פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ** הזמנה לטורניר אוהדים מטעם שיקריה באיירן מינכן *

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
Rosa_Luxemburg נשלח - 15/05/2012 : 19:40:34
שלום שלום,

כבכל שנה, מקיימים כמה מארגוני האולטראס האנטי-פאשיסטיים העיקריים בגרמניה טורנירי אוהדים בינלאומיים נגד גזענות, פאשיזם והומופביה בכדורגל.

הטורניר הגדול יותר ייערך השנה בסט פאולי, אך טורניר לא פחות מעניין ייערך במינכן ומאורגן על-ידי האולטראס המקומיים: "שיקריה מינכן", שהוא ארגון אולטראס אנטי-פאשיסטי בהצהרה.

באיירן מינכן היא הקבוצה "היהודית" של גרמניה. מי שהפך באיירן לאימפריה הענקית שהיא היום היה נשיאה היהודי קורט לנדאואר, שנאלץ לברוח מגרמניה מאימת הנאצים.
טורניר האוהדים נקרא על-כן על שמו: "קורט לנדאואר טורניר", ויארח קבוצות אוהדים מגרמניה, איטליה, בלגיה, קפריסין, צרפת ושוויץ.

בשל העובדה שאולטראס הפועל ישתתפו בטורניר שייערך בסט פאולי, ביקשתי מאנשי שיקריה מינכן את הרשות להעביר את ההזמנה אליכם, בתקווה שזה יעניין מספיק אנשים פה כדי להקים קבוצה ולייצג את קטמון בטורניר. אחרי שסיפרתי לחבר'ה ממינכן על קטמון הם נאותו ברצון, ויישמחו לארח אתכם שם.

כעת לפרטים הטכניים:
הטורניר ייערך בסוף השבוע שבין ה-8 ל-10 ביוני במגרש אימונים לא רחוק מהאליאנץ ארנה. כל המשתתפים לנים באוהלים על הדשא, ובמקום תתקיימנה פעילויות רבות מלבד לטורניר, כגון: הרצאות, מצגות, דוכני מידע, הקרנות סרטים, ברביקיו ודוכני שתיה וכמובן מסיבות אל תוך הלילה.
כל אלה בהקשרים פוליטיים כמובן.

נציגים ממשפחתו של קורט לנדאואר יגיעו כמנהגם לברך את המשתתפים, וזה יהיה לבטח מרגש עבורם לפגוש שם קבוצה מישראל.

אני מציע למעוניינים לנסות ולהתארגן כקבוצה (לא חייבים סגל מלא של 5. גם שני נציגים יתקבלו בברכה), ואז לפנות אלי. אפשר כמובן לפנות בשאלות גם לפני כן. אני אעשה את הקישור.

תמונות מטורניר השנה שעברה:
http://www.schickeria-muenchen.org/index.php?id=205&tx_gooffotoboek_pi1%5Bfid%5D=1&tx_gooffotoboek_pi1%5Bsrcdir%5D=Kurt-Landauer-Turnier_2011&tx_gooffotoboek_pi1%5Bfunc%5D=thumb&cHash=0722fd7967cf5a0bdeca09cfc14a8c25

ו:
http://www.suedzecken.de/web/index.php?option=com_gallery2&Itemid=3&g2_itemId=15240

על קורט לנדאואר:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kurt_Landauer
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לאסלו צה נשלח - 20/05/2012 : 11:14:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

הבריגדה והאוהדים שלקחו חלק בפרויקטים המשותפים עם ורדר ברמן לא יקחו חלק בטורניר כרגע, אנחנו מחזיקים ביחסים מאוד טובים עם ארגון ה"אינפיימוס יות'" שהותקפו על ידי אנשי השיקריה שהיו חברים יחד ברשת אלרטה...

לא כל דבר צריך מיד להפוך לפוליטיקה מסובכת ומחנאות. נו באמת. אנחנו לא יורדים לרמה של הפועל ת"א.

מספיק להיות מעצבן. מותר לאנשים להביע סולידריות ולא לראות לנכון לנסוע. מי שרוצה שייסע. אני בטוח שזאת תהיה חוויה מדהימה.
אלי בן רימוז נשלח - 20/05/2012 : 06:29:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

הבריגדה והאוהדים שלקחו חלק בפרויקטים המשותפים עם ורדר ברמן לא יקחו חלק בטורניר כרגע, אנחנו מחזיקים ביחסים מאוד טובים עם ארגון ה"אינפיימוס יות'" שהותקפו על ידי אנשי השיקריה שהיו חברים יחד ברשת אלרטה...

לא כל דבר צריך מיד להפוך לפוליטיקה מסובכת ומחנאות. נו באמת. אנחנו לא יורדים לרמה של הפועל ת"א.
מחאיי נשלח - 20/05/2012 : 01:04:29
נראה לי אפשר להסכים על כמה דברים:
1. סחטיין על רוזה שהוא ככה פועל למעננו.
2. החבר'ה של שיקריה הם מן הסתם אחלה חבר'ה.
3. אם מישהו ייסע, תהיה לו חוויה אדירה.
4. הקשר עם IY חשוב ביותר, ולא שולי כלל.

רוזה, אפשר לינק לשרשור מהשחקן ה-12?
שומר החומות נשלח - 18/05/2012 : 18:16:56
שלום רוזה
קודם כל אני מקווה מאוד שלא השתמע מדברי שאני לא אסיר תודה על המאמצים הכנים שעשית כדי לאפשר לנו לקחת חלק בטורניר היפה הזה. אירועים שבהם נפגשים אנשים ממקומות שונים כדי לקדם אחווה ולהלחם בגזענות דרך כדורגל הם חשובים מאוד בעיני ואני מאמין גדול באפקטיביות שלהם, בעיקר אחרי ביקור מאלף בפסח בברמן אצל החבר'ה שמשום מה התעקשת לכנות "ארגון שולי". וכן - אני מקווה מאוד שחבר'ה מאצלנו יסעו לטורניר של השיבריה.

מכיוון שמסתובבים בשפלה ואולי גם בחו"ל מספר מומחים לענייני קטמון שטוענים שהם מכירים אותנו ויודעים עלינו יותר משאנחנו יודעים על עצמנו, אני רוצה להזכיר לך שאנחנו אוהדי הפועל ירושלים, ובתור שכאלה אנחנו משתדלים ומצליחים להתעסק יותר בקבוצה שלנו, באיך להציל אותה ובאיך לתמוך בה ופחות באגו ובאינטריגות בין ארגוני אוהדים שאמורים לתמוך בקבוצה אבל בפועל מתעסקים בלעשות לעצמם יחסי ציבור באירופה. אני מתאר לי שאף אחד לא ייתווכח איתך על חשיבות המאבק בפשיזם ובגזענות, והטורניר הזה הוא כאמור מבורך וחשוב. אסור לשכוח, עם זאת, שה"סצנה" עליה אתה מדבר (ואותה אתה גם חוקר אם הבנתי נכון) גורמת לעתים קרובות לארגונים לשכוח את הבסיס שנותן להם זכות קיום - וזו הקבוצה שלהם. הריבים בין הארגונים בגרמניה מעניינים אותי פחות מהשאלה האם הארגון שאני נוסע לשחק איתו הוא ארגון שיש לי איתו בסיס לדו שיח. אם החבר'ה משיקריה רוצים שיהיה להם וי ליד הרובריקה של קבוצה מישראל ובפועל הם נותנים מכות גם לאלה שבסיטואציה אחרת היו באים לשתף איתם פעולה, זה שונה מאשר הזמנה כמו שאתה מתאר אותה של חבר'ה שהם כולם פעילים פוליטיים שנלחמים בגזענות ובפאשיזם, ומה שהיה שם זה כמה ילדים אידיוטים שעשו ברדק. מצד שלישי, באותו זמן שאתה מגנה את מלחמות האגו בין הארגונים אתה מתעקש לטעון שהחברים שלנו מברמן הם שוליים ולא חשובים: שוליים ביחס למה? אני נשאר מעט מבולבל, במיוחד לאור העובדה שהם היו מספיק חשובים כדי שהנאצים מהעיר שלהם יבואו לתת להם מכות במועדון ולהפריע לפעילות של היוזמה החברתית שלהם, וגם מספיק חשובים בשביל שהעשבים השוטים של שיקריה גם כן ילכו איתם מכות. אם זה לא חשוב אז מה כן?

ושוב, אני מקווה מאוד שחבר'ה מאצלנו יסעו - תכלס סוג של גביע אלופות - וגם יצרו קשרים עם ארגונים ובעיקר עם אנשים טובים משאר העולם. אבל את האגו והצורך האובססיבי של ארגוני אוהדים לקבל הכרה בחו"ל במקום להתרכז בעידוד לקבוצה שלך - שישאירו במינכן.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 18/05/2012 : 18:13:42
אני לא חושב שאני יבוא אבל יכול להיות מאוד מענין למי שיסע. יש לי שאלה לבריגדיסטים: ממה שאני הבנתי הקשר שלנו עם הברמנים מבוסס בעיקר על היתנגדות ל:פשיזם, גזענות, וסקסיזם. היתי שמח לשמוע קצת על מה החברים מברמן עושים ומה אנחנו בטור כהל עושים בנדון.
Rosa_Luxemburg נשלח - 18/05/2012 : 11:26:32
שומר החומות,
האירוע שאתה מדבר עליו הוא מינורי ובסצנה פה בוודאי שלא עושים ממנו עניין. גם Infamous Youth וגם שיקריה מינכן הם ארגונים די שוליים ברשת אלרטה. במיוחד הראשון. לגבי שיקריה, בגלל שמדובר בבאיירן, מגיעים לארגון המון ילדים טפשים שהפן הפוליטי שלו לא מעניין אותם. זו בעיה, אבל לטורניר כזה ברור שמגיעים רק החבר'ה הפוליטיים שהם אחלה אנשים.

לגבי מה שהיה עם Infamous Youth, מכבי וסט פאולי, רק מלמד כמה חלש הארגון הראשון, לא רק ביציעי ברמן אלא בסצנה כולה: כמה שבועות לפני הביקור של משלחת האוהדים הישראלית שרובה הורכבה מאוהדי מכבי, ביקרו החבר'ה מברמן בבלומפילד במשחק של הפועל וזכו לאחלה אירוח. הם לא טרחו להזכיר שהם הולכים לארח משלחת שבה ישתוללו כל מיני כהנסטים צהובים (יש אשכול על זה בפורום של השחקן ה-12. קריאת חובה). במהלך השהייה בגרמניה היתה כוונה להגיע לביקור בסט פאולי, אבל ברור שהאחרונים דחו את הבקשה על הסף (ללא שום התערבות של אולטראס הפועל. אנחנו למדנו על זה רק מאוחר יותר).

לי אישית אין שום בעיה עם אף ארגון בסצנה האנטי-פאשיסטית. אני מתעב את הקטנוניות והיריבויות הקטנות שמפלגות אנשים ששוחים באותו הכיוון ומחלישות את המאבק האמיתי. אני חושב, סליחה, אני יודע (אחרי שנת מגורים במינכן) שבשיקריה מינכן יש אנשים נהדרים שמארגנים את הטורניר הזה, ואני חושב שזו הזדמנות מצוינת עבורכם להרחיב את הקשרים שלכם עם ארגונים נוספים.

בקיצור, אני בסך-הכל מציג את ההזדמנות הזו. אני לא כאן כדי לשכנע או להתווכח.
בלאש ביקו נשלח - 18/05/2012 : 08:31:53
כקשר הימני של אלופת ישראל מבין קבוצות אוהדי הכדורגל, הפיתוי לצאת לאירופה גדול. מצד שני, אני לא רוצה לצאת לסתם קבוצה בלגית בינונית, אם כבר לצאת, רק עם הפועל וידאל ירבאן.
שומר החומות נשלח - 17/05/2012 : 13:06:40
באחד המשחקים בין הקבוצות הם באו והתחילו בקטטה עם החבר'ה מהארגון של החברים שלנו מברמן, שהיו די מופתעים כי הם חשבו שחברים בברית הזאת לא מרביצים אחד לשני, והתשובה של שיקריה היתה ששנאה ויריבות ספורטיבית יותר חשובים מאחווה פוליטית מחוץ למגרש ולכן זה הגיוני.

בעולם הפנימי הסבוך של ארגוני האוהדים יש חשיבות לדברים האלה - ככה החבר'ה של סנט פאולי לא באו להשתתף באירוע שאירגנו החבר'ה מברמן עם נציגים ממכבי תל אביב כי האולטראס של הפועל תל אביב אמרו להם שזה פוגע בהם: יש ארגוני אוהדים שהכבוד והיוקרה שלהם יותר חשובים להם בעצם ממה שהם מנסים לקדם, ומהקבוצה שהם לכאורה אוהדים שלה. זה במיוחד צורם כשמנסים לבנות ארגון שנאבק בפשיזם, אבל אלה החיים. לזכותם של החברים שלנו מברמן אפשר לומר שהם מעבר לכל הדבר הזה וכבר אמרו שלא יסתכלו עלינו בעין עקומה אם יהיו חבר'ה שירצו לנסוע לטורניר הזה. הבריגדירים שלא ייסעו עושים את זה מתוך כבוד למסגרת של הארגונים, אבל חבר'ה אחרים שרוצים לצאת מוזמנים.
בלאש ביקו נשלח - 17/05/2012 : 09:04:27
מכיוון שהטורניר הזה נשמע כמו חלום,הייתי שמח לדעת: מה הסיפור בין ברמן לשיקריה?
לאסלו צה נשלח - 16/05/2012 : 20:21:34
חבל באמת לסכן את הקשרים הטובים שנוצרו עם ברמן ע"י השתתפות בטורניר, אם כך המצב.
שמאש נשלח - 16/05/2012 : 18:43:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

אני מניח שלרוב האנשים פה זה יישמע סינית, אבל הבחור שכתב את ההודעה הבין.

וואלה סינית, נשמע כאילו זה לקוח מ'הארי פוטר והנסיך הכחול מורדר'.
לא די לנו בפילוג שלנו בביצה הירושלמית? איך נתמודד עם פילוג בווארי של שיקרייה מרשת אלרטה - עם האינפיימוס יות??
איתמר נשלח - 16/05/2012 : 18:14:34

אני מניח שלרוב האנשים פה זה יישמע סינית, אבל הבחור שכתב את ההודעה הבין.

אגב אני אשמח אם תיצור איתי קשר בפרטי
מחאיי נשלח - 15/05/2012 : 22:31:00
תודה על ההזמנה רוזה, נשמע טוב.

זה הזדמנות להזכיר שהפועל ירושלים מחזיקה בגביע עמותות האוהדים בישראל.
אמיר גולה נשלח - 15/05/2012 : 20:40:49
אולי הקבוצה שתזכה בכובשי
לאסלו צה נשלח - 15/05/2012 : 20:18:54
מרגש ביותר. הלוואי ונצליח לארגן קבוצה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07