ס ק י ר ת נ ו ש א |
החולצה האדומה |
נשלח - 08/04/2012 : 20:49:11 מארחים את כפר יונה בחמישי ב14:30
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1070
https://www.facebook.com/events/357002431018621/ |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
יפתחמ |
נשלח - 14/04/2012 : 01:07:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
תקציר?
שידור חוזר של ארבעת המשחקים הקודמים עם פחות קהל מנגד ערד.. |
מחאיי |
נשלח - 13/04/2012 : 23:04:01 תקציר? |
eupheu |
נשלח - 13/04/2012 : 21:27:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
מה שאני מתכוון זה שניצחנו את יבנה ומרמורק למשל, וניצחנו גם במישחקים שלא הינו ממש טובים ובכל זאת ניצחנו. לדעתי זה מראה שהבעיה היא לא ביכולת. אם אתם חושבים שהשחקנים מאוד רוצים אז סבבה אבל אני ממש לא חושב ככה.
מסקרנת מאוד התאורייה שלך אז עד לפני חודש הם רצו ואז פתאום הם הפסיקו לרצות...אוקיי מה לדעתך הסיבה? זה באמת מעניין מאוד. |
lazy |
נשלח - 13/04/2012 : 21:14:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
מה שאני מתכוון זה שניצחנו את יבנה ומרמורק למשל, וניצחנו גם במישחקים שלא הינו ממש טובים ובכל זאת ניצחנו. לדעתי זה מראה שהבעיה היא לא ביכולת. אם אתם חושבים שהשחקנים מאוד רוצים אז סבבה אבל אני ממש לא חושב ככה.
ניראה לי שהמסקנה שלך לא ממש נכונה. את יבנה ומרמורק ניצחנו כאשר הם שיחקו מולנו בהרכב חסר מאוד. כך שצריך לקחת את הנצחונות הללו בפרופורציה הנכונה.
אני חושב שמבחינת יכולת של השחקנים, יכולנו להשיג יותר. אבל אני עדיין חושב שהבעיה היא לא חוסר רצון של השחקנים. לדעתי פשוט הקבוצה לא התחברה. זה בשילוב של הלחץ (ובשילוב גם של חוסר מזל לאחרונה) הביאו לתוצאות הלא-ממש-טובות. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 13/04/2012 : 20:54:34 מה שאני מתכוון זה שניצחנו את יבנה ומרמורק למשל, וניצחנו גם במישחקים שלא הינו ממש טובים ובכל זאת ניצחנו. לדעתי זה מראה שהבעיה היא לא ביכולת. אם אתם חושבים שהשחקנים מאוד רוצים אז סבבה אבל אני ממש לא חושב ככה. |
יפתחמ |
נשלח - 13/04/2012 : 17:18:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
לא היתי ביום חמישי, אבל יפתח, מה לא לגיטימי ברצון לעלות כל שנה? אני לא רוצה ליגה אנגלית או גרמנית רק להיות בליגת העל המיסכנה. אני חושב שמועדון עם כזה כהל (כמות ואיכות) מקומו בליגת העל. ובקשר לקונספירציה: איך אתם מסבירים את זה שנגד יבנה נילחמנו כמו שצריך ובמישחקים אחרים אנחנו נראים פח? לדעתי קצת רצון טוב (שבעיני חסר) מצד השחקנים היה יכול לשנות לגמרי את התמונה. ולסיום: מסכים עם "אדום עולה" חבורה של סמרטוטים!
בתור זמר מפורסם אתה בוודאי מכיר את השיר של הסטונס - You Can't Always get What You Want, זה כל מה שאני אומר. לשאוף לעלות ליגה זה מצוין אבל לקבל את זה שאם לא הולך זה לא בגלל שלא רוצים. בביג'י - אמרתי במפורש שלא חייבים לעודד ואפשר להתעצבן אבל לא לשרוק בוז. |
OrenDf |
נשלח - 13/04/2012 : 16:43:56 חבורה של קבבים מעושנים |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 13/04/2012 : 15:27:42 לא היתי ביום חמישי, אבל יפתח, מה לא לגיטימי ברצון לעלות כל שנה? אני לא רוצה ליגה אנגלית או גרמנית רק להיות בליגת העל המיסכנה. אני חושב שמועדון עם כזה כהל (כמות ואיכות) מקומו בליגת העל. ובקשר לקונספירציה: איך אתם מסבירים את זה שנגד יבנה נילחמנו כמו שצריך ובמישחקים אחרים אנחנו נראים פח? לדעתי קצת רצון טוב (שבעיני חסר) מצד השחקנים היה יכול לשנות לגמרי את התמונה. ולסיום: מסכים עם "אדום עולה" חבורה של סמרטוטים! |
סאריץ |
נשלח - 13/04/2012 : 13:57:14 נראה לי שליאור ניסה הכל כבר, השחקנים כנראה לא טובים. כולם קיבלו הזדמנויות. גם איסלם ויובל עם כל האהבה לא פגעו בסיבוב השני. גם שי וכפיר ועוז, אדיר בכלל חושך. ההגנה רעה. טוב שנשארנו בליגה. |
babiji |
נשלח - 13/04/2012 : 13:27:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
בנוסף - שנאתי את קריאות הבוז ושמחתי שבסוף רוב הקהל התעשת ומחא כפיים. אין מקום לבוז לקבוצה שלך. קהל נמדד בעת משבר ולא כשעולים כל עונה ליגה בקלילות.
לא צריך לשרוק בוז, אבל גם לא צריך לעודד חבורה רופסת של שחקנים שלא משחקת כמו קבוצה, וכבר חמישה מחזורים רצוף נותנת לכל הליגה לחגוג לה על התחת.
ואני אומר את זה עם כל האהבה שיש לי לשחקנים, ובביטחון שכל אחד ואחד מהם ומהצוות המקצועי רוצה שהקבוצה תצליח לפחות כמו אחרון המקללים/מעודדים ביציע.
ודבר נוסף, גם אתמול ליאור התעקש לא לנסות לרוץ עם ההרכב שרץ לו טוב אי שם בתקופת הנצחונות, והמשיך במסע השליפות המפתיעות של שחקנים שלא ראו שנייה דשא העונה (למרות שחזי היה די טוב), ובשילובים המוזרים בהרכב - לא חראם כבר? |
eupheu |
נשלח - 13/04/2012 : 12:18:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
מסכים עם גולה, מרילי וקלי. כל פעם שלא הולך עולות תיאוריות קונספירציה אוויליות. השחקנים רוצים אבל לא מסוגלים אם בגלל יכולת, לחץ, ירידה בכושר, "למדו אותנו".. שחקנים רוצים לעלות ליגה כי שחקן רוצה להצליח קודם כל. חוץ מזה שיש מענק עלייה ורשומה על שמך עליית ליגה ללאומית שזה הישג רציני סך הכל. כל תיאוריות הקונספירציה מקורן בחוסר יכולת להאמין שאנחנו לא טובים וזה די מוזר כשזה בא מאוהדי הפועל שלכאורה התרגלו להיות בצ'מפיונס כל עונה ולא מצליחים להבין מה פתאום משחקים חרא. בנוסף - שנאתי את קריאות הבוז ושמחתי שבסוף רוב הקהל התעשת ומחא כפיים. אין מקום לבוז לקבוצה שלך. קהל נמדד בעת משבר ולא כשעולים כל עונה ליגה בקלילות.
כל הכבוד ידידי יפתח מצטרף ומחזק ,נכון לא קל לראות את הפועל מובכת שבוע אחר שבוע במיוחד בטדי אבל במבט מפוכח כנראה זו תקרת הזכוכית שלנו השנה ,ההגנה איטית ההתקפה איטית ולכן הקבוצה פגיעה מאוד והתוצאות בהתאם ,מפה ועד מפגן הבוז והקללות מחבורת ליצנים שחושבת שהם חבורת השליטה באיזה דירקטוריון וחייבים להם תוצאות על בסיס שנתי המרחק הוא עצום ,פשוט מגעילים. עשינו דרך ארוכה ולטעמי מרגשת ביחד אז תכנסו לפרופורצייה אפשר גם לשתוק אם לא בא לכם לעודד אוהדי ה "VIP" היקרים שלנו. |
אושר גדול |
נשלח - 13/04/2012 : 11:04:11 יכול להיות שהשחקנים לא אומרים לעצמם בואו לא נעלה ליגה.זה הגיוני ששחקנים רוצים לנצח ולהצליח.אני מאמין שהם רוצים בדיוק כמונו. השאלה מה הם עושים עם זה. לי ברור שאני נוסע 4 שעות כדי לראות משחק.האם ברור להם שצריך להתאמץ יותר?הגנה היא קודם כל רצון.גם כשלא הולך צריך לסיים בתיקו אפס.לא כל משחק חלש צריך להפסיד.איך אפשר להפסיד לערד וכפר יונה? ויכול להיות ששיטת המשחק שלנו פשטה את הרגל וצריך לשנות.מקוה שליאור ימשיך איתנו ויבצע שינוי בשיטת המשחק וכך גם יבחר את השחקנים המתאימים. אנחנונמשיך לאהוב את הקבוצה ולדחוף אותה.על זה בוודאי כולנו מסכימים. חג שמח! |
יפתחמ |
נשלח - 13/04/2012 : 00:39:39 מסכים עם גולה, מרילי וקלי. כל פעם שלא הולך עולות תיאוריות קונספירציה אוויליות. השחקנים רוצים אבל לא מסוגלים אם בגלל יכולת, לחץ, ירידה בכושר, "למדו אותנו".. שחקנים רוצים לעלות ליגה כי שחקן רוצה להצליח קודם כל. חוץ מזה שיש מענק עלייה ורשומה על שמך עליית ליגה ללאומית שזה הישג רציני סך הכל. כל תיאוריות הקונספירציה מקורן בחוסר יכולת להאמין שאנחנו לא טובים וזה די מוזר כשזה בא מאוהדי הפועל שלכאורה התרגלו להיות בצ'מפיונס כל עונה ולא מצליחים להבין מה פתאום משחקים חרא. בנוסף - שנאתי את קריאות הבוז ושמחתי שבסוף רוב הקהל התעשת ומחא כפיים. אין מקום לבוז לקבוצה שלך. קהל נמדד בעת משבר ולא כשעולים כל עונה ליגה בקלילות. |
אדום עולה |
נשלח - 12/04/2012 : 22:45:46 כולם בקבוצה הזאת זבל . חוץ מפוגלמן. רק בשבילו אני יסע לאילת. נשבר כבר . |
אמיר גולה |
נשלח - 12/04/2012 : 21:40:46 א. מוטיבציה יש. אנחנו פשוט קבוצה לא טובה מספיק. היום אחרי המשחק נסעתי לשבת קצת בעיר. פוגלמן חלף על מולנו ליד המוניות שירות. אני החלטתי לא לפנות אליו כי חשבתי שכשחקן מבחוץ ההפסדים האלה פחות משפיעים עליו. הוא פנה אלינו ואמר פשוט "אני מצטער. אין לי מה להגיד לכם..." באמת לא היו לו מילים לתאר את מה שהיה היום על הדשא. להגיד שאין מוטיבציה זה מעליב. כולם רוצים, אנחנו פשוט לא מספיק טובים לעלות ליגה. זה מה יש לנו השנה, ועם זה ניתן את סוף העונה הטוב ביותר שאנחנו יכולים. במשך כל העונה זה היה מספיק טוב, גם בשלושת המחזורים הקרובים זה יכול להיות טוב. ב. כפיר כבש שבעה שערים השנה. הוא אחד השחקנים היחידים שבועטים לשער. רדו ממנו. ג. אנחנו קבוצה רכה. עד שלא נשבור רגליים בעשר דקות הראשונות שחקנים יבינו שהם יכולים לעשות מאיתנו צחוק בטדי. אגרסיביות!!! ד. כמו שאמרתי ליובל, זה מה שיש לנו, ניפגש שבוע הבא באילת
|