פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
avitemkin נשלח - 24/04/2012 : 11:10:50
הנה אני מפר הבטחה לעצמי, ואני כותב פה בענייני ה"איחוד" המיוחל. חשבתי לעשות זאת בפורום העמותה, אך מכיוון שחלק מהמכותבים העדיפו שלא להצטרף השנה, למרות שמאד רצו להשפיע על גורלה, אני רושם פה את הדברים.

מהעיתונות אני לומד בימים האחרונים כי בשנה האחרונה פעלה מעין "מחתרת איחוד" אשר לקחה לעצמה מנדט לנסות לקדם איחוד בין שתי הקבוצות. אם אני מבין נכון הכוונה הייתה לפעול על סמך 1000 חתימות על אותה עצומה מפורסמת, אם כי בפועל חתמו 700 איש בלבד.

למה מחתרת? כי מאותה עיתונות אני מבין שהם החליטו, מסיבותיהם הם, לפעול במעין חשאיות, בלי לפרסם לא שמות, לא הצעות ולא רעיונות. עד כאן, סבבה. הם לא חייבים לי דבר, ואני אינני חייב דבר להם. הבעיה מתחילה, מבחינתי, כאשר אני קורא שהיו פגישות, לפחות עם יוסי סאסי לפי מה שגרונר כותב. אני מניח שהיו אנשים נוספים שהם פגשו.

למה זה בעיה? כי מטבע הדברים באותן פגישות הועלו הצעות ורעינות, שלא אני, ולא רבים מחברי העמותה היינו שותפים להם. בעוד אנו עסוקים בתקנון, באסיפות חברים, בריבים בין דני צור לירון על הצעות הועדה למבנה הקבוצה, יש מי מתכנן את עתיד הפועל קטמון בחדרי חדרים.

מי למשל העלה ראשון את ההצעה לבטל את המילה "קטמון" משם הקבוצה? עניין סמלי וקטן? מה פתאום, הפעול קטמון זה מותג, הוא שווה כסף. לפתע העניין הזה הופך לו משהו "מובן מאליו" ואני בכלל לא יודע מי הציע זאת, בשם מי ולשם מה. אילו הדברים היו נעשים באופן גלוי, היה נערך בפורום זה, ובפורום העמותה, דיון בנושא, בו כל אחד היה מביע את דעתו, כולל אותם חברים אשר באו ישר להפועל קטמון ולא ידעו את נפלאות סאסי יונה. כך לפחות לא מגיעים למצב בו מציגים לנו את הסיפור הזה כחלק מה"פשרות הכואבות" שצריך לקבל כי "אין ברירה".

באותו עניין סיפור החובות. בסופו של דבר נאלץ לשלם חלק מהם, או קיי. השאלה היא כמה. מישהו יכול להגיד לי האם היו, או הסתובבו, הצעות על היקף חובות שאנו נאלץ לספוג? מי העלה אותן? בשם מי? דיון פתוח, גלוי, כאשר אנשי המחתרת מתייצבים ואומרים "זה מה שאנו חושבים בעניין החובות" היה אולי מציב גבולות ברורים מראש, בהתאם למה שאנו חושבים שאנו מסוגלים. הוא גם היה מבהיר למשפחת סאסי שעניין פתיחת הספרים הוא תנאי מוקדם לכל מהלך. בדיקת נאותות קודמת לכל מו"מ מעשי, כך זה בכל מקום וכך צריך שיהיה פה.

שוב אני מבהיר. מה שמרתיח את דמי זה עניין החשאיות, ההליכה מאחורי גבי, הדיבור שאמור לחייב אותי בלי שאני בכלל הייתי מודע לו. אני מצדי מודיע פה, את השם קטמון לא מסירים משם הקבוצה אם זה תלוי בי. מה שחשוב יותר, כל מו"מ עתידי עם משפחת סאסי צריך להיות מותנה בפתיחת ספרים, ובהבהרה שמי שרוכש את זכויות יוסי סאסי זו עמותת "קטמון מועדון חברים".

ועניין אחרון, אישי. אני מבין שעידו גרונר מזמין את סאסי לשבת ביציע איתנו. אני לכשעצמי לא אשב בשום יציע בו האיש הזה יהיה נוכח. בעניין הזה כבודה של הפועל ירושלים מכתיב לי עם מי אני מסוגל לשבת ביציע.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
שאלתי נשלח - 21/05/2013 : 10:28:06
[quote]נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

בחייאת, אבי, האם באיזה שהוא שלב בחייה הקצרים של "יוזמת האיחוד" לקחת אותה ברצינות?
אני מקווה שמופע האימים השנתי של סאסי, בחסות רדיו ירושלים, ישכנע את זקן וכפיר וגרונר ושאר החבר'ה השפויים שנשארו חצויים ועוד חולמים על איחוד שתאוות הבצע ויצר הנקם של הדיקטטור מוליכים את הפועל ירושלים אל הקבר. אני מקווה שבסוף הם יבינו שהשפעה אמיתית על גורלה של הקבוצה שלנו יש רק למי שקונה מנייה, למי שמרים את היד באסיפות החברים.
יומו של הסאסי קרב, היום שבו תהיה רק קבוצה אחת אדומה בירושלים שהבעלים שלה הם האוהדים המסורים ביותר שידע הכדורגל הישראלי. אפשרות אחרת היא שנרים ידיים ונחזור להיות נתינים אימפוטנטים של הוד מעלתו המלך סאדר מענתות. פנטזיות על אופציה שלישית הם בסך הכל אוויר חם, מלל חסר טעם וחסר משמעות.

מכל עשרות אלפי המילים שקראתי כאן בימים האחרונים אלו החכמות מכולן. האיש המת המהלך שנקרא אדון סאדר מנצל את אהבתם הטהורה של חלק מהאוהדים שלנו למועדון העלוב שלו ומנסה לגרור אותנו איתו לקבר בחסות נציגיו האלימים וראש העיר ההזוי. יומו של הסאסי קרב, והדרך היחידה להעיף אותו מהחיים שלנו היא לרכוש מניה לעונת המשחקים הבאה.
אדום עולה ביחד נשלח - 20/05/2013 : 15:32:55
המערה החשמלית הייתה בשיפוצים אבל חזרנו בכוחות מחודשים: חסמב"ה חסמב"ה חסמב"ה
רגל עץ נשלח - 09/05/2012 : 22:38:02
האם בכל זאת לא סוף פסוק?
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42470
אלי בן רימוז נשלח - 07/05/2012 : 18:38:42
כמעט כולם רוצים איחוד, השאלה היא רק המחיר.
יש כאלו שלא הכירו את הפועל ירושלים ומבחינתם הכי חשוב זה שתהיה קבוצה בבעלות האוהדים ועל זה הם לא מוכנים לוותר.
יש כאלו שהשם הפועל ירושלים זה הכי חשוב.
יש כאלו שהכי חשוב זה שסאסי יהיה בחוץ ועל זה הם לא מוכנים לותר.
יש כאלו שהכי חשוב להם זה איחוד ומוכנים לבלוע גם צפרדעים בשביל זה.
אם זה היה מגיע לדיון אמיתי על המחיר שמוכנים לשלם אז אולי היינו יכולים באמת לדון במחיר. אבל זה כנראה נפל עוד לפני כן.
לצערנו אנחנו לא בוחרים את מי שמנהל את המו"מ מהצד השני.
צנטרפולד נשלח - 07/05/2012 : 16:55:03
ציטוט:
כן אני רוצה להיבחר לועד המנהל.

מצויין.

עכשיו כשהכל פתוח וידוע, אפשר להמשיך בדיון.

ואמשיך ואומר שאין שום שוני בין קבוצת אוהדים של הפועל קטמון לקבוצת אוהדים מאוחדת מבחינת העבודה הקשה שיצטרכו להשקיע אנשי הועד המנהל ומבחינת הצורך במחוייבות של חברי העמותה.

אז נא להסיר את הנושא הזה מהדיון על האיחוד, כי מקומו לא כאן.
yarond נשלח - 07/05/2012 : 16:55:01
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

ירון

התסכול מרמת המעורבות הנמוכה היחסית של רבים מחברי העמותה מובן ומוצדק

אין כמובן חפיפה בין מעורבות ובין העמדה כלפי היוזמה, או סוגי האיחוד. יש מכל הקומבינציות

לכן אפשר וכדאי היה לפתוח אשכול נפרד לשאלה זו - כיצד נגרום ליותר אנשים להיות מעורבים ולתרום מזמנם וממרצם לקבוצה...

וגם באשכול הנוכחי כדאי להוריד את המתח. כמו שכתבתי לטמקין בתגובתי הראשונה - טוב היה שלא היה נפתח כלל

אין חפיפה אבל יש קשר:
מי שעושה - מבין את הקשיים
מי שמבין את הקשיים - לא חי בחלום ומחפש פתרון

מי שלא עושה - לא מבין את הקושי
מי שלא מבין את הקושי - חולם שאפשר לקיים את הגוף הזה כמות שהוא
כשלושה אנשים קורעים את התחת כל היום וכל הלילה ( אני לא ביניהם )

yarond נשלח - 07/05/2012 : 16:47:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:
ההערה הצינית שלי מסתובבת סביב התחושה הסבוייקטיבית שלי
שרבים מאיתנו חיים טוב עם המצב הקיים לא מחפשים את הדרכים והשיטות להגיע למטרה לשמה הוקמה קטמון ולא חיים את הבעיות היומיות בקיומה של קבוצת אוהדים לאורך זמן
התחושה הקשה הזו נובעת גם בגלל הפער הגדול שיש בין תחושת הזחיחות
וההנאה מהמצב הקיים מחד מול אי ההבנה כמה קשה לקיים קבוצת אוהדים לאורך זמן.
קבוצת אוהדים זה מבנה שאומר שיש הרבה מאוד אנשים שפועלים למען
הצלחת הקבוצה.
לצערי יש יחס הפוך בין גודל ההתנגדות או אי התמיכה במיזוג לבין קוטן הסיוע שאוהדים וחברי עמותה מוכנים להקדיש לקבוצה.
אני יודע שאני מרגיז פה כמה אנשים אבל אני פועל למען הקבוצה הזו
שעות רבות בשבוע ומרשה לעצמי להיות בעל עמדה בנושא עתיד הקבוצה.
אני מתקשה לקבל את ההתלהמות ואת הציונים שכולם כאן מחלקים לכולם
על רקע קוטן התרומה של מרבית חברי העמותה לחיזוקה של קבוצת קטמון

יש לי תחושה שההודעה הזו שלך היא בסופו של יום, יריית פתיחה לקמפיין לבחירות לועד המנהל. ירייה ראויה וליגיטימית אבל שטוב היה אם הייתה נאמרת בקונטקסט הראוי.

אין כל קשר בין האיחוד לבין התרומה של חברי העמותה לניהול. ביום שאחרי האיחוד, אם נשמור על מבנה הניהול הנוכחי שלנו, חברי הועד המנהל שלנו יצטרכו להמשיך ולעשות ימים כלילות כדי לקיים את קבוצת האוהדים. גם אם יש הקצבות בליגה שמעלינו, אנחנו לוקחים עלינו חובות של הטינופת ועל מנת לפצות על כך נצטרך להמשיך ולגייס כספים ואנשי הועד המנהל ועובדי המועדון יצטרכו להמשיך ולירוק דם. כך שמה שהיה הוא שיהיה.

אם זו דרכך לדבר שוב על תרומתך הראויה והחשובה לקבוצה ולעמותה כחלק מהקמפיין שלך אז זה מצויין וראוי, אבל טוב תעשה אם תגיד זאת בלי להתכסות באיצטלות מאיצטלות שונות.

אני באמת עסוק כל הזמן בלספר לך מה אני עושה
רק אתה היית חסר לי
תנסה להבין את העקר: אי אפשר לקיים קבוצת אוהדים לאורך זמן ללא התגייסות של אוהדיה.
אני מרשה לעצמי לכתוב אבל אני עושה את זה כי אני מקדיש זמן להלצחת הקבוצה.
כן אני רוצה להיבחר לועד המנהל.
אני מקווה שלא צריך להתבייש ברצון לתרום לקבוצה.
גם אם לא איבחר אפעל למען הקבוצה במלוא הקיטור.
amos נשלח - 07/05/2012 : 16:45:09
ירון

התסכול מרמת המעורבות הנמוכה היחסית של רבים מחברי העמותה מובן ומוצדק

אין כמובן חפיפה בין מעורבות ובין העמדה כלפי היוזמה, או סוגי האיחוד. יש מכל הקומבינציות

לכן אפשר וכדאי היה לפתוח אשכול נפרד לשאלה זו - כיצד נגרום ליותר אנשים להיות מעורבים ולתרום מזמנם וממרצם לקבוצה...

וגם באשכול הנוכחי כדאי להוריד את המתח. כמו שכתבתי לטמקין בתגובתי הראשונה - טוב היה שלא היה נפתח כלל

צנטרפולד נשלח - 07/05/2012 : 16:39:06
ציטוט:
שרבים מאיתנו חיים טוב עם המצב הקיים לא מחפשים את הדרכים והשיטות להגיע למטרה לשמה הוקמה קטמון ולא חיים את הבעיות היומיות בקיומה של קבוצת אוהדים לאורך זמן
וההנאה מהמצב הקיים מחד מול אי ההבנה כמה קשה לקיים קבוצת אוהדים לאורך זמן.
הצלחת הקבוצה.
לצערי יש יחס הפוך בין גודל ההתנגדות או אי התמיכה במיזוג לבין קוטן הסיוע שאוהדים וחברי עמותה מוכנים להקדיש לקבוצה.

יש לי תחושה שההודעה הזו שלך היא בסופו של יום, יריית פתיחה לקמפיין לבחירות לועד המנהל. ירייה ראויה וליגיטימית אבל שטוב היה אם הייתה נאמרת בקונטקסט הראוי.

אין כל קשר בין האיחוד לבין התרומה של חברי העמותה לניהול. ביום שאחרי האיחוד, אם נשמור על מבנה הניהול הנוכחי שלנו, חברי הועד המנהל שלנו יצטרכו להמשיך ולעשות ימים כלילות כדי לקיים את קבוצת האוהדים. גם אם יש הקצבות בליגה שמעלינו, אנחנו לוקחים עלינו חובות של הטינופת ועל מנת לפצות על כך נצטרך להמשיך ולגייס כספים ואנשי הועד המנהל ועובדי המועדון יצטרכו להמשיך ולירוק דם. כך שמה שהיה הוא שיהיה.

אם זו דרכך לדבר שוב על תרומתך הראויה והחשובה לקבוצה ולעמותה כחלק מהקמפיין שלך אז זה מצויין וראוי, אבל טוב תעשה אם תגיד זאת בלי להתכסות באיצטלות מאיצטלות שונות.
yarond נשלח - 07/05/2012 : 14:58:14
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

קלי וירון - אני סבור שתגובותיכם אינן הוגנות. אפשר להעריך בדרכים שונות את היוזמה (אני בעדה, כזכור), את תרומתה לאווירה ולנתוני הפתיחה של המו"מ (?) האחרון וכו'. זה ויכוח לגיטימי, מה שאתם עושים - קלי בפירוט רב וירון בהערה צינית - הוא לא לגיטימי. כי

1. אין באמת בקטמון קבוצה של "קיצונים" המתנגדת לאיחוד ומעוניינת להכשיל אותו. הקבוצה הזו היא רק בדימיונכם. יש כמובן קבוצה (שגודלה לא ידוע) הסבורה שהאסטרטגיה הנכונה כיום היא לא לבזבז זמן על הצגה של משא-ומתן אלא להמשיך ולבנות קבוצה. יש הרבה יחידים שהיו רוצים לנסות ולהשפיע במהלך משא ומתן על איחוד על שימור כמה מהנכסים היותר מוצלחים של קטמון (כמו בעלות מסויימת של אוהדים)

2. גם אם היתה קבוצה כזו אין כל סימטריה - לא בינם לבין סאסי, ולא בינם לבין "רמי תמר". אנחנו עמותה שבה נושא האיחוד מובא לאסיפה כללית, הם - הרעים הקיצוניים שדימיינתם ושרוצים פילוג לנצח - וגם אתם יכולים לנסות לשכנע, ונציגינו מחוייבים לפעול על פי הרוב שהשתכנע. לכן להאשים מישהו מהצד שלנו בכישלון המשא ומתן זה כבר על גבול ההשמצה. בצד השני, סאסי הוא מחליט יחיד. לאף אוהד ולאווירה בקרב אוהדים אין השפעה עליו

3. אז תרדו כבר מההתכיינות הקבועה שלכם על איזה חבורה אנונימית, לוחמנית ואימתנית שמכשילה (או רוצה להכשיל) איחוד בצד שלנו. אין חיה כזו. כבר ארבע שנים שהמשפט הבא נכון ללא תנאי: אין איחוד רק כי סאסי לא רוצה. אין איחוד רק כי סאסי לא רוצה.

שרבים מאיתנו חיים טוב עם המצב הקיים
לא מחפשים את הדרכים והשיטות להגיע למטרה לשמה הוקמה קטמון
ולא חיים את הבעיות היומיות בקיומה של קבוצת אוהדים לאורך זמן

וההנאה מהמצב הקיים מחד
מול אי ההבנה כמה קשה לקיים קבוצת אוהדים לאורך זמן.
הצלחת הקבוצה.
amos נשלח - 07/05/2012 : 14:30:45
גדעון - אתה צודק. כמובן שכל דיון מסוג זה המתנהל כאן הוא לגיטימי

קלי - גם אתה צודק. ראה מה כתבתי לאבי באשכול זה, שמדובר בצרור של שטויות

אני מציע שתגדיר את החלוקה המעניינת מאוד שלך לקבוצות שונות וננסח משאל כאן או בפורום חברי עמותה לגבי התפלגות העמדות השונות. אני מעריך שאין אף אחד שהוא נגד איחוד נקודה. יש הסתייגויות וכו

ומכיוון שאתה עצמך אינך מאשים אוהדי קטמון בהכשלת המו"מ, אז אין באמת ויכוח - אני מחזק את ידיך שתמשיך לנסות ולשפר את האווירה בין מחנות האוהדים. בלי ציניות - זו מטרה נעלה
האחים מרילי נשלח - 07/05/2012 : 13:54:44
זה לגמרי לגיטימי לתקוף את אלה שאתה מפרש את עמדתם כהתנגדות לאיחוד.
אבל הצגה סימטרית שלהם מול רמי תמר היא מופרכת.
הסימטריה היחידה שאני רואה היא שההתקפות ההדדיות שמתנהלות כאן הן מכוערות או לא מכוערות באותה המידה
רגל עץ נשלח - 07/05/2012 : 11:56:07
יש לי שאלה רצינית, לא צינית, שנשאלת מתוך כבוד רב לאנשי היוזמה, בין אם הסכמתי עם המהלך ובין אם לאו, אז נא לא להוסיף כאן טון ציני שאינו קיים:
האם בכוונתכם לחדש חברות בעמותה לקראת העונה הבאה?
קלי נשלח - 07/05/2012 : 11:47:32
h.k.j.f. היקר
היכולת שלי להתמודד עם ציטוטי מילים שלי ע"פ הדמיון מוגבלת(מזל שדברים כתובים)
אם תמצא ממני ולו מילה אחת שאומרת שהמו"מ הנוכחי נכשל בגלל נציגי קטמון -אשמח לראות.אם תמצא ממני ולו מילה אחת שטוענת שמשהו מהדרישות כפי שצייינת של הפושע,פסיכופאט ,הבן זונה המטורף(תמשיך קללות כמה שבא לך)לגיטימי ויש מישהו שפוי שהיה מקבל-אשמח לראות.אם תמצא במילותיי ולו מילה אחת שמסירה אחריות של 100% לסאסי בכישלון המו"מ הנוכחי-שוב ,מאד אבל מאד אשמח לראות.
גם היכולת שלך למצוא בהאשמה שלי התאמה מלאה להשפעה על מציאות הנוכחית והשוואה מלאה בין אותם אנשים לבין סאסי -היא סילוף דברי וגם את זה אשמח לראות

ואחרי כל זה אינני חוזר בי מדבריי שבאו כתגובה אחרי התאפקות ארוכה להתקפה המכוערת על הפעילות שנעשתה, שיש מי שמבסוט מהפיצוץ שנוצר בגלל סאסי.
אל הרבה מאד אחרים וטובים זה לא מכוון (למרות שכולכם מגיבים)

gideon נשלח - 07/05/2012 : 11:41:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אחת הבעיות שמנהלים דיון בפורום זה שאתה אומר משפט לאחד והשני עונה כאילו זה נאמר אליו.

עמוס
הוגנות?דמיון פרוע?האשמות על קבוצות חתרניות בדמיונם של אנשים?אתה שומע את עצמך??אתה זוכר בכלל באיזה אשכול אתה נמצא ??עם כל הידידות וההיכרות האישית שיש לי עם אבי מה שהוא עושה ואומר ומאשים מיום הקמתה של היוזמה ועד היום מחייב אותך לשאול אותו על לגיטימיות על הוגנות ,דמיון מפותח להפליא תיאוריות קונספירציה מהמוזרות ומכוערות שנשמעו והאשמות שווא.

לגבי המונח קיצוניות-אני זכותי להגדיר קיצוניות כפי שאני רואה לנכון.וכן יש פה אנשים שבעיניי קיצוניים-חלקם כי אינו רוצה פתרון בכלל כי המצב הנוכחי טוב לו (ויש כאלה),חלקם כי הוא רוצה פיתרון אבל כזה שירחיק את האוהדים המקוריים(ויש כאלה),חלקם כי הוא מוכן להקריב את הפיתרון על כמה משחקי כבוד מטופשים (ויש כאלה) וחלקם כי הוא רוצה פתרון אבל לא היה מוכן לנסות תהליך רציני כמו שקרה השנה להגיע אליו וחי בשלום עם 5 דקות בשנה(ולזה יש ולא מעט).

אם כבר סיווגים, אז לאיזו קבוצה קיצונית אני שייך בעיננך, ככה שאני אדע מתי אתה מדבר עלי.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07