ס ק י ר ת נ ו ש א |
צנטרפולד |
נשלח - 07/06/2012 : 08:36:21 http://www.jerusalemnet.co.il/article/42725
אני מזמין אותו להיות גבר ולספר את כל מה שהוא יודע.
אם אי פעם מישהו ירק בגסות לבאר ממנה שתה, זה האיש |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
לאסלו צה |
נשלח - 12/06/2012 : 21:46:32 מה זה משנה כמה, זה עדיין רצף ארוך ומביך. |
גון מדלולה |
נשלח - 12/06/2012 : 18:19:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
מתקפת הטלת הרפש בנו נמשכת, רז זהבי בתפקיד אבנר זקן וכפיר מלול בתפקיד עצמו: http://www.doublepass.co.il/personal-column.php?id=60
למה? בסה"כ טור מאוזן למדי. זכותו של הכותב לחשוב שליאור זדה היה צריך להישאר. לגבי כפיר ושרצקי הוא די אובייקטיבי. מכאן ועד אבנר זקן הדרך ארוכה מאוד.
אני גם חושב שהטור לגיטימי. הכותרת שלו קצת מטעה, כי בפועל הכותב לא יוצא נגד הקבוצה: "ואולי דרך הטוקבקים אצליח לעלות ולפצח את הקוד לתעלומה. האם גם במועדון כמו קטמון רב הנסתר על הגלוי? או שבעצם כפיר מלול הוא שחקן גדול שמתגלה כאדם קטן. כזה ששירת את קטמון בשטח כבכיר בחיל התותחנים ומאז שקיבל הצעה מפתה ממודיעין שינה סגנון."
גם בנוגע לשירצקי אמר בעיקר שמגיע לו התפקיד והכסף, ואני איתו. בנוגע לזדה, אמרו רבים מאיתנו דברים דומים - אני אישית נע בין לבין, בין רומנטיקה סטייל פרגוון לבין העובדה שהפסדנו 8 משחקים רצוף, ואני לא בטוח שגם את פרגוסון היו משאירים אחרי שמונה הפסדים רצוף.
לא שזה קריטי או שזה משנה, אבל זה בערך הפעם העשירית שהמשפט הזה נכתב בפורום בחודש האחרון, הפסדנו 5 משחקים רצוף, לא 8. המקסימום שהיה זה 7 מחזורים עם 6 הפסדים ותיקו. |
orky |
נשלח - 12/06/2012 : 10:22:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
מתקפת הטלת הרפש בנו נמשכת, רז זהבי בתפקיד אבנר זקן וכפיר מלול בתפקיד עצמו: http://www.doublepass.co.il/personal-column.php?id=60
למה? בסה"כ טור מאוזן למדי. זכותו של הכותב לחשוב שליאור זדה היה צריך להישאר. לגבי כפיר ושרצקי הוא די אובייקטיבי. מכאן ועד אבנר זקן הדרך ארוכה מאוד.
אני גם חושב שהטור לגיטימי. הכותרת שלו קצת מטעה, כי בפועל הכותב לא יוצא נגד הקבוצה: "ואולי דרך הטוקבקים אצליח לעלות ולפצח את הקוד לתעלומה. האם גם במועדון כמו קטמון רב הנסתר על הגלוי? או שבעצם כפיר מלול הוא שחקן גדול שמתגלה כאדם קטן. כזה ששירת את קטמון בשטח כבכיר בחיל התותחנים ומאז שקיבל הצעה מפתה ממודיעין שינה סגנון."
גם בנוגע לשירצקי אמר בעיקר שמגיע לו התפקיד והכסף, ואני איתו. בנוגע לזדה, אמרו רבים מאיתנו דברים דומים - אני אישית נע בין לבין, בין רומנטיקה סטייל פרגוון לבין העובדה שהפסדנו 8 משחקים רצוף, ואני לא בטוח שגם את פרגוסון היו משאירים אחרי שמונה הפסדים רצוף.
|
רגל עץ |
נשלח - 12/06/2012 : 00:57:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
למה? בסה"כ טור מאוזן למדי. זכותו של הכותב לחשוב שליאור זדה היה צריך להישאר. לגבי כפיר ושרצקי הוא די אובייקטיבי. מכאן ועד אבנר זקן הדרך ארוכה מאוד. |
קטמון ותיק |
נשלח - 12/06/2012 : 00:13:23 הגיע אלי מידע בדוק שכפיר התראיין גם לניו יורק טיימס, לקוריירה דה לה סירה וללא'קיפ. כל הראיונות נערכו בשפה של העיתון. |
גבעוני |
נשלח - 12/06/2012 : 00:09:20
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=5461
המתקפה נמשכת רק הם הוא היה רץ לכדורים כמו שהוא רץ לתקשורת
|
h.k.j.f.c |
נשלח - 11/06/2012 : 23:58:06 מתקפת הטלת הרפש בנו נמשכת, רז זהבי בתפקיד אבנר זקן וכפיר מלול בתפקיד עצמו: http://www.doublepass.co.il/personal-column.php?id=60
|
האחים מרילי |
נשלח - 09/06/2012 : 12:20:41 ואחרי כל זה מה מופיע בדף הפתיחה של הפורום: "קבלו בברכה את המשתמש החדש ביותר: כפיר מלול"
קצת אירוני מדי. לא? |
עדש |
נשלח - 09/06/2012 : 12:12:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
דמי החבר שששילמתם ייתרמו לתכנית הנקודות החדשה של שומרי משקל.
ועכשיו ברצינות, מקומו של הפורום הוא לדבר, וגם אם על שטויות, שחקן שככ נעלב מוזמן לא להיכנס כי תמיד יהיו תיאוריות קונספירציה לכאן ולכאן ותגובות קיצוניות לכאן ולכאן, שיוצא לא פעם ולא פעמיים שזה רעיון של אדם יחיד או שתיים מתוך יציע שלם. שחקן שלא יודע להתמודד עם זה, מקומו בליגה ב, ולא בקבוצה המתמודדת להגיע לליגה לאומית
ובנושא שיינפלד ושרצקי, אני מודה שלי היה קצת תמוהה ששרצקי היה המועמד היחידי, אבל מכאן ועד ל"הקבוצה של שרצקי".. הקבוצה לא של אף אחד יחיד, אם באמת שרצקי לא עושה טוב להפועל [דבר לא הגיוני בהתחשב בעובדה שהאיש השקיע המון בקבוצה, 4 שנים ללא תמורה ממשית], אז בסופו של דבר יגיע איש יותר ראוי. וגם אם שרצקי טעה בדבר כזה או אחר, וכפיר לא מרוצה מכך, שלא יהיה מרוצה. שרצקי הוא בן אדם ומותר לו לטעות. אני שמח שיש מנכל שהוא אוהד, אף על פי שברמות היותר גבוהות נצטרך איש מקצוע לתפקיד המנכל ולא עיתונאי- אבל אם ההנהלה [שאנחנו בוחרים] תחליט שהוא הכי טוב שיש - אז אם זה נסתדר.
|
lazy |
נשלח - 09/06/2012 : 09:00:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי לכן מבחינתי 2 הצדדים נוהגים ילדותית בהתנצחויות המיותרות האלה(אבל מהקולקטיב החזק הציפיות שלי יותר גדולות מאשר השחקן הבודד).
ואני לתומי חשבתי שהילדותית היא אחת התכונות הבולטות ביותר של האוהדים... |
קלי |
נשלח - 09/06/2012 : 08:37:36 בכל מערכת יחסים קל להתנהל כשהכל נפלא וזורם. הדבר הכי חשוב(וקשה) זה כשהקשר מגיע לסיום, והתנהגות בוגרת היא כשהעסק נגמר(ובספורט תמיד זה נגמר) להסתכל על כל התקופה ומה שהקשר נתן. לכן מבחינתי 2 הצדדים נוהגים ילדותית בהתנצחויות המיותרות האלה(אבל מהקולקטיב החזק הציפיות שלי יותר גדולות מאשר השחקן הבודד). בכל מקרה כפיר היה יוצא גדול(כמו ליאור) אם היה נושם רגע לפני הוצאת התסכול ,ולנו לא יזיק לשפוט את כפיר בתרומתו הכללית לעליות והווינריות ברגעי האמת ,ולא לשים דגש כזה גדול על ראיון בודד ולנתח אותו כאילו היה מאמר מדעי.
כפיר-לטובתך אל תתקע בתסכול,שיהיה בהצלחה במודיעין ותודה |
אלי בן רימוז |
נשלח - 09/06/2012 : 08:05:40 לכל מטבע יש שני צדדים. צד אחד הוא שכפיר מלול בהחלט מתאים להיות כוכב בליגה ב' אבל לא מספיק טוב להוליך קבוצה לאליפות ליגה א'. הוא פשוט לא היה מספיק טוב. הגיע מאמן חדש והחליט שהוא לא מספיק טוב וכל השטויות על הנהלה שמחליטה בשביל מאמן זה תגובה של שחקן מתוסכל שלא רצו אותו. הצד השני הוא שהאינטרנט סובל הכל ואין אפשרות לכתב תביעה נגד משהו שכותב בעילום שם, אבל האשמו את כפיר בפשעים פליליים. יכול להיות שכפיר לא היה מבין אלו שקיבלו שוחד והאשמות של אוהדים כלפיו פגעו בו מאד. זאת לא הסיבה שהמאמן החליט להפרד ממנו, אבל זו יכולה להיות אחת הסיבות להרגשה שלו. זה לא מצדיק את ההשתלחות באדם הלא נכון, אבל זה מסביר את התחושות שלו. דעתי האישית היא שיש במקרה שלו את שני צידי המטבע. |
שומר החומות |
נשלח - 09/06/2012 : 02:16:29 אני מתאר לי שגם את אבנר זקן לא נראה כאן יותר.
בתור ראש פלג אולטראס כפיר מלול לשעבר אני מצטער לומר שאנחנו סוגרים את המועדון, דמי החבר שששילמתם ייתרמו לתכנית הנקודות החדשה של שומרי משקל.
אני מתבייש שהגנתי כאן בפורום על האיש הקטן הזה. איכס |
קטמון ותיק |
נשלח - 07/06/2012 : 21:35:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי ברור שכולנו באופן אינסטינקטיבי אצים להגן על הקבוצה שלנו, וברור שזה ראיון נורא. אבל זה פשוט לא אמור להיות ששחקן עוזב ככה. לא אצלנו. וכפיר לא נראה לי כזה פרימדונה.
עם כל הגיחוך במשקל שהוא נותן לפורום, והשטות הזו עם עמרי, אני יכול להבין שזה בטח ממש מתסכל, לעלות קבוצה שתי ליגות ושעדיין מחרטטים עליך, ולעומת זאת מתלהבים משחקנים שעשו הרבה פחות.
בקיצור, חבל. מה שכן, זה מקל על הפרידה. אני בכל זאת נפרד יפה. כפיר יצא אולי איש קטן, אבל עדיין שחקן גדול עם פינה חמה בלבי.
אדם ניכר , בין היתר בכעסו ובעניין מר מלול תסכולו. אולם, מאידך, מדבריו עולה שהחשק שלו לשחק בקטמון עבר חלף לו. ואם הקובלנה שלו היא על הביקורת (בתחום המקצועי) שהועלתה כלפיו בפורום, אזי דבריו פאתטיים. אני יכול להעיד על עצמי שנמנעתי, כמעט במכוון, מלכתוב דברי ביקורת נוקבים על צורת המשחק של כפיר, שבסה"כ היו אמורים לשקף את מה שרבים מאיתנו אמרו לא פעם ולא פעמיים ביציע במהלך המשחקים. הביקורת לגבי כפיר שנכתבה בפורום היתה, בסה"כ הוגנת ועניינית, אבל כנראה שהיה לו קשה להתמודד איתה. מי שיקרא מה שנכתב תחת שמו באשכול אחר בפורום יוכל אולי להבין כיצד כפיר תפס את עצמו ואת מקומו בקבוצה. זכותו לחשוב על עצמו את מה שכתב שם וזכותנו המלאה לומר לו: זה לא בדיוק כך.
ושתהיה לו הצלחה מלאה בקבוצה הבאה שיישחק בה.
|
מחאיי |
נשלח - 07/06/2012 : 21:15:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
כפיר יצא סמרטוט ובן-אדם קטן, קטן מאד.
מה שכן- יכול להיות שגם אנחנו צריכים לעשות בדק בית על כמה דברים בקבוצה שלנו.
ברור שכולנו באופן אינסטינקטיבי אצים להגן על הקבוצה שלנו, וברור שזה ראיון נורא. אבל זה פשוט לא אמור להיות ששחקן עוזב ככה. לא אצלנו. וכפיר לא נראה לי כזה פרימדונה.
עם כל הגיחוך במשקל שהוא נותן לפורום, והשטות הזו עם עמרי, אני יכול להבין שזה בטח ממש מתסכל, לעלות קבוצה שתי ליגות ושעדיין מחרטטים עליך, ולעומת זאת מתלהבים משחקנים שעשו הרבה פחות.
בקיצור, חבל. מה שכן, זה מקל על הפרידה. אני בכל זאת נפרד יפה. כפיר יצא אולי איש קטן, אבל עדיין שחקן גדול עם פינה חמה בלבי. |
|
|