פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אסי טובי נשלח - 26/04/2012 : 10:01:38
יום שישי הקרוב ב שעה 14:30 משחק הבית האחרון לעונה.
מעבר לרצון לסיים יפה ולהיות ספורטיביים(לשקמה זה משחק גורלי), במשחק הזה תהיה הזדמנות(למי שלא ייסע לכפ"ס כמוני..) להפרד ולהגיד תודה להרבה שחקנים ששירתו אותנו שנים ואולי לא יהיו איתנו יותר.
אני לא יודע מי עוזב ומי נשאר אך סביר להניח שיהיה שינוי מהותי בעונה הבאה, בין אם יהיה איחוד(דמיוני כרגע..) ובין אם לאו.
אז נאמר תודה לכולם על חוויות נדירות ועל שנים נהדרות(למי שהיה פה שנים..)
זאת סיבה מצויינת להגיע, אם למישהו יש היסוס בעניין.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 29/04/2012 : 16:50:46
אין ספק שהתקופה האחרונה הייתה שערוריה, וצריך לשקול את המשך דרכו של כל שחקן.

מצד שני, חשוב לזכור שגם שינויים נקודתיים יכולים ליצור מערך קבוצתי חדש לגמרי ומוצלח.
אבנר זקן נשלח - 29/04/2012 : 16:23:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבנר זקן

ציטוט:

ציטוט:
אני לא מבין הרבה בכדורגל אבל ממה ששמעתי בדר"כ את השחקן הכי יעיל שלך אתה לא משחרר ראשון.(ואין קשר להיסטוריה שלו במועדון) אתה בטח תרשום שהוא איטי ושהוא לא רץ לעומק וכל מיני כאלה... מה גם שזבזכותו אתה בכלל יכול להגיב בפורום באינטרנט... אל תשכח את זה לעולם!!! שורה תחתונה מה שאני אומר בגדול זה אתה יכול להגיד עליו מיליון דברים אבל להגיד שכפיר לא מתאים זאת החוצפה האמיתית!!!

נו באמת. ענית בכלל על משהו ממה שאמרתי או שהזכרת שוב את ליגה ב' וג'?
שום דבר מקצועי שייאמר על השחקנים שלנו הוא לא חוצפה כרגע.

רשמתי שאין קשר להיסטוריה שלו במועדון, תקרא שוב. אני מתייחס אך ורק לעונה הזאת.

אם זה לא קשור להיסטוריה שלו במועדון, לצה כתבת שרק בזכותו אני יכול לכתוב בפורום (שזה מוזר בכל מקרה, אבל ניחא)? אבל אבנר ידידי, יש לי תחושה שאתה קשור איכשהו לכפיר, מה שהופך את הויכוח לקצת פחות מעניין.

צודק.
בלאש ביקו נשלח - 29/04/2012 : 16:18:23
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:
אני לא מבין הרבה בכדורגל אבל ממה ששמעתי בדר"כ את השחקן הכי יעיל שלך אתה לא משחרר ראשון.(ואין קשר להיסטוריה שלו במועדון) אתה בטח תרשום שהוא איטי ושהוא לא רץ לעומק וכל מיני כאלה... מה גם שזבזכותו אתה בכלל יכול להגיב בפורום באינטרנט... אל תשכח את זה לעולם!!! שורה תחתונה מה שאני אומר בגדול זה אתה יכול להגיד עליו מיליון דברים אבל להגיד שכפיר לא מתאים זאת החוצפה האמיתית!!!

אם זה לא קשור להיסטוריה שלו במועדון, לצה כתבת שרק בזכותו אני יכול לכתוב בפורום (שזה מוזר בכל מקרה, אבל ניחא)? אבל אבנר ידידי, יש לי תחושה שאתה קשור איכשהו לכפיר, מה שהופך את הויכוח לקצת פחות מעניין.
רגל עץ נשלח - 29/04/2012 : 15:10:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ
ובכלל לדעתי הגיע למוטי מזרחי לפתוח עד סוף העונה כי זה נהוג.

לא נכון. כל עוד יש חשיבות למשחק (במקרה זה לשיקמה ויריבותיה בתחתית), אתה צריך לעלות עם ההרכב שלדעת המאמן יש לו הסיכוי הכי טוב לנצח. זה לא היה ספורטיבי כלפי נתיבות, לוד וכפר שלם אילו היינו עולים עם מחליפים.
כמובן ניתן לטעון שחנוכייב היה עושה עבודה טובה יותר מרוב השחקנים שכן שותפו, אבל זה כבר דיון אחר.

האחים מרילי נשלח - 29/04/2012 : 14:38:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ואחרי כל זה, אנחנו מוזכרים בצורה מאד לא מחמיאה (כולל תמונה) כאן:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4221753,00.html

שמש נפצע וביקש מליאור להתחלף. בעיניים שלי ראיתי את זה.
שיחפשו קונספירציות במקום אחר.
אבנר זקן נשלח - 29/04/2012 : 14:32:54
ציטוט:

ציטוט:

בלאש ביקו נשלח - 29/04/2012 : 14:20:12
ציטוט:

Offside נשלח - 29/04/2012 : 13:46:34
צריך לבדוק אם אפשר לטפל בתופעה הבזויה שקרויה עמיר פלג.
כל שבוע הוא מקבל את טור הזוהמה שלו שמופיע גם בידיעות וגם ב YNET.
לבנאדם אין מושג מה קורה בליגה א', אבל אין לו בעיה לזרוק לכלוך לכל הכיוונים.
ודווקא ההפסד של יפו שלגביו יש טענות ששחקנים קיבלו איומים, זה לא קיבל אזכור בטור העלוב שלו.
סאריץ נשלח - 29/04/2012 : 13:44:22
היה אפשר לראות בבירור את שמש מבקש מליאור חילוף אחרי שבעט כדור ומתח את השריר. הכל שטויות במיץ עגבניות, ובכלל לדעתי הגיע למוטי מזרחי לפתוח עד סוף העונה כי זה נהוג.
צריך להפנים את העובדה שהיינו חלשים ובאמת חייבים להחליף עם כל הצער הרבה שחקנים.
מלול היה נהדר בשנים האחרונות אך לא בושה ולא צריך להתנצל על זה שהוא אולי יסיים את דרכו.
בכלל לדעתי גם פוגלמן היה נורא במשחקים האחרונים וגם איסלם. הבלמים לא ברמה של ליגה א והקבוצה נבנתה רע מאוד אפילו כשניצחנו.
שוב זאת רק דעתי ומותר לחשוב אחרת.
רגל עץ נשלח - 29/04/2012 : 13:15:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

שטויות.
אם באמת היינו מעלים את יוסי מזרחי (בן 58) אז אולי היה במה לחשוד.
שלושה מהשערים של השיקמה גם בופון לא היה עוצר.
מי שראה אותנו בחודשיים האחרונים יודע שמה שהיה בשישי ממש לא היה חריג. להיפך, שיחקנו יחסית טוב...

שלומי מלכה נשלח - 29/04/2012 : 13:11:37
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

קצת מציקות לי התגובות של גולה.
שתי תגובות בלבד שלו שמעתי, האחת - זו האחרונה שאומרת שהקבוצה "שערורייה", לא מבין את הטעם לשמוע את זה מעוזר מאמן. ברור שאנחנו שערורייה, למה לא להסתפק ב"נפיק לקחים". והשנייה, בראיון מול ערד בו הוא אמר שאנחנו לא יותר טובים מאף קבוצה.
לא כ"כ מבין את הטעם בשתי התגובות, שבמקום לעודד אותנו או את השחקנים, מורידה לכולם את הביטחון עוד יותר.

הטעם בשתי התגובות האלה היא שאם אתה מפסיד כי סתם לא הולך אז בסדר, אפשר לעודד את השחקנים. אבל כשאתה מפסיד כי יש לך שחקנים שרוצים להפסיד, אז זו שערורייה.
ולכן חשוב שיוצאי מבשרת יבדקו מה קורה במעלה אדומים בעונה הבאה. אותנו הם לא ימכרו עונה נוספת.
רבי מאיר נשלח - 29/04/2012 : 13:10:06
אבנר זקן נשלח - 29/04/2012 : 12:30:48
ציטוט:

ציטוט:

אני לא מבין מאיפה הבטחון הזה לדבר על שי או על כפיר ולהחליט מי מהם יישאר או לא. אנחנו צריכים להגיד תודה על כל אימון ששי נמצא איתנו הבנאדם ירד מליגה לאומית בשביל לשחק אצלנו בליגה ב מאיפה החוצפה הזאת לדבר עליו? שי נתן עונה מצויינת עד שהוא נפצע נכון שמאז שהוא חזר מהפציעה הוא לא פוגע אבל זה לא נותן לאף אחד פה זכות לדבר עליו אפילו מילה. קצת הערכה וכבוד לא יזיקו. לגבי כפיר באמת אבל באמת שאני א מבין את מי שנגדו, עזבו את זה שהוא העלה אותנו 2 ליגות במו רגליו ועזבו את זה שהוא מלך השערים שלנו בכל הזמנים ועזבו את זה שהוא מלך הבישולים שלנו העונה ועזבו את זה שהוא מלך השערים שלנו העונה (לא מחשיב פנדלים) ועזבו את זה שהוא החלוץ עם הכי פחות דקות מבין החלוצים שלנו(כפיר שי ואדיר). לא מגיע לנו שחקן כמו כפיר ואת האמת אני אהיה מאוד אבל מאוד מופתע אם כפיר בכלל ירצה להישאר עוד עונה. רק שכפיר לא יהיה נבין כמה הוא חסר בזה אני משוכנע. "כפיר לא רץ לעומק" כפיר מאבד המון כדורים" הבאנו את עדן מלכה מביתר ירושלים ואדיר מעודה מהפועל ירושלים בשביל זה.אתם יודעים מה התרומה של שניהם ביחד העונה? כן שער אחד בודד!

תגידו, באיזה סרט אתם חיים? לקחנו נקודה מ 21 אפשריות וזאת חוצפה לדבר על שחרור שחקנים?! זה הכרחי. הקבוצה הזאת נראית רע מאד, בנויה רע וצריכה להשתנות. את ההגנה על שי יכולת לחסוך, לא נראה לי שיש ויכוח. לגבי שאר השחקנים, רוב מוחלט של הקהל לא קילל אף שחקן למרות איך שנראינו בשבועות האחרונים, אבל למנוע מאיתנו לדבר על שינויים הכרחיים לעונה הבאה זאת חוצפה .

אף אחד לא מונע ממך לדבר על שחקנים זה קודם כל. תדבר כמה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה. אני לא מבין הרבה בכדורגל אבל ממה ששמעתי בדר"כ את השחקן הכי יעיל שלך אתה לא משחרר ראשון.(ואין קשר להיסטוריה שלו במועדון) אתה בטח תרשום שהוא איטי ושהוא לא רץ לעומק וכל מיני כאלה... מה גם שזבזכותו אתה בכלל יכול להגיב בפורום באינטרנט... אל תשכח את זה לעולם!!! שורה תחתונה מה שאני אומר בגדול זה אתה יכול להגיד עליו מיליון דברים אבל להגיד שכפיר לא מתאים זאת החוצפה האמיתית!!!
avitemkin נשלח - 29/04/2012 : 12:23:00
לוזוניה
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=5242

ולעניין הדיון הזה, כל מילה שביקו אמר לפני
בלאש ביקו נשלח - 29/04/2012 : 12:04:42
ציטוט:

אני לא מבין מאיפה הבטחון הזה לדבר על שי או על כפיר ולהחליט מי מהם יישאר או לא. אנחנו צריכים להגיד תודה על כל אימון ששי נמצא איתנו הבנאדם ירד מליגה לאומית בשביל לשחק אצלנו בליגה ב מאיפה החוצפה הזאת לדבר עליו? שי נתן עונה מצויינת עד שהוא נפצע נכון שמאז שהוא חזר מהפציעה הוא לא פוגע אבל זה לא נותן לאף אחד פה זכות לדבר עליו אפילו מילה. קצת הערכה וכבוד לא יזיקו. לגבי כפיר באמת אבל באמת שאני א מבין את מי שנגדו, עזבו את זה שהוא העלה אותנו 2 ליגות במו רגליו ועזבו את זה שהוא מלך השערים שלנו בכל הזמנים ועזבו את זה שהוא מלך הבישולים שלנו העונה ועזבו את זה שהוא מלך השערים שלנו העונה (לא מחשיב פנדלים) ועזבו את זה שהוא החלוץ עם הכי פחות דקות מבין החלוצים שלנו(כפיר שי ואדיר). לא מגיע לנו שחקן כמו כפיר ואת האמת אני אהיה מאוד אבל מאוד מופתע אם כפיר בכלל ירצה להישאר עוד עונה. רק שכפיר לא יהיה נבין כמה הוא חסר בזה אני משוכנע. "כפיר לא רץ לעומק" כפיר מאבד המון כדורים" הבאנו את עדן מלכה מביתר ירושלים ואדיר מעודה מהפועל ירושלים בשביל זה.אתם יודעים מה התרומה של שניהם ביחד העונה? כן שער אחד בודד!

תגידו, באיזה סרט אתם חיים? לקחנו נקודה מ 21 אפשריות וזאת חוצפה לדבר על שחרור שחקנים?! זה הכרחי. הקבוצה הזאת נראית רע מאד, בנויה רע וצריכה להשתנות. את ההגנה על שי יכולת לחסוך, לא נראה לי שיש ויכוח. לגבי שאר השחקנים, רוב מוחלט של הקהל לא קילל אף שחקן למרות איך שנראינו בשבועות האחרונים, אבל למנוע מאיתנו לדבר על שינויים הכרחיים לעונה הבאה זאת חוצפה .

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07