו עדיין פנוי...
אדום עולה נשלח - 10/08/2012 : 15:08:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אפשר לקבל עוד קצת מידע?
מי היה השוער שהציל פנדל? מי שיחק כבלם? איך נראה המגן השמאלי החדש? עוז בכושר גופני אופייני של תחילת עונה? מולכו ושמש מספקים מהירות? איך התרומה של אטיאס? יש איזה נבחנים שעושים רושם במיוחד טוב?

תודה מראש.

1. עמית שמש הדף את הפנדל .
2.יוני קים פתח בלם .
3.אביעד דנן לא שיחק כי שבר את האצבע של הרגל .
4.עוז לא שיחק , לא יודע למה .
5. הגול השלישי והרביעי היו תוצאה של מהירות של עידן שמש ונתנאל מולכו . בשלישי עידן שמש הקדים שני בלמים ושוער , וברביעי נתנאל מולכו נתן ספרינט מהיר להגיע לכדור ארוך והעביר רוחב לשי , שבקלות עבר את השוער ואפילו נתן לכדור להתגלגל לשער . זה היה שער מצחיק .
6.חי אטיאס - הרבה זמן לא היה לנו עושה משחק כזה . מסירות חכמות וכדורי עומק . הוא בעצם עושה את מה ששי ניסה לעשות בעונה הקודמת ,ומשחרר אותו להיות חלוץ . איפה שהוא צריך להיות .
7.ינון אליהו - מגן ימני חזק , במיוחד בהגנה , לא ראיתי ממנו הרבה בהתקפה , מיועד להיות המחליף של ציון , אין לי ספק שהוא יהיה יותר ממחליף .
היה איזה רבאח אחד ששם את הגול האחרון , משהו עם הנוער של הפועל פ"ת .
היה סבבה , יצאנו מרוצים .
פלוני בן אלמוני נשלח - 10/08/2012 : 15:04:39
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5715
רגל עץ נשלח - 10/08/2012 : 14:23:54
אפשר לקבל עוד קצת מידע?
מי היה השוער שהציל פנדל? מי שיחק כבלם? איך נראה המגן השמאלי החדש? עוז בכושר גופני אופייני של תחילת עונה? מולכו ושמש מספקים מהירות? איך התרומה של אטיאס? יש איזה נבחנים שעושים רושם במיוחד טוב?

תודה מראש.

עריכה - יש עדכון כאן: http://www.jerusalemnet.co.il/article/43316
לפי זה, ג'וני פתח כמגן שמאלי ויוני קים כבלם לצד אבולפיה, למרות שבכל העיר היום הוא התראיין כמי שמסרב להמשיך להיבחן.
קטמון ותיק נשלח - 10/08/2012 : 13:33:39
ציטוט:

יסופסל עידן שמש לאלתר. שיתוף הפעולה שלו עם שי הרפתקני מדי ופוגם בבונקר שלנו.
אני אשמח לשמוע ממי שהיה שם איך האיטיות היחסית של שי מסתדרת עם המשחק הטקטי: האם הוא מספיק לרדת מספיק מהר כדי לעזור להגנה? איך נשאר לו מספיק כוח כדי לרוץ ולעקוץ?

שערוריה!
הבטיחו לנו משחק הגנתי, יש שיגידו "בונקר התקפי". ומה קיבלנו?
5 שערים, פנדל לזכות היריבה שנעצר בידי השוער המחליף, משחק התקפי שלנו, כאשר ק.גת בקושי עברו אתה אמצע.
רק בחלק השלישי היה סוף סוף תירגול חלקי של המשחק ההגנתי.

וברצינות: אמנם זה שלב מוקדם מאד, אבל יש בהחלט סימנים למשחק קבוצתי מאורגן, הרבה נחישות. עידן שמש בהחלט מחליף ראוי ויותר מכך למר מלול, והתיאום בינו לבין שי טוב מאד.
סמיר משחק בצורה "ממזרית" אך גם אחראית. השער השני היה מהלך משותף לשי, סמיר ועידן.
השער הראשון של שי - "בעיטת יעף" מהספרים.
עדש נשלח - 10/08/2012 : 12:50:21
לא 4, 5-0 חיים ברעם, 5!!!
lazy נשלח - 10/08/2012 : 11:51:41
אני אשמח לשמוע ממי שהיה שם איך האיטיות היחסית של שי מסתדרת עם המשחק הטקטי: האם הוא מספיק לרדת מספיק מהר כדי לעזור להגנה? איך נשאר לו מספיק כוח כדי לרוץ ולעקוץ?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07