פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ברכות גם ליבנה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
מחאיי נשלח - 18/05/2012 : 17:02:26
הקבוצה היחידה חוץ מקריית-גת שהפסידה לנו פעמיים השנה.
וגם ידעו להתאושש מחמישה הפסדים רצופים.

בהנחה שהכל היה כשר, מגיע להם.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
פועל ותיק נשלח - 20/05/2012 : 22:28:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

לגבי אסי גלבוע, טוב לדעת שיש קבוצה יותר לוזרית מאיתנו בליגה. חבל רק שהם לא משחקים במחוז שלנו.

ולגבי יבנה, לפחות לא נצטרך לפגוש אותם בעונה הבאה. גם משהו...

אכן לוזרים יותר מאיתנו.
אך מה השמחה ביחס ליבנה שהפסידו לנו פעמיים העונה.

lazy נשלח - 19/05/2012 : 19:52:43
לגבי אסי גלבוע, טוב לדעת שיש קבוצה יותר לוזרית מאיתנו בליגה. חבל רק שהם לא משחקים במחוז שלנו.

ולגבי יבנה, לפחות לא נצטרך לפגוש אותם בעונה הבאה. גם משהו...
אליה נשלח - 19/05/2012 : 13:47:28
אאאאאאאאאאאא חשבתי שזה חוסר מזל...............חמודי זה לא רק כדורגל זה גם רצון לעלות,לוחמה בלי פשרות גם אם מפסידים פה ושם משחק או שניים.זכור לי שזה כבר קרה בעבר וזה היה מאוד דומה להשנה
האחים מרילי נשלח - 19/05/2012 : 13:42:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

מישהו מוכן להסביר לי איך האפסים האלה עם תקציב מינימום עלו ואנחנו המוכשרים ,מאומנים,עם פול אוהדים שרופים ותרבותיים במיוחד,עם תקציב מנופח ולבסוף כאלו שניצחו פעמיים את ה"שכונה " הזו לא הגענו אפילו להצלבה נו באמת ........העונה הזו יותר מפספוס ולא נמעס לכם לדבר על מזל?

זה הכדורגל
אליה נשלח - 19/05/2012 : 13:34:56
מישהו מוכן להסביר לי איך האפסים האלה עם תקציב מינימום עלו ואנחנו המוכשרים ,מאומנים,עם פול אוהדים שרופים ותרבותיים במיוחד,עם תקציב מנופח ולבסוף כאלו שניצחו פעמיים את ה"שכונה " הזו לא הגענו אפילו להצלבה נו באמת ........העונה הזו יותר מפספוס ולא נמעס לכם לדבר על מזל?
אושר גדול נשלח - 19/05/2012 : 11:45:11
יבנה הוציאו תיקו עם הרבה מזל.אחד אפס ופנדל.רק מטומטמים כמו הגלבוע יכולים לא לנצח משחק כזה.10 שנים הם בליגה א' וכנראה יישארו עוד 10.
הקהל של יבנה הציג תצוגת תכלית מרשימה.
שמאש נשלח - 19/05/2012 : 01:00:04
יבנה מגעילה כמו קבוצות רבות אחרות בביצה העכורה של הכדורגל שלנו.
לא יותר לא פחות. חשבתי שכפר סבא יעלו, משחקים יופי.המשחק שלהם נגדנו בטדי היה המשחק הטוב ביותר שראיתי העונה - חדים והתקפיים. אבל דפקנו להם את העלייה, מה לעשות. הסתבר שהמיתוס אודות קבוצת האימים מהגלבוע הוא אגדה כפרית,ואנחנו, נעבעך, נאחל הצלחה ליבנה.שיחקו אותה.
אמיר גולה נשלח - 18/05/2012 : 19:01:37
איכס. לאף אחת מהליגה שלנו לא הגיע לעלות ליגה, בטח שלא ליבנה. קבוצה מגעילה. זה עצוב מאוד שקבוצה כזאת תשחק שנה הבאה בלאומית
שומר החומות נשלח - 18/05/2012 : 18:26:23
קהל עם פלג אלים ומבאס. לא מפרגן להם, ובמיוחד לא אחרי איך שתחת כל טוקבק רענן לאורך כל העונה הם התעסקו במכירות משחקים ובעיקר בעוז וכפיר ובאיומים לקראת הביקור שלנו אצלם.
שיהיו אמיתיים, יבואו ויתנו לנו נשיקה במצח. בלעדינו הם עדיין בליגה א'

הייתי מתחלף איתם בשנייה. איזה סופ"ש חלומי הולך להיות להם. חלאות
אדום עולה נשלח - 18/05/2012 : 18:17:47
כל הכבוד להם- עשו עונה גדולה .
אפשר להגיד שהיינו מביאים יותר אוהדים מהם , אפשר להגיד שניצחנו אותם פעמיים , אפשר להגיד שאנחנו היינו מנצחים בבית.
אבל בואו לא נהיה קנאים ומגעילים ונפרגן להם , עובדה שהם שם ואנחנו לא אחרי הכל .
שוב , כל הכבוד .
אני דווקא שמח שהם עלו ליגה כי זה פחות יריבה לצמרת לשנה הבאה . עדיף לנו שהם יסתלקו(במיוחד אורי קרגולה) , וגם צריך להזכיר ששתי הניצחונות שלנו עליהם לא הגיעו בכלכך קלות.
chompy נשלח - 18/05/2012 : 18:12:01
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

היינו מביאים לא פחות מאלף. ובלי להתיפיף הקהל שלנו עולה על שלהם בכל קנה מידה. מספיק עם הצדקנות. זה כמובן לא מספיק בשביל לעלות, לצערנו.

וכמה תובנות תאולוגיות מהמשחק:
1. מאמן יבנה שהאשים באיזה שלב את ההתאחדות שבגללה יבנה לא תעלה, העביר את כל האחריות לעליה היום לאלוהים, ואף תרם לו 30,000 בשידור חי. הנה שוב מוצב אלוהים כטוב המוחלט מול לוזון כרע המוחלט.
2. הוכח היום סופית ש"תודה לבורא עולם" של יבנה מנצח בקלילות את "אין עוד מלבדו" של אסי גלבוע.

צריך שויצמן יער יבדקו אם זוזוט לא העביר את הכסף לקדוש ברוך הוא לפני המשחק. הפנדל שהוציא בן ישי מבעיטה מצוינת של מלכה גורם לי להתחיל להאמין תרתי משמע
האחים מרילי נשלח - 18/05/2012 : 17:43:54
היינו מביאים לא פחות מאלף. ובלי להתיפיף הקהל שלנו עולה על שלהם בכל קנה מידה. מספיק עם הצדקנות. זה כמובן לא מספיק בשביל לעלות, לצערנו.

וכמה תובנות תאולוגיות מהמשחק:
1. מאמן יבנה שהאשים באיזה שלב את ההתאחדות שבגללה יבנה לא תעלה, העביר את כל האחריות לעליה היום לאלוהים, ואף תרם לו 30,000 בשידור חי. הנה שוב מוצב אלוהים כטוב המוחלט מול לוזון כרע המוחלט.
2. הוכח היום סופית ש"תודה לבורא עולם" של יבנה מנצח בקלילות את "אין עוד מלבדו" של אסי גלבוע.
לאסלו צה נשלח - 18/05/2012 : 17:21:24
ברכות. מקווה לראותם אותם יורדים חזרה שנה הבאה ואותנו עולים.
מחאיי נשלח - 18/05/2012 : 17:17:25
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ברכות.
מגיע להם לעלות, אבל קבוצה שמביאה 150 אוהדים למשחק עליה לא ממש יכולה לעורר התפעלות.

למה כמה אוהדים אתה היית מביא? אתה מדבר פה על קבוצה מעיר של 30 אלף איש, לא חצי מיליון פלוס כמו ירושלים. להרבה משחקי בית הם הביאו בערך את כמות האוהדים שלך, אם לא יותר.

מה עוד שנראה לי שכמות הכרטיסים הייתה מאוד מוגבלת.
הדוב האדום נשלח - 18/05/2012 : 17:15:47
הם הביאו 150 כי זה מספר הכרטיסים שהקצו להם..
סה"כ נראה לי שעליית הליגה שלהם היא לטובתנו
ברכות לקוף הירוק והמעצבן ששקד להעלות את התקצירים שלהם לפורום שלנו שבוע אחרי שבוע..

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07