פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון - כפר סבא

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 03/05/2012 : 18:32:14
למשחק הזה יש חשיבות בקביעת העולה למבחנים מהמחוז שלנו.
יאמרו הציניקנים מה שיאמרו, אנחנו חייבים לעשות כל מאמץ ולנצח.
גם בשביל כבודנו העצמי, וגם מתוך המחויבות הספורטיבית.
נראה לי שאפשר למצוא את ה"רגליים" של ההידרדרות שלנו בסוף העונה
באותו הפסד ביתי לכ"ס בסוף הסיבוב הקודם. סיבה מספקת לנקמה ספורטיבית הגונה.
אגב, מה קורה אם כ"ס מנצחת ויבנה מוציאה תיקו?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אנדראס גורסקי נשלח - 10/05/2012 : 16:41:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

האם יועלה לאתר תקציר ווידאו של המשחק?
דאפי? גיא?

תקציר תלוי בדאפי - בינתיים יש תמונות http://katamon.co.il/Galleryin.asp?id=180
מיקי נשלח - 09/05/2012 : 19:40:56
האם יועלה לאתר תקציר ווידאו של המשחק?
דאפי? גיא?
davidkipod נשלח - 05/05/2012 : 22:58:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

שמתי עיין על מס' 3 שלהם הבלם בעל רעמת האריה.

אלעד שיק. לא ידרוך אצלנו. במשחק בטדי הוא זרק בקבוק על האוהדים בסוף המשחק

אחרי המשחק דווקא נתקלתי בו, אמרתי לו שהוא היה הכי טוב בכ"ס ושיבוא אצלנו.
הוא אמר שבשנה שעברה זה כמעט קרה ?! ושירושלים פשוט קצת רחוקה לו.
פלוני בן אלמוני נשלח - 05/05/2012 : 19:59:39
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=5289

שבוע טוב!
davidkipod נשלח - 05/05/2012 : 18:34:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

כיף גדול היה להיות היום במגרש. אצטדיון מעולה, סדרנים חביבים, הקהל
האדום שמלווה את הקבוצה לכל מקום, וקבוצה שבאה לנצח. בלי לחץ.
יכולנו להבקיע עוד לפחות 2, גם הם פיספסו מול שער ריק. בסה"כ הינו טובים מהם, שמתי עיין על מס' 3 שלהם הבלם בעל רעמת האריה.
בסוף הצלחנו להרגיז את הכפר סבאים - חגגנו עם הקבוצה שלנו על הראש שלהם. לטעמי היה מיותר מצדנו להתלהם מולם, אין צורך להיכנס למוד הזה של קללות ונאצות. ממשיכים לחבק את קטמון שלנו, ומתעלמים מכל היתר.

ברגע ששחקנים ואנשי הנהלה כולל הבעלים של הקבוצה מגיע אלייך בתור קהל יורק ומנסה להרביץ(אם לא היו שוטרים זה היה מגיע לאימות פיזי) אז אתה לא יכול להתעלם

על החלון המלוכלך באוטו שלי כתבו אלמונים כפר סבאים - "בני זונות".
אני לא מנקה כי הכתובת הזאת מעוררת בי עליצות. אוהדי בית"ר כפר סבא אכלו את הלב פעמיים: פעם אחת לקחנו להם את המקום הראשון ופעם שניה - הראנו להם (כמו ליתר הליגה) איך מעודדים את הקבוצה שלך. על הרקע הזה נראה לי
שהכמעט אלימות שהיתה בסוף המשחק רק יכולה לקלקל: ככה הם יכלו לראות שגם אנחנו יכולים להיגרר למטה. אני מבין את הצורך שלא לצאת פראיירים.
ובכל זאת אפשר היה אחרת: לא לוותר על העידוד והאהבה ההדדית שהרעפנו על השחקנים בסוף המשחק, בלי לרדת לגדר ולהגרר להתלהמות ההדדית.
amos נשלח - 05/05/2012 : 09:16:18
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

לגבי עמוס נוי, שאלה:
מי היה יותר משוגע וחריף בטוריו כנגד מכבי כדורסל- אודי טרלו בוגר "בהמות" או עמוס נוי ב"שם המשחק"?

עמוס נוי
חתול פלוס 2 נשלח - 04/05/2012 : 21:56:13
אני שמחה. והנה השורה המייצגת, שהרימה את רוחנו מאז שהיא מושרת ביציעים:

"ועצבות מהלה כל שמחה
כל שמחה ששמחתי
כמו ביקשתי דבר
דבר שאבד".

בסוף המשחק, שי, שפוף ומרוגז, ביקש להגיד שכל השחקנים נתנו ורצו העונה, שהם פשוט לא מספיק טובים ושחדר ההלבשה היה הכי בריא שהוא ראה. (לא ציטוט מדויק, תסלחו לי).

ולסיום:

"אך בכל הדרכים מעולם
לא אבדה לי דרכינו
וגם אם לפעמים
סערו מסביב הרוחות
ואהבתי אותך והיה לנו טוב
טוב עד גדותינו
והיה לנו רע
ואהבתי אותך לא פחות".

davidkipod נשלח - 04/05/2012 : 20:41:44
אני מרגיש צורך להתנצל, אבל היום, כמו באילת, נהניתי ושמחתי בקבוצתי.
צריך להודות, לא היתה לנו השנה קבוצה שהיא באופן משמעותי טובה מיתר הליגה. לא היתה הפריווילגיה של השנתיים האחרונות. אז מה שראינו זה רצפים של בטחון עצמי מצטבר, שלפרקים עלה ולעיתים ירד. לא הייתי בכל המשחקים, אבל באלו שהייתי השחקנים תמיד רצו בכל מאודם לנצח. לפעמים - רצו יותר מדי. אז שוב, תסלחו לי אחי האדומים, אני את העונה הזאת מסכם בחיוך וסיפוק, ובתקווה שבשנה הבאה נשתדרג 3 מקומות למעלה.
משה גרטל לעולם נשלח - 04/05/2012 : 20:04:04
לגבי עמוס נוי, שאלה:
מי היה יותר משוגע וחריף בטוריו כנגד מכבי כדורסל- אודי טרלו בוגר "בהמות" או עמוס נוי ב"שם המשחק"?
אדום88 נשלח - 04/05/2012 : 19:57:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

אפשר להגיד שעכשיו אוהדי יבנה יותר לא יכעסו עלינו, בגלל שלטענתם לא התאמצנו מספיק במשחק נגד מכבי ב"ש ב-2009 (עונת מבשרת השנייה), אך לעומת זאת הם יוחלפו באוהדי כפר סבא

יש אוהדים בעיר הזו לקבוצה מליגה א'?

אם כבר לאהוד את המקומית, אני בטוח שהרוב עם הפועל כפר סבא הסימפטית...
רגל עץ נשלח - 04/05/2012 : 19:51:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

אפשר להגיד שעכשיו אוהדי יבנה יותר לא יכעסו עלינו, בגלל שלטענתם לא התאמצנו מספיק במשחק נגד מכבי ב"ש ב-2009 (עונת מבשרת השנייה), אך לעומת זאת הם יוחלפו באוהדי כפר סבא

אוהדי כפר סבא (יש דבר כזה בכלל?) לא יכולים להתלונן על חוסר ספורטיביות. יש הבדל גדול.
avitemkin נשלח - 04/05/2012 : 19:51:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

עוד הערה: באחת העונות הגדולות שלנו (של גמר הגביע האחרון שלנו; מה, כבר שתים עשרה שנה?) ההישג המרשים שלנו היה שדפקנו להפועל תל אביב את העונה בגביע (רבע גמר מדהים, אחד המשחקים המרגשים בחיי) ובליגה (בניצחון ובתיקו מכריע. לא אזכיר מי לקחה את האליפות בגלל זה)

כך שלא צריך להרחיק עד להורדה הנפלאה של ביתר בדרבי כדי להיזכר שלקלקל לאחרים כחווייה מעצבת תודעה, זהות ומסורת לא זרה גם לנו

ואני עוד זוכר את את הכתבה בכל העיר של אחד עמוס נוי אחרי המשחק נגד תל אביב....אחחח איך היא ריגשה אותי.
אולי בגלל אותה עונה ומה שקרה אחר כך אתה נוטה לא להסכים עם מישהו שמכנה את עצמו דנינו (למה למה למה הוא לא שם את זה בפנים למההההה ) 12 שנה? זה לא עשרים ?
נער קאזו נשלח - 04/05/2012 : 19:48:52
amos נשלח - 04/05/2012 : 19:23:02
עוד הערה: באחת העונות הגדולות שלנו (של גמר הגביע האחרון שלנו; מה, כבר שתים עשרה שנה?) ההישג המרשים שלנו היה שדפקנו להפועל תל אביב את העונה בגביע (רבע גמר מדהים, אחד המשחקים המרגשים בחיי) ובליגה (בניצחון ובתיקו מכריע. לא אזכיר מי לקחה את האליפות בגלל זה)

כך שלא צריך להרחיק עד להורדה הנפלאה של ביתר בדרבי כדי להיזכר שלקלקל לאחרים כחווייה מעצבת תודעה, זהות ומסורת לא זרה גם לנו
amos נשלח - 04/05/2012 : 19:19:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני מתבייש להגיד שאני עם דנינו

עם כל השבחים פה לרוח הספורטיבית חבל שלא מתפרסמת טבלת המכירות של הליגה. נדמה לי שרצף ההפסדים של כפר סבא, יבנה, קטמון, וגמגומים של יפו בסוף העונה מעידים שאף קבוצה לא ממש רצתה לעלות. רק עדני עשה את שלו

למה ככה להתבייש?

נו, זה בדיחה כזאת... לעתים רחוקות אנחנו מסכימים

שבת שלום

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07