פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 לא שכחנו, כובשי קטמון 6 יוצא לדרך!

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עדש נשלח - 01/05/2012 : 21:14:47
אנו שמחים מאוד להודיע על פתיחת ההרשמה לטורניר "כובשי קטמון" השישי. הטורניר ייערך ביום שישי, 25.05, לאחר סיום הליגה, במגרש האימונים של הקבוצה הבוגרת - מגרש מב"ט שברחוב בר יוחאי.

בשביל לסיים את העונה עם טעם טוב, חברי הבריגדה מרימים טורניר שכולו הפועל, כדורגל וכיף. דוכן מרצנדייז, בירות, אוכל ועוד הפתעות מתוכננות ליום שישי קיצי ואדום. "כובשי קטמון" השישי ייערך ביום שישי, 25.05, לאחר סיום הליגה, במגרש האימונים של הקבוצה הבוגרת - מגרש מב"ט שברחוב בר יוחאי.

הטורניר יתחיל בשעה 10:00 בבוקר ויימשך כ-3 שעות עד הצהריים.
בכל קבוצה יהיו 5-8 שחקנים מגיל 16 ומעלה, וכרוך בתשלום קבוצתי של 300 שקל. לכל שחקן שהוא חבר עמותה יש הנחה של 20 שקל, ההנחה ניתנת עד חמישה חברי עמותה בקבוצה, כך שהמינימום לתשלום הוא 200 שקל.

מהרו להירשם ולשלם! הטורניר מוגבל ל16 קבוצות

לפרטים נוספים:
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1082

עריכה
הקבוצה המנצחת תזכה בפרס מהבריגדה
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לאסלו צה נשלח - 25/05/2012 : 19:28:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

למה אוהדי ביתר לא מארגנים טורניר לעצמם? חבורת זונות שיפול עליהם הכותל!

אני רואה שלמדת קללות מהחולדות. יפה לך.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 25/05/2012 : 18:29:49
למה אוהדי ביתר לא מארגנים טורניר לעצמם? חבורת זונות שיפול עליהם הכותל!
קראנקו נשלח - 25/05/2012 : 17:51:25
היה אחלה טורניר, כבוד לעוסקים במלאכה. לא יודע אם יש דרך למנוע מאוהדי בית"ר להשתתף, וגם לא חושב שצריך כל עוד זה חבר פה ושם חבר של מישהו, שאינו הפגנתי ומבין איפה הוא נמצא.
לאסלו צה נשלח - 25/05/2012 : 17:36:19
מחמם את הלב לראות שהשתתפו בטורניר גם אוהדים מהארגונים של חיפה ופ"ת. אם כבר אוהדים של קבוצות אחרות אז אוהדים רצויים.

עם הפועל חי
lazy נשלח - 25/05/2012 : 17:31:23
לי אישית אין בעיה עם השתתפות של אוהדי בית"ר בטורניר כל עוד הם מכבדים את האירוע: בלי חולצות צהובות, בלי סמלים של בית"ר וכו'. ובכל מקרה זה לא מעשי לדרוש מכל משתתף בטורניר הצהרה שהוא לא אוהד בית"ר. ולגבי מספר מינימלי של חברי עמותה, זה בעייתי כי לא ירשמו מספיק קבוצות. וזה גם ימנע מהנערים אוהדי הקבוצה להשתתף בטורניר.

ובכל מקרה, אני אישית מעדיף אוהדי בית"ר בטורניר מטרחנים נודניקים כמו "אלי רימוז", שיודעים מצויין רק לחפור ולהציע הצעות מדהימות, אבל אף פעם לא טורחים לתרום לקבוצה.
רון קרפיבניק נשלח - 25/05/2012 : 17:24:51
ציטוט:
חביבת הקהל פה!

שוד לאור היום
Offside נשלח - 25/05/2012 : 16:48:07
חביבת הקהל פה!
גון מדלולה נשלח - 25/05/2012 : 16:44:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי B.M.06

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

עם כל הכבוד לדמוקרטיה ושקיפות, אני חושב שועדה מארגנת צריכה קצת להפעיל סמכות. לדעתי "הפועל גיא פניני מת" צריכה לשנות את השם שלה. אנחנו לא הפועל ת"א ואצלנו צריך לשים גבולות גם במחיר שכמה אוהדים שרופים לא יאהבו את ההתערבות. זה נקרא בגרות.

תגיד אתה אמיתי? הייתה קבוצה של שחקנים של הנוער של בית"ר ואוהדי בית"ר ואתה מדבר איתי על הפועל גפ"מ קבוצה של אוהדי הפועל שבכל שנה מקפידה להגיע לטורניר ולכבד את המעמד?

חייבים לאסור השתתפות של שחקנים פעילים ובפרט שחקני בית"ר, היה טורניר כיף שנגמר עם טעם מר.

ואולי מהטורניר הבא להגיד שחייבים להיות 3-4 חברי עמותה בקבוצה.

הקבוצה שאתה מדבר עליה היא של שחקנים שמשחקים בנוער שלנו ושל סאדר ... וכן שתיים מהם אוהדי ביטר מה לעשות ..

מה לעשות? להבא:

א. להבהיר שלא רוצים אוהדי בית"ר בטורניר.
ב. להחליט שבכל קבוצה חייבים להיות 3 חברי עמותה נגיד, כמה חברי עמותה היו בקבוצה הזו אתה יודע?

ושלא יובן לא נכון, היה אחלה טורניר ואחלה ארגון ובאמת כל הכבוד למארגנים, אבל יש דברים שחייבים לטפל בהם.
אמיר גולה נשלח - 25/05/2012 : 15:54:22
תמיד יש אוהי בית"ר ותמיד אנחנו מחדדים לקראת הטורניר הבא שהתנאי היחיד להרשמה הוא לא להיות אוהד בית"ר
B.M.06 נשלח - 25/05/2012 : 15:48:26
למיטב ידעתי בכל ששת הטורנירים תמיד היתה קבוצה אחת שהיא מרכיבה כמה שחקנים שהם אוהדי ביטר ..
אפשר ללמוד ולתקן להבא שהטורניר מיועד לאוהדי הפועל . דעתי האישית זה טורניר כדורגל וכל מי שרוצה להרשם ומשלם בזמן שיבוא וישחק ..
B.M.06 נשלח - 25/05/2012 : 15:44:23
ציטוט:

ציטוט:

עם כל הכבוד לדמוקרטיה ושקיפות, אני חושב שועדה מארגנת צריכה קצת להפעיל סמכות. לדעתי "הפועל גיא פניני מת" צריכה לשנות את השם שלה. אנחנו לא הפועל ת"א ואצלנו צריך לשים גבולות גם במחיר שכמה אוהדים שרופים לא יאהבו את ההתערבות. זה נקרא בגרות.

תגיד אתה אמיתי? הייתה קבוצה של שחקנים של הנוער של בית"ר ואוהדי בית"ר ואתה מדבר איתי על הפועל גפ"מ קבוצה של אוהדי הפועל שבכל שנה מקפידה להגיע לטורניר ולכבד את המעמד?

חייבים לאסור השתתפות של שחקנים פעילים ובפרט שחקני בית"ר, היה טורניר כיף שנגמר עם טעם מר.

הקבוצה שאתה מדבר עליה היא של שחקנים שמשחקים בנוער שלנו ושל סאדר ... וכן שתיים מהם אוהדי ביטר מה לעשות ..
עדש נשלח - 25/05/2012 : 15:41:45
אף על פי הקטנוניות, אני חושב שמי שהיה נהנה. ניפגש בעונה הבאה, באסיפה ובאימון פתיחה.
גבעוני נשלח - 25/05/2012 : 15:39:22
ציטוט:

ציטוט:

זה לא היה שחקני ואהודי ביתר זו הייתה קבוצה שמורכבת משחקני נוער שלנו של סאדר וגם אחד וחצי של ביתר אני חושב שלפעם הבא אסור לתת לשחקני ביתר פעילים גם בנעור לשחק....
lazy נשלח - 25/05/2012 : 15:20:02
ציטוט:

lazy נשלח - 25/05/2012 : 15:17:29
היה פנאן למרות התבוסות הצפויות. הצלחנו להבקיע 2 שערים משחקן הרכש היוקרתי וגם לזכות בתואר חביבי הקהל. בהחלט מכובד.

וברכות לחברים של עמית. והופה בית"ר זונה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07