ס ק י ר ת נ ו ש א |
galkup |
נשלח - 15/04/2012 : 16:12:29 נדחה העונש של מכבי פ"ת לעונה הבאה. http://one.co.il/Article/198286.html |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
h.k.j.f.c |
נשלח - 23/04/2012 : 12:34:33 טקסט נהדר של אוריאל דסקל, צעד קטן בכיוון הנכון לרפואת הכדורגל הישראלי מהסרטן האלים שאוכל אותו: https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150833847985148
|
אלי בן רימוז |
נשלח - 21/04/2012 : 20:54:52 לימור לבנת היא לא בדיוק כוס התה שלי. אבל היא צודקת כשהיא אומרת שיו"ר ההתאחדות לא צריך להגיע מקבוצה מסוימת, אלא להיות נקי ואוביקטיבי. זה לא רק הגיוני, אלא גם ברפובליקת בננות כשלנו זו הדרך היחידה למנוע נפטיזם והפלייה. אני מניח שהלוזונים רק מחכים שהתקשורת תרגע, הכלבים ינבחו השיירה תעבור ופ"ת תשחק בליגת העל בשנה הבאה. אם היא לא תצבור מספיק נקודות תמיד אפשר להשאיר את ר"ג בלאומית. |
מחאיי |
נשלח - 21/04/2012 : 20:23:42 זה מה שקורה כשנותנים לאנשים לירוק דם בשביל פירורים. |
קראנקו |
נשלח - 21/04/2012 : 11:26:32 אם זה לא היה כל כך מתוקשר ומשרת את האינטרסים של מכבי פתח תקווה אז זה היה אכן צפוי. עכשיו יש להם קצת בעייה , אבל התקשורת לא עצרה את הלוזון בעבר אז עדיין זה תסריט ריאלי.
קשה לי לתאר כמה גועל אוחז בי כשאני רואה את תקציר הקרב מוינטר. לא יודע סנוקרת לא סנוקרת, אסולין או גוץ אחר, כולם שם מפוצצים את כולם, יש לי בחילה רק מלחשוב על התמונות. |
קטמון ותיק |
נשלח - 20/04/2012 : 22:04:17 העונש המתאים למה שקרה היום ברמת גן הא הפסקת פעילות של שתי הקבוצות והרחקה לתקופה רכה מאד של כמה מהשחקנים [למשל אסולין שנתן סנוקרת פלילית ומשום מה שדרי ערוץ הספורט המעיטו בחומרתה].
אבל זה לא יקרה! לא לקח שבוע כדי לראות שהמסר מהחלטת ביה"ד העליון הופנמה במלואה: תהיו אלימים, תכו בברוטאליות - והתשלום בשנה הבאה והלאה.
ומה כן יקרה - ותזכרו שזה נכתב פה - תהיה הקפאת עליות מהלאומית וירידות מליגת העל.
בקיצור - משפחת לוזון הצליחה במשימה. |
אריאל |
נשלח - 20/04/2012 : 21:22:45 אז מה יהיה עכשיו? http://m.sport5.co.il/touch/sport5/default.aspx |
לאסלו צה |
נשלח - 16/04/2012 : 23:00:53 תודה לב"ש שעשתה צדק עם המאפייה. עכשיו נותר להחזיק אצבעות להפועל בפ"ת בדרבי. |
מחאיי |
נשלח - 16/04/2012 : 20:49:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
שמעתי הבוקר בתוכנית של רסקין את אייל ברקוביץ' מספר על המהפיכה שהוא מתכוון לחולל בכדורגל הישראלי, מהפיכה שתתחיל בהפגנה הערב שהוא ארגן ויזם והוביל. גם אם היה לי את כל הזמן הפנוי שבעולם לא הייתי הולך להפגנה שנועדה לקדם את האינטרסים של החבר הכי טוב של אופירה, המגה-שחצן הזה ברקוביץ'.
בתגובה לסרחון המוסרי הזועק עד השמיים אני אישית מתכוון מעתה ואילך להחרים את משחקי הנבחרת ואת משחקי ליגת העל. חרם צרכנים אמיתי ישפיל את הלוזונים עד עפר- דמיינו את יו"ר ההתאחדות שלנו במשחק קובע על ההעפלה ליורו או למונדיאל נגד נבחרת צרפת באצטדיון ר"ג, כשביציע רק 500 מקורבים וילדים שקיבלו כרטיס חינם. חרם מוצלח יגרום לכך שהקלון של לוזון יתפוצץ לו בפנים, זה הכוח האמיתי שיש לנו כצרכנים.
סוגייה לא פשוטה עם ברקו. תכל'ס? מעדיף את לוזון כיו"ר ההתאחדות עליו. אבל מניח שצריך להאבק במי שבראש הפירמידה. |
טוטח |
נשלח - 16/04/2012 : 20:05:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
ליגת על כל כך לא מעניינת שזה כמעט כמו לדבר על טכנולוגית מצלמה על קו השער. אולי לו היינו קצת יותר אופטימיים לגבי היכולת שלנו להגיע לליגת העל בעונות הקרובות היתה לנו יותר מוטיבציה לכעוס.
אבל מה שקורה בממלכת השקשוקה זה יותר גרוע מכל רפובליקה אפריקנית. אני ממש לא מבן איך אנשים נאורים כמו יעקוב שחר ואחרים לא זורקים את ראש הכנופיה עם הסיגר. מי שחושב שהדיינים יושבים בואקום חי בואקום בעצמו. עמי פזטל בודאי לא יכול להתעלם משיחות בפינת הקפה עם אדון לוזון. זה לא ששופט קיבל החלטה נקייה. מדובר בעסקן שביטל החלטה של ועדה קודמת. נו באמת, אם זה לא סיבה לסגור את המוסד החולה הזה? צריך לבלוע את הגועל מהדיעות הפוליטיות של שרת הספורט ואת האישיות הצנועה של ברקוביץ ולשתף פעולה עם כולם כולל אלונה ברקת ואחרים להעיף את לוזון. ויפה שעה אחת קודם.
לידע כללי, מנפלאות אגודות הספורט: שרת הספורט יכולה להשפיע על הכדורגל הישראלי בדיוק כמו שר הבטחון. לעומת זאת, האחריות על ההתאחדות לכדורגל היא של משרד המשפטים, בדיוק כמו האחריות על הפועל קטמון.
|
אלי בן רימוז |
נשלח - 16/04/2012 : 17:39:13 ליגת על כל כך לא מעניינת שזה כמעט כמו לדבר על טכנולוגית מצלמה על קו השער. אולי לו היינו קצת יותר אופטימיים לגבי היכולת שלנו להגיע לליגת העל בעונות הקרובות היתה לנו יותר מוטיבציה לכעוס.
אבל מה שקורה בממלכת השקשוקה זה יותר גרוע מכל רפובליקה אפריקנית. אני ממש לא מבן איך אנשים נאורים כמו יעקוב שחר ואחרים לא זורקים את ראש הכנופיה עם הסיגר. מי שחושב שהדיינים יושבים בואקום חי בואקום בעצמו. עמי פזטל בודאי לא יכול להתעלם משיחות בפינת הקפה עם אדון לוזון. זה לא ששופט קיבל החלטה נקייה. מדובר בעסקן שביטל החלטה של ועדה קודמת. נו באמת, אם זה לא סיבה לסגור את המוסד החולה הזה? צריך לבלוע את הגועל מהדיעות הפוליטיות של שרת הספורט ואת האישיות הצנועה של ברקוביץ ולשתף פעולה עם כולם כולל אלונה ברקת ואחרים להעיף את לוזון. ויפה שעה אחת קודם. |
טוטח |
נשלח - 16/04/2012 : 17:36:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
ואני אוסיף ואומר שאותי לא הפתיע מוצא השחקן.
מרואן קבהא, סוהייב פריג' ועומאר גרא מסרו שהם לא מופתעים שכל יום הם מקבלים באימוני מכבי פ"ת נגיחה ובעיטה בראש בשל מוצאם |
קטמון ותיק |
נשלח - 16/04/2012 : 16:41:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
עוד אחד שמחזק את ידיו של קטמון ותיק, אבל כותב בצורה יותר משכנעת ובלי סמיילי בסוף: http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1686821 מישהו יודע איך אפשר להזמין אותו למשחק מול כפר שלם? (אגב, אני לא מתומכיו).
אני מול הרה"ג האדnו"ר ה"נשר הגדול" יוסי שריד? קטונתי.
במחשבה שנייה: great minds think alike! |
רגל עץ |
נשלח - 16/04/2012 : 16:23:01 אם להפועל ת"א אכן הורידו נקודות אז יצאתי קצת דביל, אבל זה רק מראה את בורותי בענייני כדורגל ישראלי (מלבד ליגה א' דרום כמובן). אבל למרות זאת אני עדיין טוען שהורדת נקודות זה עונש לא נכון במצבים "לא אדמיניסרטיביים". מתי כן? למשל במקרה של סכנין - הפחתת שתי נקודות עקב חתימה על חוזים כפולים. המקרה של בית"ר י-ם גבולי בגלל ששם היה רקע של עבירות גזענות חוזרות ונישנות. לחיזוק טענתי אני מסתכל על הליגה המתוקנת בעולם, הליגה האנגלית כמובן (שם אני דווקא כן די שולט בחומר), ועל כל רבדיה, כלומר לא רק הפרמיירליג. למיטב זכרוני מעולם לא הענישו שם בהורדת נקודות על עבירות אלימות, גם בתקופות החוליגניזם הגדולות. עונשי הפחתת נקודות היו רק במקרים של קבוצות שנכנסו לפירוק או עבירות ניהוליות אחרות: קבוצות ששילבו שחקנים שלא היו רשומים, קבוצה שביטלה משחק באופן חד-צדדי (מידלסבורו), וכו'. ולגבי הטענה שבית הדין העליון רק דחה את העונש לעונה הבאה, כאן אני מוכן להסכים שזה מטומטם. או להעניש או לא להעניש, אבל באמת אין טעם בדחיית העונש לעונה הבאה. עם כל זאת, מאוד אשתעשע כאשר מכבי פ"ת תרד ותתחיל את העונה הבאה עם 3- נקודות. כבר עדיף להם לוותר על הנקודות עכשיו.
|
ארמדיל |
נשלח - 16/04/2012 : 15:10:06 עוד אחד שמחזק את ידיו של קטמון ותיק, אבל כותב בצורה יותר משכנעת ובלי סמיילי בסוף: http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1686821 מישהו יודע איך אפשר להזמין אותו למשחק מול כפר שלם? (אגב, אני לא מתומכיו). |
liav431 |
נשלח - 16/04/2012 : 14:16:49 היום בחמש מול משרדי ההתאחדות מתועדל הפגנה חשוב מאוד שיבואו כמה שיותר אנשים. |