ס ק י ר ת נ ו ש א |
קטמון ותיק |
נשלח - 08/11/2009 : 15:21:02 לפי אתר ההתאחדות, ליאור זאדה, מאמן קטמון, זומן לדיון בועדת המשמעת ביום רביעי הקרוב, בשל שתי עבירות שלכאורה עבר במהלך המשחק במודיעין: העלבת שופט המשחק, אי ציות להוראת שופט המשחק.
בבדיקה שעשיתי באתר של ועדת המשמעת, אם הוא יימצא אשם, ניתן לצפות לעונש הרחקה מתחומי המגרש ללפחות שני משחקים + קנס כספי.
לענישה בליגה ג' מחוז הדרום ראו: http://football.org.il/Association/LawSystem/Pages/DiciplineLocateCourtDecision.aspx יש לללחוץ על הסמן בסוף השורה בצבע צהוב/ירוק. |
10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
קטמון ותיק |
נשלח - 12/11/2009 : 23:23:38 הגיעה לידינו השיחה המלאה בין ליאור לבין השופט. אין ספק שהדיין המשמעתי הבין שאין מנוס אלא מלהקל בעונשו של ליאור: http://www.youtube.com/watch?v=Bv6SZ2F2XuY&feature=related
והנה כמה מהקללות בשפה עברית משובחת:
אכן ניכרת אשת הזימות, רק נופת לשונה עיניים לה תמות דבש בארמון טעמה ותשמח בתומר שלמה זה אשובה אל בתי החומר יפה הישארי עוד אשביעך כף נחת עוד אפריחך גם אפריחך מכאן צפחת!"
- ספחת מי? ספחת מי? נסי, מפלצת ממולחת, לומר זאת עוד פעם, - ספחת! - מה, איך? - ספחת, תמתי!
- הא, פירמידה
- איזה הילוך, - איזו קומה, - וכמה פוך, ממש אימה! - הא, שמן זך בסולת, - הא,דבש בנופת צוף - ואיזה ראש כרבולת, - ואיזה גוף שפוף, - פרצוף מלוח, - אף כפוף, תנו לשאוף רוח, אוף!!!
- כך בדיוק ולכבודך בציפורניי האדומות את זאת ארשום על פרצופך כתוב בכתב החרטומות.
- בצל קצוץ! - קליפה מובהקת! - חושחש חמוץ! - דבלה נדבקת!
כי אין מפלצת שתדמה לך ואת כולך כדחלילה
- אם מדברים על דחלילים שיש להם צורת מקל כדאי לך אם תקשיבי לי פשוט בראי להסתכל...
- עוד יש הבדל גדול בינתיים ביני ובין תנין מצריים ראיתי תנינים בנילוס והם יפים ממך אפילוס...
- איני רוצה לקרוא שמות, אך יש חיה כזאת - בהמות! - ישפוט המלך כאן בין שתינו, - לילית! - פרת משה רבנו!
|
רגל עץ |
נשלח - 12/11/2009 : 21:02:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
יצאנו בזול: 500 ש"ח קנס ואיסור להימצא בתחום שדה המשחק לשני משחקים על תנאי לשנה.
כנראה שהדיין הבין שליאור לא העליב את השופט אלא פשוט ציין עובדה כשאמר שהוא "שערוריה".
|
danvel1 |
נשלח - 12/11/2009 : 14:43:30 טוב שזה נגמר ככה. |
קטמון ותיק |
נשלח - 11/11/2009 : 19:12:14 יצאנו בזול: 500 ש"ח קנס ואיסור להימצא בתחום שדה המשחק לשני משחקים על תנאי לשנה. |
tampopo |
נשלח - 08/11/2009 : 18:02:29 בקיצר,התאחדות זונה. |
ארמדיל |
נשלח - 08/11/2009 : 17:53:09
|
רגל עץ |
נשלח - 08/11/2009 : 17:23:28 כה צפוי. במקום שהמאמן שלהם יעמוד לדין על ביזוי משחק הכדורגל, מעמידים את שלנו על כך שכנראה אמר לשופט את האמת בפנים. |
החולצה האדומה |
נשלח - 08/11/2009 : 16:17:43 בואנ'ה, השופט הזה דפקט אמיתי, הא? |
danvel1 |
נשלח - 08/11/2009 : 16:05:32 עוד אחד בקטנה, זה פשוט מתחייב:
-אז למה אמרת לשחקנים להפסיק לבעוט בכדור ולהתחיל לבעוט בשופט?! -תכתוב, שאני משוגע עם עבר פסיכי
|
danvel1 |
נשלח - 08/11/2009 : 16:00:58 פתאום בא שואיסמו מאחור, קורע לי ת'חולצה, משכיב אותי על הרצפה, מוריד לי ת'מכנסיים ודורך לי על הענבים. והמשרוקית של השופט לא מוציאה אפילו מנגינה של מרש. שותק כאילו חתכו ת'לשון עגל שלו. שותק כאילו קיבל שיתוק שופטים כללי.
|
|
|