ס ק י ר ת נ ו ש א |
אמיר גולה |
נשלח - 21/07/2012 : 20:31:18 יש מצב לפרט תאריכים ומיקומים של משחקי האימון הקרובים? מתחילים להתפרסם תאריכים במקומונים אז כדאי שיהיה משהו רשמי פה |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אדום88 |
נשלח - 05/09/2012 : 12:06:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד655
בלי קשר לזה שלדעתי זה מחדל אחד גדול שהם היו צריכים להכניס את החלק הזה של הציטוט שלו באתר.
מי זה בכלל?!?!
מאמן מכבי עירוני בת ים. |
דוד655 |
נשלח - 05/09/2012 : 09:59:15 בלי קשר לזה שלדעתי זה מחדל אחד גדול שהם היו צריכים להכניס את החלק הזה של הציטוט שלו באתר.
מי זה בכלל?!?! |
קטמון ותיק |
נשלח - 05/09/2012 : 07:12:38 מתוך אתר גולר: דורון ממן, אמר לאתר ״גולר״: ״היה אמור להיות לנו משחק אימון נגד הפועל קטמון אבל השמוקים האלה ביטלו ברגע האחרון בגלל ״לחץ בזמנים״. אבל נגד שיכון המזרח הם יכלו לשחק. (04-09-2012)
|
liav431 |
נשלח - 03/09/2012 : 21:15:15 5-2 אדום |
שלומי דנינו |
נשלח - 03/09/2012 : 20:59:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
[quote]נשלח במקור על ידי רגל עץ
אני מאוד מקווה שהתוצאות במשחקי האימון השבוע (הפסד 1-0 לגבעת אולגה שלשום, הפסד 3-0 לאסי גלבוע היום) נובעות בעיקר מהעייפות הרבה של השחקנים בשל מחנה האימון המפרך שהם עוברים. כן כן, אני יודע, אין שום משמעות לתוצאות משחקי האימון וכו'. ובכל זאת...
משחקי אימון זה משהו ששום דבר טוב לא יכול לצאת ממנו... משום מה להפסדים יש הרבה יותר משמעות מאשר לנצחונות.
יש עדכון על המשחק? |
יפתחמ |
נשלח - 29/08/2012 : 21:00:43 [quote]נשלח במקור על ידי רגל עץ
אני מאוד מקווה שהתוצאות במשחקי האימון השבוע (הפסד 1-0 לגבעת אולגה שלשום, הפסד 3-0 לאסי גלבוע היום) נובעות בעיקר מהעייפות הרבה של השחקנים בשל מחנה האימון המפרך שהם עוברים. כן כן, אני יודע, אין שום משמעות לתוצאות משחקי האימון וכו'. ובכל זאת...
משחקי אימון זה משהו ששום דבר טוב לא יכול לצאת ממנו... משום מה להפסדים יש הרבה יותר משמעות מאשר לנצחונות. |
רגל עץ |
נשלח - 29/08/2012 : 20:57:26 אני מאוד מקווה שהתוצאות במשחקי האימון השבוע (הפסד 1-0 לגבעת אולגה שלשום, הפסד 3-0 לאסי גלבוע היום) נובעות בעיקר מהעייפות הרבה של השחקנים בשל מחנה האימון המפרך שהם עוברים. כן כן, אני יודע, אין שום משמעות לתוצאות משחקי האימון וכו'. ובכל זאת...
|
רגל עץ |
נשלח - 25/08/2012 : 10:52:00 http://www.goler1.co.il/article/3777 |
אדום עולה |
נשלח - 24/08/2012 : 19:19:58 משחק סביר ביותר שלנו . ברוב המשחק לא היה איום לשער שלנו , אבל זה לא אומר שההגנה שלנו בסדר . המון חורים בהגנה , ובליגה אף אחד לא יעשה לנו הנחות על הדברים האלה . אני מקווה שהבלם שיגיע (דהאן ?עזו ? ) ייצב את ההגנה ויעשה סדר . אביעד דנן שחזר היום מפציעה נתן הופעה טובה בעיקר בצד ההגנתי - דווקא צד שמאל שהיה מחורר בהרבה משחקים נסגר ע"י דנן בצורה טובה . אגב , אולי דנן לא עולה הרבה להתקפה ,אבל לפחות זה משתלב טוב עם ציון שלא מפסיק לעלות למעלה . ג'וני ששיחק כבלם עשה עבודה טובה , אבל עדיין חסר בלם מוביל לצידו של אבולעפיה שנתן משחק בינוני (קורא את המשחק יפה למעט כמה כניסות מאוחרות ). סמיר עבד אלחי ופוגלמן התרכזו בעיקר בעבודות הגנה ולא הורגשו ממש בחלק ההתקפי .הקישור הקדמי נראה טוב ,חי אטיאס מחלק כדורים בחוכמה ,גם איסלאם היה בולט. אבל שחקני אגף אין לנו ממש . חי אטיאס ואיסלאם הם יותר פליימיקרים ועוז עדיין לא בעניינים , עידן שמש ונתנאל מולכו הם יותר חלוצים . אלעד יונה יעשה פעולה טובה ואז יאבד את הכדור. בקיצור ,טוב שיוצאים למחנה אימונים . |
קטמון ותיק |
נשלח - 24/08/2012 : 18:58:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
תגיד ותיק שאלה באמת רצינית ובלי חלילה להיכנס לעימות. לעולם אינך מציין את עוז לדוגמא, את ציון זקן, מיקי רנדי, ועוד ... ותמיד גוני סמיר ואלעד יונה בולטים. ככתב הרציני וכמקור רבים מאוהדי הקבוצה במשחקי האימון בבקשה תפתח קצת לשחקנים אחרים.
קודם כל - איני כתב. בשביל זה יש אתרי אינטרנט שונים. שחקן שעושה את מלאכתו כרגיל לא יצויין כשחקן בולט. דוגמא: במשחקים האחרונים נצפתה "תופעה": ציון עולה למעלה באגף שלו, מסמן "מיסרו לי" אך במקרים רבים מתעלמים ממנו. כאשר סוף סוף מסרו לו - נוצרו מצבי סיכון ליד השער מהרמות שלו לרחבה.
שחקן בולט זה אחד שהראה "משהו נוסף". מי שהיה , למשל, בגבעת זאב, ראה את ה"משהו הנוסף" של ג'וני. גם היום, "לאור המצב החשוך" בהגנה - ג'וני שיחק יותר טוב מהאחרים. סמיר גם הוא מראה הרבה "משהו נוסף". איסלם היום נתן משחק טוב גם בהתקפה (ולא רק השער) אבל גם בהגנה.
בקיצור אני מה שמכונה בתחום האקדמי tough grader |
קטמון ותיק |
נשלח - 24/08/2012 : 18:56:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
תגיד ותיק שאלה באמת רצינית ובלי חלילה להיכנס לעימות. לעולם אינך מציין את עוז לדוגמא, את ציון זקן, מיקי רנדי, ועוד ... ותמיד גוני סמיר ואלעד יונה בולטים. ככתב הרציני וכמקור רבים מאוהדי הקבוצה במשחקי האימון בבקשה תפתח קצת לשחקנים אחרים.
קודם כל - איני כתב. בשביל יש אתרי אינטרנט שונים. שחקן שעושה את מלאכתו כרגיל לא יצויין כשחקן בולט. דוגמא: במשחקים האחרונים נצפתה "תופעה": ציון עולה למעלה באגף שלו, מסמן "מיסרו לי" אך במקרים רבים מתעלמים ממננו. כאשר סוף סוף מסרו לו - נוצרו מצבי סיכון ליש השער מהרמות שלו לרחבה.
שחקן בולט זה אחד שהראה "משהו נוסף". מי שהיה , למשל, בגבעת זאב, ראה את ה"משהו הנוסף" של ג'וני. סמיר גם הוא מראה הרבה "משהו נוסף". איסלם היום נתן משחק טוב גם בהתקפה (ולא רק השער) אבל גם בהתקפה.
בקיצור אני מה שמכונה בתחום האקדמי tough grader |
אמיר גולה |
נשלח - 24/08/2012 : 18:54:13 בכללי הקבוצה היתה חלשה מאוד יחסית לשאר משחקי האימון שראיתי (לא הייתי בשני ההפסדים), היה קשה למצוא שחקן שממש בלט. עוז ומיקי נכנסו כמחליפים, ולא הורגשו כל כך, ציון פתח אבל גם לא הורגש יותר מדי. ללא ספק ירידה ביכולתו מהמשחק בהרצליה שבה הוא היה השחקן המצטיין שלנו לדעתי. השחקנים המצטיינים שלנו היום היו סמיר ואיסלם, פוגלמן, שי ועידן היו הרבה מתחת לרמתם |
סאריץ |
נשלח - 24/08/2012 : 18:45:33 תגיד ותיק שאלה באמת רצינית ובלי חלילה להיכנס לעימות. לעולם אינך מציין את עוז לדוגמא, את ציון זקן, מיקי רנדי, ועוד ... ותמיד גוני סמיר ואלעד יונה בולטים. ככתב הרציני וכמקור רבים מאוהדי הקבוצה במשחקי האימון בבקשה תפתח קצת לשחקנים אחרים. |
טוטח |
נשלח - 24/08/2012 : 18:04:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אני חושב שמה שיאפיין את הליגה הוא מה שקורה עכשיו: אתם תמשיכו לנצח משחקים שבהם מורגש רפיון שלכם ואנחנו נמשיך להפסיד משחקים שאנחנו מצויינים בהם. אני מעריך שתקנו את הסצנריו.
מר טוטח הנכבד: כל אחד ותרחישיו הוא. לכן: We mind only our own bussiness. So - please mind only yours
יותר חשוב ותיק, מאחר ואין לנו מושג מה רמתה של קרית מלאכי ואתה צפית בשתי הקבוצות שיפתחו את העונה באצטדיון העירוני בחולון: האם יש לנו סיכוי להפתיע את האנג'לס? |
קטמון ותיק |
נשלח - 24/08/2012 : 17:59:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אני חושב שמה שיאפיין את הליגה הוא מה שקורה עכשיו: אתם תמשיכו לנצח משחקים שבהם מורגש רפיון שלכם ואנחנו נמשיך להפסיד משחקים שאנחנו מצויינים בהם. אני מעריך שתקנו את הסצנריו.
מר טוטח הנכבד: כל אחד ותרחישיו הוא. לכן: We mind only our own bussiness. So - please mind only yours |