ס ק י ר ת נ ו ש א |
האחים מרילי |
נשלח - 07/05/2012 : 16:16:10 http://www.jerusalemnet.co.il/article/42445 בעיני זה אחלה |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
הדוב האדום |
נשלח - 07/05/2012 : 23:40:50 שלום שמחון, עינת וילף, אורית נוקד ושכיב שנאן אשר הושבע כח"כ במקומו של מתן וילנאי |
אבו אדהם |
נשלח - 07/05/2012 : 22:45:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
מודה ועוזב ירוחם, אחד מגיבורי הדור הצעיר שכמעט העלה אותנו ליגה בעונה האיומה ההיא, מאדריכלי הניצחון נגד כפר כנא שהחזיר אותנו לחיים, טיפש מאוד, אבל שחקן בית שהתנצל בעשרות פורומים על דברי הבלע שלו. אם מחלנו לאהוד ברק על שאמר שהיה הולך לחמאס, למה שלא נמחל לעכברוש שרצה ללכת למחלה וללא ספק קיבל עונש כפול אם לא משולש? האופרטוניזם הוא אותו אופרטוניזם
מי מחל לאהוד ברק מי? (חוץ מיוני רגב) |
orky |
נשלח - 07/05/2012 : 22:20:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
שיר נפלא. אין כל סיבה לוותר עליו.
תשובה מנומקת להפליא. אם כבר מדברים על יציע אחר, עם פחות קללות - אז זה השיר הראשון שהייתי מוריד. קללות לכוונים, אין מה לעשות זה תמיד יהיה וזה לא דבר רע לחלוטין. |
לאסלו צה |
נשלח - 07/05/2012 : 22:10:01 שיר נפלא. אין כל סיבה לוותר עליו. |
orky |
נשלח - 07/05/2012 : 22:08:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
מודה ועוזב ירוחם, אחד מגיבורי הדור הצעיר שכמעט העלה אותנו ליגה בעונה האיומה ההיא, מאדריכלי הניצחון נגד כפר כנא שהחזיר אותנו לחיים, טיפש מאוד, אבל שחקן בית שהתנצל בעשרות פורומים על דברי הבלע שלו. אם מחלנו לאהוד ברק על שאמר שהיה הולך לחמאס, למה שלא נמחל לעכברוש שרצה ללכת למחלה וללא ספק קיבל עונש כפול אם לא משולש? האופרטוניזם הוא אותו אופרטוניזם
אין ספק שאפשר לוותר על השיר, ויפה שעה אחת קודם |
שומר החומות |
נשלח - 07/05/2012 : 22:04:22 מודה ועוזב ירוחם, אחד מגיבורי הדור הצעיר שכמעט העלה אותנו ליגה בעונה האיומה ההיא, מאדריכלי הניצחון נגד כפר כנא שהחזיר אותנו לחיים, טיפש מאוד, אבל שחקן בית שהתנצל בעשרות פורומים על דברי הבלע שלו. אם מחלנו לאהוד ברק על שאמר שהיה הולך לחמאס, למה שלא נמחל לעכברוש שרצה ללכת למחלה וללא ספק קיבל עונש כפול אם לא משולש? האופרטוניזם הוא אותו אופרטוניזם |
h.k.j.f.c |
נשלח - 07/05/2012 : 21:35:08 לטובת הדור הצעיר: היינו בליגה הלאומית, אופיר עזו שהיה ההבטחה הגדולה מאז עידן טל ביקש לעבור לבית"ר, ועשה זאת בצורה הכי דוחה שאפשר. הוא ניהל סכסוך מתוקשר עם ההנהלה והמאמן בעיתונים, עשה שביתה איטלקית ושיחק ברברס, וברגע שסוף סוף עבר לאימפריה הצהובה שחורה הוא לכלך על המועדון שאותו עזב בצורה הכי מבזה שאפשר. כמו שאמרו כאן לפני, התמונה שלו מנשק את סמל המנורה צרובה לנו היטב בתודעה. ואז, אצבע אלוקים אם תרצו, שבר את הרגל ונעלמה לו הקריירה לנצח. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 07/05/2012 : 21:32:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
יאללה, אחרי עשור הגיע הזמן להמשיך הלאה
לא נפסיק לשיר! לא נפסיק לשיר! לא נפסיק לשיר! לא נפסיק לשיר! |
קטמון ותיק |
נשלח - 07/05/2012 : 21:18:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
בשם ראש אגודת יפי הנפש ביציע
לא זכור לי שנבחרת! לפי הוראות סעיף 123(ב)(12)(יא)לתקנון הגלובאלי יש לקיים בחירות בתחילת כל סיבוב לתפקיד היוקרתי הזה, שאחראי לניסוח זברי הבלע המנומסים שיוטחו באוזני העוזר שופט (הליינמן בלשון הקשישים) בסגנון: "לא שמעת על חוק המשיכה? הדגל לא עולה בזמן התקפה של הפועל קטמון גם אם כפיר ירום הודו נמצא בנבדל של 4 מטר!" |
lazy |
נשלח - 07/05/2012 : 21:10:05 בצער רב, אני מוכן לוותר על השיר למען האיחוד. |
הדוב האדום |
נשלח - 07/05/2012 : 21:08:29 לעולם לא! שיר זה נבחר לשיר העשור על ידי קראנקו ושאר משתמשים בפורום.. שיר נוגה וציני שמייצג נאמנה את התקופות הקשות שלנו בשנות האלפיים. אגב הביפור למי מאלה שלא יודע הוא שאופיר עזו היה שחקן שגדל אצלנו ועבר לבית"ר, במשחק הבכורה שלו אצל המחלה הוא הבקיע גול ונישק את הסמל בלהט כמו הנשיקה הראשונה שלי עם האקסית המיתולוגית, אחרי זה הוא שבר את הרגל ואנחנו היינו מאוד שמחים! |
שומר החומות |
נשלח - 07/05/2012 : 21:03:40 יאללה, אחרי עשור הגיע הזמן להמשיך הלאה בשם ראש אגודת יפי הנפש ביציע אני מציע לוותר על הבית המאוס הזה ולהחליף אותו בעוד בית של "הפועל עולה" ואח"כ ישר לעבור ישר לבית על המזרחי |
אמיר גולה |
נשלח - 07/05/2012 : 20:22:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר
אפשר לדעת מה היה הסיפור עם עזו? אני שר את השיר אבל לא יודע על מה
הוא היה בהפועל ירושלים ועבר לביתר.
בלשון המעטה. היו אנשים שעברו לבית"ר ולא זכו ליחס הזה |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 07/05/2012 : 19:44:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר
אפשר לדעת מה היה הסיפור עם עזו? אני שר את השיר אבל לא יודע על מה
הוא היה בהפועל ירושלים ועבר לביתר. |
orky |
נשלח - 07/05/2012 : 18:18:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר