ס ק י ר ת נ ו ש א |
רגל עץ |
נשלח - 01/04/2012 : 16:57:18 ראו דיווח של עמרי בפורום חברי העמותה. כל הכבוד להנהלה ולמאמן שהגיעו להחלטה הראויה. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
yarond |
נשלח - 02/04/2012 : 17:01:36 כתבתי בפייסבוק שלי:
דווקא באחת התקופות הפחות טובות של קטמון, ידענו להראות שאנחנו לא עוד מועדון בכדורגל הישראלי. ביום שבו מאמן שוערים של מכבי פתח תקווה פותח את הפנים של שחקן הפועל חיפה, אנחנו סירבנו בתוקף לקבל התפטרות של ליאור המאמן שלנו בשלוש השנים האחרונות. הפעלנו לחץ אישי בכל אמצעי אפשרי כדי שליאור יישאר והצלחנו. למה ? ... כי מי שמצפה לעלות 3 ליגות ברצף הוא משוגע וגם אם לא מצליחים כל הזמן. אנחנו זן נדיר של אהבה לספורט ולמועדון ולכן גם אם תתמהמה - בוא תבוא העלייה לליגה הלאומית ולליגת העל. זו לא שאלה של האם - זו רק שאלה של זמן ומי שנהנה מהדרך סופו שיגיע להישגים. ואם אחרי הפסד רביעי רצוף האוהדים מוחאים כפיים לשחקנים - לא צריך יותר
ויריבינו אל תתבלבלו - כל הטקסט הזה לא מוריד מאיתנו אחוז מהרצון לנצח
יאללה קטמון |
מחאיי |
נשלח - 02/04/2012 : 09:07:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
מצויין. החלטה טובה של 2 הצדדים. עכשיו, צריך להרגע, להכנס לפרופורציות ולהבין שלא קרה אסון בעונה הזו. כמו שכתוב בידיעה, נגמור את העונה בשקט, ונבוא בשנה הבאה חזקים יותר, מפוכחים יותר, ריאלים ובתקווה גדולה עם ליאור כמאמן. אני בטוח שלליאור יש תובנות ומסקנות מה צריך לעשות שונה בשנה הבאה. ובינתיים, בואו ננסה להנות מסיום העונה הזו.
|
אריאל |
נשלח - 02/04/2012 : 00:23:46 חחחח אבי- כמה יצא לך? אני כתבתי "הפועל קטמון ירושלים" ויצא 43% הצלחה, עם איחולים שלקבוצה השנייה ייצא פחות... |
טוטח |
נשלח - 01/04/2012 : 22:54:02
כה לחי ובהצלחה! |
avitemkin |
נשלח - 01/04/2012 : 20:37:09 והנה אמצעי מדעי פשוט לדעת את רמות הנאחס....זה פשוט יאשפר לנו לדעת איפה אנחנו עומדים. זה כבר מדע בשירות האדם (במיוחד אדם שאוהד את הפועל ירולשים) http://www.luckmeter.com/football.html
|
amos |
נשלח - 01/04/2012 : 20:31:24 חוזר כאן על מה שכתבתי בפורום חברי עמותה:
חברים - גם התמיכה בליאור זאדה וגם ההתגייסות לטובת ליאור חוג'ה הם עוד הוכחה שאנחנו קבוצה מיוחדת. קצת שכחתי את זה לרגע - וכמוני בוודאי אחרים - בגלל הדיכאון אחרי ההפסדים המדכדכים. נעים להיזכר....
|
yarond |
נשלח - 01/04/2012 : 20:03:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי chompy
כאחד שקרא לליאור להתפטר ועדיין חושב שעליו לסיים עבודתו, עלי להסיר את הכובע בפני כולם - אין קהל כזה לא בארץ וכנראה שלא בעולם. לא ראיתי תמיכה כזו מסיבית במאמן שהרוב מסכים שעשה שגיאות קשות שאולי עלו בסיכוי לעלות ולגרום לסאסי נדודי שינה קשים.
ועכשיו בלי לחץ כשאין סיכוי ריאלי לעלות, אנא ליאור עלה משוחרר עם איסלם, כפיר ועוז עם עדי ויונתן בכנפיים ובלי ניסויים מוזרים בהגנה ולתקוף לתקוף, אם נחטוף גולים לא קרה כלום אך אני בטוח שנבקיע יותר משנספוג.... חוץ מהמשחק האחרון...
לא יכול לראות את יבנה ומרמורק קבוצות הפח מעלינו - מילא יפו שותפתנו לדרך וכפ"ס שגדולה על הליגה הזו
שום רוב ושום נעליים דבר בשם עצמך
לחליפין - לך לפייסבוק של ליאור ותראה את כמות האוהדים שביקשה ממנו להישאר |
kata moni |
נשלח - 01/04/2012 : 19:09:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי chompy
כאחד שקרא לליאור להתפטר ועדיין חושב שעליו לסיים עבודתו, עלי להסיר את הכובע בפני כולם - אין קהל כזה לא בארץ וכנראה שלא בעולם. לא ראיתי תמיכה כזו מסיבית במאמן שהרוב מסכים שעשה שגיאות קשות שאולי עלו בסיכוי לעלות ולגרום לסאסי נדודי שינה קשים.
ועכשיו בלי לחץ כשאין סיכוי ריאלי לעלות, אנא ליאור עלה משוחרר עם איסלם, כפיר ועוז עם עדי ויונתן בכנפיים ובלי ניסויים מוזרים בהגנה ולתקוף לתקוף, אם נחטוף גולים לא קרה כלום אך אני בטוח שנבקיע יותר משנספוג.... חוץ מהמשחק האחרון...
לא יכול לראות את יבנה ומרמורק קבוצות הפח מעלינו - מילא יפו שותפתנו לדרך וכפ"ס שגדולה על הליגה הזו
"והמשכיל בעת ההיא ידום".... |
chompy |
נשלח - 01/04/2012 : 19:00:34 כאחד שקרא לליאור להתפטר ועדיין חושב שעליו לסיים עבודתו, עלי להסיר את הכובע בפני כולם - אין קהל כזה לא בארץ וכנראה שלא בעולם. לא ראיתי תמיכה כזו מסיבית במאמן שהרוב מסכים שעשה שגיאות קשות שאולי עלו בסיכוי לעלות ולגרום לסאסי נדודי שינה קשים.
לא יכול לראות את יבנה ומרמורק קבוצות הפח מעלינו - מילא יפו שותפתנו לדרך וכפ"ס שגדולה על הליגה הזו |
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 01/04/2012 : 18:59:12 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=5091
|
אדום88 |
נשלח - 01/04/2012 : 18:36:51 העונה עוד לא גמורה. יאללה ליאור, יאללה הפועל.
עוד 12 נק' בקופה לנו וליבנה. עוד 9 נק' בקופה לכפר סבא וקביליו.
במחזור האחרון אנחנו מגיעים לכפר סבא - אם ננצח את 3 המשחקים עד אז, נעלה.
|
אסי טובי |
נשלח - 01/04/2012 : 18:18:07 מצויין. החלטה טובה של 2 הצדדים. עכשיו, צריך להרגע, להכנס לפרופורציות ולהבין שלא קרה אסון בעונה הזו. כמו שכתוב בידיעה, נגמור את העונה בשקט, ונבוא בשנה הבאה חזקים יותר, מפוכחים יותר, ריאלים ובתקווה גדולה עם ליאור כמאמן. אני בטוח שלליאור יש תובנות ומסקנות מה צריך לעשות שונה בשנה הבאה. ובינתיים, בואו ננסה להנות מסיום העונה הזו. |
יפתחמ |
נשלח - 01/04/2012 : 18:08:56 אולה!!!! |
amos |
נשלח - 01/04/2012 : 17:28:25 אני חושב שמי שיכול להגיע מחר, יום שני, בשעה ארבע אחהצ לאימון בשעה כדי להביע תמיכה במאמן האהוב שלנו - זה יהיה מצוין
|
lazy |
נשלח - 01/04/2012 : 17:13:59 יש!11111111111111111
סופסוף קצת בשורות טובות אחרי הסופשבוע המדכא.
|