פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שרון אביטן מועמד להפועל קטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
reubens נשלח - 20/05/2012 : 17:18:56
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42556
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
eyal נשלח - 26/05/2012 : 19:48:51
די להתרגש מכל שם שעולה
אליה נשלח - 26/05/2012 : 18:01:21
אל יכול להות בחיים זו תהיה טעות גורלית
h.k.j.f.c נשלח - 26/05/2012 : 17:58:26
בחייאת, חברי הנהלה יקרים שבהם בחרתי זה עתה, תרגיעו אותי שהידיעה הזו מצוצה מהאצבע:
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42613
iddo נשלח - 26/05/2012 : 14:20:21
אני לא מבין אתכם.
הוא העלה אותנו שתי ליגות בשנתיים (!)
בכל זאת ישלו 2 מ3 וככה אחרי עונה אחת שלא כל כך הצליחה אז זהו?

ליאור זאדה.
קטמון ותיק נשלח - 24/05/2012 : 17:22:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

לפי זמן ירושלים, רב הנסתר מן הגלוי.
"גורם במערכת טוען שאף אחד מהמועמדים אינו צפוי לקבל את התפקיד מכיוון שקיים מועמד נוסף, שזהותו עדיין לא ידועה, והוא זה שככל הנראה ימונה בימים הקרובים למאמן הקבוצה בעונה הבאה."

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/371/442.html?hp=54&cat=869

עוד לא יבשה הדיו מבחירת חברי הועד המנהל החדשים ויש כבר "גורם במערכת" אנונימי שמשמיע קולות של אופוזיציה???

עוד יחזרו אל ליאור, על 4.....
פלוני בן אלמוני נשלח - 24/05/2012 : 15:31:59
אז אחד כנראה כבר ירד מהפרק...

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=5389
רגל עץ נשלח - 24/05/2012 : 15:10:39
לפי זמן ירושלים, רב הנסתר מן הגלוי.
"גורם במערכת טוען שאף אחד מהמועמדים אינו צפוי לקבל את התפקיד מכיוון שקיים מועמד נוסף, שזהותו עדיין לא ידועה, והוא זה שככל הנראה ימונה בימים הקרובים למאמן הקבוצה בעונה הבאה."

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/371/442.html?hp=54&cat=869
קראנקו נשלח - 24/05/2012 : 00:37:07
הכל טוב ויפה, דעה לגיטימית ומנומקת, אבל איך לעזאזל החלטת ששרון אביטן מאמן טוב ? בוא נתחיל מזה שאני לא אומר שהוא רע, אבל הוא אימן בעיקר את מכבי ב"ש בתחתית הלאומית וערד, תסביר לי איך ולמה.
פועל ותיק נשלח - 23/05/2012 : 23:58:18
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי

פועל ותיק, הבנו כבר שאתה ממש ממש לא רוצה את ליאור.
כאילו שיש לך מוש ג לגבי היכולות של שרון אביטן. מבחינתך גם קטמון ותיק עדיף על ליאור.
ובכן, תרשה לי לא להצטרף לדעתך המלומדת והמנומקת.
הלוואי שליאור היה נשאר.

הנימוקים ניתנו בפורום זה מספר פעמים - ששה נימוקים זהים...
כן, אני מעדיף מאמנים אחרים כי אין לי זמן להתקעות שנה נוספת בליגה נמוכה.
בסופה של עונה עלתה קבוצה שאינה טובה יותר מקטמון ומשהו אשם בזה....
להערכתי מבין המרכיבים השונים בלט בחולשתו בהלם ובאלם בשלבים המכריעים -- המאמן.
אינני קובע מי המאמן הבא ולדעתי מן הסתם (כמי שאף אינו חבר עמותה)
אין משקל בהחלטה, אך נראה לי שפסק זמן יועיל לשני הצדדים.
אני מקווה רק כי מקבלי ההחלטות יעשו זאת מוקדם ככול האפשר.
הולך ברגל נשלח - 23/05/2012 : 23:04:32
ליאור זאדה
gideon נשלח - 23/05/2012 : 09:16:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

מה זה "מח עצמות בחמין שלנו"? לא מכיר את הביטוי

אולי זה יעזור.
http://thefoodblog.co.il/?p=3351

זה גם הזמן להזכיר שהוא ספונסר שלנו......אז קדימה

amos נשלח - 23/05/2012 : 06:22:28
מה זה "מח עצמות בחמין שלנו"? לא מכיר את הביטוי
gideon נשלח - 22/05/2012 : 10:50:27
ציטוט:
[i]נ

אוף טופיק: ברכות לווסט האם על העליה חזרה לפרמייר ליג. חבל שעשיתם את זה עם המאמן הנוכחי, שהוא הכי לא "בשר מבשרכם" שיכול להיות. אבל אולי זה מה שצריך כדי לעלות ליגה, וככה חזרתי לנושא המקורי...

תודה על הברכות, אני מאוד שמח שהנציג הבכיר של המשפחה זכה לצפות באירוע המרגש בוומבלי.
בתור כבשה די כהה בליין המשפחתי, אפילו לי קשה להגיד "מכוער, מכוער אבל עלינו"
מצד שני, קצת קשה אז נשברים?
גלעד נשלח - 22/05/2012 : 09:48:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מה, עוד פעם לכתוב ליאור?
אם זה מה שצריך...

ליאור

לא, לא צריך!
עם כל הצער שבדבר, הנה עמדה לא פופולארית.
ליאור הוא אחלה, ליאור חמודה, ליאור הוא אחלה חמודה. אחרי שזה נאמר.
ליאור, כמי שעמד בראש הצוות המקצועי של הפועל קטמון לא יכול לצאת נקי וזך מהפיאסקו של הסיבוב השני.
ברמה המקצועית הוא נושא באחריות מלאה לאיך שניראינו. תאשימו שחקנים שמכרו (אגב, לאן נעלם השרשור הזה באמת...), תאשימו שלא רצו לעלות ליגה, תאשימו את לוזון את מי שאתם רוצים. סביר להניח שגם יהיה צדק בהאשמות.
אבל, אין מה לעשות, ליאור לא הצליח לעצור את הסחף וזה היה התפקיד שלו. הוא לא זיהה מאיפה אנחנו מדממים ודממנו למוות
להזכירכם, 11 הפסדי ליגה, חלק גדול מהם ברצף מגעיל של סיבוב שני.
גם לא שמעתי ממנו עד היום שום הסבר משכנע למה שקרה בקבוצה אותה אימן השנה.
כפי שירון נוהג להזכיר לנו מדי פעם, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להשאר עוד הרבה זמן בליגות הנמוכות האלה. ברמה הקיומית זה לא אפשרי.
נכון שליאור הצעיד אותנו בגאון שתי ליגות, שזה מכובד ונהדר ועל זה תודתי נתונה לו.
אבל ברגעי האמת שהיה צריך להרים את הקבוצה מעפר דל ולא לחכות לגול העשירי מול קבוצת "שקר כל שהוא" מהנגב זה לא קרה.
אז אחר כבוד, יצבור ליאור עוד נסיון, ישתפשף ויראה עוד קבוצה או שתיים ויחזור להצעיד אותנו לאירופה.
אין לי יומרות להבין במערכים או להכיר את המאמנים שהוזכרו כאן, אני סומך ידי על הנהלה שניווטה אותנו עד כה בהצלחה.

לפני שאתם קופצים עלי עם, "בשר מבשרינו" ו "מח עצמות בחימין שלנו" ועוד בטויים קולינאריים, תנסו לענות עניינית.

גדעון - איך אתה לא מתבייש??? ליאור הוא בשר מבשרנו!!

סתם, עכשיו ברצינות,
תראה מה זה עולם עקום - בשנה הראשונה שלנו הבאנו את מירו בן שמעון. כולנו התלהבנו כי היה מדובר ב"מאמן בכיר", אפילו המצאנו לו שיר, ושילמנו לא משכורת גבוהה בהתאם. תכלס אני לא יודע כמה הוא מבין בכדורגל. העונה הראשונה אומנם הייתה על הנייר יחסית טובה אבל בלא מעט מקרים חטפנו ולא הבנו מאיפה זה בא לנו. על "חדר ההלבשה" ו"רוח המועדון" ממש אין מה לדבר, מירו לא הבין מה הקטע. בסוף העונה, הוא מכר לכולנו לוקשים על זה שחוסר הצלחה זה לא כישלון על זה שלא קיים כפתור עליית ליגה ועל שיטת ה 2-4-2 יהלום. הוא גם התחייב שאם הוא לא יצליח עם תחילת העונה הבאה הוא יפנה את מקומו למישהו ראוי בלי להעיק עלינו כלכלית. מה קרה בפועל - כולנו אנשים נאורים ותמימים (חוץ ממך קראנקו) האמנו לבלוף והצבענו להשאיר אותו עוד עונה. והוא בתמורה חירבן עלינו, חירבן לנו גם את העונה השניה, ולא עזב את הכיסא עד שלא קיבל פיצוי כספי הוגן (שאנחנו שילמנו).

מצד שני - בא ליאור, מאמן "לא בכיר", לקח אוסף של שחקנים, בנה אותם ודרס את ליגה ג'. למרות שהיה נראה כאילו יש איזשהו מאבק, גם את ליגה ב' הוא אכל בלי מלח. ובליגה א', מה לעשות הדברים לא התחברו. תכלס, בחירת השחקנים הייתה לא טובה, התגובות למה שקורה בשטח היו לא טובות, וגם ניהול המשבר לא הצליח לו. אבל ליאור הוא בן-אדם הגון, כנראה יותר מכל מאמן או שחקן כדורגל שתפגוש במהלך חייך, הוא לא מסתתר מאחורי סיפורים, לא מפיל את האשמה על אף אחד אחר, ולא ממציא איזה הסבר משכנע למה שקרה.

עכשיו תגיד, אם שרון אביטן יחווה "אי הצלחה" אתה חושב שהוא יתנהל ביושרה כמו של ליאור או שהוא ידקלם את המנטרות הרגילות של עולם הכדורגל הישראלי?

בסופו של דבר אנחנו רוצים לעלות ליגה, אנחנו רוצים להתקדם מקצועית. יכול להיות שליאור פשוט לא מספיק טוב ואז אין לנו ברירה אחרת אלא לבחור מאמן אחר שהוא הרבה יותר מבין איכותי מנוסה ומוצלח (שאני אישית ממש לא מאמין בזה).
לדעתי, ואתה יכול לא להסכים, היתרון הגדול ביותר של ליאור הוא שאנחנו בשר מבשרו, כלומר כמעט בכל סיטואציה אני משוכנע שהוא יראה לנגד עיניו את טובת הקבוצה הרבה לפני טובתו האישית, וזה משהו שלא תמצא אצל אף מאמן אחר.

בקיצור
ליאור

רגל עץ נשלח - 22/05/2012 : 09:34:11
גדעון, אני לא אקפוץ עליך. כל מה שאתה אומר פשוט נכון. לליאור היתרונות הברורים שלו, כולל כמובן האופי וה"משלנו", ואני שמח שהוא סיים את העונה בצורה מסודרת, אבל כעת ראוי לבחון מי האדם המתאים ביותר להוביל אותנו הלאה. דרך אגב, יתכן שזה בכל זאת הוא, אני לא פוסל את זה בכלל, אם כי לצערי לא היה נראה במהלך הסיבוב השני שהוא הפנים ולמד מהטעויות, וזה הדבר הכי מטריד.
בכל מקרה, "לחזור ולהגיד ליאור" זה קצת מיותר כרגע ואולי גם ילדותי. בשביל זה אנחנו בוחרים הנהלה, אין לי ספק שההנהלה קשובה לרחשי הקהל, אבל גם צריכה לדעת מתי להתעלות מעליהם.

אוף טופיק: ברכות לווסט האם על העליה חזרה לפרמייר ליג. חבל שעשיתם את זה עם המאמן הנוכחי, שהוא הכי לא "בשר מבשרכם" שיכול להיות. אבל אולי זה מה שצריך כדי לעלות ליגה, וככה חזרתי לנושא המקורי...

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07