פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מלפפונים 2012

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
רגל עץ נשלח - 31/05/2012 : 12:25:21
אני גאה לפתוח את אשכול הקיץ המסורתי. פה אפשר לכתוב כל ספקולציה פרועה שמופיעה במקומונים או באינטרנט, או סתם שמות שאתם מעלים על דעתכם.
אני אפתח עם שי אהרון ועמית שמש, אשר הוזכרו בישיבת חברי העמותה כמועמדים ראשונים לחתום - האם סגור?
אוסיף אליהם את השמות הבולטים מאורתודוכסים לוד של השנה שעברה, לכאורה השחקנים שהמאמן החדש אמור להביא איתו: יוסי אבולפיה הזכור לנו, רווה אייזנקוט, אסי אסולין, שרון ברנשטיין, חי אטיאס. אני לא מתיימר לדעת מי מהם בכלל מספיק טוב כדי לרוץ בקבוצת צמרת. יש פה מומחים גדולים ממני.

מבין שחקני הרכש שלנו מהעונה שעברה יש רק שניים או שלושה שהייתי רוצה לראות ממשיכים: יובל פוגלמן, עמרי נווה ואולי עדי שלג ואיסלם אלזינטי. הייתי משאיר גם את מיקי רנדי, וזהו בערך. אין לי בעיה עם שחקנים כמו ג'וני ויאן להשלמת הסגל ולאימונים.

וכמובן יש מלפפון אחד עצום, יש שיאמרו מלפפון חמוץ משהו:
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42661

15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
davidkipod נשלח - 24/09/2012 : 23:22:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

מאהר אלחמאדה (זוכרים?) עדיין שחקן שלנו, והושאל היום למכבי שגב שלום מליגה ג'. חבל עליו איך התבזבז.

חולצה מספר 16. באמת חבל.

יותר חשוב - לכוון מעכשיו שדן רומן יחבור אלינו בשנה הבאה.
(אנחנו והוא, בינתיים - כמו אניטה וחואן של הפרברים).
רגל עץ נשלח - 24/09/2012 : 22:48:51
מאהר אלחמאדה (זוכרים?) עדיין שחקן שלנו, והושאל היום למכבי שגב שלום מליגה ג'. חבל עליו איך התבזבז.
עוז לניצחון נשלח - 10/09/2012 : 18:34:31
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5845
רגל עץ נשלח - 10/09/2012 : 12:43:33
מישהו (אשר? אורי?) עובד מהר... דור גרוסבק כבר רשום בתהאחדות כשחקן שלנו.

יש שם גם פיצ'ר חדש אני חושב, של רשימת העברות והשאלות. נחמד מאוד. סיכום מושאלים בשלב זה:
אלעד יונה (מעלה אדומים)
סמיר עבד אל חי (הפועל כפר סבא)
סהר בן חמו (בית"ר י-ם)
עוז צבאג (מבשרת ציון)

לפי אותה רשימה, אם היא באמת אמינה, אז ציון זקן שתמיד היה מושאל מגבעת זאב הוא עכשיו שחקן שלנו לכל דבר. גם רב יתר שחקני הרכש הגיעו או כ"העברה" (אבולפיה, אטיאס, גרוסבק) או כ"שחקן חדש", כלומר שחקן ששוחרר מקבוצתו הקודמת (עידן שמש, מולכו, דנן).
הסטטוס של עמית שמש לא ברור שם, הוא סיים השאלה בסוף העונה שעברה אבל לא מופיע ברשימה של העונה הזו. כנראה הוא גם "שחקן חדש" כי הוא מופיע כמשוחרר מבית"ר י-ם.

ועדה מסדרת נשלח - 10/09/2012 : 12:17:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

דור גרוסבך שחקן מוכשר , שיחק נגדנו במדי עמישב, בנוי חזק, מספר 15 שלהם שיחק חצי -חלוץ, בא הרבה מכנף שמאל וחתך פנימה, כבש נגדנו במשחק הגביע צמד. גדל בהפועל ר"ג ואחר כך גדנ"ע יהודה. הוא פוטנציאל אדיר שחובת ההוכחה עדיין עליו והוא לא אמור להיות שחקן יקר, סך הכל אם מסתכל מי שלא מכיר אז יש לו 4 שערים שנה שעברה כולל הצמד נגדנו ועונה לפני כן שיחק במדי גדנ"ע בליגה ג'.

גדנ"ע של הנוער .

צודק.לפחות לפי השיוך ברישומי אתר ההתאחדות הוא היה בבוגרים אבל אכן שיחק עם הנוער.
יותר חשוב - האם יש התקדמות והוא ישחק בשורותינו ?

יש התקדמות.
טופס השחרור התקבל לפני זמן קצר ודור גרוסבך ישחק במדי הפועל העונה.
taldo42 נשלח - 10/09/2012 : 11:25:32
http://www.jerusalemnet.co.il/article/43578

שי אהרון בקטנה, דור גרוסבך מצטרף, ומינויים...
קראנקו נשלח - 09/09/2012 : 17:42:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

דור גרוסבך שחקן מוכשר , שיחק נגדנו במדי עמישב, בנוי חזק, מספר 15 שלהם שיחק חצי -חלוץ, בא הרבה מכנף שמאל וחתך פנימה, כבש נגדנו במשחק הגביע צמד. גדל בהפועל ר"ג ואחר כך גדנ"ע יהודה. הוא פוטנציאל אדיר שחובת ההוכחה עדיין עליו והוא לא אמור להיות שחקן יקר, סך הכל אם מסתכל מי שלא מכיר אז יש לו 4 שערים שנה שעברה כולל הצמד נגדנו ועונה לפני כן שיחק במדי גדנ"ע בליגה ג'.

גדנ"ע של הנוער .

צודק.לפחות לפי השיוך ברישומי אתר ההתאחדות הוא היה בבוגרים אבל אכן שיחק עם הנוער.
יותר חשוב - האם יש התקדמות והוא ישחק בשורותינו ?
אדום עולה נשלח - 09/09/2012 : 15:16:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

גדנ"ע של הנוער .
עוז לניצחון נשלח - 08/09/2012 : 23:46:29
הנה העמוד שלו מלפני שנה

http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=16610&SEASON_ID=13

קראנקו נשלח - 08/09/2012 : 23:30:39
רגל עץ נשלח - 08/09/2012 : 22:41:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

גולר: "דור גרוסבך שחקנה של עמישב אשתקד, החל להיתאמן בקטמון"
מי זה?

היו עליו הרבה כתבות בתור כוכב עולה בעמישב בשנה שעברה, ואם אני לא טועה הוא גם חתם לכמה שנים באשקלון בליגה הלאומית. מעניין מה קרה.
וגם מעניין לאור זה שהמאמן שלנו אמר בפירוש שהסגל סגור וכל שחקן נוסף שיצטרף יבוא על חשבון מישהו מהסגל הנוכחי. אז אני תוהה בהקשר הזה לגבי השחקן הזה, וגם לגבי השיחות (לכאורה, לפי המקומונים) עם דן רומן.
אדום עולה נשלח - 08/09/2012 : 22:06:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

מי זה?

סתם שתדע , קשר שהרבה קבוצות מהלאומית רדפו אחריו .
לא יודע מה הוא עושה אצלנו.
האחים מרילי נשלח - 08/09/2012 : 21:22:00
מי זה?
רגל עץ נשלח - 06/09/2012 : 12:14:43
דן רומן, ללא בשורות:
http://www.jerusalemnet.co.il/article/43546
lazy נשלח - 06/09/2012 : 09:39:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

זה יותר נראה כמו שחקן שמנסה לקדם את עצמו דרך שירבוב שמנו לידיעה. השם שלו עלה לפני איזה חודשיים גם אם לא פורסם. לי לא נראה שזה נכון.

אז עולה השאלה: אם אכן מדובר בשחקן משכמו ומעלה שאין בלתו - כיצד זה, 10 ימים לפני פתיחת המשחקים, הוא לא מצא קבוצה??

מבלי קשר למר אבינו. גם יוסי בניון לא מצא קבוצה עד אחרי פתיחת העונה.
זו לא ממש אינדיקציה אמינה לאיכותו של שחקן כזה או אחר.

מילא יוסי בניון, אבל גם עידן טל עדיין לא מצא קבוצה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07