ס ק י ר ת נ ו ש א |
lazy |
נשלח - 28/04/2012 : 12:57:18 היי ליאור
אני מקווה שאתה קורא כאן ואם לא שמישהו מהשחקנים או מהצוות ימסור לך את התוכן של ההודעה.
לקראת שבוע הבא יש לנו בקשה קטנה: לא כדורגל טוב, לא כדורגל שמח, וגם לא נצחון. זה די ברור שלא נקבל את זה. אבל אנחנו דורשים 90 דקות ליאן!! לא חילוף במחצית, לא 89 דקות, אלא 90 דקות מלאות! ואם אפשר גם לראות איזה שחקן נוער או 2 בפעולה, זה בכלל יכול להיות פנאן.
בתודה,
ארגון מעריצי יאן חנוכייב |
10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
יוחנן728 |
נשלח - 30/04/2012 : 10:15:03 מרילי אל תאמין למה שכתוב בעיתון, וגם לא בדאבל פס.
:) |
האחים מרילי |
נשלח - 29/04/2012 : 15:00:10 צחוק צחוק, אבל כרגע לא בטוח בכלל שליאור ממשיך איתנו: http://www.doublepass.co.il/story.php?id=5245 |
lazy |
נשלח - 29/04/2012 : 07:29:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק איזה הומור יכול להיות אחרי נקודה אחת מתוך עשרים וארבע. מתי היה דבר כזה בהיסטוריה של הפועל. למזלנו קבוצה אחת התפרקה וחסכנו הפסד נוסף.
בדיוק הפוך. דווקא במצבים כאלו הכי שווה להשתמש במנגנון ההגנה של ההומור והציניות.
|
פועל ותיק |
נשלח - 28/04/2012 : 23:31:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
יש לי הרגשה שההפסדים האחרונים חיסלו לכמה מאיתנו גם את השאריות האחרונות של חוש ההומור....
ואגב ברגע שיבנה יקבלו את הנצחון הטכני זה כבר יהיה משחק חסר חשיבות....
איזה הומור יכול להיות אחרי נקודה אחת מתוך עשרים וארבע. מתי היה דבר כזה בהיסטוריה של הפועל. למזלנו קבוצה אחת התפרקה וחסכנו הפסד נוסף. באשר ליבנה וביתר כפר סבא , הם יהיו איתנו גם בעונה הבאה באותה ליגה
|
lazy |
נשלח - 28/04/2012 : 16:47:42 יש לי הרגשה שההפסדים האחרונים חיסלו לכמה מאיתנו גם את השאריות האחרונות של חוש ההומור....
ואגב ברגע שיבנה יקבלו את הנצחון הטכני זה כבר יהיה משחק חסר חשיבות.... |
גבעוני |
נשלח - 28/04/2012 : 14:12:46 מי שהיה באילת ראה שיאן נכנס התחלנו לשחק והסגנו שוויון מה לעשות אם כול השחקנים הגדולים שלנו לא מצליחים לנצח אף קבוצת תחתית לפחות נעשה כבוד לאחד הסמלים שלנו ולאחד האנשים הכי יקרים שיש במועדון ואני כן רוצה לנצח לא משנה לי בונקר מגעיל ואחד אפס קטן העיקר לדפוק לכפר סבא את העלייה |
קלי |
נשלח - 28/04/2012 : 14:01:18 לייזי-אל תגזים.הפועל בית שאן ושרוכיה זה הקבוצה הכי מתועבת בתולדות הכדורגל הישראלי(טוב נו, אחרי בית"ר) ואני מאחל לה שלעולם לא תחזור. כל זמן שמשחק מכריע ומשפיע עולים בהרכב חזק ביותר ומנסים לנצח(לא שזה ממש עוזר).מי שלא מבין את זה שלא יעסוק בספורט. |
גון מדלולה |
נשלח - 28/04/2012 : 13:18:11 היי ליאור
אנחנו קבוצת כדורגל, יש לנו שם סמל קהל וקצת כבוד לא מעניין אותי איך תיגמר התוצאה במשחק, אני מבקש ממך (בהנחה שהוא יקבע משהו) לעלות עם ההרכב הכי חזק שלנו ולהתייחס למשחק בשיא הרצינות.
מביך שיש לנו דיבורים כאלה ביציע, תגיד לייזי, איך היית מרגיש אם היית רץ לעלייה והייתה קבוצה שעולה עם הרכב שלישי והיית מפסיד עלייה בגלל זה? |
babiji |
נשלח - 28/04/2012 : 13:14:46 מה פנאן בזה? שהפכת לזונה של הליגה? שאתה הבדיחה של ליגה א'? שאתה נראה במקרה הטוב כמו קבוצה מוגבלת שלא מסוגלת לתת פס ובמקרה הפחות טוב כמו חבורה לא ספורטיבית שאיבדה עניין?
אני רוצה לראות קבוצה שנלחמת ונותנת את הנשמה בשביל הכבוד של השחקנים והמועדון, ולא חבורה אימפוטנטית של שחקנים שנראית כאילו אם היה סיבוב שלישי היא הייתה בדרך לרדת ליגה.
איפה הספורטיביות? בית"ר כפר סבא נאבקת על מקום ראשון. (כמובן שהכל בטל אם יבנה מקבלת ניצחון טכני והליגה נגמרת ביום שלישי, במקרה כזה תעלה עם הנוער מבחינתי) |
orky |
נשלח - 28/04/2012 : 13:04:58 התייעצת עם יאן לפני שכתבת את זה? ואם יאן קורא פה, אתה קוצה לשחק 90 דקות? זה אומר לרוץ 90 דקות! לא קל :) |