ס ק י ר ת נ ו ש א |
כפיר מלול |
נשלח - 07/06/2012 : 18:25:21 כמה דברים שחלקכם כנראה לא הבנתם.
דבר ראשון כבר בתחילת הכתבה צייניתי שחשוב לי להבהיר שקטמון הייתה בית עבורי נהנתי שם יותר מאשר בכל מקום אחר.. אמרתי גם שיש לקטמון אוהדים נפלאים ויקרים ושאלו השנים הכי יפות שלי מקצועית וחברתית ללא שום ספק! (אבל זה לא נכנס לכתבה, זה יהיה רשום מחר בעיתונים) מי שמכיר אותי באמת, ומי שבאמת יודע מה היה בקבוצה במשך השנים האלו, היה מבין בדיוק את מה שאני עברתי. אני במשך 3 שנים (וליאור ושי העדים שלי) נתתי את כל כולי לקבוצה. הייתי מדבר עם שחקנים שיגיעו לקבוצה ומשכנע אותם שזה המקום הכי טוב שיש. גם שחקנים שהיו בתפקיד שלי. הייתי הדמות הכי חיובית והכי חשובה חברתית בחדר הלבשה. הייתי רב עם אישתי עשרות פעמים שטענה שקטמון זה החיים שלי ושלא מעניין אותי שום דבר אחר. עזבו שאני מלך שערים של קטמון בכל הזמנים, ושאני כבשתי פעמיים שערי עלייה. באמת באמת שזה לא הדברים הכי גדולים שעשיתי עבור הקבוצה. אתם חייבים להסכים איתי שלא יכול להיות דבר כזה שטסלפפה רוצה אותי בקבוצה ומקבל הוראה שזה לא יקרה! פשוט אומרים לו כפיר לא ממשיך פה. ואתם חייבים להבין אותי שאני כועס על חלק מהקהל שהתייחס אליי כל התקופה שכאילו אני מזיק יותר מאשר מועיל . ואחרי כל מה שנתתי שאוהד ירשום עליי שאני מוכר משחקים?! אוהד שלי, שאני אחראי לרגעים הכי גדולים שלו מבחינה ספורטיבית. תאמינו לי שלא מגיע לי יחס כזה אפילו לא מאוהד אחד! אני לקחתי בחשבון שאלו יהיו התגובות שלכם פחות או יותר. לצערי אני כבר יודע מי נגדי ומי בעדי כבר שנים. אבל תנסו להבין את הדברים שאמרתי ולהקשיב לי ולא ישר להתגונן. יש דברים שמה שלא תעשה, בשום דרך, אי אפשר לומר אותם בעדינות. אין פה שום הרגשה של תסכול או יריקה לבאר שממנה שתיתי, את הבאר הזאת אני מילאתי במו רגליי ואני לא יורק לתוכה כל כך מהר. זאת פשוט האמת שלי והיה לי חשוב שכולם ידעו אותה. אני יודע שאני אתגעגע לקבוצה ולכל החוויה הזאת, אבל לא נתנו לי אפשרות אחרת... אני חרוט בהיסטוריה של המועדון ואת זה אף אחד לא יוכל לקחת ממני לא משנה מה יקרה. אני מקווה שמחר תקראו עיתונים אתם אולי תבינו אותי קצת יותר.
שיהיה לכם בהצלחה!
כפיר. . |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 10/06/2012 : 13:22:43
[/quote] בזמן שהשחקנים "הנמרצים" שלך היו עם קקה במכנסיים בזמן המשחקים הגדולים, כולם כולל כולם! [/quote]
|
אבנר זקן |
נשלח - 10/06/2012 : 12:38:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
די! תמצא לך חיים. תתגבר על התיסכול ותמשיך הלאה.
אני מקווה שיש לך דברים יותר משמעותיים לעסוק בהם. לנו בטוח יש.
אני קורא לכל אוהד שנותרה בו טיפת הגיון לא להגיב כאן יותר.
אני רק מגיב על מה שרושמים. אני לא פותח דיונים אם לא שמת לב. וחשבתי שחופש הביטוי הוא ערך עליון בקרב אוהדי קטמון אבל מסתבר שטעיתי. |
האחים מרילי |
נשלח - 10/06/2012 : 12:25:31 די! תמצא לך חיים. תתגבר על התיסכול ותמשיך הלאה.
אני מקווה שיש לך דברים יותר משמעותיים לעסוק בהם. לנו בטוח יש.
אני קורא לכל אוהד שנותרה בו טיפת הגיון לא להגיב כאן יותר. |
אבנר זקן |
נשלח - 10/06/2012 : 12:15:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר זקן
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מעצבן שיש מאתנו ציפיות משונות, שלא תואמות את המציאות בשיט. כפיר מלול היקר, אתה שחקן כדורגל. לא גדלת אצלנו, אתה לא אוהד של הפועל, אתה שחקן. בכל השנים אצלנו לא קיללו אותך - למעט מקרה שניים חריגים - ועודדו אותך לא מעט. אי אפשר לקחת ממך את הישגיך, אבל אתה לא שחקן ענק. יותר מזה, צורת המשחק שלך מרגיזה אוהדים, לפחות אוהדים מהסוג שלנו שאוהבים תנועה ללא כדור ומלחמה. אין פה שום דבר מעבר לזה, זה מה יש. אז החלטת, בשם רגשנות מוזרה, להפוך את זה למאבק השמצות מלא בטענות משונות, במקום לסיים את זה כמו שזה : פרק מכובד בקריירה שלך, מול קהל שהעריך אותך אך לא מת על צורת המשחק שלך, וזהו.
בלאש ביקו היקר. כפיר שחקן כדורגל זה נכון. וכפיר דווקא כן גדל אצלכם, היחיד שנמצא פה מאז שקטמון נוסדה. אתה אומר שבכל השנים האלו לא קיללו את כפיר למעט מקרה אחד שניים? תציץ בתגובות ותראה מה רשום. אני נכחתי במשחקים ואני משוכנע שיש פה הרבה שיסכימו איתי שקיללו את כפיר הרבה הרבה יותר מפעם אחת. ואתה גם רושם שצורת המשחק של כפיר מרגיזה אוהדים. באמת? אתה מרוגז? איך זה קשור לכל הדיון הזה?
והמשפט, קהל שהעריך אותו ולא מת על צורת המשחק שלו. זה פשוט משפט מדהים! מבטא בדיוק מה שהרגישו כלפיו חלק מהקהל. זאת אומרת כל עוד הולך אז בסדר, ברגע הראשון שלא הולך אז יאללה הביתה! מזכיר לי מועדון כלשהו... ולמה אתה אומר השמצות של כפיר? אתה בדקת את זה? או שאורי אמר שזה השמצות? אני אסכם בשיר עידוד שהיה לכפיר כל השנים, שלטעמי מבטא הכי טוב את כל ההודעה שלך.
"אי שם בתוך הלב כפיר מלול כפיר מלול"...
אדון אח-של שמתהדר בשמות של כורדים, תחליט. אם הוא גדל אצלנו אז הוא לא שיחק עם אוחנה וטרטיאק, והויכוח הקודם שלך מטומטם. ואם הוא לא גדל כאן אלא סחב את המזוודות של אוחנה, אז מה אתה מתווכח איתנו הרי אנחנו כולה קבוצת ליגות נמוכות, מי אנחנו בכלל ? ולכפיר מלול לא היה שיר עידוד "כל השנים". היה לו בשנים שהוא שיחק מול הקהל של הפועל, שזה אנחנו. אבל אני לא בטוח שזה הוא כי הוא היה אולי עם אוחנה או עם טרטיאק. אצל טרטיאק ואוחנה לא היה לו שיר ולא היה מי שישיר לו, אבל שוב פעם אני מתבלבל ואולי בעצם טועה. רוצה את האמת בפרצוף ? לא חושב ששחקנים בליגה הזאת ראויים לשיר ככה סתם. לאורי קרגולה אין שיר, ולרון קופרלי אין, מאור פרץ אפילו לא חולם על אחד כזה. יניב בן ישי שיחק בליגת העל ולא שרים לו. ואלה, למרות שכפיר מלול נתן להם גול דקה 31, כל אלה עלו ליגה. (למעשה כל 5 עמודי האשכול האלה הם הסבר למה לא לשירי שחקנים בשלב זה). ואני לא מסכים איתך, נכחתי במשחקים וחלק לא קטן הייתי לידך, מטר ממך, ואתה יודע את זה. לא קיללו את כפיר. בתור אחד שקוראים לו כפיר אני שם לב לזה קצת יותר ממה שנראה לך. בתור שחקן שעושה את החיים הכי קשים בעולם לאוהד כדורגל, שצורת המשחק שלו מרגיזה כל מי שלא מכיר את האפקטיביות שלו, כפיר מלול קיבל אחלה יחס. זה לא טריויאלי ששחקן שנראה אדיש נרפה ומאבד הרבה כדורים מתקבל בהבנה ומחכים בסבלנות עד שיבקיע כי יודעים שהוא סקורר וזה יבוא. ואני אישית חושב שכפיר שחקן טוב ושיש לו מקצועית יתרונות גדולים, אבל אם כל עונת משבר מסתיימת אצלו ככה, או ביריקה לכיוון הבאר או לתוכה, אז עדיף שיחזור לאוחנה וטרטיאק. ומה זה "ברגע שלא הולך" ? הוא 3 שנים היה עם הקבוצה בליגה א'. 3 שנים מורכבות מ 525,600 רגעים. ועוד משהו -כפיר גם עוד מאה שנה לא יגיע לזיעה בקרסוליים של אייל אברהמי.
אדון כורדי שמתהדר בשמות של ספרדים. אני אסביר שוב- כפיר גדל בביתר על זה אין ויכוח. הוא לא יכל לגדול בהפועל קטמון מהסיבה הפשוטה שהפועל קטמון לא הייתה קיימת. מהיום שקטמון נוסדה אז כפיר היה שם. זאת הייתה הכוונה אם אתה עדיין מבולבל... לכפיר היה שיר עידוד כל השנים, והתכוונתי לכל השנים שבהן שיחק בקטמון. אפילו שאתה הכורדי האמיתי מבין שנינו אני בטוח שהבנת את זה. אז אל תתחכם. בוא ואני אחדש לך שדווקא יש לקרגולה שיר, אז אל תרגישו מיוחדים שאתם שרים שיר לשחקן שלכם זה לא הדבר הכי מיוחד בעולם. אני בטוח שנכחת בכל המשחקים ואני אומר לך שם אאתה אומר שלא שמעת קללות וטענות כלפיי כפיר אתה פשוט משקר. הדיון הזה מלא באנשים שמודים שכפיר היה מעצבן אותם ושכפיר לא היה בדיוק אהוב בקהל. אם אני מתנסח בעדינות. אז אל תגיד שלא קיללו אותו כי גם אני וגם אתה יודעים טוב מאוד שכן. "כפיר עשה חיים הכי קשים לאוהד כדורגל" אתה מקשיב לעצמך? אתה מבין כדורגל? כי נראה שלא... כפיר אחראי לשערים הכי יפים בתולדות הקבוצה ולבישולים הכי יפים! איך אתה מעז לומר שהוא עשה לכם חיים קשים? הייתי ממשיך להסביר לך אבל מסתבר שאתה לא בדיוק מבין כדורגל אז חבל על המאמץ. ואתה אומר שכפיר קיבל אחלה יחס... באמת כל הכבוד לכם! תודה רבה ! הוא קיבל יחס טוב למרות שהוא הרס את הקבוצה וגרם לכם לחיים קשים... אתה פשוט פתטי. "ידעתם שהוא אפקטיבי אז שתקתם". זאת התשובה הכי טובה לטענה של כפיר, שהיה חוסר הערכה אליו וחוסר סבלנות מצד הקהל. לא יכולתי להסביר את זה טוב ממך. נראה אדיש אתה אומר לי? בזמן שהשחקנים "הנמרצים" שלך היו עם קקה במכנסיים בזמן המשחקים הגדולים, כולם כולל כולם! בא השחקן המרגיז והאדיש וגומר לך את המשחק ואתה אחר כך אומר שיגיד תודה שהיינו סבלניים כלפיו. אתה פשוט מדהים! וכל עונת משבר מסתיימת אצלכם ככה, לא אצל כפיר. ראה ליאור זדה. ותגיד לי עכשיו מי יורק ולאן.
אדון קראנקו שלא תחשוב שאתה כל פעם בא וזורק פה הודעות מפוצצות עם זילזול באנשים ועקיצות ציניות גורם לנו לחשוב שאתה מוביל דעה בספורט הירושלמי. אתה בסך הכל אוהד שלא דרך על מגרש דשא אז אל תתיימר להיות מה שאתה לא יכול. וכפיר באמת לא יגיע עוד 100 שנה לזיעה בקרסוליים של אייל אברהמי. זה אני מסכים איתך... |
קראנקו |
נשלח - 10/06/2012 : 08:16:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר זקן
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מעצבן שיש מאתנו ציפיות משונות, שלא תואמות את המציאות בשיט. כפיר מלול היקר, אתה שחקן כדורגל. לא גדלת אצלנו, אתה לא אוהד של הפועל, אתה שחקן. בכל השנים אצלנו לא קיללו אותך - למעט מקרה שניים חריגים - ועודדו אותך לא מעט. אי אפשר לקחת ממך את הישגיך, אבל אתה לא שחקן ענק. יותר מזה, צורת המשחק שלך מרגיזה אוהדים, לפחות אוהדים מהסוג שלנו שאוהבים תנועה ללא כדור ומלחמה. אין פה שום דבר מעבר לזה, זה מה יש. אז החלטת, בשם רגשנות מוזרה, להפוך את זה למאבק השמצות מלא בטענות משונות, במקום לסיים את זה כמו שזה : פרק מכובד בקריירה שלך, מול קהל שהעריך אותך אך לא מת על צורת המשחק שלך, וזהו.
בלאש ביקו היקר. כפיר שחקן כדורגל זה נכון. וכפיר דווקא כן גדל אצלכם, היחיד שנמצא פה מאז שקטמון נוסדה. אתה אומר שבכל השנים האלו לא קיללו את כפיר למעט מקרה אחד שניים? תציץ בתגובות ותראה מה רשום. אני נכחתי במשחקים ואני משוכנע שיש פה הרבה שיסכימו איתי שקיללו את כפיר הרבה הרבה יותר מפעם אחת. ואתה גם רושם שצורת המשחק של כפיר מרגיזה אוהדים. באמת? אתה מרוגז? איך זה קשור לכל הדיון הזה?
והמשפט, קהל שהעריך אותו ולא מת על צורת המשחק שלו. זה פשוט משפט מדהים! מבטא בדיוק מה שהרגישו כלפיו חלק מהקהל. זאת אומרת כל עוד הולך אז בסדר, ברגע הראשון שלא הולך אז יאללה הביתה! מזכיר לי מועדון כלשהו... ולמה אתה אומר השמצות של כפיר? אתה בדקת את זה? או שאורי אמר שזה השמצות? אני אסכם בשיר עידוד שהיה לכפיר כל השנים, שלטעמי מבטא הכי טוב את כל ההודעה שלך.
"אי שם בתוך הלב כפיר מלול כפיר מלול"...
אדון אח-של שמתהדר בשמות של כורדים, תחליט. אם הוא גדל אצלנו אז הוא לא שיחק עם אוחנה וטרטיאק, והויכוח הקודם שלך מטומטם. ואם הוא לא גדל כאן אלא סחב את המזוודות של אוחנה, אז מה אתה מתווכח איתנו הרי אנחנו כולה קבוצת ליגות נמוכות, מי אנחנו בכלל ? ולכפיר מלול לא היה שיר עידוד "כל השנים". היה לו בשנים שהוא שיחק מול הקהל של הפועל, שזה אנחנו. אבל אני לא בטוח שזה הוא כי הוא היה אולי עם אוחנה או עם טרטיאק. אצל טרטיאק ואוחנה לא היה לו שיר ולא היה מי שישיר לו, אבל שוב פעם אני מתבלבל ואולי בעצם טועה. רוצה את האמת בפרצוף ? לא חושב ששחקנים בליגה הזאת ראויים לשיר ככה סתם. לאורי קרגולה אין שיר, ולרון קופרלי אין, מאור פרץ אפילו לא חולם על אחד כזה. יניב בן ישי שיחק בליגת העל ולא שרים לו. ואלה, למרות שכפיר מלול נתן להם גול דקה 31, כל אלה עלו ליגה. (למעשה כל 5 עמודי האשכול האלה הם הסבר למה לא לשירי שחקנים בשלב זה). ואני לא מסכים איתך, נכחתי במשחקים וחלק לא קטן הייתי לידך, מטר ממך, ואתה יודע את זה. לא קיללו את כפיר. בתור אחד שקוראים לו כפיר אני שם לב לזה קצת יותר ממה שנראה לך. בתור שחקן שעושה את החיים הכי קשים בעולם לאוהד כדורגל, שצורת המשחק שלו מרגיזה כל מי שלא מכיר את האפקטיביות שלו, כפיר מלול קיבל אחלה יחס. זה לא טריויאלי ששחקן שנראה אדיש נרפה ומאבד הרבה כדורים מתקבל בהבנה ומחכים בסבלנות עד שיבקיע כי יודעים שהוא סקורר וזה יבוא. ואני אישית חושב שכפיר שחקן טוב ושיש לו מקצועית יתרונות גדולים, אבל אם כל עונת משבר מסתיימת אצלו ככה, או ביריקה לכיוון הבאר או לתוכה, אז עדיף שיחזור לאוחנה וטרטיאק. ומה זה "ברגע שלא הולך" ? הוא 3 שנים היה עם הקבוצה בליגה א'. 3 שנים מורכבות מ 525,600 רגעים. ועוד משהו -כפיר גם עוד מאה שנה לא יגיע לזיעה בקרסוליים של אייל אברהמי.
|
איתן610 |
נשלח - 10/06/2012 : 01:06:03 אני חושב שהתרד הזה איבד כבר מהדרך הנכונה שלו ומדרך ארץ בכלל. אם אנו דורשים מכפיר שינהג בכבוד, גם כשהוא עצבני או מתוסכל על מה שנעשה לו ושיסיים בכבוד אז כדאי שגם אנו נקיים זאת. נאה דורש נאה מקיים. אני חושב שכל צד הביע את עמדתו ואת דעתו (לצערי) והגיע הזמן להסתכל קדימה. צריך להודות לכפיר על השנים שתרם למועדון ועל ההשגים שהוא הביא לו (ולא יעזור כלום, הוא חתום על שתי עליות ליגה) ולהמשיך הלאה. כפיר זקן וכל השאר, שמענו את דעתכם, שמענו דברים קשים ויריות לכל הכיוונים, אז תשאירו אותנו לדרכנו. אנו צריכים להסתכל קדימה, לתכנן את העונה הבאה ולדאוג לכך שבשנה הבאה אנו עולים ליגה. לכו לרכוש מניות ולהביא מנויים נוספים, שההנהלה תבחר את השחקנים הכי טובים לנו ושיאללה נצא לדרך חדשה.
מה שהיה נגמר. תודה לכל אלה שעשו במלאכה ותרמו מעצמם, עכשיו הגיע שעתם של האנשים\שחקנים\מאמן חדשים. המלך מת יחי המלך החדש!!!!
יאללה קטמון ללאומית!!! |
אלי בן רימוז |
נשלח - 09/06/2012 : 21:39:48 מספיק עם ההשמצות חסרות שחר שאורי מתערב למאמנים בהרכב, במי לעלות לשחק ועוד דברים שיאן להם שחר. אורי הוא בסך הכל חבר הנהלה ולא בעל מקצוע. כמו כל אחד מאתנו הוא אוהד עם דיעות. בשביל לקבוע מי משחק ומי לא יש מאמן מקצועי ורק הוא קובע מי משחק ומי נשאר בקבוצה. האשמות הללו כאלו אנחנו מכבי פ"ת רק נועדו לכסות על תסכול. |
kata moni |
נשלח - 09/06/2012 : 16:53:24 כנראה שבסיפור הזה אין צדיקים... אבל אם מה שכתוב כאן נכון, הענין מעורר תמיהה ועוד יותר דאגה. ולי, נוצרת התחושה ש...הדג כנראה מסריח מהראש...
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
טוב, חייב להגיב.
את הבאר אתה מילאת במו רגליך? קצת צניעות לא תזיק משחקן שהשיא שלו עד קטמון היה לשחק לעיני בן גיגי ועוד שלושה אנשים במבשרת. כנראה שאצל בן גיגי היה למלול טוב יותר מאשר אצל שרצקי ושיינפלד, ובטח שם הוא הרוויח יותר וראה את כספו. בלי הפועל קטמון מישהו מראיין אותו לאחד העיתונים? בלי הזכות ללבוש את החולצה שלבשו בן רימוז', שוקו נומדר ונצח מסובי מישהו יודע בכלל מי זה כפיר מלול?
קצת צניעות לא תזיק לשחקן שרואה עצמו שחקן בכיר והיה חלק מחודשיים שאף אוהד כדורגל לא ראה מעולם: קבוצה גומרת סיבוב במקום ראשון ואז סיבוב שני אחרונה. קבוצה מפסידה 8 פעמים רצוף, אבל הכוכב בעיני עצמו לא מבין מה הבעיה. כמובן, הבעיה היא באוהדים, בנציגיהם או באלוהים יודע מי.
קצת צניעות לא תזיק משחקן שרגיל להרוויח מיליוני שקלים בעונה בקבוצות הגדולות של אירופה. רבו איתך על 500 ש"ח? כנראה שיש סיבה למה ספרו לך את הדלק והמשכורת התעכבה. כשיש נציגי אוהדים שדואגים לכסף שלא שלהם אז הם ינסו לחסוך כמה שאפשר. וכל הדיבורים נגדם מצידך רק מוציאים אותם יותר גדולים ויותר ראויים למלא את התפקיד. אגב דלק לאילת שהתבקשת לשלם, תזכיר לנו איפה היית במשחק הזה?
קצת צניעות לא תזיק משחקן שטוען שהמאמן רצה אותו לעונה הבאה. עד כמה שאני יודע הניתוח של המאמן החדש הוא שההתקפה העונה היתה חלשה להחריד. בהינתן ששי נשאר, מה בדיוק מקומו של כפיר בסיפור הזה? וגם אם כן, אגב, זה בדיוק התפקיד של ההנהלה למנוע ממאמן להחתים שחקן שלא מתאים, מכל בחינה שלא תהיה. שוב, אחלה מהלך של ההנהלה אם הדברים של כפיר נכונים. מפתיע שהשחקן המהולל לא מוצף בהצעות מהלאומית או לפחות מליגה א. הרי כולם ראו כמה היית טוב העונה, אז רבאק, מודיעין?
קצת צניעות לא תזיק מצידו של שחקן שמעיד על עצמו כאחד שקיבל פה שחקני חוץ והיה חלק חשוב מחדר ההלבשה. אחרי הדברים שאמרו ליאב פרנקו ואילן טפרה, ולא שהם איזה חסידי אומות עולם, ראוי שאדם לא יעיד על עצמו כמה הוא נפלא. נוח מאוד היה לחלוץ מלול כשהחלוץ פרנקו עזב.
והכי חשוב, איך מעז השחקן הבינוני, האיטי והכבד הזה לירוק לפנים של מי שפירנס את המשפחה שלו בחמש השנים האחרונות. לירוק בפנים של שני אנשים שבזמן שהוא עשה קריירה ניסו בהתנדבות מלאה להשיג את הכסף למשכורת שלו. ראוי שהאוהדים כאן שמתייחסים למלול כאילו הוא איזה קדוש מעונה יזכרו שלכפיר מלול רק איכפת מכפיר מלול ולא מאף אחד אחר.
לסיום, באשר לטענת מכירת המשחק: כפי שכבר כתבתי גם אז, אנחנו הלכנו מכות עם אוהדי יבנה על הכבוד שלך ושל עוז, כי הם האשימו אתכם במכירת המשחק ההוא. מכות על הכבוד שלכם. אז תאר לך כמה זה משפיל אוהד, שמשלם משכורת של שחקן, לקרוא דבר כזה. לכן לא אמרתי שמכרת אלא ביקשתי תגובתך. כשהובהר לי על ידי ההנהלה שמדובר בשני שחקנים אחרים שיניתי את הכותרת והורדתי את שמותיכם וביקשתי למחוק את הדיון.
מבחינה מקצועית טוב שאתה הולך, באיחור של שנה. מבחינת האדם שאתה כפי שיוצא מהראיונות השונים: לך ואל תחזור. אתה לא ראוי ללבוש את חולצת הפועל ירושלים.
סיכום מעולה.
ועוד שאלה קטנה לכפיר. למה לא טרחת לבוא ולהודות לקהל אחרי המשחק האחרון מול כפר סבא? כל השחקנים, כולל השחקנים שידעו בודאות שהם לא הולכים להמשיך בעונה הבאה, כולל השחקנים שלא שותפו במשחק, וכולל השחקנים המסכנים ששילמו בכספם על הנסיעה לאילת, באו להודות לנו.אבל רק מלך השערים שלנו, השחקן הגדול ביותר של קטמון בכל הזמנים, והמלך של חדר ההלבשה, לא טורח למחוא כפיים במשך 10 שניות? ברור, אורי פגע בך והתייחס אליך בצורה מגעילה, וכך גם "הקומץ". וליאור לא שיתף אותך במשחק האחרון. אז ברור שאין סיבה להודות לקהל ולסגור את התקופה בצורה יפה.
זה אומנם רק עוד אירוע סימלי, אבל זה מראה איזה שכפיר מלול הוא אכן בן אדם קטן ומגעיל עם חרא של אופי. ואולי גם כדאי שהוא יסיק מסקנות לגבי עצמו ולא רק יציע לנו להסיק מסקנות.
ואם אני אגיד לך שבמשחק נגד כפר סבא אורי ביקש מליאור שלא יתן לכפיר לשחק כדי שלא ימכור את המשחק. אז מה תגיד אז? בעצם אני יודע מה תגיד שאורי מלך והוא צדק לגבי כפיר.
[/quote] |
מחאיי |
נשלח - 09/06/2012 : 16:41:15 כפיר - תודה על ההודעה, ושבאת ופתחת את זה איתנו.
למרות שקיבלת פה וביציע גם הרבה הערכה, אפשר להבין את התסכול שלך, ואפשר להבין שלכל סיפור יש כמה צדדים.
השאלה היא, כמו תמיד, סדר העדיפויות שלך ומה אתה עושה איתו. כמו שכתבו מעליי, לא בחרת ללכת בטאקט. לא בחרת לקיים ראיון נורמלי, שבו אתה גם מביע ביקורת על הקבוצה ועל ההנהלה שלה, מדבר דוגרי. אתה הלכת על בליץ תקשורתי וריסוס האשמות. לא יעזור כמה פעמים תגיד שזה לא תסכול אלא "דברים שישבו על הלב", או שאלו היו דווקא שנים טובות, זה מה שיישאר כנראה. אני לפחות מתכוון לזכור את השנים הבאמת גדולות שבאו לפני זה. |
צנטרפולד |
נשלח - 09/06/2012 : 15:36:12 אבנר ידידי, בבקשה די.
מה אתה רוצה שנעשה? שנדיח את שרצקי ונמנה את כפיר למנכ"ל-שחקן? שנפטר את שיינפלד ונמנה אותך למנהל פורום-טרחן?
אגב שיינפלד, אתה עדיין מנהל הפורום או שהעברת את התפקיד לדוויק או מרכוס במסגרת הרי-שאפל בקבינט?
לך לדרכך וקבל את ברכתנו. אבל בבקשה, לך.
נ.ב.
רק אני תמה על העובדה שזה שטוען שכל התבטאות אנטי קטמונית נמחקת מהפורום מנהל כאן דיון של חמישה (!) עמודים מבלי שיימחק פסיק מדבריו? |
אבנר זקן |
נשלח - 09/06/2012 : 15:15:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
"אי שם בתוך הלב כפיר מלול כפיר מלול"... |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 09/06/2012 : 14:55:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי עדש
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר זקן וזה חולצה של הפועל קטמון לא של הפועל ירושלים.
באמת חבל ששיינפלד לא מוחק תגובות, חופש הביטוי צריך להיגמר כאן ועכשיו
לדעתי חופש הביטוי הוא דבר הכרחי וצריך לשלול אתו רק אם מישהוא מעודד גזענות או אלימות. גם אם אבנר מעצבן (והוא מעצבן) זכותו להביע את דעתו, מה גם שהוא רק יוצא יותר אידיוט מהודעה להודעה. |
בלאש ביקו |
נשלח - 09/06/2012 : 14:53:22 מעצבן שיש מאתנו ציפיות משונות, שלא תואמות את המציאות בשיט. כפיר מלול היקר, אתה שחקן כדורגל. לא גדלת אצלנו, אתה לא אוהד של הפועל, אתה שחקן. בכל השנים אצלנו לא קיללו אותך - למעט מקרה שניים חריגים - ועודדו אותך לא מעט. אי אפשר לקחת ממך את הישגיך, אבל אתה לא שחקן ענק. יותר מזה, צורת המשחק שלך מרגיזה אוהדים, לפחות אוהדים מהסוג שלנו שאוהבים תנועה ללא כדור ומלחמה. אין פה שום דבר מעבר לזה, זה מה יש. אז החלטת, בשם רגשנות מוזרה, להפוך את זה למאבק השמצות מלא בטענות משונות, במקום לסיים את זה כמו שזה : פרק מכובד בקריירה שלך, מול קהל שהעריך אותך אך לא מת על צורת המשחק שלך, וזהו. |
אבנר זקן |
נשלח - 09/06/2012 : 13:56:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
אבנר, תנוח. כפיר הלך, עכשיו הגיע גם תורך. לך תזיין בשכל בפורום של מודיעין (אם יש להם אחד).
לאסלו למה אתה מתעצבן ומדבר בצורה אלימה? זה בסך הכל דיון על כפיר וחבל שאתה יורד לרמות האלו.. אני פשוט מביע את דעתי זה הכל. לא צריך לקלל ולהתעצבן. |
לאסלו צה |
נשלח - 09/06/2012 : 13:49:11 אבנר, תנוח. כפיר הלך, עכשיו הגיע גם תורך. לך תזיין בשכל בפורום של מודיעין (אם יש להם אחד). |
|
|